64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#14827 pár hónapja kellett egy helyre amit lesz egy kis időm ma megpróbálom előkaparni ;) -
#14826 tehát gyakorlatilag, ha a főnököm felszerel párat a melóhelyen, akkor annak a képét akár otthon is nézheti? mikrofon általában az ilyeneken nincs, ugye? ha van az azért látszik, nem?
ennek hol néztél utánna? van linked? -
#14825 Nezz korul a HWSW.hu foruman (Bolhapiac szekcio) ott szoktak lenni eleg jo aron laptopok.
Amugy jobb az Ati VGAs, mint ha Intel vagy VIA integralt fos lenne benne.
Amugy egy pelda. a Forumbol
Fujitsu Siemens Amilo Pro V2010
Celeron M 1.5GHz CPU
DVD CD-RW Combo
256MB DDR
40GB HDD
Via int. VGA 64MB shared
TV-Out, VGA Out
15” TFT LCD Display
LAN & WLAN (b/g), stb.
1 hónap garancia
130k!!! -
#14824 gar már nincs, 3 év is szokott lenni.
mondjuk az már szar, hogy install közben hibákat vág. -
#14823 Skacok, valami hibás volt a laptopban, de rendesen :(
Format, majd telepítés, de folyamatos hibaüzenetek, a win cd-t alig olvasta, folyton ki-be toltam a cd tálcát, hogy pörögjön a cd, aztán kb 20 perc volt hátra a telepítésből (valójában több mint 2 óra után), amikor jött a 100. hibaüzi, valamilyen hardver hibára utalva, de onnan már nem volt tovább. :( Lefuttattam egy memtest-et is, 700 hiba. :( Amúgy Ati videókari volt benne, nem egy olcsó laptop volt, de hibás mint a fene. -
#14822 Akkor írj egy értelmes magyar szót, hogy mi ez a "teremtmény"! -
#14821 Azert, mert az altalam leirt alaplapon egyaltalan nincsen PCI-E port, csak egy 1x AGP8X/4X slot es passz. :P -
Inquisitor #14820 "Az AGP port hasznalhato a lapon kulon."
XGP-nek hívják, és a gyártó szerint van pár (nem sok!) olyan AGP kártya ami megy benne. A szervizeseinknek kicsit más a véleménye, mert bár nem áruljuk az alaplapot, elég sokan jöttek, hogy sz*r a kártya amit eladtunk, mert nem megy benne. (Most mond meg nekem miért nem PCIE-t vezsnek bele?)
A PCIE-t meg arra írtam, hogy az Upgrade kártyán nincs külön PCIE, mert az alaplapét használja. Nem értem ebből miként jönne le, hogy azt írtam volna az Upgrade kártyát oda kéne dugni? :) -
Novartis #14819 hii mindenki! Lenne egy problémám, mégpedig az, hogy a gépemen nemrég ujra fel lett rakva az xp és routeren keresztül kapom a netet és elméletileg hozzá tudunk férni egymás gépeihez de én se látom a többi gépet, azaz látom csak nem tudok belépni, és ők se férnek hozzá az én gépemhez mert valami jelszót meg felhasználónevet kér de fingom nnincs mit akar mert egyik gépen sincsen több felhasználói fiók és sehol nem használok jelszót... -
#14818 Most akkor mi van ?
Inquisitor ma 17:44 | Privát | Válasz | #14814
"Nem is írtam, hogy abba menne."
Inquisitor ma 16:55 | Privát | Válasz | #14810
"Ja, csak az nem átalakító, hanem gyakorlatilag egy alaplap, ami a régi alaplap PCIE csatlakozóját használja"
Nem E-Bayos ar, hanem ennyi a szamitastechnikai boltokban az ara.
25-28 euro kozott mozog altalaban de csak az Asrock Upgrade alaplapokba hasznalhato.
Az AGP port hasznalhato a lapon kulon. -
#14817 Köszi everibádi!!!!
-
Kalogenius #14816 köszi -
mergal #14815 Sziasztok!
van egy 200gb winyo és az lenne vele a baj hogy hogy a win néha felismeri néha nem!pl egyszer minden ok gépújraindítás után meg nem látja! Ilyenkor az ugyanezen lévő kábelen lévő dvdromot sem látja! Mi lehet a baj?? -
Inquisitor #14814 1. Nem is írtam, hogy abba menne. Van neki külön csatija, de az upgrade kártyán nincs külön VGA csati, mert állati érdekes ház kéne hozzá. :)
2. Annyiért valóban, még én is filóznék rajta. E-bay vagy végleges ár? -
#14813 Hat ez biza nem igaz.
1.Nem PCI-E foglalatba megy.
2. Ha 25Eu-ert (6250Ft) kapsz nekem 939es lapot majd szolj.
-
Friday #14812 Hali!
remélem tudok segiteni.Nah most az a gond hogy van egy abit nv8 as alaplapom és miota megvettem a mic része nem jo,de az összes többi jo.Amikor bedugom a micet a slotba akkor kijelzi a varázslo hogy ott van de pl ha beszélni akarok valakivel akkor nem tudok és ö pl csak azt hallja ha nyomok zenét vagy bármilyen hangot ad ki mondjuk egy játék.Szal lehet hogy csak egy frissités kell vagy egy uj driver?
Kösz elöre is -
#14811 Nem a gyári driver van, hanem Nvidia, és rivatunert használok. Csak az MSI Live update van fent -és az sem automatikusra-, de akkor leszedem. -
Inquisitor #14810 "Qrva jó ez az átalakító!"
