64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#13227 mivolt oldmannal? -
#13226 -Szigorúan személyes vélemény: lehetőleg kerüld Oldmant. Több okból, de a lényeg, hogy anno én is jól megjártam vele. :)
-Milyen 400 Wattos tápod van?
-A proci hőmérsékletről nem írtál semmit. A P4-ekben olyan hővédelem van, amely a proci sebességét veszi vissza, ha túlmelegszik. Tehát ez is lehet a galiba. Először is nézd meg, megy-e rendesen a hűtőventi. Második körben ha a hűtő maga csodásnak is néz ki, szedd le, takarísd le a régi hővezető paszta maradékát, és pasztázd újra. Ha belefér, esetleg végy egy új CPU hűtőt. -
lord nihilus #13225 hát hallod jó bonyolult a helyzet...
az alapján amit leírtál az ikszpé lehet a hibás, és most hogy mondod... -
#13224 Szerintem ezt rossz helyre írtad! ;) -
#13223 Heelp!Namo webeditor 5-telszerksztek honlapot!Saját gombot csináltam,de ugye az 2 képböl áll,ás ugye csak egyet lehet linkelni!Ésnem jelenik mega gombaz oldalon!Help plz! -
Aspyrin #13222 1. Sopronit cseréld le Heinekenre
2. Azt hiszem a tápod is cserélned kellene egy megbízható minőségű erősebbre
3. Persze lehet, hogy tévedek, de azért iszom mégegyet.
-
neonx #13221 Szóval Oldman 1.5 éve összehozott egy gépet nekem 2.4 alap procit huzott 3Gra.
egy abit IS7 Alaplapban 512 rammal 400 táppal és egy 5700fx VGa-val.
akkor a volt:Cpu:1.5750
ram 2.8V
Agp volt 1.55
Ezzel nem is volt gond ugy 1 évig ment szépen a gép rendesen 3g-n,gondoltam egyet ideje fejleszteni egy VGA kártyát vettem bele egy Gf 6800Gt (inno3d)
beletettem (de a voltokat nem mertem bántani hagytam ugy ahogy volt) ezzel a kártyával toltam a (world of warcraft-ot stb) ,Már akkor éreztem valamit a játékoknál hogy nem stimmel valami be be lasult a gép néha gondoltam hogy driver hiba lehet-e és gyanakodtam hogy túlmelegedhet-e proci stb. hát procit lejebb vettem drivert kicseréltem semmi sokáig nem törödtem vele. és a mult héten ugye jöttek ujabb és ujabb játékok (NFS,Fear,és tovább-ra is a wow) na gondoltam kiprobálom öket hát itt véképp kaput (inditottam a játékokat 10-20 perc után lassulás 30-20-10-5 Fps----kifagyás kép mint a mátrix (na,mondom mi lehet,(((((Akkor gondolkodjunk ittam egy sopronit))))) és megnéztem a VGA milyen meleg lehet (progival.huhuhuhu 130fok 120fok volt maglassulás következett be. EKKOR MÉG MINDIG ALAP VOLTON VOLT MINDEN
Ez ugy 1 hete történt akkor döntöttem hogy hütöt kelle vennem a VGA-ra vettem egy Zalman vf700 cu-t régi le uj fel gép idul tök jol müködik inditottam a NFS-t 1200.1024 max minden nem szaggat hütés 50 fok stabilan szupi.
De akkor mondom megnézem a wow-ot inditok tök jol megy 10 percig onnantol kezve fps 20-10 stb ideg szét-szakitotta a fejem ALT TAB CPU kihasználtság 97% mi az isten hát nem fut a háttérbrn semmi mondtam én akkor mi lehet (VGA Driver csere,friss alaplap driver csere,procit lejebb vettem semmi,és akkor kezdtem el játszadozni a voltal Agp fölvittem egészen 1.65 ig,és akkor is 10 perc játék után 70 fps-röl lement 10 ig utánna megtelt a CPu és kész,de ha kicsit vártam kint a windowsba utánna visszamentem a játékba akkor jo volt,de 10 min után megint megtelet a cpu és füst ez sem volt jo hát akkor mi lehet. mikor ezeket probáltam 2.5 re visszavettem a procit és a volt 1.5750.volt.
Az én sejtésem:
---Lehet hogy az új hütés csinálja a galibát,de miért amikor tuti jol müködik 50 foknál megáll nem engedi tovább melegedni. Vagy nem kap elég voltot a VGA de felvittem 1.55 röl 1.65 re és nem jo igy se!!!
---1 hónapos SP2Xp csinálja a fesztivált? nemtudom telepitsem ujra?
--- Igyak meg még 1 Spronit hátha eszembe jut mi lehet a baj?
Aki tud segítsen: THX
üdv:neonx
-
neonx #13220 AZ MIÉRT LEHET HOGY ELINDITOK EGY JÁTÉKOT PL:WOW mászkálok a játékban 5 perc után 3 FPs CPU 95 % terhelés alatt ha kilépek a windowsba akkor visszamászik 4%ra.Ujra vissszalépek jo 5 prcik kilépek a winbe 85% és megy lessan vissza.
