64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#14347 Hi! Próbálkozz meg az IsoBuster nevű proggal! Ez általában minden .bin-el elbánik. -
Psziho Apu #14346 sziasztok modemen keresztül szeretnék kapcsolodni a netre de elfelejtettem a tárcsázási számot valaki meg tudná adni .előre is köszike
-
Sheva07 #14345 helló
vki tudna nekem segiteni abban hogy mi a franc lehet a gépemmel?
nagyban netezek és csak ugy ujraindul a gép...haver azt monta hogy áramingadozás miatt lehet
vkinek más ötlet? ujra rakjam a winfost???? -
#14344 Hali! Nem hinném hogy az a baj mert nekem bin-rkrt simrn megnyítja a deamon. -
Ferencz István #14343 Sziasztok!
Megvan a POP3 képfájlban, .bin kiterjesztésben és olyan gondom lenne, hogy nem tudom megnyitni se DaemonTools-al, se pedig Alcohollal. Nem tudtok olyan programot amely a .bin kiterjesztést megnyitja, vagy teljesen más a baj? -
#14342 Microsoft NET keretrendszer kell neki, Windowsupdate..... -
#14341 jobbklikk rajta, eszköztár-sajátgép-> ott vedd ki a pipát előle -
#14340 mondjuk a gyártó honlapjáról
ha régebbi kell akkor pl. innen -
Novartis #14339 hii mindenki honnan lehet letöltei illesztőprogramokat pl videókártyához? -
#14338 köszi már ezt is megcsináltam
B.Ú.É.K. -
#14337 mér nem rakja fel Control Centereseket mer ki ír valami Internal errort ati*.exe nincs vagy mittom én hogy tudnám felrakni
-
#14336 köszi már megoldottam
-
#14335 mit csináljak nem engedi feltenni az 5.13-as drivert DRIVERCLEANERrel leszedtem az előzőt
ezt írja ki -
#14334 elég egy topicba is beírni..
képet mutass -
#14333 Skacok!
Az asztalon bal oldalt megjelent 1 vastag csík, ami "Mappaműveleteket" ill. "Egyébhelyek" és "Részletek" kategóriákat tartalmaznak! Szal ezt a vastag csíkot nem tudom eltűntetni, pedig már megpróbáltam orrba is szívni...sikertelenűl! PLZ HELP!! -
#14332 na komolyan mert sehogy se találom
mit írjak be -
geimre #14331 Sziasztok! Tud valaki valamit erről az új AMD64-es chipsetről(ULI® M1689)????? -
#14330 kiskakas -
#14329 és oda mit írjak be
pls
-
#14328 DC++ -
#14327 bocs egyáltalán nem tudom ezt hova írjam de itt még vagytok páran
nem tudjátok hogy honnan tudnám letölteni az INFOMÁNIA adásait???? -
Alexei #14326 majd megnézem jövőre... most megyek el... BUÉK! -
DirtyPio #14325 ok, koszi. -
#14324 Egy S.M.A.R.T. tesztet érdemes lenne lefuttatni mert lehet hogy haldoklik -
#14323 Erősítő van a mélyben, 5.1-ben hibátlan, vakolatszaggató! ;) -
DirtyPio #14322 Sziasztok! VOlna egy olyan kerdesem, hogy mitol lehet az, hogy tegnap meg gond nelkul ment a gepem, es d.u. amikor ujra bekapcsoltam megfagyott a bootkepernyo, majd reset utan kiirja hogy boot disc faliure, please insert..., pont mintha nem lenne vinyo a gepbe. Sokaig nyavalyazik amig elindul a gep(detecting ID devices sokaig csinalja). Gondoltam megprobalom safe modeba is, es lass csodat igy elindult. Mar eddig is ssokaig toltotte a win-t es ezert 2-szer ujra is rakta, de amint mar emlitettem tegnap kihalt a gep. Ja a vinyom egy Maxtor diamond max 10-es(160GB). -
#14321 Jah... ha ilyen szinten nyomod, akkor szerintem úgyis először egy erősítőre lenne szükséged. :) -
#14320 Hát alaplapi cucc, SoundStorm minősítéssel... Az a baj hogy kocsiba való szubcső, és nem adja rendesen ki amit tud ha High Inputra teszem :D -
#14319 A music centerre kösd rá a mélynyomót, ha van rá lehetőség, más megoldás szerintem erre a problémára nincs (már ha nem tényleg támogatja a 2.1-et a hangkártya). -
#14318 Igen igen, ez így igaz! Csak az a baj vhogy 2.1-es opció nincsen a hangkártyámon :(((. -
vjanika #14317 Én úgy tudom, hogy ahhoz, hogy csak sub jöjjön, már 2.1-kell, sima szereón a sub is keveredik balra és jobbra is. -
#14316 Hi all! Van egy mélyomóm, illetve egy music-centerem. Lehetőség van e arra hogy 5.1 nélkül csak a sub kimenetet aktiváljam a sima Stereo mód mellett? -
#14315 Nincs mit, szívesen. :)
Akkor mindkét IDE eszköz vagy Master-nek, vagy Slave-nek volt bejumperelve. :) -
#14314 Nyertél!
Valóban jumperelés lesz a gond. Hogy melyik lesz ahelyes beállítás, azt még nem tudom, mert eddig a rajtuk lévő papírok szerint volt beállítva. De lehúztam a mellette lévő DVD-t, és pillanat alatt felállt a rendszer.
Köszönöm a segítséget! -
#14313 Aha, csak azt mondtad uezt csinálja a bekapcsolható USB eszközökkel is kikapcsolt állapotban, viszont ha bekapcsolod akkor meg mennek. USBPWR switch azt variálja hogy felélesztheti a gépet egy USB eszköz a Stand By módból! -
#14312 Hmm, mondasz valamit, mindjárt megnézem. Ez okozhat ilyen hibát?
Még annyit elfelejtettem, hogy ha bekapcsolom a SMART-ot BIOS-ban, akor boor előtt reklamál, hogy Backupoljak meg cseréljem ki a vinyót. Windows-os SMART monitor program viszont egy büdös szót nem szól, hogy valami gond lenne.
Megnézem, köszi! -
#14311 Nem lehet esetleg, hogy rosszul van bejumperelve a vinyó vagy a kábelen lévő másik IDE-s eszköz? -
#14310 Még annyi, hogy ha egy másik vinyót teszek a gépbe, és ez nincs a rendszerben, akkor minden pillanatok alatt lezajlik, nincs holt idő, se várakozás. -
#14309 Sziasztok!
Vinyó problémám lenne, nem tudom hova fordulhatnék, érdekes a dolog.
Bekapcsolom a gépet, és a BIOS kiírja a főbb adatokat, CPU, RAM, majd megáll. A vinyó led világít, és egy olyan 15 mp múlva gyorsan felsorolja az IDE eszközöket, majd továbbmegy. Letörli ugye a képernyőt, jönne a bootolás, de nem jön, mert a kurzor villog a sarokban, majd egy 20-25 mp múlva elkezd bootolni a vinyóról.
Kérdés: Miért vannak ezek a holt idők?
BIOS-ban Auto-ra vannak állítva a meghajtók, manual-al is próbáltam, nem változik semmi. A boot sorrendben a vinyó az első. Ez egy ASUS K8NE alaplap, Samsung SP1614N IDE-s vinyóval. Mindkét cucc aránylag új, néhány hónaposak, de már az első találkozás óta így örülnek egymásnak. Más gond viszont nincs.
Választ, ötletet előre is köszönöm! -
#14308 Az úgy teljesen jól van. Ne állítgasd. A két normál állása az apertúrának a 64mb és a 128mb...