64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • Syry
    Pls Sürgősen Help!!
    Képes-e (normálisan) egy számitógép eccerre több WEBkamerát is kezelni???
  • [NST]Cifu
    Az nF3 deszkák Socket 754 csatisak, és Athlon64 S754 és Sempron S754 procik mennek bele. 25e Ft-ért nem fog összejönni egy ilyen proci és deszka...
  • [NST]Cifu
    Milyen USB csatiba dugtad be? Próbáld végig a rendelkezésre álló portokat, hátha valamelyik megfelel a célnak.
  • [NST]Cifu
    A Dynamic Overclock Technology része a WinSys.exe, értelemszerűen ezért indul el automatikusan. Ha zavar, akkor távolísd el az MSI gyári driverét, és rakd fel az nVidia drivert, és ha tuningolni akarod, akkor használj Rivatunert.
  • izb
    el is szoktad olvasni,ha valaki írn neked egy választ?
    Nem úgy tűnik...
    NINCS Socket A NF3-as alaplap,értsd meg....
  • ffxi
    Meg lehet, hogy 25ezerért tudnék NF3-as alaplap és hozzá procit?

• kovy79

vagy:

Olvasgass utánuk, mert szerintem tuti program nem nagyon van (én még nem igazán láttam).
    Ja, ezek shareware progik, de...
  • kovy79
    Komád sem biztos, hogy informatikus. :D
    NF3-as, SocketA-s alaplap nem létezik.
    SocketA-ba a legnagyobb proci a 3200+ (és a legjobb chipkészlet az NF2).
  • steweee
    ti melyik tévét vennétek? mindegyik 70-72 cm-es

JVC 100hz - 95.000
    Philips - 67.000
    Sony - 110.000
    Panasonic - 72.000

egyedül a philipsnek láttam kicsit gyengébbnek a képminőségét, a többieké egyformán jónak mondható, síkképcsövesek. az ár számít, de nem döntő tényező ha a meghibásodási esély a magasabb ár mellé alacsonyabb. a 100 herzes valyon szebb képet produkál monitornak használva, mert azért (is) veszem? a garanciákat nem tudom, jó lenne a három év, de metróból valószínűleg mindegyikre csak egy lesz. én személy szerint a panasonickal eddig meg voltam elégedve van ilyen tévém csak kisebb, és az ára is egész jó. de várom a véleményeket, és bocs ha kissé offtopic
  • Bandi 18
    Ez valszeg azért van mert az USB rack 2.0-ás a gépeden az USB port pedig 1.1-es és ezért írja ki de elvileg ez nem számít sokat mert ugyanúgy kéne mennie csak lassabb lesz egy kicsit
  • Gabesz amd64
    hogyan tudok lekódolni egy mappát?hogy azt más ne lássa. csak ha beírom a kódot akkor
  • Kalogenius
    Sziasztok!
    Vettem egy 200GB winyót, ezt betettem egy külsős USB házba, ha bekapcsolom a winyót kiírja, hogy nem jó helyre kapcsoltam válasszak az adatátviteli sebesség érgekében gyorsabbat.
    Mit kell tennem?
    http://www.kepfeltoltes.hu/060116/usb_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
  • ffxi
    Na jó kibékülök akkor a NF2-vel, csak azért kérdeztem rá, mert a komám isteniti az NF3-mat. És én is olyat szeretnék. Ha megveszem az NF2-est, akkor max mekkora procit rakhatok bele?

