64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • MiloShee
    Hi! Próbálkozz meg az IsoBuster nevű proggal! Ez általában minden .bin-el elbánik.
  • Psziho Apu
    sziasztok modemen keresztül szeretnék kapcsolodni a netre de elfelejtettem a tárcsázási számot valaki meg tudná adni .előre is köszike
  • Sheva07
    helló

vki tudna nekem segiteni abban hogy mi a franc lehet a gépemmel?

nagyban netezek és csak ugy ujraindul a gép...haver azt monta hogy áramingadozás miatt lehet

vkinek más ötlet? ujra rakjam a winfost????
  • saviola
    Hali! Nem hinném hogy az a baj mert nekem bin-rkrt simrn megnyítja a deamon.
  • Ferencz István
    Sziasztok!

Megvan a POP3 képfájlban, .bin kiterjesztésben és olyan gondom lenne, hogy nem tudom megnyitni se DaemonTools-al, se pedig Alcohollal. Nem tudtok olyan programot amely a .bin kiterjesztést megnyitja, vagy teljesen más a baj?
  • NeoMaN
    Microsoft NET keretrendszer kell neki, Windowsupdate.....
  • NeoMaN
    jobbklikk rajta, eszköztár-sajátgép-> ott vedd ki a pipát előle
  • Met
    mondjuk a gyártó honlapjáról
    ha régebbi kell akkor pl. innen
  • Novartis
    hii mindenki honnan lehet letöltei illesztőprogramokat pl videókártyához?
  • zolo15
    köszi már ezt is megcsináltam
    B.Ú.É.K.
  • zolo15
    mér nem rakja fel Control Centereseket mer ki ír valami Internal errort ati*.exe nincs vagy mittom én hogy tudnám felrakni
  • zolo15
    köszi már megoldottam
  • zolo15
    mit csináljak nem engedi feltenni az 5.13-as drivert DRIVERCLEANERrel leszedtem az előzőt

ezt írja ki
  • Met
    elég egy topicba is beírni..

képet mutass
  • Titan
    Skacok!

