64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#14427 Passziv tap alatt azt erted, hogy nem igenyel hutest,vagy pedig hangtalan vizhutessel uzemel?:) -
#14426 Az igazsag az, hogy belgiumban nem igazan van kulombseg az Enermax es Chieftech tapok arai kozott, sajnos! Eddig mindkettorol csak jot olvastam, hallottam azt, hogy miert az Enremax mellett dontottem nemtudom!:) Aztan az is lehet, hogy nem is a tappal van gond csak en vagyok lama. De most ez nem is erdekes, mert holnap beviszem a gepet azt majd ott csak rajonnek, hogy mi a here van vele. Az egeszben az a legrosszabb, hogy felbe kell hagynom a Most Wanted-et! -
izb #14425 Ez igy igaz...
Mindkettő táp ezt aláírom:)) -
izb #14424 Csak ez lehet...
Nekem már volt 2 enermax tápom,és nem azért cseréltem őket,mert szarok lettek volna,hanem mert az álmom az egy passzív táp volt... -
#14423 Azt aláírom hogy za Enermax tényleg minőséget gyárt és annál jobb nincs is csak kicsit borsos az ára... És a Cieftech is tud annyit :) De mind1 nem fontos ez most -
#14422 En eddig ugy tudtam, hogy az Enermax felsokategorias termekeket gyart! Legalabbis 1 honapja mindenkitol ezt hallottam, de ugy latszik gyorsan valtoznak az idok!:) Meg mindig tartom azt a velemenyemet, hogy csak egy rossz darabot fogtam ki.
De azert akkor is grrrr -
izb #14421 hehe
Látszik még nem volt Enermax tápod:)
Nem szólt le senki,de azért vannak szintek... -
#14420 na de azért nem kell leszólni mert igen is az enermaxban a nevet kell megfizetni és nem azt amit tud -
izb #14419 Azért az Enermaxot nem hoznám egy szintre egy Chiftekkel vagy egy Coolinkel.
Mindenből van szar széria,vagy gyári hibás darab... -
#14418 Köszi a tippet, a Cpu-Z kiírja a memória paramétereket, és tényleg dualban megy, 3 modullal.
Viszont ezzel néztem, nem mintha nagy márka lenne, csak meglepődtem hogy a Hynix ramjaimhoz nem ír ki gyártót, a Samsunghoz meg igen.. Vételkor átvertek? -
#14417 Amúgy Enermaxot nem is érdemes venni mert a teljesítményéhez képest nagyon drága inkább Chieftech-et vagy Sirtech-et azok is jók de még egy Coolinket is megkockáztatnék -
#14416 Nah kiprobaltam egy egy 3 eves szetgyalazott 400 wattos noname tappal, ezzel normalisan beindult a gep. A fene se szamitott ra, hogy egy ubermajer meregdraga Enermax tap 3 het utan elkezd szarakodni.
Nem fogok altalanositani biztos csak kifogtam egy rossz peldanyt! -
#14415 Mikor nekem ilyen volt a táp romlott el.
Ilyenkor valóban elsőnek a power gombot érdemes megnézni, alaplapi érintkezőket összeérinteni, hogy úgy megy-e, ha így se, akkor tápot cserélni, majd így tovább. -
#14414 Ha tudod, próbáld meg egy másik tápegységgel, és nézd át a táp és előlapi kábeleket. -
#14413 Pontosan! Semmi nem porog fel ha megnyomom a gombot, csak egy alig hallhato kis kattanast lehet hallni, de azt is csak zutan, hogy aramtalanitottam a gepet es meg ekkor sem biztos, hogy beindul! -
#14412 Egész pontosan mi a hibajelenség? Megnyomod a gombot, és fel se pörögnek a ventik?
Így látatlanban a tápegyság - alaplap - bekapcsológomb trió körül néz szét első körben. -
#14411 Elobb informalodom, aztan holnap beviszem!:)
-
#14410 akkor vigyed visszafele, mint elmélkedsz rajta ;)
nem mindig áll össze a gép és tökéletesek az új alkatrészek, erre vana gar. -
#14409 Sziasztok!
Azt szeretnem kerdezni, hogy szerintetetek mi lehet az oka annak, hogy a gep csak sorozatos aramtalanitasok, es kabelkihuzogatasok utan akar elindulni? Tegnap meg minden ok volt, normalisan is lett kikapcsolva a gep semmi jele nem volt annak, hogy barmi baj is lett volna vele.
Mi lehet a hiba okozoja?
U.I.: harom hetes a gep!
-
Tsityu #14408 Nincs mit. Gond nélkül műxik vele. -
#14407 Köszi! -
Tsityu #14406 Én az 5.13-as catalystot használom hozzá. -
#14405 Tudna valaki segíteni?
