64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • bandesz00
    Sziaszto!Segítség kellene mert az Asztaligépen keresztül ment a net a laptopra, csak le lett formázva az asztaligép és azóta nincsen net a laptopon pedig hálón keresztül küldi és fogadja a jelet de többet nem csinál.Már nem tudom mi a fa... csináljak vele valaki tud nekem segíteni!!!!!!!!!!!!!!!
    Előre is köszönöm.
  • bigapó
    nincs leformázva! tedd meg. így már használhatod.
  • dukey42
    halihó, olyan gondom lenne, hogy albérlőmmel azon agyalunk, hogy nem úgy osztjuk meg a net-et, hogy csinálunk egy KÜLÖN szerver gépet, hanem
    az én gépem lenne a szerver, és én adnám neki a cuccot.
    Úgy tudjuk hogy ez két hálókártyával megoldható.
    kérdésem az lenne, hogy ez mennyire lassítaná a gépemet?
  • Met
    nincs leformázva?
  • Novartis
    sziasztok lenne egy kis problémám... bekötöttem egy wichestert a gépbe slave "mód" ban és a gép felismeri azaz hogy az eszközkezelőben megjelenik azt irja hogy minden jól müködik használható de se a total commanderben se a sajátgépben nem látoma winchestert igy hát gyakorlatilag nem birom használni...
    mi lehet a baj?
  • Met
    menj át az AMD-s topicba
  • Blade17
    és mi a különbség a sempron és az athlon64 között???
    ja és most melyik a jobb az s754 vagy az s939??
  • Blade17
    ok
  • Met
    AMD 2800 SEMPRON S-754 64bit

szerinted?
  • Blade17
    haho vki!
  • Blade17
    de ugye az egész rendszer 64 bites és a poricis meg minden??
  • akos
    sziasztok,
    laptop-hoz vennék hangfalat... elsődleges szempont, hogy yo hangminőséget produkáljon (szép, tiszta magasak, dinamikus, mély basszus) - emellett nem lenne hátrány, ha kis méretű lenne: a hordozhatóság végett ugyebár.

mit ajánlotok?
  • Bandi 18
    Az a jobb nekem is hasonló van és meg vagyok vele elégedve
  • Blade17
    ok.de te tudod is hogy az jobb vagy csak rámhagyod?
  • Met
    vedd meg a másodikat
  • Blade17
    de mégis melyik lesz jobb egy kicsit?
  • jefferson83
    Köszönöm.Deluxe nincs, mert ezt kaptam a dvd meghajtómhoz :)
  • vaa
    proci magokról táblázatot plz
  • [Jakuza]
    Az attol fugg, melyik mennyibe kerul. :p
  • Blade17
    de mégis melyik lesz jobb egy kicsit?
  • [Jakuza]
    Nem lesz sok kulonbseg a jatekokban, mert a VGA ugyanaz es teljesitmenyben nem sok kulonbseg van a processzorok kozott.
  • Blade17
    és játokok terén is gyorsabb a második gép??
  • Inquisitor
    8 SATA, 3I DE, Firewire, meg ilyen apródágok? :)
  • Blade17
    Tehát akkor a második gép a jobb?oké
  • Blade17
    az biztos:D
  • Bandi 18
    OK OK de mondjuk ebbe a kategóriába szerintem még belefér a Delux de mondjuk egy A8N SLI-nél meggondolom hogy Delux-ot vegyek-e....
  • Blade17
    értem de annyira sztem nem sok extra van pl.duál + rálehet kötni + 1 gépet???
  • Bandi 18
    de ha a jövőre tekintesz akoor sztem egyértelmű hogy a másodikat kell venni ha nem akkor is mert mondjuk a samsunkg ramokkal sokat szívnál mert nagyon sok a negatív tapasztalat. És ne K8N alaplapot vegyél hanem K8N-E Delux-ot mert több hozzá az extra és csak 3-4e ft-vel drágább
  • Blade17
    De a mostani teljesítmény alapján sztetek meik a jobb???jó tudom a jövöre nézve jobb a második
  • Bandi 18
    A második jobb mert haúgy adódik tudsz bele venni egy Athlon64 S754-es procit ami elég erős.
  • Rafaelo
    szerintem alsó
  • Inquisitor
    Nos, ezeket a szolgáltatásokat MIND tudja a PowerDVD, de csak a Deluxe verziója :)
    Dekódolni az utoldó csumpi 5.1 kártya is tudja/tudná (bár ráterheli a procira), a dekódolás minősége viszont függ a hangkártya minőségétől is, és sose éri el egy külső DD/DTS dekóder minőségét. Szerintem SB Liv 5.1, Live 24 alatti kártyák felejtősek ilyen szempontból, meg a régi NForce APU-val szerelt alaplapi hangkártyák tudtak valamit előállítani, ami jó volt ...
  • Blade17
    Hello all!Lenne egy kérdésem szerintettek melyik gép a jobb vagyis erősebb???
    itt az egyik:

CPU:AMD Athlon XP 2200+
    ALP:Asus A7N8X-E deluxe
    MEM:DDR Samsung 2*256 dualba
    VGA:Ati Radeon 9600Pro 256MB (sapphire)

Vagy ez:

CPU:AMD 2800 SEMPRON S-754 64bit
    ALP:ASUS K8N
    MEM:DDR 512 MB 400 HYNIX 3év gar
    VGA:Ati Radeon 9600Pro 256MB (sapphire)

létszi segítsetek!!
  • Risa
    Nem volt fent más codek pack csak videokárty drivert frissitetem (ati 6.1-re)
    ez után történt az hogy nem mentek a videok
  • Inquisitor
    A K-Lite még sose akadt össze (összes többi igen( saját magával, ellenbe lehet, hogy neki elötte már volt fent valami "jóféle" Pack, mint az ACE.
    (A készítők állandóan azzal jönnek, hogy nem is akadnak az új verziók, ennek ellenére rengeteg szívás van az ACE-el, akár mit is állítanak.)
  • jefferson83
    Sziasztok!
    Remélem nem bánjátok, ha ebben a topikban teszem fel a kérdésemet. Szóval böngésztem épp a powerDVD-s progimat (5.0-ás) és megnéztem a hangszolgáltatásokat amit nyújt:

- Hangdekóder csatornák száma: 2
    - Hangkimeneti csatornák száma: 2
    - Dolby Digital (AC-3) dekóder: Yes
    - DTS dekóder: No
    - Dolby Headphone: No
    - Dolby Virtual Speaker: No
    - Dolby Pro Logic II: No
    - CLMEI: No
    - TruSurround XT: No
    - CyberLink fejhallgató: No

Láma kérdés: Ha van 5.1-es hangrendszerem és 5.1-es filmem, akkor rendesen le tudja játszani úgy, hogy a megfelelő hangok a megfelelő hangszóróból jöjjenek, vagy valami hangcsomagot le kell töltenem hozzá? Vagy csak hülyeségeket kérdezek
  • vaa
    Tudnátok olyan táblázatot linkelni, ami a proci mag, és annak azonosítója alapján belőhető, hogy lockos e a proci ?
  • izb
    akadnak a codekek.
    a codec packek legnagyobb problémája.
  • Bandi 18
    ne használj codec packot... Tedd fel a DivX-et az Xvid-et és az Mplayert.. Ezután már mindent mindig lejátszik az idők végezetéig
  • Risa
    Hali

Van egy érdekes problémám a windows al fel van telepítve a k-lite 2,69 codec pack
    és nem játcca le a videokat csaka hanglyukat. Nem tudjátok mi lehet a probléma?