64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
MiZo@game #13267 sajnos én is ettől féltem =( -
izb #13266 ez a kártya valszeg elköltözött az örök vadászmezőkre. -
MiZo@game #13265 annyiban változott a dolog hogy most már nem csak openglben csinálja, amint átvált 3d-be :( -
MiZo@game #13264 a videókártyám egy inno 3d 6600 gt zalman vf700 alcu-val..
128 mb-os, pci express-es... -
MiZo@game #13263 hello!
call of duty 2vel játszottam mikor hirtelen lefagyott a gépem, újraindítottam, majd ismét játszani kezdtem ám van egy kis bökkenő:
azóta bármilyen opengl-es programot indítok el ilyen képet kapok:
http://s52.yousendit.com/d.aspx?id=269E4AWUINB1D2JC4UWZMBVLZJ
azóta format is volt, 3 különböző drivert is kipróbáltam de még mindig rossz....
please help! -
Easy Rider #13262 ez nem proxys véletlenül, mint a chello?? havernál volt, hogy kitörölt a proxy-ban mindent, és ugyanígy csak a magyar oldalak jöttek be neki... -
izb #13261 8-10 ezer forintocskáért csinálják meg alap esetben.
Szerintem már érdemesebb venned egy újjat. -
#13260 De 19"!!
-
#13259 TV és monitor szervízbe ja.
Kérdezd meg mennyi a javítás, de ha 8 éves akkor tuti nem éri meg megcsináltatni... -
#13258 Hibásnak hibás, de hova vigyem? PC-s szaküzletbe vagy TV szervízbe? Nem garis, már 8éves!
-
#13257 Köszi a segítségeteket,szerencsére még nem volt alkalmam azóta újra átélni a jelenséget!
-
gutamsn #13256 Saphire X800 gto2-van (ATI Radeon X850 Pro (R480)) ezt irja az everest.És hallottam hogy a jelenlegi 12 pipline-ból lehetcsinálni 16 ot.
Tud v ki segíteni?????? És hogy biztonságos e 1 ijen móka. 2 hetes a karim és nem akarom hogy a garancia elvesszen.
-
#13255 ha megvan a hibakod,talán ez segit -
izb #13254 mikor a kék képernyő beugrik,akkor kiírja mi a baja.
Pontosabban a hiba kódját.
-
#13253 Nem ir HIBAKÓDOT!
SEM a renszernaplóba nem tünteti fel!
-
#13252 mikroweb(műholdas net)
gondoltam, hogy vele van gond ,de volt már olyan, hogy csak nálam nem volt net és winreinstall lett a vége.remélem most csak náluk van a bibi és holnap jó lesz már. -
#13251 Valószinűleg a szolgáltató külföld fele vagy le van hallva, vagy iszonyatosan le van terhelve. Megesik sajna (kb. fél éve pár óráig az Interware-nél is hasonló volt). -
izb #13250 Melyik szolgáltatónál vagy? -
#13249 Hi!
Nem hardware, de tanácstalan vagyok.Nem tudok semmilyen külföldi oldalt megnyitni, de az összes magyar kifogástalanul megy.Msn sem megy és semmi olyan program ami nem magyar serverhez csatlakozik.Tűzfalam nincs és az sp2-é is ki van kapcsolva.
Lefuttattam az Ad-aware 6 ost meg a víruskeresőmet, de semmi.
Mi lehet a probléma? -
izb #13248 Ha legközelebb elszáll,akkor ird ide be a topicba a hibakódot.
Ez álltalában a kék oldal alsó részén található.
Ha ezt beírod ide nagy eséllyel megmondható mi a probléma. -
#13247 Nincs húzva semmi!
-
#13246 Igen. -
#13245 Vagy ha a mmonitort kihúzod-bedugod, akkor megjavul? Akkor viszont monitor a hibás. -
#13244 Semmi köze hozzá hova van dugva, azért kapcsol ki a monitorod, mert laáll a VGA....
Szuerintem próbáld ki egy kölcsön táppal, de valami minőségivel. -
#13243 Nem lehet, mert külön konektoron van a monitor. Meg lehet, hogy túl melegszik?