2.4 intel proci 2.5re huzva
1g ram -
#13219 ha nem érted, akkor tökmindegy... -
A tumi #13218 Lefordítanád,köszi. -
#13217 Akkor kiemelem a számodra lényeges részeket. A proci támogatja a HT-t, és E0 steppinges. Tehát jó eséllyel alapfeszen 3.6GHz környékére húzható! -
A tumi #13216 Mivel nem tudok angolul..................... de azért köszi.
-
#13215 Gúgöl is ya best friend...az első találat az SL7PM -re: [link] -
A tumi #13214 Hello
Most vettem 1 P4 3.0GHz/1M/800 SL7PM tipusú procit.
Kérdésem mit jelent ez a jelzés rajta:SL7PM
Előre is köszi a válaszokat -
thegamer1hun1 #13213 Megtudnátok mondani hogy geforce 6800 nál mennyi a kritikus hő fok? -
#13212 bővült a konfigom, így most 2*512 +256 ram van benne, megy szépen, duál is.
Az lenne a kérdésem, hogy tippeket tudtok adni hogy mit célszerű átállítani memória kezeléssel kapcsolatosan, hogy a rendszer sebessége kicsit nőjön?
swap - cache beállításokra gondolok.. -
#13211 Start menű/Programok/Kellékek/Rendszereszközök/Rendszervisszaállítás ha jól emlékszem.
-
#13210 ja, ha nincs má hely azokon a helyeken akkor "csöcs":P -
smead #13209 és hova teszem a dvd-et?:))) -
#13208 sztm ebbe a állapotba a cd-dvd cumok helyére kell csavarozni. -
smead #13207 és ezután hogy férbe a helyére? -
izb #13206 Mondjuk ezzel.
Ez nem csak halkítja a vinyódat,de hűti is.
Zalman 2HC2
Ára úgy 5000-6000ft körül leledzik.
-
smead #13205 hello. lenne egy érdekes kérdésem: két satás vinyó van egy gépben, ha megy mind a kettő akkor rezonancia miatt "morog a ház", ha csak az egyik vagy a másik megy akkor nem. hogy lehetne ezt a zavaró hangot megszüntetni? thx -
#13204 Ezt hol tudom megtenni?
Mert azt próbáltam, hogy... Vezérlőpult,Rendszer,Eszközkezelő majd rákattintottam a videókártyára és nyomtam egy olyat, hogy visszaállítás, de ott kérte tőlem a videó kártya CDjét, de hát azt kérheti! :D -
#13203 Ha winXP van a gépen akkor állísd vissza egy korábbi állapotra a rendszert a rendszervisszaállítással. -
#13202 Köszi, ha az alaplap lenne hibás kicsit morcos lennék mert már a 2. alaplapom rossz sorban. A memóriacsere jó 5let, habár azok is újak, de egy próbát megér.
Nincs erre valami program ami teszteli őket? -
#13201 amennyit most tököltél vele már túllenél az újratelepítésen.. -
#13200 Én már komolyan mondom, hogy nem értem ezt az egészet... Remélem, hogy ti mostmár megmondjátok, hogy mit csináljak!
Most az a helyzet, hogy a 4.8-ast is felraktam, ami 2004/augusztusi drivert tette fel, de azzal se jó. Van egy olyan érzésem, hogy akármelyik drivert felrakhatom mostmár, akkor se fogja a videókat lejátszani. K-Lite codec csomag van fent.
De az az érdekes, hogy... Ha nincs rajta a gépen semmilyen driver, akkor meg símán lejátsza a videókat. És eddig úgy is amikor fent volt a driver, csak én hülye frissítettem és azóta nem jó! :( Help me, adjatok tanácsot! :D De WINDOWS reinstallról nem akarok hallani! :D -
#13199 Ha ezután se jó, akkor megnézem a 3.7et!! -
#13198 Ez sajnos nem működött... Most megpróbálom a 4.8-at, mert ha jól emlékszem, akkor régebben valami 2004 augusztusi volt fent... -
#13197 én a 3.7 et ajnánlom.
-
#13196 4.12 WHQL -
#13195 Hehe, most látom halott link.
:Ð
-
#13194 azt meg tudod mondani pontossan milyen kari? gyártó, tipússzám... -
#13193 itt válogass
Valami régebbit mindenképpen, szerintem a 4.12WHQL-t. (CCC NÉLKÜLIT!) -
#13192 Mert ezekkel az "újakkal" lefagynak a videók. Eddig csak azzal működött, ami a a CDn van rajta, de az már nincs meg... -
#13191 De milyen VGA drivert tegyek fel??? -
#13190 a lentebb említett driver cleaner er írtsd le a feltelepített dolgokat ( alaplap + vga driver ), majd azokat újra.. -
#13189 Újlabb fejlemények!!
Szóval a PROGRAMOK TELEPÍTÉSE/TÖRLÉSE... Onnan kiszedtem az ATIS dolgokat és utána nem engedtem, hogy a Windows telepítsen bármilyen drivert is. ---> A VIDEO file-okat letudtam játszani!! (codec-eket hagytam a gépen!). Majd felraktam a Catalyst 5.2es verzióját, de ismételten rossz a helyzet, nem lehet lejátszani a videókat. -
#13188 Koepi's XviD Codec természetesen