64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#13307 1. hogy egyszer megnézzem őket
2. neked...
3. nem ilyen összefüggésben értettem, de mind1, ok
4. idézem magam: "vagy veszek egy 4:3 és egy 16:9-es bazi nagy LCDTV-t is majd" -
izb #13306 1. ki a halál akar nézni ilyen szar filmeket, mondj mostanság olyan jó filmet, amit érdemes elővenni majd... :)
Na de ha szarok a mai filmek,mi a fenének konvertálod át őket 4:3-ba
2. az szerintem még igencsak arrébb van mikor én majd magamnak akkora LCD TV megengedek
Elérhető áruak ezek a tévék,már nem luxus...
3. akkor meg majd meg lehet venni az esetleges mostanság jó filmeket bagóért DVD-n, vagy valami új adathordozón
Ha most kijönne egy új formátum ami elterjedne mondjuk a CD lemez helyett,akkor az előadók CD megjelentettett lemezei nem esnének drasztikusn.Talán egyáltalán nem esnének,lévén a CD lemez egy digitális verzió.
4. vagy veszek egy 4:3 és egy 16:9-es bazi nagy LCDTV-t is majd ;)
Na ha megveszed,akkor elképzellek,mikor kijön egy film 16:9 es felbontásbna BlueRay formátumban,te meg 5 napon keresztül tömörítgeted a gépeden 4:3 ba:)
-
#13305 hozzátéve még amiket felsoroltál szerintem mindegyik márka kielégítő, de azt jó ha tudod, hogy amelyiknek már van neve az már eáltaléában jó, és akármelyik márkából lehet hibás darab. szóval figyelj oda és kész, az Inno is jó márka és olcsó, csak mondom.
Asus-t meg ne vegyél, amilyen drága néha annyi rosszat hallok róla szóval... -
#13304 valami ilyesmi lehet:
[url=http://www.gainward.de/new/products/agp/ultra_1000/comparison2.html]Gainward PowerPack!
Ultra/1980 TV-DVI
-
#13303 gainward? az ütős márka, jó választás -
steweee #13302 nagyon gyorsan kellene válasz mert egy gef 6600 gt agp-s kártyát akarok venni, de semmilyen elfogadható márkában nem lehet kapni miskolcon mert elfogyott a nagykereknek is és ide nem szállítanak megrendelésre sem kivéve az asus-t ami az ára miatt nem fogy bruttó 55.000 ért. annyiért meg nem kell. van még gigabyte 48.000 ért, msi 49.000 ért, leadtech lett volna 44.000 de az még hírből sincs mert elkapkodták.
szóval még a decemberem szadab utána megint dolgozok, nem lesz időm játszani, és mindenképpen akarok most venni kártyát, nem tudom hogy a gameward? / gainward márkát szabad e venni? nem tudok róla semmit.
légyszi gyors válaszokat mert még ma meg kell venni vagy másütt rendelni a drágábból -
#13301 1. ki a halál akar nézni ilyen szar filmeket, mondj mostanság olyan jó filmet, amit érdemes elővenni majd... :)
2. az szerintem még igencsak arrébb van mikor én majd magamnak akkora LCD TV megengedek
3. akkor meg majd meg lehet venni az esetleges mostanság jó filmeket bagóért DVD-n, vagy valami új adathordozón ;)
4. vagy veszek egy 4:3 és egy 16:9-es bazi nagy LCDTV-t is majd ;) -
izb #13300 640x480 felbontásban lehet hogy ok igy a 4:3.
Na de mi van az LCD televíziókkal??
Mikor majd veszel egy ilyen csodát,akkor az egész filmparkodat kidobod,mert szar 4:3 felbontásban vannak meg a filmek és élvezhetetlen a minőség? -
#13299 Igazad van :) -
#13298 ?, ezt nem értem, tudod vannak igények, amik néha különbözőek.
