64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • jakewyler
    Hali!
    Nekem a gépbe van egy 256mb-os 9600xt ami 4x agp-n megy!
    Szerintetek annak hogy agp apertúra mérete:64mb!
    Ezt lehet állítani a biosba!
    Ennek így kell lennie?
  • Alexei
    itt most nem is az a gondom, hogy nem megy az USB, hanem, hogy miért nem indítja el a telepítését a programnak? mert ha elindítaná lehet, hogy jó is lenne...
  • MiloShee
    Kész vagyok, nincsen több ötletem, esetleg az USBPWR jumperd dobd odébb az alaplapon, de az nem is erre való, viszont ennek van legtöbb köze az USB-s cuccok energiával való ellátásához :D
  • geimre
    Köszönöm uraim!
  • Bandi 18
    jah úgy már ok
  • czky
    2000/1600 MT/s HyperTransport Bus. Valszeg erre gondolt...
  • Bandi 18
    KHM. Alaplap FSB-je 1600 meg 2000??? LOL MAX a frekcencia lehet annyi de az FSB soha LOL
  • czky
    Akkor a platinum a jó választás...
  • geimre
    Igen BANDEE , Csak a platinumnak 2000 az fsb-je a másiknak meg csak 1600.........
  • czky
    Ez is jó!...
  • Bandi 18
    Már bocsi de ebbe is S939-esek mennek bele. És ez ua cask platinum
  • Bandi 18
    de a S939 a legújabb AMD proci és azt írtad AMD-d van
  • geimre
    esteleg ez???? : http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=607
  • geimre
    Kösz CZKY! Csak az a baj hogy ebbe nem tudom beletenni a legújabb procikat............
  • czky
    Ilyet vegyél!!! Ezzel nem lesz lassabb a géped az nforce4-től, és megtarthatod a videokártyádat, meg a memóriádat...
  • geimre
    Sziasztok! Azon morfondírozom már hetek óta hogy gyorsítani kellene a gépemen. de sajnos az anyagi kereteim szűkösek. Ezért azt szeretném tőletek kérdezni hogy : Van-e értelme venni egy VIA chipset-es alaplapot (Via K8T800 - AMD64) mert akkor nem kell kidobnom a videokártyámat(ATI Radeon X800 PRO) Meg a memóriámat sem, Segítsetek légyszi! Ha van tapasztalatotok az ügyben azt is írjátok le! Mennyivel lesz lassabb mint ha NForce4-es alaplapot vennék??? Előre is kösz!
  • Met
    az
  • Aspyrin
    Azt hiszem a real player kell neki.
  • Ryland3r
    Nem tudnátok mondani olyan progit ami lejátsza az RM kiterjesztésű file-t!?
  • vanssnav
    Hát nemtudom hogy melegszik e mert alapba az aida 32 azt írja hogy cpu:37-38-39 CPu diode:40-41-42 szokott lenni.úgy hogy csak az a progi fut.hell
  • Alexei
    Nah szóval leszedtem az USB progit megnéztem, de ez ugyanaz mint ami az alaplap CD-én van... és uyganaz a helyzet is azon felül, jhogy a letöltöttben (tömörített) CRC hibát is talál... az INSTALL előkészítése elindul végigmegy 100%-ig aztán semmi... de a telepítés nem megy... itt mi lehet a gond? és Programok telepítéséből is ugyanez...
  • roniee
    Nem a jumperrel volt a gond, annyira nem volnék figyelmetlen.
    Frissítettem a BIOS-t, azzal megoldódott.
    Azért köszi.
  • gurubefree
    Mert úgy van jumperolva ....... Szerintem ..

Nézd meg jobban minden rendben van-e
  • izb
    a jumpert rakd jó helyre a vinyón.
  • roniee
    Jól jönne egy kis segítség...
    Vettem egy 80 gigás Samsung vinyót, ami egy szintén új mobilrackkel lett a gépbe téve. Ám a windows(sp2) csak 34 gigát lát a 80-ból...
    Tudtommal ilyesmi a 120 gigásnál nagyobbak esetén szokott előfordulni, de ezekszerint itt is.
    Egyébiránt a BIOS is csak annyinak nézi.

Mit lehet ilyenkor tenni? Mert 46 giga azért nem mindegy...
    Előre is köszi a tippeket.
  • Alexei
    húú basszus ezen az oldalon a letöltéás jól levan korlátozva ahogy elnézem...
  • Bandi 18
    Nah nekem egy 3000+-os van és az 1.5v-on megy. Szal az az 1.38 kevés nézz utána biosban (asszem ott lehet állítani de nem biztos) lehet hogy az a táp kicsit kevés neki meg kell nézni mit ad le és terhelés közben mennyi a fesz
  • Alexei
    Hmmm én inkáűbb konkrétan azt mondanám, hogy régi... amikor 2 éve megvettem a gépet akkor is már csak egy középkategóris volt... sztm ma megmár nem is gyárgyátják... sőt... >:-) KÖSZI a kört, megnézem megy e...
  • Bandi 18
    elvileg ugrálhat annyi meg elfogadható de az AMD honlapján meg kell nézni mennyi a corefesz
  • MSGT
    coolermaster 380W táp! Nem tudom mennyi szokott lenni! a kérdés az hogy ugrálhat e? windowsban az everest mutatja!
  • Bandi 18
    hol méred és eddig mennyi szokott lenni? Mekkora és milyen márkájú tápod van?
  • MSGT
    Üdv. Mindenkinek!
    Kérdésem a köv. lenne!
    Egy 3200+ os AMD van! Lehet valami gond azzal hogy a VCORE feszültségem ugrál 1.38 és 1.44 között? Ha igen akkor miért van?
    A gépem 6800GS 256MB videok., 250 GB samsung vinyo, coolermaster 380W táp, MSI K8N NEO4 Platinum alaplap! Elöre is kössz!
  • MiloShee
    Hmm, megtörtént a kör, neked aztán fura egy deszkád van hallod e :D innen
    próbáld meg lerántani a drivert!!
  • MiloShee
    A haverom birtokol egy ilyet, csodálatos szép, jó a helykihasználása, megtámasztod egy két neonnal és wooow:D
  • jakewyler
    Sziasztok!
    Nincs valakinek ilyen gépháza:Aerocool AeroEngine Jr
    Milyen vélemények vannak róla?
  • Alexei
    Ha lefutnád azt a kört nagyon megköszönném, mivel a CD-n találtam egy USB 2.0 Drivert de csak az Install előkészítőjéig jut, végigviszi (XP-re nyomtam, tehát jónak kellenne, hogy legyen) aztán semmi...

Az alaplapom típusa (nem egy mai darab): Matsonic MS9147C
  • Met
    Jól értem, hogy ha gyári sebességen megy akkor lép ki?
    Nem melegszik?
  • vanssnav
    Hellótok!!!
    Az lenne a problémám,hogy az újabb játékokból kilép a gépem pl.:NFS Mw.de csak akkor ha a 2500+ os bartonom 2500+ on megy.ha a biosba leveszem az fsb-t 133 ra akkor nem lép ki.
    Segítsetek mi lehet a probléma.
    köszi mindenkinek.
    By Dani
  • Bubbencs
    Köszi srácok a segítséget a kormánnyal kapcsolatban!
  • Met
    Most nézm, hogy hüjeséget mondtam:))
    Pri Master rendszervinyó, pri slave a rosszalkodó vinyó
    Sec Master DVDRW, Sec Slave DVDRW

Samsung vinyó, 3 év gar van rá