64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • bigapó
    erről nem írtál:)) néma gyereknek anyja se...
    azóta van változás? másik gépen próbáltátok? mer' akkor érdemes máshol lemásolni és utánna leformázni, aztán vissza mindent és úgy megnézni, hogy nálad megy-e. ha nem megy, akkor valami gikszer lehet a kábellel is. több ötletem nincs.
  • vaa
    Adatvesztés nélkül tudod konvertálni az esetek 99% ban, de a fontos dolgokat azért mentsd le máshová. Így van pl. partition magickel át tudod konvertálni.
  • shrek82
    sziasztok!
    az lenne a kérdésem, hogy ha van egy vinyom, két fat32-es partícióval, és sztem ezt NTFS-sé alakítani, akkor teljesen le kell gyalulnom, vagy elég ehhez a particion magic, és azzal átalakítani..mert nem tudom, hogy a telepített szoftverek nem zavarodnak-e meg, ha átkonvertálom...:S segítsetek pls, nem nagyon értek ehhez..
  • izb
    eszközök-beállítások-kapcsolat

Itt mit ír ki neked?
    Természetesen a messengeren belül nézd.
  • Rash87
    Hellosztok.

Pls valaki segítsen már!

STLAB routerem van,és ha ha bekapcsolom az msn-t, s nem használom kb. 5 percig, akkor ledob a netről.

Van akinek ilyen routere van,mert jó lenne tudnia belső beállítását, mert már *** kivan, hogy nem tudom használni az msn-t. Vagy valaki nem tudja mit lehet ilyenkor csinálni?
    Már mindennel próbálkoztam.

Előre is kössz a válaszokat!
  • vaa
    heló
    ha vki erre jár, akkor majd ír..

a dual channeles memória kb 5-10% al gyorsabb a simánál, te tudod neked mennyit ér meg pl., meg később hogy bővíted.
  • Blade17
    vki segítsen!
  • Blade17
    Hello!

Szerintetek jó párosítás ez egy Athlon 64 2800 + alá?

Alaplap:ASUS K8N
    Ram:512MB 400 Mhz
    CPU: Athlon 64 2800 + /400/512/

Érdemes Dual Chanel est venni? Mert akkor más alaplpa kell, vagy elég a sima 400 mzh es ram neki.és miben lenne jobb a dual sokkalnagyobb sebességű lenne vagy nem érdemes azért venni?
  • Rash87
    #14973-ra senki?
  • Csapi007 #14978
    Hát hogy játékokat akarok telepíteni és ahoz rendszergazdai jog kell. Én meg nem vagyok az :( Szóval valahogy rendszergazdai jog kell.
  • Mik
    vga erősorrend
  • zolo15
    leírná valaki az erő sorrendet
    ezt úgy értem hogy mittom én sima pro gt xt gs ultra megilyenek
    videókártyáról van szó
    thx
  • apu
    Hát a legjobb talán a nagykalapács. Csak a védőszemüveget ne feledd. Ezek a flancos műanyag házak már nagyon veszélyesek.
    (Mi a problémád írd le talán lehet rajta segíteni.)
  • Csapi007 #14974
    Hello
    Tudja valaki hogy lehet a Windows-ban feltörni a jelszót?
  • Rash87
    Hellosztok.

Pls valaki segítsen már!

STLAB routerem van,és ha ha bekapcsolom az msn-t, s nem használom kb. 5 percig, akkor ledob a netről.

Van akinek ilyen routere van,mert jó lenne tudnia belső beállítását, mert már *** kivan, hogy nem tudom használni az msn-t. Vagy valaki nem tudja mit lehet ilyenkor csinálni?
    Már mindennel próbálkoztam.

Előre is kössz a válaszokat!
  • Bandi 18
    jah jah én is gondoltam rá de nin cs eszközöm és azért az elég nagy különbség hogy 5 helyett 6.5 alad le az a tűréshatáron kívül esik jóval nem?
  • Met
    lehet olyan a táp
    de az a legtutibb ha Te méred meg
  • Bandi 18
    thx az Asus probe fenn van de szerintem nem jól mér mert egy idő után a tápfeszt az 5v-oson 6.5-nek a 12v-oson 14-nek érzékeli
  • Met
    Asus PC Probe, Motherboard Monitor
  • Csapi007 #14968
    Hello
    Tudja valaki hogy lehet a Windows-ban feltörni a jelszót?
  • Bandi 18
    hali kéne egy kis help. Egy olyan progira lenne szükségem ami méri a hőmérsékletet a ventik sebességét és a tápfeszt amit lead és ha gáz van akkor jelez... THX előre is
  • Met
    akkor Ontrack Easy Recovery, ezzel valszeg le tudod menteni a cuccokat
  • Novartis
    azt irja a vinyó állapotánál hogy idegen
  • Novartis
    de azért megcseréltem de így se műxik
  • Novartis
    ööö most néztem meg a kábelt és a végén lévő csthoz oda van irva hogy a master a középsőhöz meg h slave tehát elméletileg jól van bekötve....
  • Atkamon
    Segítsen vki! RivaTuner-ban hol tudom megnézni a GPU hőmérsékletét?
  • Novartis
    hát most a közepén van de akkor megcserélem...
  • Met
    az se mindíg mindegy, hogy az ide kábel közepén vagy végén van
  • Novartis
    hát jumperelni az ugye azt jelenti hogy slave vagy master vagy h mijen modon van bekötve
  • Met
    akkor nem jól van jumperelve
  • Novartis
    ahh de azon a vackon van 23GB film
  • dukey42
    köszi a válaszokat srácok
  • bigapó
    most már mind boldogabbak vagyunk és ezután még több imát rebegünk el, hátha reggel egy ilyen vár mireánk...
  • Bircsike
    Köszi!!!
  • izb
    Dell XPS 600 Renegade
  • Bircsike
    nem, talán NEC, nem ugrik be, kb. 2 millió forint csak maga a gép!
  • akos
    alienware?
  • Bircsike
    sziasztok! Melyik cég készítette el nemrég a világ legerősebb számítógépét? amit kifejezetten játékokra optimalizáltak, mindenből a legújabb csúcskategóriás hardver van benne.
  • Met
    Megoldható de akkor a Te gépednek állandóan mennie kell ha az albérlő netezni akar.
    Egyszerűbb, gyorsabb az a megoldás amit Jakuza írt.
  • [Jakuza]
    Hat elegge.
    Javaslom, hogy inkabb ruhazzatok be egy ADSL routerbe.
    Mond meg a sracnak vegye meg, ha toled akar netezni.
    Nem olyan nagyon draga dolog, UTPs kerul korulbelul (az olcsobb fajta) D-Link DI-604 hat ezer Ft korul, de lattam mar 54Mbites Belkin Wifi (vezetek nelkuli)routert 14K-ert.