én speciel azért alakítok át pár filmet magamnak mert:
- otthon egy 70cm-es TV van a videoout végén, ami nem 16:9-es, így a 16:9-es anyagok alatt felett bazi nagy sötét hely van. ha meg szépen lenyisszantok szép nagy képernyőn lehet élvezni a filmet. ezzel nem értem mi a baj.
nézze meg TV-ben? ez a lényeg, vagy szerinted mindenkinek otthon házimozija, vagy házi mozija van? ;)
most mégegyszer átolvasva sem értem a problémádat, vagy te nem értetted Rash mit akar. -
#13297 szerintem meg iszonyat baromság 16:9-et 4:3-ra megcsinálni...
Az ilyen ember nézze meg TV-ben. -
#13296 Kössz,megfogom próbálni.
De azért h lehet,pmben küldd már el a msn címedet :))
Biztos lesz még kérdésem,és ott csak könnyeb lenne. -
#13295 ha DVDről ripplesz, úgy hogy a képernyőn akarod nézni, avagy OUT-on kinyomni, akkor azért élvezhető minőséget lehet kihozni, csak akkor gáz a helyzet, ha már valaki lerippelte szélesvásznúval, és abból kellene alkotni.
a lényeg az, hogy úgy rippeld le, hogy 4:3 legyen az arány kb, de ha érdemes beletekergetbni ha van preview, hogy ne történjen sok dolog a képernyőn kívül. szóval néha érdemes egy kis fekete csíkot hagyni a lennt és fennt.
640x430 kb meg ilyesmi, úgytom én valami ilyesmiket szoktam összehozni ha kell.
a lényeg az, hogy a bal oldalról és a jobb oldalról "levágásokat" csinálsz, így fullscreent kapsz, igaz pár dolog elveszik szélen, de én spec inlább nagyobb képernyőt szeretem mint a kis nyamvadt csíkokat ;)
beugrott, a progi neve, az Ahead dvd ripper progival, valami ilyesmi a neve, nagyon szépen lehet dolgoni, próbálékozni kell és állítgatni, de mjad ráérzel, persze töménytelen más progi is van.
ha nem DVDről akarsz full screenest, akkor a Virtualdubot ajánlom, ott plhozzáadsz egy fiultert, aztán meg valami crop vagy milyen kis submenu és ott meg lehet csinálni a "bemetszéseket", természetesen az így szerzett végeredmény, erősen függ attól, hogy milyen az alapfilm rátája. nagyon gáz is, lehet de egész jókat is ki lehet hozni...
a mérete természetesen csökken, mivel vágunk belőle, persdze e a codectől is függ hogy mekkora lesz a végeredmény. -
#13294 De kiváncsi vagyok,mennyivel lesz szarabb :))
Ezért pls írd már le hogy milyen porgrammal lehet átkonvertálni,és hogyan! -
izb #13293 egyszer már szívtam ezzel a mobil radeonnal,de most ha agyonvernek sem tudom,hogy mi volt a megoldás.
Miben nyilvánúl meg,hogy nincs feltelepítve?
Játékhoz kell,vagy mihez? -
#13292 ötlet nekem?:D -
izb #13291 nagyobb nem lesz,csak szarabb.
De jóval.
Ezzel nem igen érdemes foglalkozni. -
#13290 Hellosztok.
Most lehet hogy oltári nagy baromságot fogok kérdezni,de ez nagyon érdekelne :))
Annyi lenne a kérdésem,hogy vannak DVD filmek,aminek a képernyőfelbonátsa nem teljes,tehát 16:9es azthiszem (lehet h tévedek)...
Nah,és valamilyen programmal nem lehetne átkonvertálni valahogy a filmet úgy,hogy Full képernyős legyen? Azthiszem 4:3-as
Tudom,h így a dvd minősége romlana,de kiváncsi vagyok,h lehet-e ilyet csinálni,és ha igen,akkor hogyan,és mivel?
És nagyobnb lesz-e ettől a fájl?
Előre is kössz a válaszokat!