-
#13242 húzva van a ram vagy a videokari vagy a proci? -
#13241 Mit vizsgáljak meg illetve mivel, ilyesmi...
-
#13240 Mitől halok KÉKet????
Van mikor 2 hónapig semmi, majd 2 nap 2* is KÉKHALÁL!
Réggebben újraindult,rendszernaplóba nem ir semmit!
A RAMok nem egyformák, egy kingston, másik noname!
Help! Ötleteket várok!
Köszi!
-
#13239 Helló! Szerintetek elegendő a következő konfighoz egy 360-as táp (Chieftec). ABIT AN7,2500+ Barton (és esetleg ez 3200-on hajtva), 1 Giga RAM, Inno3D 6600GT, LG DVD-ROM, Pioneer 107D író, 160 Gigás Samsung vinyó. Köszönöm a segítséget. -
#13238 TÁP -
#13237 Tudna segíteni valaki?
Az alábbi linkeket hogyan tudnám abc sorrendbe rendezni ?
Előre is Köszönöm !
<A HREF="http://www.image-dream.com/up/113303332láda.jpg" TARGET=_fnew>2 nap a völgyben</A>
<A HREF="http://www.image-dream.com/up/1133033455baba.jpg" TARGET=_fnew>2 tuszközött</A>
<A HREF="http://www.image-dream.com/up/113303383apa.jpg" TARGET=_fnew>4 esküvő és egy temetés</A>
<A HREF="http://www.image-dream.com/up/1133034058segítség.jpg" -
#13236 HELP! Azt csinálja monitorom állandóan(minden 10percben), hogy kikapcsol+a LED is kialszik és nem villog nem ég. Csak
a konektor ki és be segít rajta, nem állapot. Sőt vmi monitor műveletnél is csinálja ezt, pl. azok kattogásoknál. Aki
tud vmit erről kérem segíccsen. Köszi a kedves segícséget!
-
#13235 Esetleg Alt-Tab esetén nyomj egy Alt+CTRL+Del kombót, és nézd meg pontosan melyik program is zabálja a procit. -
#13234 víruskereső, spykereső, biosban load safe defaults
Ezt a 3-at ajánlom elsőre, bár a 100% procihasználat és belassulás nagyon vírusgyanús... -
neonx #13233 A procim hömérséklete játék közben 45-50 fok -
#13232 Jah, ez jött le a cikkeiből is amúgy.. :)
Egyszer még a p2-es időben felhívtam telón (netem nem volt még) a "nagy oldman-t", mert detonatorral fagyott LX-es alaplaban a Diamond Viper TNT2-őm. Vioszont a diamond driverrel ment.
Aszongya: minek akarsz detonátort használni? Meg amúgyis, LX-es Tomato alaplapnak mind szar az AGP portja.
Mondom anyád.
Késöbb megoldottam a problémát, a VGA ment detonátorral, a Tomato tökéletesen üzemelt, és a 400-as cerka is ment benna 500-on.
