64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • The Fugitive
    Minek van magas órajele és szar hűtése?
    mert mondom, hogy 2fajta videókártyával próbáltam ki, ráadásul egy nVidia és egy Ati Radeonnal, és nem hiszem hogy rossz lenne a hűtésük, mert havernál mindkettő tökéletesen működik!!
    amugy meg a videókártyák alapon mennek, nincsenek húzva. a proci meg egy 3Ghzes penti (nem cerka) és az is 40fokos.
    a sis agp diverét meg már próbáltam többféle verzióval, és az nVidiának is több driverét próbáltam ki, de mindenhol ugyanaz...
  • Csapi007 #14706
    Kösz
  • czky
    Igen...
  • Csapi007 #14704
    Hello
    Socket775 és az LGA775 ugyanaz???
  • hatalmasberi
    Hello mindenkienk!
    Olyan problémám van h a nero azt írja ki h nem kompatibilis az írómmal
    s elég soxor hibázik.
    De ha alcoholal írok akkor semmi baja, csak ezzel nem tudok írni adatot :((
    íróm tipusa : slimtype dvd-rw sosw-852S
    Ha tudna valaki segíteni.
    köszi
  • lac coo
    Kösz...
    Közben visszaraktam , kikapcsoltam én is a swapot , és megy minden , nem sír a Winfos...
  • [NST]Cifu
    1.: Ez a játéktól függ, én nem vettem észre, hogy a virtuális memória befolyásolna, ami amúgy nálam pl. teljesen ki is van kapcsolva 2Giga ram mellett.
    2.: Igen, a "programok" az alapbeállítás, állísd vissza arra.
  • [NST]Cifu
    SP1 azért legalább fent van? Legrosszabb eset az, hogy újra felrakod a win-t. Bár elötte azért próbáld ki egy másik gépben a bluetooth cuccost, hátha az a ludas.
  • lac coo
    Hali !
    Két kérdésem lenne:

1.: 2 giga ramnál mennyire kellene állítanom a virtuális memoriát, mert néha játék közben a vinyórol tölt?

2.: A beállításoknál van olyan , hogy a memoria nagyobbik része a programokhoz van rendelve alapértelmezett esetben...Nálam ez valamiért át van rakva a rendszergyorsítótárhoz...Rkajam vissza ?

THX.
  • Natural
    nem is találtam csak ilyethogy
  • skalii
    hát legszivesebben szanaszét törném
  • Natural
    vagy pedig próbáld ráeröltetni az akaratodat egy jól irányzott oldalba rúgással
  • izb
    töltsd le az sp2 és utána valszeg menni fog.
    Úgylátszik kell neki,hogy fusson.
  • skalii
    na szal az xpm nemtartalmazza az sp2 öt ezt irja ki aprogi: Az alkalmazás inicializálsa nem megfelelö (0xc0000034) Az alkalmazás befejezésére bla bla bla ok
  • Natural
    ezt most kicsit érthetőbben: xp? sp2 nélkűl?
  • skalii
    nem sp2 az xp
  • skalii
    igen btech márkáju de már ki vagyok töle
  • Natural
    ha xp-re teszed akkor ne rakdfel neki a driverét mert az sp2 úgyis felűlírja (ha fent van az sp2). telefonhoz kell?
  • izb
    linkelj be róla képet..
  • skalii
    hi nemtudna valaki segiteni? nemtom beüzemelni az usbs bluetooth ot felinstalálom meg minden fent is van de a programja valami inicializácios hibával ki lép el sem indul
  • izb
    az is lehet.
    Konkrétan nekem ilyen jellegü hiba az elöbb említett probléma esetén jött elő.
  • [Jakuza]
    Vagy hibas SiS AGP chipset driver.
  • izb
    magas órajel,és szar hűtés
  • The Fugitive
    Hello!
    lenne egy kis gondom, mellékelek pár képet. az lenne a kérdésem, hogy ezt okozhatja-e az alaplapom? tudom, egyből az a válasz, hogy videókártya (esetleg annak túlmelegedése) viszont ez kizárva, mert a videókártyát már visszavittem a céghez ahol vettem, hogy nézzék meg, mert nekem ilyeneket csinál, és azt mondták a kártya jó. én viszont nem hittem nekik és egyik haverral kicseréltük a videókártyánkat, és most ezzel is ilyeneket csinál!!!
    az én videókarim egy 6600Gt, az övé pedig egy 9800Pro. szóval az lenne a kérdésem, hogy lehet-e valami hiba az alaplapon, ami miatt ilyet csinálhat!!!????
    Az alaplapom Asus P4S800D Sis 655Fx-es és a legujabb driverek vannak fent (sis 1.21, nVidai 81.98, Catalyst 5.12)
    mellette van még 1Gb ram dual channelben