Radeon x550-es videókarihoz melyik a legjobb driver program? -
Roll #14404 Közben megoldódott.
Futattam egy chkdsk-t és a winyón "árván maradt" hibás fájlokat talált, amit javított és már minden rendben van a géppel.
Nem tudjátok mi okoz ilyen fájlokat? -
#14403 Hát szerintem esetleg VGA driverrel operálhatsz, rakd fel újra ez legyen az első lépés, vagy pedig windows indulásakor F8, és a legutolsó működőképes konfiguráció visszaállítása menüpont. -
vjanika #14402 Akkor a másik oldalon kellene megnézni a hangerő beállításokat, illetve a szoftverben amit használtok (pl.Skype, Msn...)be van-e állítva az autómatikus hangerő szabályzás a microfon-ra. Ha igen akkor kapcsoljátok ki. A túloldalon pedig a hangkártya mixerében, kapcsolják be a microfon boost-ot(helyenként csak +20db Boost-nak írják) A hangerő nem függ a sávszélességtől. Ha pedig visszhang van, akkor valahol feleslegesen hangos a hangfal, vagy túl közel van a microfon a hangfalhoz. -
#14401 amíg normálisan működik a gép, addig szerintem ez az érték is normális:)) -
Roll #14400 Erre van még valami tippetek? -
#14399 nekem 2,9 47 fokos -
#14398 Hi! Valaki esetleg nem tudja, hogy alapból egy 2,4es Celeron proci hány fokos? Mert nekem 47 fok körül mozog. Az normális? -
#14397 lenne egy kérdésem van egy monitorom amin van egy lámpa ami zölden ég ha
van kép de ha pihenő üzemmodba kapcsolt régen akkor pirosan égett de amiota
a 6600 gt kártyám van azota pihenő módban vollog pirosan és zölden mitől lehet? -
#14396 ha begerjed a hang akkor túl közel van a mikrofon a hangfalhoz. És ha te nem hallasz semmit akkor a problémát először a másik gépnél kell keresni szerintem. -
kingke #14395 Üdv lenne egy olyan problémám, hogy lett vévve egy webkamera (logitec 10000ft-s)
A másik oldalon jobb van, de ez nem is baj.
-------
A probléma az, hogy a mi oldalunkrol érkezö hang jól átmegy, és vissza is hallom. De ami a túl oldalról jönne az nagyon halk illetve halhatatlan.az itteni net kapcsolat 512-es a másik nál 512vagy jobb)
Ezért lett vévve egy 2.1-es hangfalrendszer, de ez sem segitett.
A windowsnál jó a hang (zene...) Csak en nem jó (a csuszka maxon) Begerjed a hangfal talán a wizhangtól. Mit tudok tenni?
Tehát hibás webkam lett vévve? -
#14394 Zaklass bátran, szeretek segíteni!
U.i.: Én meg ma reggel 8 órakor vizsgázom :D -
HG #14393 Na látod? ilyen emberek vannak. Ilyen kifogással, hogy holnap 6-ra megy dolgozni.
Remélem sikerül, holnap este próbáljuk ki. Ha nem sikerült, tudni fogsz róla ! :) (ugyanis jövök a következő láma kérdéseimmel.)
Köszi! -
#14392 Így így, becsat, és már mehet is gamében a LAN! :D Sok szerencsét
U.i.: Aludni ilyenkor?? :D -
HG #14391 Még egy kérdés: Csökkentett módban sem indul SP2 -telepítés után?
-
HG #14390 Szia!
Nem vagyok túl nagy szaki, de úgy tudom, igen ritka az az alaplapi integrált kártya, amin elfutnak, egyáltalán elindulnak ezek a mai Game -k. Mindenképpen a legújabb drivert tedd fel (nem tudom milyen az alaplapi vga), hátha megoldja. De akkor sem hiszem, hogy elegendő ez a VGA a COD 2 -höz.Na meg 256 Mb ram ???? Kevés!!! ráadásul az integrált vga ebből vesz el magának. Sajnálom, szerintem esélytelen, ha nincs benne AGP slot sem .... Ez nem játékra való alaplap, de értem a problémádat, hogy ki akarod belőle hozni, amit lehet..... -
HG #14389 Elindítottam, szépen leírt mindent, amit a használatról tudni kell. Ha létrehozok egy külön hálózatot, csatlakozunk mindketten, akkor a játékban csak simán LAN -t választunk és megy? Ha így van, az király! Most nem tudom kipróbálni, haverok már alszanak. Mégegyszer: Nagyon köszi!
-
Roll #14388 Azzal a videokártyával az életben nem fog cod2-t játszani.
Ezek az integrált kártyák inkább irodai melóra valók.