64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#14867 Ingyen nem adnak semmit. :) -
#14866 Nem éri meg -
#14865 és? -
#14864 A jelszót elfelejti de a beállításokat is, és annyit nem ér. -
#14863 kiveszed az elemet az alaplapból nem felejti el? -
#14862 win reinstall, vinyó defrag, felesleges programok kilövése segíthet -
Peti1 #14861 ok, kösz! -
Peti1 #14860 mármint:
régebben is 512 MB ramom volt, meg most is, és ez a probléma nemrég jelentkezett csak, szal nem hinném, hogy a ramom kevés. -
#14859 Hello
Tudja valaki hogy lehet a BIOS jelszót feltörni? -
#14858 a windows csinál egy swap file-t amiben azokat a dolgokat tárolja ami nem fér már el a memóriában, tulajdonképpen memória bővítés csak lassabb -
#14857 ha úgy vetted észre hogy nem vetted észre, akkor hogy vetted észre? -
Peti1 #14856 a swappolás mi pontosan?
amikor hozzányúl a winyóhoz?
mert valóban, ugy vettem észre, hogy tényleg akkor akad meg.
de eddig nem vettem észre ezt a problémát, eddig is 512 MB ramom volt, meg most is. -
Peti1 #14855 nem az egérpad a gond :( -
#14854 Az USB kezelés istenigazából a WinXP-től (ott is az SP1 után) lett rendberakva, itt nem is kell semilyen driver az USB-s háttértárolókhoz. Win98 drivereket lehet, hogy adnak egyes gyártók, de én még ilyennel nem találkoztam (ettől még lehet). -
#14853 Keves memoria.
Gondolom akkor all meg az egermutato, amikor a vinyo elkezd swappolni.
Ahova jartam oktattni, ott is egy Cel 2GHz 256 MBs konfig volt , amig ra nem beszeltem oket egy kis bovitesre.
Na ott ugyanigy akadt. -
#14852 Nem jó az alátét, zsiros,piszkos stb... -
#14851 nekem olyat csinál, hogy hirtelen eltűnik és úgy kell "megkeresni", hogy hova tűnt. magyarán mozgatni kell, hogy megint lássam. kidobja a képernyőről:)) ez akkor fasza, mikor játszok és éppen fejbelőnék valakit, ez a rák meg elkezdi pörgetni a képet... -
#14850 a boltba ki kell rakni egy táblát, hogy kamerával megfigyelt terület vagy valami hasonló, mert ha betéved egy ügyfél akkor megsértitek a jogaikat:) -
Peti1 #14849 optikai.
és néha fordul elő csak, néhány perc, és abbahagyja.
valaki tudna segiteni? -
#14848 először is ha görgős nézd meg, hogy nem piszkos-e? :)) ha nem akkor nemtom:)) -
Peti1 #14847 hi!
nem tudja vki, hogy mért van az, hogy néha az egérmutató elkezd akadozni.
2-3 másodpercenként akadozik.
vki pls segitsen! -
#14846 A ChipsBnK Flash Drive-hoz nincs W98-as driver, ill mi nem találtunk (bár nem kell, csak hogy legyen :D).
A 30K forintos 1Gb-os Pendrive-hoz nincs, csak W2000-től felfele (ami ugye meg teljesen értelmetlen). -
#14845 az tuti, nem tudom mire kell, de csak óvatosan ;) -
#14844 Jajaj, nem távolitottam el a nyomtatót, nyomtat rendesen olyankor is.:))
Csak nincs a tálcán már olyankor az állapotjelzője,ahol mindig szokott lenni, mert ott jelezte mindig nekem,hogy készen áll, vagy hiba van, többnyire hibát szokott jelezni.:))
-
pitesy #14843 Szóval a tápra gyanakszol. Rendben, köszönöm szépen mindenkinek a segítséget, de ha még valakinek lenne ötlete nagyon örülnék ha írna! :)
További szép napot! -
Inquisitor #14842 Arra utaltam, hogy átlaguser max. azt lövi ki, ami lent a tálcán látható, a töbii száz futó dologról meg nem is tud. ;)
Szerintem a táp a ludas, a gyártók 350 vagy 400-as tápt adnak meg minimumnak!
Ha meg nem márkás a táp, akkor meg rá kell dobni +20-30%-t. -
#14841 köszi, ennyi elég lesz. a lényeget megtudtam, nem vagyunk láthatatlanok többé:)))) gondolom ehhez persze a dolgozók írásos engedélye kell, mert csak úgy nem lehet kamerázni. az, hogy ez milyen morális és etikai kérdéseket vet fel, arról itt nem fogunk beszélni, meg nem is érnénk el vele semmit.
köszönöm szépen a segítséget és a linket. további szép napot. -
pitesy #14840 Igen, rákötöttem a tápkábelt is.