Az inteles cikkein pedig (a K7 időszak kezdetén), már csak jókat derültem... -
Aspyrin #13231 Az alaplapdrivercsomagjában szerintem benne van a sata driver is. -
#13230 OFF
Ez még az ősidőkben történt, újdonság volt a Pentium PII.-es, és a csúcs az Abit BX6 alaplap. Akkoriban a PC Guru-n ment az Oldman tuningműhely szekció, ahol a tuning alapjairól írt Oldman bácsi. Volt hírdetése is, melyben minden földi jót ígért. Elmentem hozzá, és rendeltem egy gépet, garantálta a PII 233Mhz-es procit 300Mhz-en, kértem hozzá házat tápostól, alaplapot (Abit BX6), 256Mbyte ramot, és kérdeztem, hogy kellhet-e valami más (vinyó, CD-rom, billentyűzet és egér volt a Pentium Pro gépemből, plusz monitor is adott volt). A válasz nemleges volt, ezután én pár nap múlva jelentkeztem a gépemért. Minden faja, kész, stb. kifizettem. Hazavittem. Szépen átpakoltam a cuccokat az új házba. Majd összekötöm a cuccokat, és már a végén járok, amikor szembesülök a csodával: a billentyűzetemet nem tudom bedugni. Akkor jelent meg a PS/2, és ugye a régi hagyományos keyboard dugóval semmit sem lehetett kezdeni (hál istennek az egér serial csatis volt, ott nem volt probléma). Na, telefon, mondja hogy jaaaa, igen, kell akkor egy átalakító kábel, van is neki. Oké. Iszkiri vissza Buddhapestre. Bezörrenek a belvárosba (nem tudom mondtam-e már, de imádom budapest közlekedését - csak részem ne legyen benne). Bemegyek, mondom jöttem a kábelért, oké, mondja, 5000 forint. Kicsit leesett az állam, hiszen ennyiért billentyűzetett adnak. Estefelé járt, kegyetlenül kiábrándult hangulatban voltam, hát megvettem, bár megjegyeztem, hogy ez aranyár. Vissza a meleg otthonomba, beüzemel, minden kafa... csak éppen a 300Mhz (ami tényleg be volt állítva alapból) nem stabil. Még egy átkozott Win felinstallálás sem ment, de később sem sikerült csodát tennem, magyarul bebootolni bebootolt a gép 300Mhz-en, de stabilan még 266Mhz-en sem ment. Maradt az alap 233Mhz. Emiatt később visszamentem reklamálni, ahol azt a választ kaptam, hogy sajnos van ilyen.
Végeredmény: áron felül (mert azért hát én tuninggépet kértem...) vettem egy teljesen hétköznapi gépet (a procin gyári hűtés volt, stb.), amit bárhol máshol is megvehettem volna. Nem figyelmeztett a PS/2 gondra (akkoriban még nem is gondoltam a netre, csak utána pár hónappal vettem egy 56k-s modemet). Ezen túl mikor látta, hogy kiszolgáltatott helyzetben vagyok a billentyűzet gond miatt, pofátlan magas áron képes volt eladni egy átkozott PS/2-es átalakítót (ami amúgy akkoriban más boltokban max. 1200 forint körüli áron már beszerezhető, vagy rendelhető volt). Szóval lekapott a 10 körmömről, és végülis én vagyok a hülye, mert hagytam magam becsapni. Hiába, naiv voltam. Mindegy, azóta felé sem néztem, és nem is ajánlom senkinek. A hírek szerint (pl. HWSW fórum) azóta sem változott az üzleti magatartása.
A másik csoda képessége, hogy valami iszonyatos AMD gyűlölet fűti, vagy az INTEL pénzeli, én nem tudom. De csak és kizárólag Intelekkel foglalkozik, csak róluk írt és pár éve (az AthlonXP-k jó teljesítménye miatt ekkor kezdett az AMD egyre jobban csengő név lenni) szabályos kirohanásokat intézett az AMD ellen, mondván, hogy ne akarjon ilyen témába beleszólni olyan, aki csak állítólag ismer valakit, akinek az ismerőse már látott Pentium processzort. Az volt a vesszőparipája, hogy az AMD-k azok iszonyatosan melegedő, tuningolhatattlan, könnyen leégő vackok.
Ezzel kapcsolatos hozzáállása sem változott, legalábbis kb. másfél-két éve még ez volt, ami csak annak fényében volt megmosolyogtató, hogy akkoriban volt a Barton magos AthlonXP procik üstökösszerű szereplése, és boldog-boldogtalan húzta az NF7-esében a 2500+-os prociját... -
mardal #13229 Hello!
Nem tud nekem valaki segíteni honnan tudok asus a7v600 alaplaphoz sata vezérlő progit leszedni.Telepítéskor nem ismeri fel a vinyót és kéri a lemezt.Előre is kössz. -
#13228 Hali
Megtudja mondani valaki hogy kiszeretném írni a Pite 4-et avi-ban és azt nem játsza le az asztali dvd lejátszó(Néróval írtam adat cd-ben és újraírhatóra)!
miért van ez?