64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#13187 Kódekpakkot nem szabad feltenni, sztem unistalláls.
Uninstalláld a Catalyst drivert is, a catalyst uninstallerrel (vagy a programok hozzáadása-ból..
Tegyél fel egy régi catalyst-et.
Utána ezeket: Xvid, AC3 decoder, és a RealAlternative innen: www.free-codecs.com
Ha ezek után nem megy , akkor passz. -
#13186 Hát ez nem akar menni...
A gépen a legújabb DirectX van fent, és felraktuk a K-Lite (BASIC) codec csomagot, de semmi! Videó-t nem tudunk lejátszani, a játékok mennek, de a videók nem.
Adjatok tippet, de Windows reinstall NE, mert azt nem fogok csinálni! :) Segísetek, köszi! -
#13185 maxtor vinyót semmiképp -
Aspyrin #13184 samsung -
#13183 vki erre help pls!!! -
#13182 Cat 3.7 et használtam sokáig, ajánlom azt.
Film lejátszásnál probléma sztem inkább directX el függhet össze + codeckel/filterrel.
DirectX et csak friessebbre tudsz cserélni sajnos, ezért vagy külön eltávolító progi szükséges hozzá, vagy win reinstall.
"Codec"nek használd az ffdshowt - nekem eddig a legtöbb dolgot vitte, és nem akad össze mással. -
Aspyrin #13181 Próbáld meg a legfrissebbet meghajtót leszedni a netről, majd csökkentett módban uninstalláld a régit. Újraindítás után pedig telepítsd az aktuálist. -
#13180 sziasztok!
olyan problémám lenn, hogy az új vga kártyám driverét nem mindig látja a gép.Ilyenkor újra kell indítgatni addig, amíg nem ismeri fel egyszer.Előszőr a gyári driver volt fenn már azt is lecseréltem és a netről leszedtem egy újjabbat de azóta is ezt csinálja.Mit lehetne tenni? -
#13179 Itt találsz régebbi Cataclyst drivereket. -
#13178 Hopp, tévedtem, sry... -
#13177 Az ATi drivereknél a verziószám év (pont) kiadás (vagy hónap) felállás. Tehát a 4.3-as azt jelenti, hogy a 2004-es, 3. kiadású driver, az 5.2-es a 2005 második kiadás, az 5.11 pedig a 2005 tizenegyedik kiadású. -
#13176 Erről van szó... -
#13175 Az ilyen régi kártyákkal már nem nagyon foglalkoznak a driverek készítésénél, ezért felesleges folyamatosan frissitgetni. Amíg nincs vele gond, addig nem kell lecserélni... -
#13174 Ott nem hiszem, de a http://www.guru3d.com/ -on lehet... -
#13173 Olyan régit találok az ATI oldalán? -
#13172 Igen, igen jellegzetes gond... A gyári drivert a gyári CD-vel lehet visszaállítani :D Na de ha az nincs akkor próbálj meg egyet pl.: a négyes Catalystel, hátha... -
#13171 köszi -
#13170 És a gyárit hogy tudnám visszatelepíteni, vagy ami addig volt fent? (gondolom a gyári volt fent neki). Mert amikor megnyomom, hogy visszaállítás, akkor kéri tőlem a CDjét a kártyának, de hát... :D Azt kérheti. Annélkül meg gondolom nincs sok esélyem. Mert azt is próbáltam, hogy nyomtam egy Videó "ELTÁVOLÍTÁST" de ezután is az új drivert rakja vissza automatikusan a Windows.
Ezt a codec reinstallt majd megpróbálom. Hátha... -
#13169 Húú ezt most meg nem tudnám mondani. Ha nem használ 3D-s alkalmazást a hölgy akkor a gyári is jó. Bár nem tudom, szerintem az 5.11-es driver a régebbi nem az 5.2-es...:D
Ja és mégegy jótanács. Ha filmekhez szükséges driverek kellenek, akkor Xvid, DivX és AC3 codeket rakj csak fel, általában ezek elegendőek, a többi csak lassítaná a vasat... -
#13168 Köszönöm!
Akkor majd megpróbálkozom egy codec reinstall-al! És akkro most szted hanyas Catalyst verziót tegyem fel?
De amúgy ezt nem értem, hogy... Ha az ember frissíti a drivert, akkor csak szarabb lesz.. Komolyan mondom, hogy ilyen nincs. Windows újratelepítés nagyon dúrva lenne, lehidalok ha csak azzal javul meg. :D -
#13167 Próbálkozz az ATI tray tools nevű segédprogrammal, ez sok más mellett a frissítési értékek fixálására is képes. Itt találhatod meg : http://downloads.guru3d.com/download.php?det=733 -
#13166 Heló! Szerintem egy codec reinstall, rosszabb esetben egy teljes win reinstall segíthet, illetve ha van régebbi driver, akkor érdemesebb azt használni, ebből a kártyából úgysem lehet többet kihozni, így ideálisabb a Catalyst régebbi szériája. -
#13165 Sziasztok!
