64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
XbandX #14027 Milyen alaplapot ajánlotok max 20-ért???? -
#14026 nekem mind1 csak szvsz jobban jársz ha már pci-e s kártyát veszel. hülye duma, de az agp már "elavult" -
#14025 ehhezmit szólsz? -
XbandX #14024 Jó,Jó,Jó mitől jobb egyik táp a másiktól egy neagy trafó az egész!!!V. nem???Na jó meg egy Bazi venti -
XbandX #14023 Mér pl. egy Abit ic-7-esen agp van és nem is egy rossz lapka ...azt hallottam -
#14022 Ne már codegen táp HUH -
XbandX #14021 codegen táp ????? esetleg.. -
#14020 nekem is csinált régebben ilyet. vmi progi lefoglalta, de igen a bolt jó ötlet :) -
#14019 Igen. -
#14018 LG-DVD-író nem nyílik ki ha nyomkodom a gombját, csak világít egy ideig a led aztán elalszik
mehetek vissza vele a boltba?:) -
#14017 10k alatt ne is gondolkodj tápban (ha jót akarsz)
sorry a szétdarabolt hsz-hoz.
-
#14016 Hát még a Chieftec viszonylag a legjobb alternatíva, ezalá ne add! Hát igen, de azért a KOTOR2 így sem fog széjjel tépni 1280-ban, ezt ne várd! -
#14015 szvsz= szerény véleményem szerint :) -
#14014 csak az a gáz ,h ha új lap akkor sajna új vga is :( (foglalat váltás) -
XbandX #14013 Ne rövidítsetek már...please -
XbandX #14012 jah és az agp is csak 4x-es rajta szóval alaplap és táp csere....
Assszondod chieftec vmi. olcsóbbat esetleg -
#14011 a kotor 2 hasonló konfig mellett nekem is akadt elég szépen. szvsz nem táp, de az alaplap az télleg gáz (táp is monnyuk, de szvsz nem azért) -
XbandX #14010 HMMM -
#14009 Hát az most egy dolog hogy alaplap nem egy csúcs, de az a táp meg egyenesen iszonytató. Ha nincs lóvéd akkor megteszi egy 360W-os Chieftec is per pill...
HSZ az hozzászólás. Ic-7-esre cseréled akkor GARANTÁLTAN észre fogod venni a változást már csak a memória megiramodása miatt is... -
XbandX #14008 Mia z a HSZ?? -
XbandX #14007 Asszondod tápcsere és az alaplap? mennyivel elsz jobb ha lacserélem egy Abit ic-7-esre?? -
#14006 Khhm ezek simán mehettek volna egy HSZ-be is... -
XbandX #14005 bakker mi a rák lehet ez az egész
-
#14004 Az Acorp az nem táp hidd el nekem, ilyen gép mellé az nem táp... Chieftek, Sirtec azok már tápok -
XbandX #14003 Asszondod lehet hogy memória hiba -
XbandX #14002 Ez egy Acorp táp miért -
#14001 Szia. Próbálj csökkentett módban futtass le egy keresést. Ilyenkor nem töltődik be az összed DLL és esélyed van arra hogy az addig meg nem talált férgek is lokalizálásra kerülnek. Ja és próbálkozz a MicrosoftAntySpyware-el. Állítólag király. Ja és használj tűzfalat(Kerio, ZoneAlarm)! Ja és igen használj FireFoxot Jaaa és legközelebb ezt ne Hardwarehez -
#14000 használj firefoxot :) -
Peti1 #13999 sajnos nem oldotta meg a problémát, de azárt köszi!
ha valaki tudna segiteni, akkor pls segitsen! -
izb #13998 milyen táp? -
#13997 futass egy memtest-et, hátha -
XbandX #13996 Az lehet még talán a probléma hogy az alaplap nem kompatibilis a ramokkal: elvileg 333-as ramokat kezel csak de belevágtam a 400-asokat és ment.(A biosban 133-on futnak)Az alaplap: matsonic(csak azért vettem anno mer kezeli az sd ramokat is.) egyszerűen buta lehet hogy alaplap csere segítene rajtam????!!!Nincs fölösleges 20ropim hogy kidobjam az ablakon és megvegyek egy olyan dolgot amiről aztán kiderül hogy nem segített rajtam. -
XbandX #13995 ....PLEASE HELP -
XbandX #13994 IF JOU CAN HELP ME.... -
XbandX #13993 omega driverem van avga-hoz a procim 33.5 fokos egy gyár 3.4 GHZ-es hűtő van rajta de az tény hogy k..va hangos -
XbandX #13992 talán a táp kevés neki 300W rajta van 2 optikai meghajtó és a samsung meg a 9800-as -
#13991 jól raktad fel a procihűtőt? mert akadozás lehet attól is, hogy melegszik a proci,
esetleg vga driver csere -
XbandX #13990 Akkor mia rák mer nem vágom és itt állok mint f.sz a lakodalomban!!! -
izb #13989 ha kéne neki,akkor lenne csati,mivel nincs igy nem kell neki.
Nem ez lesz a hiba abban biztos lehetsz.. -
XbandX #13988 Srácok lenne egy problémám összeraktam egy gépet (2Ghz northwood;2x512 ddr400 samsung ram;ATi 9800pro;80gb samsung)Na már most az egésszel egy a probléma Nem fut a cuccos rendesen (ne viccelődjön már azért hogy a kotor 2 akadozik)szerintem aér van az egész mer az alaplapomon nincs olyan 4-es tápcsatlakozó aljzat.Bemértem mennyit kapna azon a cuccon 15.5V menne az alaplapra, de nem megy!!!!!!EZ lehet a probléma???!!! PLEASE HELP!!!!