64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#14107 Tedd fel az alapot. Figyu nekem is van egy ilyne kártyám és ha szerncséd van akkor még a cd-je is megvan -
#14106 jah,es a biosban nincs ilyen,igazandibol ertelme sem lenne -
#14105 valami jo oreg detonatort keritsel neki,ezek nem szeretik az uj drivereket -
#14104 johiszemuek vagyunk,es remeljuk,nem a power led helyere dugta:)
bar standby-ban annak sem kene pilacsolni... -
#14103 Hehh... Ebben van valami!:D De azt mondta a srác hogy működött! -
#14102 3. esetnél fennáll a lehetősége annak h. rossz helyre van csatlakoztatva. -
#14101 Nekem is szükségem lenne egy kis segítségre. Öcsém gépében egy kicsit már leharcolt Gef4 MX440 teljesít szolgálatot. Már kb vagy 8 driverrel próbáltam, és az eredmény mindig azonos: Mikor a képernyő speciális tulajdonságainál a Gef4MX440-re kattintok, akkor elszáll, de csak ez a beállítópanel. Játékok közül csak a Fifa 2006-nál adadt eddig baj, a jobb oldali térfélen villog az alapvonal. Valakinek van valami ötlete?? -
#14100 Hmm jogos, van benne valami... -
#14099 lehet,hogy rosszul tudom,de a LED ugyibar egy vilagolo dioda.ergo,csak egyfele modon lehet bekotni(polaritasilag).namarmost,ha az alapra csatlakoztatjul,a HDD LED feliratu csatlakozora,harom eset lehetseges:
1.sosem vilagit(forditva van bekotve)
2.vilagit,ha az IDE megy(ez a jo:)
3.folyamatosan vilagit(na,ez lehet barmilyen hiba,de tuti,hogy nem polaritasi,hiszen a LED vilagol:)
szerintem:) -
#14098 fordítva van rádugva az alaplapra a HDD LED csatlakozója -
#14097 nagyok az igényeid wazz ;) -
#14096 Próbáltam, cleartypot is de semmi változás. Természetesen kisimítja a betűket de valahogy még mindig homályosak. Egyszerűen zavarja az olvasást de nagyon. -
Dr DeViLKiNG #14095 Hali! nekem az lenne a kérdésem, hogy milyen programot ajánlotok használatra wlanokhoz (jelen esetben 2 gép között). Csakmert a gyári hozzáadott az enyhén nem akar normálisan müködni -
#14094 próbáltad a grafikus beállításoknál? (efektusok, cleartype stb.) -
#14093 Én nem vaok olyan nagy bajban,de azért jo lenne tudnom
Tényleg be lehet állitani a BIOS-ban,azt,hogy a HDD led folyamatosan világitson,ill akkor amikor a Winchester dolgozik?
Mert nekem a hdd led,folyamatosan világit,még készenléti állapotban is!Semmi különösebb zavar nem támadt fel a winchester gyorsaságában,vagy kapacitásásban,csak 1szerüen a hdd led,nem akkor világit,amikor a winyo dolgozik!
Pedig ez müködött,de most vhogy pihizik!
-
#14092 biosból felírsz egy két számsort, azonosítót, és rá góglizol % -
#14091 Hát BIOS-ban nem fogod látni Chipset típusát...(Jó vannnak jelek, de ahhoz kenni vágni kell).Everest az nagyon tuti, ott alaplap és északi híd(north bridge)-t keresd,menüpont elárulja szépen a cuccot! Meg most nemtom de ha elég intelligens a Driver akkor nem megy fel más chipsetre, bár ez nem tuti! -
Alexei #14090 hehh... progi nélkül gondoltam, tudom, hogy progival meglehet meg rá is van írva de már sötét van amúgy meg éjjel nem akarok mér zörögni... ah mindegy akkor majd holnap megcsinálom, mert az alaplap telepcd két alaplaphoz jó, mondjuk mindkettőnek azonosnak kellennen lennie a chipsetjének, de nem kockáztatok... nem fogok karácsonykor telepítenix gépet... -
#14089 + pl az everest-el + az alaplapra is rá van írva -
Alexei #14088 Az aalaplapom pontos típusát csak a BIOS-ban tudommegnézni? -
#14087 van vkinek audigy 4 oem karija? addig nem teszem fel a kérdést :) -
#14086 Sziasztok!
