64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#14667 jós nem vagyok:)
ki kell próbálni mit bír -
#14666 Ha nyomok egy format c-t akkor a windows is lemegy igaz? -
#14665 :D Ok köszi
a 9200SE-t mennyre lehet meghúzni? Elég jó hűtő van rajta. -
#14664 akkor mindenképpen a jobb procit vedd meg, az még a sz@rt is kihajtja az SE-ből :) -
#14663 Ok, de melyiket vegyem inkább meg? Mert 9200SE az van most, és új gép az kb. 120 000 lenne. Szóval melyik érné meg inkább? Mert mindkettő lenne a legjobb de arra most nem tellik. -
#14662 prociból mindenképpen a P4-es a jobb, vgaból meg a 9600-os
játékra a 9200SE nem igazán jó, pláne 64 megás:) -
#14661 DVD formátumban akrod kiírni? -
#14660 Feliratos avi-t szeretnék kiírni dvd-re tud valaki erre a célra valami jó és egyszerű programot előny ha magyar. -
#14659 Hello
Szerintetek melyik jobb:
1. Intel Celeron D 336 2,8GHz (EM64T,Prescott,4x133,256K,LGA775) Dobozos + Ati Radeon 9600 256MB
2. Intel Pentium P4 630 3,0 GHz (EM64T,Prescott,200,2048K,LGA775) Dobozos + Ati Radeon 9200SE 64MB
Természetesen játékokra használnám.
Később még lehet hogy vennék új procit vagy VGA-t de most melyik jobb??? -
#14658 Az volt az első amit néztem.De kösz.
Köv.Kérdés:
Ha van egy kis probléma a BIOS-ban,akkor meg lehet azt oldani (másként) hogy a CD-ről bootoljon?? -
izb #14657 Nem a számítógéped lesz a hibás.
Főleg ha napi 5 órát megy.
Ha Vapochill kondenzátoros hűtésed lenne és 2db 7800-as kártya dübörögne a gépedben,akkor lenne gond.
De nem hiszem hogy ez a baj:)
-
izb #14656 Semmi gond:)
A fórum ezért van:)
-
#14655 nem te írtál be régebben is hasonló problémával? vagy valakivel összekeverlek? -
#14654 Annyit megtehettek, hogy kihúzgáltok mindent és egyessével bedugogatva látjátok, hogy mennyit fogyaszt az a cucc. De ha az előző elszámolás óta bekerült valami új áramfogyasztó akkor az a bűnös.
Ahol sokat ég a villany oda tehettek energiatakarékos izzót.
ne idiótázd a szüleidet, nem szép dolog Te te tudod...
-
#14653 Amilyen idióta szüleim vannak, nem az lesz, hogy lecserélik a mélyt, hanem :
Ne tévézz annyit!!!
Kapcsold ki a villanyt!!!!
Ne gépezzél annyit!!!
Gyertya fény alatt is lehet olvasni!!!
Stb....
-
#14652 szerintem is az. egy ilyen batár eszi ám az áramot, hiszen hűtenie kell. hacsak nincs kint a mínusz 15 fokban, de akkor, meg tönkremegy:))) -
#14651 Kösz! Megnyugtattál, ez esteben más lehet az oka az évvégi elszámolásnál. Mert nem lehet hogy megint a PC-mre szállnak. Sztem a mélyhűtő lesz a bűnös.
-
#14650 Ha jol emlekszem az elektromos arakra, akkor 1 kWatth olyan 21 Ft.
Atlagos PC mondjuk fogyaszt 200Wattot orankent, de maximum aramfelvetellel 350es tappal, 350Wattot orankent. Ha 200al szamolsz akkor 5 ora alatt fogyaszt 1KWattot. Tehat naponta 21Ft-ba kerul a PCd fogyasztasa.
Ha 300al szamolunk es mondjuk batar nagy monitorod van akkor mondjuk +100Watt amit meg hozzakell adni.
Legyen egyutt max 400Watt/h, ami 5 ora alatt 2kWatth azaz 42Ft.
Az elso esetben egy honap ara=630Ft/ho
Az masodik esetben egy honap ara=1260ft/ho -
#14649 Honnan tudjuk, hogy nálatok mennyibe kerül egy kW áram?
Ha megtudod, hogy tényleg olyan sokat fogyaszt akkor mit csinálsz? Kevesebbet fogod használni a gépet? Szerintem fizesd ki a számla felét és akkor nyugtod lesz:) -
#14648 Kb mennyi pénz?
-
#14647 Azert nem mindegy hogy milyen atlagos.... 300 wattnal kevesebbet ha tenyleg atlagos... -
#14646 Mondjátok már, h egy átlagos PC (mint az enyém), mennyit fogyaszt, ha átlagban naponta 5órát megy? Elegem van már a villanyszámlák miatt, mert piszkálnak állandóan az ősök.
THX!!
