64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#14067 magyarul az én megoltásom nem használt -
#14066 Anyyit hogy a ... fájl hibás -
#14065 megoldást nem tok, de azt igen, h nem egészséges csak a tápkábelt lehúzni mer a vez kábelen is kap cullangot. (jól megaszontam) -
baddeni #14064 Sziasztok!
A következő problémám van: játszani akartam az új POP-val és sfnightmare progit használtam de nem ment. Ezután lehúztam az áram kábelt és úgy elindúlt de a gépem azóta néha magától újraindúl vagy csak simán leáll, és akkor csak az áram teljes lekapcsolásával (a tápon) tudom elindítani. Több táppal is próbáltam mert én a tápra gyanakodtam de nem jött be.
Szoftveres hiba nem lehet mert formatáltam a vinyót de a telepítés közben is nyomta a véletlen restartjait a gép, vagy 10-re sikerült rá xp sp 2-őt raknom. A proci videókari és alaplap hőmérséklete jónal tűnik.
Abit ic7-g alaplapom van intel 3ghz , inno 6600 dt zalman hűtéssel , samsung memóriák (2x 512) és azokkal sem lehet gond mert külün külön is teszteltem őket (bár ha mindkettő rossz) coolink táp samsung vinyó.
A SEGÍTSÉGET ELŐRE IS KÖSZI!!!! -
#14063 visszatértem :D.
a control centereset hoztad le? ahhoz fel kell rakni a microsoft frameworks progit is, h mennyen.
remélem nem írtam nagy hülyeséget :) -
#14062 hogy mitől javul meg azt nem tudom, de ha leírnád pontosan, hogy mi a "szart" írt ki akkor talán többen tudnának segíteni -
#14061 Sziasztok!
Ma feltettem a legújjab ati(5.12) drivert föl is telepítődött erre mikor elindítom a gépet bele akarok lépni a ati control panelbe ki ír valami szart,
Volt már valakinek ehez hasonló?
Mit tegyek,hogy működjön? -
#14060 hiba.
SP1 kell rá!+ -
mergal #14059 szerintem igen nem az én gépem! -
mergal #14058 Valami ötlet? Új vinyoról van szó! -
#14057 Service Pack nélküli XP ? -
#14056 nem egyáltalán nem az normális ha 198 de 128 az nem -
mergal #14055 Sziasztok!
Az normális hogy egy 200bg vinyó 128 gb használható formázás után? -
#14054 Nem akarok vitatkozni.
Az én véleményem az, hogy a legolcsóbb megoldás az alaplap csere. Amit aztán kicsit lehet frissíteni egy 3 gigás procival, vagy ha úgy jön össze anyagilag akkor az egészet cserélni. -
XbandX #14053 Ha hi én lépek kösszi mindent és reméljük összejön a cucc na tsasztok!!! -
XbandX #14052 hogy érted hogy a legolcsóbb egybe?? -
XbandX #14051 hah -
#14050 na jó én lépek, mer vitázni nincs kedvem. na hi for all és további jó karácsonyozást!!! -
#14049 a legolcsóbb egybe - -
XbandX #14048 és asszondod jobban fog futni a cuccos -
#14047 a leg olcsóbb megoldás, hogy csak alaplapot cserélsz, s478-as foglalatút
pl. arra a lapra amit lentebb linkeltek
a 9800Pro azért még nem számít olyan rossznak, kis kompromisszumokkal a mostani játékok is elfutkorásznak rajta -
XbandX #14046 szal
-
XbandX #14045 tod összesen ha lesz az egészre 30k-m ha eladom a 9800-asomat szóval örülök ha használtan össze tok fabrikálni vmit szal vmit kezdenem kell ha tudtok segíteni lécci segítsetek mer azzal h. több pénz kéne azzal nem tok mit kezdeni habár én is tom hogy kéne. -
#14044 de ha expresszre vált akkor procit is kellene cserélni, az meg már sok pénz
-
#14043 de ha vált pci-e re akkor muszály sajna -
#14042 nézz körül a www.pcrun.hu-n elég korrektek. szvsz -
XbandX #14041 hmm
-
#14040 szerintem elég csak alaplapot cserélni -
#14039 nem megyek garanciára, mer nekem a "régebbi" 9800 pro-mat kb 4! hónapig "szerelték". nem hiszek a garanciában sajna -
#14038 öööööö és 1 6600 gt-hez mit szólnál? nem akarlak költségekbe verni, de....
fx em nem volt, de hallottam véleményeket és ezért mondom (írom :) ) -
#14037 hi all.
nekem anniy lenne a gondom hogy kellene valami olyan program hogy a mappákat vagy fájlokat ne lehessen törölni vagy másolni, mert öcsém mindenet ide oda másolgat és ez nem tetszik.
valaki tuudna segiteni? lock folder van már de az meg nem jo mert eltüntet mindent de nekem nem teljesen az kell.
valaki help. :) -
XbandX #14036 te a garanciára mész??? -
#14035 Laptop kijelzőjének csatlakozója hogy néz ki ? -
XbandX #14034 ŐŐŐ izé nem is tom lehet hogy eladom a karimat hogy vehessek rendes alaplapot mer ez így nem állapot ha mondjukátalakítom a cuccost erről(2Ghz northwood;2x512 ddr400 samsung ram;ATi 9800pro;80gb samsung;alaplap matsonic egy régi sz.r)Mondjuk erre(proci marad,ram is marad,fx5700 v. 5900,Abit ic-7v. a lent említett lap) akkor jobbra jövök ki v. nem???
Engem a pénz korlátol -
#14033 hi all!
Egy AMD Sempron 3000+ procit szertnék venni... vki tudna ajánlani nekem egy jó kis alaplapot hozzá? lehetőleg 5.1-es integrált hangkártyával... -
#14032 sasold ha már nem kell a pci-e :D -
XbandX #14031 MSI 865PE Neo-L...talán -
XbandX #14030 s478 -
XbandX #14029 asszondod brutto 0ft -
#14028 vki segítsen, h milyen foglalatu a cucc, mer nekem amd rulez! :)