Írtam a TFT topicba is de lankad az élet :) Van egy LG 1715s monitorom egy vacak gépre kötve a lap ECS KV7MML integrált videókarival (S3 Graphics DDR). A gond, hogy a monitor képe homályos. Nem arra gondolok, amikor nem natív felbontásban megy az LCD monitor és romlik a képminőség, hanem a szövegek kicsit homályosak. Az olvasást nagyon zavarja. Bármilyen felbontásban és Hz-en ugyenez van. Szedtem az integrált vidkarihoz új drivert, a monitorhoz feltettem a saját driver-ét de semmi. Nem hinném, hogy monitorral van a baj mert amikor pl indul a gép és kiírj az infókat bootoláskor akkor teljesen éles a kép. A windowsban viszont már nem mégpedig sehol sem. -
#14085 Így is van! De szerintem látogass el a http://www.viaarena.com/ weboldalra! -
Alexei #14084 ÍKöszi előre is, de lenne egy kérdésem, nemtom hirtelen milyen Chipset hajtja de az alaplap CD-jén (Matsonic) volt egy 4 in 1 Driver,. tehát ezek szerint igen gyanús, hogy VIA igaz? Akkor azt telepelhetem is? -
#14083 Hmm, ehhez nem USB progi kell hanem egy tisztes Driver az alaplapi vezérlődhöz. Nézz utána milyen Chipset hajtja. Ha VIA, akkor a VIA4in1 nevű driverre lesz szükséged, ha Intel, akkor INTEL INF drivert keress, ha pedig nForce, akkor Forceware a neve. -
#14082 THx Miloshee elismerés -
#14081 Ha abszolút nem kezeli a DVD-t és pont LG, akkor FirmWare, ez a meghajtó belső szoftvere, ha nyög akkor Bandee kollega szólt helyesen viszont ha koszolódott a fej, akkor általában el is van használódva, és nem nagyon lehet bele életet lehelni - sajnos. -
#14080 Előfordulhat hogy az olvasófej koszos . Azt nem nehéz tisztítani vagy csak egyszerűen elromlott vagy a win rosszul ismerte fel -
susubaba #14079 igen olyan dvd rom-ról van szó -
#14078 Az egy dolog. Szóval egy olyan rom-ról van szó ami cd-t ír és DVD-z is olvas? -
susubaba #14077 Szerintem igen ,mert régebben még nézett vele dvd filmet! -
Alexei #14076 Kellemes Karácsonyt mindenkinek! Lenne is egyből így karácsonykor egy kérdésem...
Kaptam egy vatta új gamepadot, mely USB-e csatlakozna a géphez, ezzel semmi gond nincs idáig, de fellépett ugyanaz a gond amelyik más USB-nél is, az alaplap/oprendszer? nem ismeri fel, akárcsak a be nem kapcsolható USB-t de amiket be lehet kapcsolni (pl mp3-as USB) és bekapcsolom felismeri. PLZ HELP!
És ha van a neten használható USB progi megadnátok a linket? Mert lehet, hogy az alaplap progija szar... -
Gubee #14075 A kártyát 2 hete vettem, szóval még garanciás. Megnéztem, a melegedés kizárva, szóval én is hibára gyanakszom, még megpróbálom egy másik gépben, és ha ott is gáz, akkor csere lesz. Köszönöm válaszod -
#14074 a leírtak alapján vagy melegszik a kártya vagy csak simán rossz, ha használtan vetted akkor széthajtották:)
próbáld ki egy másik gépben is és ha ott is rossz akkor vidd vissza ha még garis -
#14073 jól van jumperelve? -
#14072 szedd le és tegyél fel egy régebbit -
Tsityu #14071 Hi ffxi!
Gondolom, ez valami autós ketyere lehet. Mondjuk autós rádió-magnó vagy hasonló. Az egyes valszeg a 12V+ lesz (piros, ami a gyújtáskapcsolóra megy, vagy akku + sarura. Ebben az esetben a kapcsolót említi. Kettes az a 12V-, testelés (fekete). Hármas az lehet a memóriának a powerje, ami megegyezik a 12V+ -al (színt nem tom most fejből). Négyes az elektromos antenna (sárga). Ha van ilyened, akkor az antenna motornak ad powert. -
Gubee #14070 HELLO MINDENKINEK ! Van egy elég kellemetlen problémám: vettem egy Sapphire Radeon9600 Pro 128MB-os kártyát, és ha vmilyen játékot elindítok, 2-3 perc használat után egyszerűen lefagy az egész rendszer, kikapcsol a monitorom, vagy függőleges színes csíkok jelennek meg a képernyőn, és csak resettel tudom újraéleszteni a gépet.Driverek tucatjait kipróbálva sem javult a helyzet, szóval vki segítsen, mert nem tudom, hogy a kártyám hibás, vagy vmi más.A RADEON előtt GF4 MX440 volt, ilyen probléma nélkül. Légyszi aki tud segítsen !! Boldog Karácsonyt !!! Köszi -
susubaba #14069 Sziasztok!
Az unokaöcsém gépében 1 dvd olvasó cd író van. A baj vele hogyí a dvd-t nem ismeri fel!
mi lehet a baj,mit állíthatott el?
réka -
#14068 Lefordítana vki? Ez áll benne németül és ÉRTENEM kell a kocsiba szereléshez. Köszönöm.
1.) ZUM ZÜNDSCHLOSS
2.) SCHWARZ MASSE
3.) DAUERPLUS
4.) ELEKTRISCHE ANTENNE