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

• kircso13
    http://it.news.hu/f.php?mod=40&id=127539&start=
  • Bandi 18
    köszi
  • kircso13
    Az ASUS A8V lehetővé teszi, hogy a felhasználó csúcsminőségű környzetet alakítson ki nagy teljesítményű CPU-val, memóriával, Bus sebességgel és a bőséges ASUS funkciókkal, mint a GbLAN. Támogat: AMD Socket 939 Athlon 64FX/Athlon 64 X2/Athlon. Az A8N-SLI támogat AMD 939-pin Athlon 64 FX/ Athlon 64 processzort 1MB/512KB L2 cache-sel ami 64-bit architektúra alapú. 2000/1600 MT/s HyperTransport Bus-szal és dual-channel un-buffered DDR400 memória támogatással.

Dupla magos CPU Élvezze a rendkívüli CPU erőt a legújabb dupla-magos CPU-val. A fejlett feldolgozó technológia két fizikai CPU magot tartalmaz, melyek egyenként dedikált L2 Cache-sel rendelkeznek, hogy kielégítsék a nagyobb feldolgozó képesség iránti növekedő igényt.

AMD Athlon™ 64 X2 dupla-magos processzor Ez az alaplap támogat AMD 939-pin Athlon™ 64 X2 dupla-magos processzort 1MBx2 vagy 512KBx2 L2 cache-sel, ami 64-bit architektúra alapú. Jobb többfolyamatos teljesítményt biztosít, mint az Athlon™ 64 FX / Athlon™ 64.

AMD Cool 'n' Quiet! technológia Támogatja az AMD Cool 'n' Quiet! technológiát, ami figyeli a rendszer működését és automatikusan beállítja a CPU feszültségét és a frekvenciát a hűvös és csöndes környezet érdekében.

64bit CPU támogatás A 64-bit számítógépezés az új generációs technológia, ami lecseréli a jelenlegi 32-bites architektúrát, fejlett rendszerteljesítményt, gyorsabb memóriaelérést és nagyobb termelékenységet biztosít. Ez az alaplap rendkívüli kompatibilitást és rugalmasságot nyújt mind a 64-bit, mind a 32-bit architektúra támogatásával. .

AI NET (GbLAN) Az AI sorozat támogat Gigabit LAN-t az integrált Marvell vezérlővel, ami egyedülálló hálózat diagnosztizáló segédeszközzel - VCT (Virtual Cable Tester) - rendelkezik. A vezérlő intelligensen felismeri a hálózati csatlakozást 100 méterig távoli helyről és jelenti a rossz kábel távolságát.

AI Audio (8- csatornás Audio) Az A8N-SLI nyolccsatornás audió kimenettel rendelkezik koax és optikai S/PDIF csatlakozóval a maximalális audió élményért. Az AI Audio "Jack érzékelő" és "UAJ" funkciót is tartalmaz. A "Jack érzékelő" automatikusan felismeri a helytelen csatlakozást, és értesíti a felhasználót róla. Az "UAJ" funkció bemenő és kimenő funkcióval látja el mindegyik jacket, így végleg megszűnteti a bemenet, kimenet, mikrofon jack állandó összetévesztését

AI Overclocking Egy egyedülálló opció a BIOS-ban ami gyors túlhúzást tesz lehetővé 30%-ig (CPU-tól és RAM-tól függ). Automatikusan felismeri és optimalizál minden fontos paramétert, hogy teljesítményt és stabilitást is nyújtson.
    A BIOS az AI sorozatban a túlhúzáshoz szükséges speciális kialakítást is alkalmazza:
    -- Rugalmas CPU mag feszültség állítás 0.025V alapértelmezett fölötti növeléssel
    -- SFS (Stepless Frequency Selection) 400MHz-ig 1MHz növeléssel
    -- ASUS C.P.R.(CPU Parameter Recall)

Dual-Channel DDR400 A Dual-channel (duplacsatornás) DDR technológia megkétszerezi a rendszermemória sávszélességét, és ennek köszönhetően felgyorsítja a rendszer teljesítményét olyannyira, hogy bármilyen meglévő megoldást leköröz. A rendszer szűk keresztmetszeteit a kiegyenlített architektúra és a 6.4GB/s csúcssebesség kerüli ki.