Ja, csak az nem átalakító, hanem gyakorlatilag egy alaplap, ami a régi alaplap PCIE csatlakozóját használja, de ha jól sejtem külön proci és ram csatik, na meg persze chipset van rajta ... az ára is vetekszik egy alaplapéval, ergo semmi értelme. -
Inquisitor #14809 A hírek szerint nem igazán megy az alaplapjaikban normálisan egy csomó VGA. De nem úgy, hogy egyből észrevszed, hanem fagy, nem megy jól 3D-ben meg ilyesmi ... Van egy vevőnk akinek ugyan ez az alaplapja, és már visszahozta az összes létező videókártyát.
Mi meg nem tudjuk, hogy alaplap kuka vagy a vevő? -
#14808 köszi! -
#14807 köszi a segítséget, sajna nem fogok tudni letölteni semmi, mert úgy tudom, eléggé elbarmoltak a win-ben valamit, és már netezni sem lehet vele, én meg csak ott helyben fogom megtudni, hogy milyen laptop egyáltalán. :( -
Nekrofil #14806 Ave!
Van 1 Abit AN7 es alaplapom,melyben elvileg leblokkolt a BIOS és nem lehet elindítani egyáltalán a gépet!Szteded segítene 1 BIOS frissités? Olyat ebben az esetben hogy tudok végrehajtani?VAgy esetleg egyéb javaslat?
Előre is kössz a segítséget! -
#14805 Qrva jó ez az átalakító!
Nem is tudtam, hogy az Asrock kreál ilyesmiket.
Amúgy havernak Asrock K8NF4G SataII lapja van és szerintem egészen korrekt.
Na jó, tuning nuku, de alapnak tökéletes. -
#14804 Laptopnál figyelj arra, hogy minden saját driver ott legyen a közelben!
Fontos lehet a tapipadnál, az energiagazdálkodásnál...
Legjobb, ha megvan az eredeti install CD, vagy először is tölts le mindent hozzá! -
#14803 vannak ilyen bővítőkártyák szoftverekkel, nemrég nézegettemn ilyesmit. -
#14802 hamár szóba jöttek a biztonsági kamerák. munkahelyen felszerelt kamerák képét otthon is lehet nézni? ha igen hogyan? -
Inquisitor #14801 Mindegy az ára, ha annyira nem jók, mint híresztelik. Bár konkrétan csak az ULi chipsetesekről halottam rosszat. -
Inquisitor #14800 Ha ATI lenne benne, akkor +100e lenen az ára minimum. Én azt tippelem, hogy a VIA 880-as chipsetbe integrált "S3 Unichrome" vagy hasonló okosság ketyeg benne. Elvileg valamilyen gyártótól (alaplap és/vagy notebook) lehetne friss drivert leszedni, mert a ViaArena-n nincsenek fent tudtommal. -
#14799 alapban elég, de valszeg integrált vagy ati vidkari van benne, ha ati akkor egyszerűbb dolgod van, ha integrált akkor jó lenne hozzá a gyári CD, vagy nézd meg a leírásában, hogy milyen vidkari van benne és a netről szívj le drivert, de ne paráz alapértelmezetként is menni fog, csak hát gyorsabb ha fennt vana driver hozzá (igaz valszeg nem sokkal ;)) -
#14798 Esetleg van am neki egy masik alternativa de en nem tom milyen ez a lap.
Bar tuti nem tuning lap, ahogy Asrockekat ismerem.
Asrock K8Upgrade-NF3
Allitolag lehet boviteni, 939es socketre is, ha kesobb az ember vesz hozza egy foglalatot es csak brutto 11k korul van az ara.
Igy mar majdnem belefer 25k-ba. -
#14797 és valamilyen spéci laptop progi létezik, amit érdemes feldobnom majd? ja, és a videókarihoz, amiről amúgy semmi infóm nincs, hogy milyen van benne, elég lesz az xp-ben lévő driver progi? -
#14796 jah, persze másféle alkatrész, de úgyn úgy van vidkari, stb, mondjuk jó ha megvan valami install(driver) cd mert sok laptopon integralt cuccok vannak. -
#14795 köszi, tehát minden egyforma a két cucc között? -
#14794 jah, bootmenu cd bootolás onna meg minden szépen tovább, format majd telepítés és kész is... -
#14793 amatőr kérdésem lenne:
Egy laptop formatálása és winxp újra telepítése teljesen ugyanolyan, mint a síma pc-nél? Megkértek rá, de még soha nem használtam laptop-ot. Kell valami spéci program az xp feltelepítése után? Bármilyen jó tanácsot szívesen vennék. :) -
Syry #14792 Egy projecthez kellene, a célja lényegtelen:)
Az érdekelne,hogy képes-e egy gép eccerre több WEBkamera képét is megjeleniteni (van rá egyáltalán vmien program:)), vagycsak a listából való kiválasztással működne, ésakkor eccerre csak egyet jelenitene meg.
Elöreis thx! -
Inquisitor #14791 Ja meg a plusz ram, uggye ezek DDR-el mennek. -
Inquisitor #14790 A legolcsóbb alaplapok az Asrock ULi chipsetes deszkái, de azzal se jön ki 25-ből, és azok elég gázosak.
Mondjuk egy Asus K8V-X SE olyan 14.000, egy Sempron 2500/2600+ 64 bites dobozos meg 15-16.000. -
#14789 bullettime-ot akarsz csinálni?:) -
Inquisitor #14788 Szerintem nem, és ilyen programot se nagyon láttam.
Lehet kapni (drágán) biztonsági rendszerekhez való kártyát, ezek 4-8-12-16 kamera jelét tudják venni%rögzíteni, csak nem ólcsók.