Táp egy sima, 300wattos.
És a szűz reinstall is megvolt. DirextX 9.0c is fent van.
Vírusírtót ki szoktam lőni, meg az antispyware progit is. Winampot nem használok, vírus remélem nincs. :) Office sincs fent, quicktime se. Szóval ki szoktam lőni ami nem kell.
-
#14839 Az egy AGPs kartya.
A molex csatit is radugtad a kartyara ? Tehat adtal neki kulon aramot a taprol ? -
Inquisitor #14838 Nem mellékesen meg kéne nézni mi minden fut a gépeden, miközben lassú a játék.
Persze mindenki rávágja, hogy semmi, de átlag userek gépén kismillió csilivili, vagy haszontaélan szemét fut.
Pl. Vírusírtó, Antispyware program, Office/Sound Blaster benyíló menü, spy programok, vírus, office/quiktime/winamp server meg gyorsíndító, stb. -
Inquisitor #14837 Remélem elötte egy SZŰZ Reindtall volt a rendszereden.
Ha nem akkor el kéne követni. Ha nem lehet, akkor daráld le a VGA drivert DriverCleaner-el, nézd meg melyik DirectX van a gépeden (9.0c az utolsó), és ha kell frissíts, majd utána zsír új drivert tegyél fel.
Mellékesen leírhatnád milyen tápod van a gépben, mert attól is lehet tán. -
pitesy #14836 Sziasztok!
Lenne egy hatalmas problémám. A következő gépem van: Abit IS7-E2, CeleronD 2,5 ghz, samsung 512ddr, seagate 160gb sATA, és volt benne egy GeForce fx5200 ... A videókártyát kicseréltem egy Gainward GeForce 6600GT 256mb-ra, de a várva várt teljesítménynövekedés elmaradt. Például a CoD2, 800x600, medium-high beállításokon igen gyakran produkál 10fps körüli értékeket ... :S Szóval nem tudom mi lehet a probléma. Ha valaki esetleg tudna valamiben segíteni, nagyon örülnék ha leírná a véleményét. Előre is köszönöm szépen!
Üdv: pitesy -
#14835 Magyarazd meg hogyan mukodik a nyomtatas, ha eltavolitottad a nyomtatot a szamitogeprol ? :P (lehuztad) -
#14834 Sziasztok:)
Van egy régi problémám, ami már nagyon idegesít, sajnos nálunk nincs rendszergazda, én próbálgatok mindent amit tudok a gépekkel csinálni, és néha boldogulok is:))
Nos, XP rendszerem van, és HP 2110-es nyomtató-scenner-másolóm van.
Állandóan kiirja nekem hogy eltávolíthatom biztonságosan a hardvert:
hardver eltávolítása üzenet Már tegnap többször megtettem, természetesen müxik utána a nyomtatás meg minden, de utána megint visszajön és figyelmeztet.
De miért? Újból kéne telepíteni, vagy mit nézzek meg, töröljek valamit máshol?:)) -
#14833 Van egy ChipsBnK Flash Drive-om. Legalábbis az XP ezt írja ki. Viszont Win98SE alatt sehogy se akar működni. Már átkutattam szinte az egész netet, de drivert nem találtam. Szerintem ilyen gyártó nincs is. Létezik vmi univerzális driver vhol 98SE-re? -
#14832 ezekre is akkor akadtam, hátha ezek kiindulási pontok lehetnek...
link (lentebb vannak a "multi"-k ;))
ez meg egy profibb szoftver
link
de ha még "beugrik" valami szólok -
#14831 Elég egy bios reset is. Vagy jumpert teszel át, vagy kiveszed az elemet és 1perc(lehet kevesebb is) múlva vissza. -
Inquisitor #14830 Jogos, az XGP + PCIE az az Nforce 4 lapjukon van, mi meg egy Nforce 3-ról csevegtünk. -
#14829 köszi, de nem az én laptopomról van szó, hanem egy ismerősöméről, én csak segíteni próbáltam, de a jelek szerint valamilyen hardver hibák vannak benne. talán dvdíró-olvasó, mert alig olvasta be a cd-ket, talán a wincsi, a memóriája biztosan hibás volt a memtest 700 hibát talált. -
#14828 előre is kösz.