• BituMan21
    Császtok!Nem akartam ezzel a témával kapcsolatban nyitni egy új témát mivel már volt ilyen ezzel kapcsolatban csak sajna elég ritkán irogatnak bele,azért irtam ide hátha valaki tud segiteni.Na szóval az után érdeklődnék , milyen tapasztalataitok vannak a szoftveres dekoder programokkal.Ezekkel elvileg belehet fogni olyan tv adókat, amiket a szolgáltatók kódoltan sugároznak.A fórumozók kettő programot említettek:Ronny CableCrypt decoder-t és a DekoCrypt-et.Van olyan aki használja valamelyik progit vagy hasonlót? Köszi a választ előre!
  • Falconer
    CPU test az nem számít, a VGA teszt tényleg szar nagyon. Olyan 3200-3500nak kéne lennie. CPU tesztnél egy 3000+os venice A64, egy giga ddr400-zal is átlag 1-2FPS.
  • Falconer
    Nem tudja vki, hogy mi a franc az a WinSys?
    A Windows system32 mappájába rakta be magát, és akárhogy szedem ki az automatikus inditásbol, mindig visszairja magát, és elindul startupkor. Nem is a háttérben fut, hanem lerakja magát a tálcára:

Egyébként a MSI live updattel van vmi kapcsolatban.
  • Natural
    6600gt ne vegyél, főleg ne inno-sat. én spec a 6600-os széria egyik darabját sem ajánlom semmilyen gyártótól
  • SLICK
    köszönöm a HELP-eket!!!
    kérdeztem egy ismerősömet is, ő azt mondta hogy jobban járok ha veszek egy nagyobb hűtőt rá... biztos lehet tovább húzni... érdekes h az AMD Athlon Xp 2000+ ment 1700-al, a két provi közt pedig óriási külömbség van...
    mind1 htx még1xer a helpeket...
  • Recs
    Hali

Valaki segítsen nekem, ha tud.

Az a kérdésem, hogy a 3,0 P4 2m/800FSB (775) - s proci belemegy e az AS8 -as ABIT lapba 865PE (775) ?

Előre is köszönöm
  • VKiller
    Hi!
    Vettem egy INNO Gf6600GT-t mégis még viszonylag régi játékok is szaggatnak (13-17 FPS)pl.: C&C Generals (bár az ugyanúgy maxon is mint minimumon) SW:KOTOR,Rome:TW.
    Bennük minden csumira húzva 800*600-on no AA
    Alaplap:s478 P4S800
    Proci:Celeron 2,66GHZ
    RAM:512Kingmax+256 Nem tom' milyen márkájú 400mhz-s <--NINCS ÜTKÖZÉS
    Driver: Mindig frissítve
    3DMark05 1024*768 NoAA result 1997 <--szerintem az elég gyetra
    3DMark05 640*480 NoAA CPU test1:0,9 FPS
    CPU test2:1,2 FPS <--ez az átlagos sebesség NO COMMENT!!!

SOMEBODY HELP ME!!!!!!!!!!!!
  • ffxi
    Na jó kibékülök akkor a NF2-vel, csak azért kérdeztem rá, mert a komám isteniti az NF3-mat. És én is olyat szeretnék. Ha megveszem az NF2-est, akkor max mekkora procit rakhatok bele?

• jakewyler
    pedig újra tettem és úgy sem jóó,és csak új megy a gép ha kijelentkezek és utána vissza!!Jah azt a régi rdiverttettem vissza amit már fél éve használok és már azzal is ott a hiba!

Tudtok adni tanácsot hogy mit tegyek?
  • kovy79
    Nem rá, hanem alá!
    Már nem fejlesztik, ill támogatják a SocketA-t. Nemhogy örülnél, hogy ennyi pénzért kapsz normális, nForce2-es lapot.
  • ffxi
    Jobb cucc nem megy rá? Nem értek ehhez, de a 9900ft és 7000ft, vhogy nem áll közel az előre tervezett 20ezerhez.

• Bandi 18
    Az új drivert tetted fel mert akkor az a baj. Tegyél fel egy régebbi drivert
  • [NST]Cifu
    Ha teljesen, a nulláról újra van rakva a win, akkor aligha léphet fel ugyanaz a probléma. Csökkentet módban sem indul el a gép?
  • [NST]Cifu
    A Gf6 topicban keress vissza a #6369-es hsz.-ig, és onnan kezd el olvasni, lehet, hogy neked is HSI hibás a kártyád (ha AGP-s 6600GT-ről van szó).
  • jakewyler
    Sziasztok!