-
#14645 hogy ez h nem jutott eszembe -
Godman #14644 Forraszd át a kábeleket.. vagy vegyél 500Ft ért egy átalakitot.. -
#14643 Attól függ. Egy átlagos esetben egy jobb alaplapi hangkártya is elég, nekem például nem tünik jobbnak egy Audigy által nyújtott hangkép, mint az alaplapi ALC850-esnek. De ha van rá lehetőség, akkor próbáld ki valahol, hátha érzékenyebb vagy nálam, nem vagyunk egyformák. De itt jegyzem meg, hogy nemcsak a hangkártya minőségétől, de a hangfalak minőségétől is erősen függ a hangzás, tehát egy jó 5.1-es hangrendszernél fognak igazán kiütközni az eltérészek. Szerintem. -
flogi #14642 Sziasztok!
Lenne egy kis problematikám. Már kezdem nem normálisan érezni magam. Haverom kért tőlem helpet, mert vett egy Microcom WF3126-os Wireless Broadband Routert és nem tudta bekonfigurálni. Én addig eljutottam, hogy LANon összekötve az asztali gépe látja a wifi routert és ki is tud menni azon keresztül a netre. A laptopján is kisebb küzdéssel el tudtam érni, hogy kapcsolatot teremtsen a routerrel. És most jön a gondom. Mindkét gép látja a wifi routert, a router is látja mind a két gépet, de a két gép nem látja egymást és amelyikben az USB-s wifi kártya van az a netre sem tud kimenni.
Nincs valakinek hasonló routere? Mert én már feladtam, de magigértem neki, hogy utána kérdezek.
Előre is köszi a válaszokat.
Flogi -
moralosan #14641 kösz mindenkinek akit segített, tényleg, legalább most már jobban kitájéukozoudom magam ezen a téren .
Most ahogy nézem lehet még gyűjtök egy picit ázt veszek egy 64bites alaplapot, ésatöbbi... :) -
#14640 Ebbol nem tudom mi az igazsag, de en hallottam olyanrol, hogy valaki radioadokat fogott be az alaplapi hangkartyaval, vagy a ventik zavartak be meg ilyenek!
En amugy alaplapit hasznalok, most meg eleg ez! -
Oneil20 #14639 Azt tudom hogy technikailag sokkal jobb, de szabad füllel mekkora a külömbség egy alaplapi és egy külön hangkari között?
Ha jobb akkor azt miben hallom meg?
Szebb a hang?
Jobban kihozza az efekteket?
Jobb a térhatás? -
#14638 Nekem is ugyanez a problémám. Csak azt nem tudom pontosan hogy mi a különbség az audigy2zs és 4 között és hogy melyiket érdemes venni. Azért gondolkodom egy hangkari beszerzésén mert most vettem egy 5.1-es rendszert és a hátsó hangfalak halkabban szólnak (és biztos nem a rendzser hibája). Szóval lehet az alaplapi hangkari hibája? (ASUS K8N)Ha valaki tud segítsen, mert így nem élvezhető. -
#14637 Hat biztos sokkal jobb lesz! -
Oneil20 #14636 Sziasztok!
Van egy 5.1 -es hangrendszerem , ami számítógépre van rádugva!
A gépembe egy alaplapi 5.1-es hangkártya van!
Szerintetek mennyivel lenne jobb a hangzás ,ha vennék bele egy Audigy 4-et?
(Főként Dvd film nézésekor!) -
#14635 Hi, Van 1 hama hangfalam, és ha beledugok fülhallgatót, akkor a bal és a jobb felcserélődik... a régebbimmel ugyan ez volt....
Vmi megoldás? Thx ... Vagy vmi Reverse stereo progi esetleg.... -
#14634 Próbaképpen kapcsold ki a tűzfalat (mindet), hátha az okozza a problémát. -
#14633 elnézést eddig még nem volt alkalmam DDR2-es memmel operálni akkor úgytűnik rosszul tudtam a félrevezetésért elnézést kérek -
#14632 igen, az egészet -
#14631 Az X gépen megosztottad a vinyót? -
#14630 Lenne egy kérdésem. Ide is beírom mert azért ez valamennyire hardware:
Nem rég csináltam meg itthona routert 2 gép között. Vegyük úgy hogy az egyém az X. gép és a másik az Y gép. Na szóval az a problémám hogy ugyan az X gép látja az Y gépet és tud róla pl filmeket átszedni total commanderen, de az Y gép nem tud átszedni cuccokat az X géptől. Ha az Y gépen Total Commanderben be akarok lépni az X gépbe akkor azt írja ki hogy belépés megtagadva, lépjen kapcsolatba a rendszergazdával. Erre mi lehet a megoldás? Azt mondták egy olyan fórumban ami avval a routerrel foglalkozik mint az enyém hogy ez már Windóz probléma. Szal itt kérek akkor segítséget.
Sland -
#14629 SocketA vagy S462-es Sempront nézzél, valamint sima DDR (pl. DDR400-as) ramokat. Milyen ramok vannak most a gépben? Ha tehetek egy javaslatot, két azonos márkájú 512Mbyte-osat vegyél inkább, mint egy egy Gbyte-osat. -
#14628 Vezérlőpult -> Billentyűzet, itt nézz körül, bár a Laptopok nem az én asztalom.