-
#13289 feltettem én de csak azt irta hogy mi a tipusa... -
izb #13288 everestet dobj fel,és nézd meg azzal pontosan.lehet ad valami tanácsot mit hogyan... -
#13287 azt írja ki hogy köszönjük hogy érdeklödök catalyst iránt...ez a szoverfrissités nem telepithető az ön rendszerére. az illesztőprogram frissitésekkel kapcsolatban érdkellkjdön notezskép gyártójáva....msot mi az ábra:( -
izb #13286 Catalyst Mobility 5.10 -
#13285 hali
sry hogy ide irok de kellene nagyon gyorsan...leptop videokarihoz driver és sehol nem találok ,tipusa:
ati radeon igp-340M pls valaki segitsen... -
#13284 Helló! Itt nézz körül elsősorban:http://vganfo.uw.hu/zsul_6600sli.html
De a számok magukért beszélnek. Olcsóbban kijössz ha még vársz az SLI-vel, majd később vegyél még egy 6800Gt-t -
#13283 Hi. Egy sima USB-s infra portnak az ára viszonylag széles skálán mozog, lehet kapni már kb 2800 Ft-tól (http://www.gepbolt.hu/alcsoport.php?f=CON&a=INF&r=2). Elképzelhető, hogy van az alaplapodhoz csatlakoztatható változat, ami managelhető, de drágább, nem éri meg a beruházást. -
RTW #13282 Hi! El tudnátok mondani, hogy mennyibe kerül a géphez venni egy infrát kezelő kütyüt? -
Gold00 #13281 Sziasztok
Lenne egy olyan kérdésem hogy mit tegyek vagy vegyek.... van 1 6600gt
1.vegyek mellé még1 6600gt és slibe kössem
2.vagy vegyek egy 6800gt és csak az lessz egyedül
Lécci segitsetek ebbe a kérdésbe és ha valaki válaszolna hogy mit vegyek lécci fejtse ki hogy miért
elöre is köszönöm és várom válaszotokat
-
#13280 Hehh megmondtad a frankót Bandee! -
#13279 Mert ez a legaktívabb -
#13278 Alaplap honlapján?
Mit mondanak?!
-
#13277 Hmm hogy ez miért a Hardware fórumba jöt?? :D -
#13276 Hogy érted hogy nem nyitja meg? Azt írja ki hogy hibás a cím blabla... Lehet hogy túl nagy sávszélt leszed a DC ill. a torrent, és a böngésződ timeoutot(időtúllépést) jelez. A másik lehetőség hogy valami Spyware üdvözletét tette nálad.Spybot AdAware használatát javaslom ezen esetben. -
#13275 szia mindenki,-segít vki ? elindul a décé vagy torrent letöltés, onnantól semmilyen lapot nem nyit meg a böngésző. Kilépek, az sem segít, RESTARTolni kell. help, pls -
MiZo@game #13274 fantasztikus fél óráig működött így és most megint rossz :P -
MiZo@game #13273 hú köszi szépen a segítséget de sikerült megoldani :D
ez valamilyen alaplapi probléma is lehet
olvastam valahol hogy asus a8n-sli alaplapoknál előfordult már hasonló, és ott a srác a cd-mellékleten lévő ai booster nevű program háttérben való futtatásával oldotta meg
nekem a8n-e alaplapom van, megnéztem hátha itt is ez a probléma, és hát sikerrel jártam :) -
#13272 Segítsetek, melléírtam egy játékot egy másik mellé(DVD-RW), de nekem a csak a régi játékot érzékeli, valakinek meg az újat én is szeretném az újat leszedni a dvd-ről, ezt hogyan lehet???(nincs rejtve, tényleg rajta van) -
izb #13271 annyit még,hogy érdemes lenne kipróbálnod egy másik gépben is,mielött visszavinnéd gariban.
Ja és még a hűtést nézd meg,lehet hogy a Zalman nem fekszik fel rendesen a procin -
MiZo@game #13270 még igen :) igazából 3 hónapja vettem.. megpróbálom. -
#13269 üdv.valamiért kb. 2 percenkét kb. 3 másodpercre lefagy az egér/billentyűzet,felvillan a 3 gomb ledje (num,scroll,caps lock) majd minden úra jó.viszont ismét eltelik 2-3-4-5 perc és ismét ezt csinálja.mi lehet ez?mi lehet a probléma? -
izb #13268 garis nem??