Az asztalon bal oldalt megjelent 1 vastag csík, ami "Mappaműveleteket" ill. "Egyébhelyek" és "Részletek" kategóriákat tartalmaznak! Szal ezt a vastag csíkot nem tudom eltűntetni, pedig már megpróbáltam orrba is szívni...sikertelenűl! PLZ HELP!!
  • zolo15
    na komolyan mert sehogy se találom
    mit írjak be
  • geimre
    Sziasztok! Tud valaki valamit erről az új AMD64-es chipsetről(ULI® M1689)?????
  • Met
    kiskakas
  • zolo15
    és oda mit írjak be
    pls
  • Bandi 18
    DC++
  • zolo15
    bocs egyáltalán nem tudom ezt hova írjam de itt még vagytok páran
    nem tudjátok hogy honnan tudnám letölteni az INFOMÁNIA adásait????
  • Alexei
    majd megnézem jövőre... most megyek el... BUÉK!
  • DirtyPio
    ok, koszi.
  • Bandi 18
    Egy S.M.A.R.T. tesztet érdemes lenne lefuttatni mert lehet hogy haldoklik
  • MiloShee
    Erősítő van a mélyben, 5.1-ben hibátlan, vakolatszaggató! ;)
  • DirtyPio
    Sziasztok! VOlna egy olyan kerdesem, hogy mitol lehet az, hogy tegnap meg gond nelkul ment a gepem, es d.u. amikor ujra bekapcsoltam megfagyott a bootkepernyo, majd reset utan kiirja hogy boot disc faliure, please insert..., pont mintha nem lenne vinyo a gepbe. Sokaig nyavalyazik amig elindul a gep(detecting ID devices sokaig csinalja). Gondoltam megprobalom safe modeba is, es lass csodat igy elindult. Mar eddig is ssokaig toltotte a win-t es ezert 2-szer ujra is rakta, de amint mar emlitettem tegnap kihalt a gep. Ja a vinyom egy Maxtor diamond max 10-es(160GB).
  • [NST]Cifu
    Jah... ha ilyen szinten nyomod, akkor szerintem úgyis először egy erősítőre lenne szükséged. :)
  • MiloShee
    Hát alaplapi cucc, SoundStorm minősítéssel... Az a baj hogy kocsiba való szubcső, és nem adja rendesen ki amit tud ha High Inputra teszem :D
  • [NST]Cifu
    A music centerre kösd rá a mélynyomót, ha van rá lehetőség, más megoldás szerintem erre a problémára nincs (már ha nem tényleg támogatja a 2.1-et a hangkártya).
  • MiloShee
    Igen igen, ez így igaz! Csak az a baj vhogy 2.1-es opció nincsen a hangkártyámon :(((.
  • vjanika
    Én úgy tudom, hogy ahhoz, hogy csak sub jöjjön, már 2.1-kell, sima szereón a sub is keveredik balra és jobbra is.
  • MiloShee
    Hi all! Van egy mélyomóm, illetve egy music-centerem. Lehetőség van e arra hogy 5.1 nélkül csak a sub kimenetet aktiváljam a sima Stereo mód mellett?
  • [NST]Cifu
    Nincs mit, szívesen. :)
    Akkor mindkét IDE eszköz vagy Master-nek, vagy Slave-nek volt bejumperelve. :)
  • dreamlake
    Nyertél!
    Valóban jumperelés lesz a gond. Hogy melyik lesz ahelyes beállítás, azt még nem tudom, mert eddig a rajtuk lévő papírok szerint volt beállítva. De lehúztam a mellette lévő DVD-t, és pillanat alatt felállt a rendszer.
    Köszönöm a segítséget!
  • MiloShee
    Aha, csak azt mondtad uezt csinálja a bekapcsolható USB eszközökkel is kikapcsolt állapotban, viszont ha bekapcsolod akkor meg mennek. USBPWR switch azt variálja hogy felélesztheti a gépet egy USB eszköz a Stand By módból!
  • dreamlake
    Hmm, mondasz valamit, mindjárt megnézem. Ez okozhat ilyen hibát?

Még annyit elfelejtettem, hogy ha bekapcsolom a SMART-ot BIOS-ban, akor boor előtt reklamál, hogy Backupoljak meg cseréljem ki a vinyót. Windows-os SMART monitor program viszont egy büdös szót nem szól, hogy valami gond lenne.

Megnézem, köszi!
  • [NST]Cifu
    Nem lehet esetleg, hogy rosszul van bejumperelve a vinyó vagy a kábelen lévő másik IDE-s eszköz?
  • dreamlake
    Még annyi, hogy ha egy másik vinyót teszek a gépbe, és ez nincs a rendszerben, akkor minden pillanatok alatt lezajlik, nincs holt idő, se várakozás.
  • dreamlake
    Sziasztok!
    Vinyó problémám lenne, nem tudom hova fordulhatnék, érdekes a dolog.
    Bekapcsolom a gépet, és a BIOS kiírja a főbb adatokat, CPU, RAM, majd megáll. A vinyó led világít, és egy olyan 15 mp múlva gyorsan felsorolja az IDE eszközöket, majd továbbmegy. Letörli ugye a képernyőt, jönne a bootolás, de nem jön, mert a kurzor villog a sarokban, majd egy 20-25 mp múlva elkezd bootolni a vinyóról.
    Kérdés: Miért vannak ezek a holt idők?
    BIOS-ban Auto-ra vannak állítva a meghajtók, manual-al is próbáltam, nem változik semmi. A boot sorrendben a vinyó az első. Ez egy ASUS K8NE alaplap, Samsung SP1614N IDE-s vinyóval. Mindkét cucc aránylag új, néhány hónaposak, de már az első találkozás óta így örülnek egymásnak. Más gond viszont nincs.
    Választ, ötletet előre is köszönöm!
  • czky
    Az úgy teljesen jól van. Ne állítgasd. A két normál állása az apertúrának a 64mb és a 128mb...