Olyan problémám lenne hogy feltettem tegnap a legújjab ati driver a 9600xt-m hez,de elég rosszul ment a gépen nem válaszolt csak bejött a xp,és csak úgy sikerült elindítanom hogy alt gr+delete és az egyedül bejött,ott kijelenzkeztem utána vissza és jó lett úgy!És sajnos így kell a windowt indítani!

De ma újratelepítettem a windows teljesen leformáztam de úgyan úgy hibás sajnos!
    Tudnátok segíteni hogy mi baja lehet?

• BituMan21
    Császtok!Nem akartam ezzel a témával kapcsolatban nyitni egy új témát mivel már volt ilyen ezzel kapcsolatban csak sajna elég ritkán irogatnak bele,azért irtam ide hátha valaki tud segiteni.Na szóval az után érdeklődnék , milyen tapasztalataitok vannak a szoftveres dekoder programokkal.Ezekkel elvileg belehet fogni olyan tv adókat, amiket a szolgáltatók kódoltan sugároznak.A fórumozók kettő programot említettek:Ronny CableCrypt decoder-t és a DekoCrypt-et.Van olyan aki használja valamelyik progit vagy hasonlót? Köszi a választ előre!
  • M@TriX
    1. a cel sajna nem a legizmosabb, bár ezt bírnia kellene
    2. a Kingmax ram mellé nem feltétlenül szerencsés egy másik esetleg más időzítésű ram, csinálj egy ramtestet, hogy megfelelő-e a sebesség.
    3. videókártya driver?
    4. tesztprogi, pl 3dmark mit mutat?
  • M@TriX
  • VKiller
    A kérdésem mi lehet a gond? (az újabb játékokat megse néztem)
  • bogyoka
    Tejóég sikerült:))))

Nagyon szépen köszönöm, mennyit bajlódtam már vele:DD
  • VKiller
    Hi!

Lenne egy súlyos problémám, vettem egy INNO Gf6600GT-t mégis még viszonylag régi játékok is szaggatnak (13-17 FPS)pl.: C&C Generals (bár az ugyanúgy maxon is mint minimumon) SW:KOTOR,Rome:TW.
    Bennük minden csumira húzva 800*600-on no AA
    Alaplap:s478 P4S800
    Proci:Celeron 2,66GHZ
    RAM:512Kingmax+256 Nem tom' milyen márkájú 400mhz-s
  • M@TriX
    hát így első az a lényeg, hogy nézz print preview-et, és a beállításba valszeg be van állítva, hogy fit to page, sztem.
  • bogyoka
    Helló!:)

Nem találtam errevaló topicot, szeretnék segítséget kérni.

Tudna valaki segíteni abban, hogy itt a cégnél a gépbe feltettünk digi fényképezőről képeket, és kiszeretném nyomtatni, át is méreteztem a képet 10 x 15 cm-re, és látszik a képernyőn hogy kissebb a kép amekkora kéne, és olyan méretű fotópapirra nyomtatnám, a nyomtatóm beállítottam erre a fotópapirra amit direkt vettünk ehhez, és mégis hatalmas képet nyom, A4-es nagyságú képet:((

HP nyomtatónk van, már nem tudok mit kitalálni, hogy mit tehetek, mit kellene csinálnom:(
  • izb
    ez az árulista egy rakat szopacs.
    gyenguskább céget nem találtál?
    xp 1700 alá ne vegyél szar lapot,mert akkora szívás lesz hogy el sem hiszed.
  • czky
    A S462-es alaplapok közül kell választani. Ha mindenképen ebből a listából akarsz akkor:Amd nF2 ECS N2U400-A Dual Channel 1 év gar! 7 920 Ft 9 900 Ft raktáron
    nForce2, 400MHz DDR RAM, FSB: 400MHz, 5.1 hang, 10/100 LAN,8x AGP, USB 2.0, ATX
  • ffxi
    Segícsetek innen kiválasztani alaplapot úgy 20-25 ezer között. AMD XP 1700+ procihoz.

Köszi a tanácsokat.

• Met
    ki kell próbálni, mert 2 azonos órajelű proci-t sem lehet mindíg egyformán húzni