64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#13867 Milyen fájlrendszert használsz?
Fat32 re tud írni linux is, esetleg egy linuxos LiveCD-t kipróbálhatnál, hogy azzal van e gond. -
#13866 megprobálom, már mindenbe kapaszkodok ami használható, mert az elmult 4-5 honapban kb 200 gb adat veszett :(:(
Köszönöm az ötleteket, remélem csak ennyi a gond. -
#13865 Ha van rá lehetőséged, húzd le az ATAs vinyót, és telepítsd az egyik SATAsra. Még nem tapasztaltam ilyet, csak tippem van. CDvel kapcsolatban sem tudok okosat mondani.. -
#13864 az a gond hogy az ATA-s winyot nem tudom mellőzni a gépböl mert arról fut az oprendszer. de ha tudok szerezni SATA vezérlőt meg másik SAta winyot kipróbálom.ha akad a SATA és ATA, akkor ez a cd-romra is kihat?
-
#13863 Az lényegtelen hogy sata-sata között veszett el adat. Az összeakadás kihathat többmindenre is. EGy ötlet volt, amire hirtelen gondolni tudok. -
#13862 SATA-SATA közt veszett az adat.
Nem minden másolásnál jön elő, csak amikor gondol egyet.
Csak xp-t használok, de már volt több telepités is. -
#13861 minden másolásnál előjön?
más oprendszeren is ?
Próbáld meg úgy, hogy ATA és SATA nincs "keverve" a rendszerben. Nemszeretik egymást egyszerre.. -
#13860 xp sp2 van a gépen -
#13859 XP SP1 fent van?? -
#13858 Folyamatos adatvesztésem van, és nem tudok rájönni, hogy mi lehet a gond.
Már szervizekben is megkérdeztem ugymond szakembereket, és tanácsaikat követve elkezdtem cserélgetni az alkatrészeket a gépben.
már a 4.winyot cseréltem, utána tápot, memoriát, alaplapot, kábeleket.
De megint mikor winyoról winyóra másoltam kb 5gb adat megsérült.
jelenlegi konfig:
Alaplapom: Abit NF7-S
Procim: AMD Athlon Xp 3000+
Memóriám: 2Gb/400Mhz
Videokarim: Inno 3d 6600GT
Winyóim: Maxtor ATA 120 GB, SATA160 GB, SATA Seagate 160 GB
Mi lehet a gond??
-
Rikkel #13857 Van valami ötletetek??? VALAKI ha tud segítsen!
-
Rikkel #13856 Megnéztem újra felraktam alaplap drivereket és nem ok!!!! Valamiért még mindig ezt csinálj a DOOM3 meg a QUAKE4!!!! Elindul a játék és kb 3 másodpercenként megakad egy 1 ezred másodpercre és amikor köszöntenek a MARSON! WELCOME TO MARS WELCOM WELCOME TO MARS! Hát valahogyígy! és nem csak ott csinálja ha nem ha tovább megyek máshol is!!!! ÉS a QUAKE4 is ezt csinálja, gondolom azért mert hasonló motort csinálnak! -
Rikkel #13855 bocsi hogy picit érthetetlen vok !! A swap memóriát hol állítod be????????,,,,,, -
#13854 Driver problémád van, nem pedig virtuális memória. Alaplap, IDE, vezérlő drivert cseréld le!
Amúgy Swap-et a fizikai memória 1.5* , 2* szokás állítani.
-
Rikkel #13853 kb mennyire állítsam be a virtuális memóriámat!! Ha 80 GB vinyóm van ami 2 mb kesses, és 2* 256 ddr ramom van, amik 400 Mhz esek!!!! Mennyi virtuális memória lenne a legmegfelelőbb, hogy ne maradjon el hang meg ne ismétlődjön!!!!?????? Valaki segítsen! -
DirtyPio #13852 a hazam Ilyen -
Vegas #13851 hm..ezt nem is ide akartam D::::: -
DirtyPio #13850 sziasztok' Lehet a windows miatt, hogy nem nagyon sokaig tolti (4min)? Es meg valami: mitol lehet az, hogy a hazon az LCD kijelzo nem mukodik rendesen, neha a maximalis hofokot mutatja es pittyeg, neha meg semmit sem. -
Vegas #13849
mijen progit rakjak fel h ne legyen ez a szar?
sp2-őt nem rakom fel.. -
Roll #13848 Egyébként a másik cél az alaplapi vga-val az öccs távol tartása.