CrashFree BIOS 2 A CrashFree BIOS 2 funkció már tartalmazza a támogatási CD-vel történő automatikus BIOS helyreállítást. A felhasználónak csak újra kell indítani a rendszert a kapott támogatási CD-vel a meghajtóban, ha nincs kéznél egy indítólemez, és végig kell csinálni az egyszerű automatikus visszaállítási procedúrát. Az ASUS alaplapok ezt a védelmet külön ROM vétele nélkül teszik lehetővé

Koax S/PDIF out Ez az alaplap kényelmes csatlakoztatási lehetőséget biztosít külső házimozi rendszerekhez a optikai vagy koax S/PDIF-out (SONY-PHILIPS Digital Interface) jacken. Lehetővé teszi a digitális audió átvitelét analóg formátummá konvertálás nélkül és a legjobb jelminőség megtartásával.

ASUS MyLogo2 Átkonvertálhatja a kedvenc fotóját 256-színű indítólogóvá a színesebb és vidámabb megjelenésért.

ASUS EZ Flash Az ASUS EZ Flash-sel az operációs rendszerbe történő belépés előtt tudja a BIOS-t frissíteni. Nincs szüksége ezentúl DOS alapú flash segédeszközökre és indítólemezre.
  • Bandi 18
    Hy all! Vélemény kéne egy lapról mivel keveset találtam róla
    Asus A8V sima. kinek milyen tapasztalata volt
    Előre is THX
  • Akos 001
    HTX a Segítséget,de sajna elősször Hard Drive,és csak utánna a CD rom:(

Akkor most Windowst sem tudok rajta installálni (?)....nem lehet cd-ről bootolni.
  • Csapi007 #14678
    Egyszerúen vidd el szervízbe és ha nem kell új alkatrész max 2000 Ft-ért megjavítják.
  • [Jakuza]
    Azzal a kartyaval nem fogsz jatszani, csak kinlodni.
    Hiaba a P4 nem fogsz az ujabb jatekokkal rendesen jatszani a gyenge VGA miatt.
    Ne varj egy 10k-s VGAtol nagy dolgokat.
    Tegyel hozza inkabb meg 2,5 ezret es vegyel egy 128bites Nv6200at az lenyegesen jobb valasztas, annak ellenere, hogy az is low buget kategoria.
    raadasul jobb mint egy sima 9600.
  • Met
    ha új, valami gond van vele és nem tudod biztosan mit kellene csinálni akkor inkább vidd vissza, hogy csinálják meg
  • Akos 001
    Aham....és ha valami nem sikerül???Szal bekapcsolásnál ha lesz vmi gond akkó mi van?

drága volt a gép,nem akarom elkúrni:D
  • Csapi007 #14674
    Először alapból flopyról indul szerintem, de szerintem ez BIOS függő
  • Met
    ha kiveszed az elemet akkor "elfelejti" a bios beállításokat és gyári beállításokkal indul el, ha mázlid van akkor az az alapbeállítás, hogy először cd-ről és csak aztán vinyóról bootoljon

ha még mindíg a laptoppal szenvedsz akkor nemtudom, hogy működnek biosilag, gondolom abban nincs elem csak az aksi, tehát azt kell kivenni
  • Akos 001
    ezt kifejtenéd bővebben?"..elemet az alaplapból kis időre"??
  • SASboy
    Samsung 160gb-sat vettem :P
  • Met
    hát, nemhiszem/nemtudok róla, ha mázlid van és alapbeállításaként a cd az első amiröl bootol akkkor vedd ki az elemet az alaplapból kis időre
  • Akos 001
    ja.Akkor:#14658-Ha van egy kis probléma a BIOS-ban,akkor meg lehet azt oldani (másként) hogy a CD-ről bootoljon??
  • Met
    igaz