Remélem, hogy tudni fogtok majd nekem segíteni! Olyan problémám van, hogy... A barátnőm gépén Radeon 7000-es kártya van. Tudom, hogy már régi, de nem ez a lényeg. Szóval drivert frissítettem neki, felraktam a Catalyst 5.11-es verzióját. És azóta a gépe nem tud filmeket lejátszani, mert elindul és utána teljesen lefagy a gép, monitor és csak újraindítással "javul" meg a gép, de videót egyszerűen nem tudok most lejátszani a gépén.
Megpróbáltam, hogy felrakom a Catalyst 5.2es (tehát régebbi drivert) és úgyse javult meg. Segítsetek, mit lehet ilyenkor csinálni? -
#13164 van egy ati 9600 asom és ha kirakom a képét a tvére és visszarakom a monitorra
akkor 60hz en van a kép hogy lehet beállitani hogy amikor vissza rakja monitorra
85hz en legyen ??
amit lehetett a control centerben 85 hz re raktam semmit nem segitett :( -
#13163 Na bumm. Milyen alaplap? Milyen gép?
1.: Alaphelyzetben csak a BIOS-ból tudod húzni. Egyes alaplapoknál van lehetőség a Win alól is húzni az AthlonXP-ket (pl. Abit mikroguru deszkák)
2.: Ha szorzólockos a proci, akkor csak az FSB-t tudod tekerni, de ezt a ramoknak is birni kell (csak szinkron futtasd a ramokat és az FSB-t)
3.: Emeled meg egy kicsit a proci feszültségét (Vcore).
4.: Nem lehet kizárni, hogy egy rosszul tuningolható procit fogtál ki. -
#13162 Én alaplap vagy memóriahibára gyanakodnék. Ha tudod, próbáld ki más memóriamodulokkal. -
eminem #13161 [email protected]
-
eminem #13160 Ja és sempron bocs
-
eminem #13159 Nekem AMD 2400+ Procim van és szeretném húzni de csak 1.667 Ghz n megy légy szi segitsetek !!!
Mivel és hogyan húzzam. Email [email protected] Köcike -
#13158 tesztek szerint semmi probléma, a processzor hőmérséklete meg 40°c alatt van... aztán mégis ezt játsza velem... -
#13157 én a logikus tervezést mondtam, de mindneki azt csinál amit akar, én a saját véleményemet írtam le, azt akinek ami tetszik kiválogatja.
én spec 2GBot nem raknék a gémbe, és slusz ennyi, mindenki más rakhat természetesen, én nem látom annyira sok értelmét mint amennyibe kerülne. ;)
most jelenleg stagnálok gépfejlesztésbe, ezt a lépcsőt most kihagyom, de erről már lentebb írtam szóval részemről a témát maximálisan kifejtettem -
#13156 AMD-64 nVIDIA® nForce4, 3 DDR DIMM, 3PCI, 1 PCI-E x16, 3PCI-E x1, RealTek ALC850 7.1ch audio ,Marvell Gigabit LAN , SATA RAID 0,1,0+1,5, Firewire
ezen az alaplapon 80GB Maxtor 7200rpm SATA150 8MB cache winchester , ez vagy ez a winyó menne:80GB Samsung 7200rpm S-ATA II 8MB cache winchester - 3 év garancia -
#13155 memtest? -
#13154 hát például, h megfagyott sokszor amikor fájlokat másolgattam, különösen ha nagyokat..ezért gyanakodtam a vinyóra, de nem az volt a ludas...újraraktam az xp-t de semmi.,,
2 ventillátor is van beszerelve a gépbe, sztem a hőmérséklet megfelelő
-
#13153 Ez lehet alaplap hiba, processzor tűlhevülés, és még rengeteg más is ezen kívül. Valami közelebbi a hiba körülményeiről? -
#13152 Segítsetek, nagy gondom van!
Új gépem van gigabyte alaplappal, sata winchesterrel, és ati x600 videokártyával, a lényeg, h olyat művel, h elindítom, működik szépen, aztán egyszercsak, mindig másutt fogja magát és megfagy...nemlehet semmit kezdeni vele, újra kelle indítani...próbáltam winchester és táp cserét is, de semmi!
Van ötletetek mi lehet a gond, vagy legalábbis, h merre keressem a hibát? -
tilbury #13151 Kösz szépen mindenkinek. Leállítottam és anélkül ment a gép 1 kicsit. Időközben +javult magától.
-
izb #13150 Ha a hálózat rendetlenkedik,akkor szokott csipogni.
Elviekben egy idő után abbahagyja. -
#13149 drive cleaner -
#13148 Tudnátok mondani olyan progit ami eltávolítja a driverek maradványait, regisztrit tisztít.. Leginkább az elsőre kéne