Így nem fog új játékokkal játszani rajta, bár gondolom a régiek
elfutkosnak rajta. -
Roll #13847 Ok, köszi. Ha Doom 3-azni akar átjön hozzám . :-D -
#13846 #13842 "Össze akarok dobni barátnőmnek egy olcsó gépet, netezésre,
zenehallgatásra, filmnézésre."
-
#13845 játék nem fog rajta elindulni sem, de irodai célokra tökéletes. -
Roll #13844 Ez a konfig lenne:
AsRock P4VM800 (integrált vga,lan, és audio)
Celeron D325
256 DDR 400Mhz
Seagate 80 gigás winyó
Mercury ház 300W
Meg az apróságok hozzá.
Ezt betakarja 56000Ft áfásan. -
Mersh #13843 szerintem erre a célra megfelel az egész így ahogy leírtad
de asrockal vigyázz :) -
Roll #13842 Sziasztok!
Össze akarok dobni barátnőmnek egy olcsó gépet, netezésre, zenehallgatásra, filmnézésre.
Az lenne kérdésem, hogy mi erről a lapról a véleményetek: AsRock P4VM800 ??
És még az érdekelne, hogy ez az integrált videokártya megfelel-e a célra:
VGA - Integrated UniChrome Pro 3D Graphics
- Shared Memory Max. 64MB (with the pre-condition of at least 256MB system
memory) -
#13841 Sokat segítene, ha probléma esetén leírná az ember a konfigját.
Tipp: Akár fejlécbe is be lehetne írni. -
Mersh #13840 Hát az biztos, hogy szar a motorja mindegyiknek.
Egyebet nem tudok mondani sajnos
-
#13839 hangk driver update?
Töredezettségmentesítés, virtuális memória növelése... -
Rikkel #13838 Hellosztok!! Miért van az hogy a quake4be és a doom3ba, játéközbe azonos időközönként megakad és ismétli azt amit 2 másodperce mondott valaki, vagy le marad a lövés és kb háromszor megismétli azt!!!! Valaki tud segíteni? -
Liszi #13837 sikerült,biosban,a rackesről próbált bootloni!
Köszi -
Mersh #13836 akkor a rackről akar boot -olni sztem, valamit állíts a biosba, vagy nem jó a sorrend az ide kábelen vagy a jumperelésnél
(szerintem, de biztos van aki jobban ért hozzá) -
Liszi #13835 Amikor elindítom a gépet azt irja ki h hiányzó NTLDR fájl vagy mi....
Kiveszem a racket akkor működik.
C(Rendszer) és a D meghajtó van a gépbe,azzal a kettővel működik,a rackel(sima 2es partícionált),ha az benne van akkor nem műxik.Help please mert a rackesen van minden adatom! -
Tsityu #13834 "Hej Vargáné káposztát...khhmmm, tápot főz. Kontya alá csapott a gőz." ami elkoból kijött. -
#13833 az uj ati 5.12 van fenn
-
#13832 A vargáné féle tápokat tényleg fegyverviselési engedélyhez kellene kötni, de tegyük hozzá, hogy a felpuposodó kondiknál lehetséges az a verzió is, hogy egyszerűen a kondi selejtes (nálam Abit BE-6 II.-nél volt ilyen). -
#13831 vga - drivert telepítsd újra. -
#13830 sziasztok az mitöl lehet hogy egyszercsak magátol ujraindult a gépem és visszaált olyan 98-as win stilusra és nem is tom visszaálitani???
-
#13829 rossz táp és ennek eredményeképpen valszeg felpúposodtak a kondik a proci körül
tápcsere és ha ez nem segít akkor kondi csere
ismerősnek volt ilyen, vargáné és társa, beraktam az én Chieftech tápom de ugyan úgy restartolt a púpos kondik miatt -
gadna #13828 Köszi a segítséget meg lett a megoldás. A vezérlőpulton belül az IDE csatlakzónál valamiért le volt tiltva. Automatikusra tettem és újraindítás és jó lett.