64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#14987 erről nem írtál:)) néma gyereknek anyja se...
azóta van változás? másik gépen próbáltátok? mer' akkor érdemes máshol lemásolni és utánna leformázni, aztán vissza mindent és úgy megnézni, hogy nálad megy-e. ha nem megy, akkor valami gikszer lehet a kábellel is. több ötletem nincs. -
#14986 Adatvesztés nélkül tudod konvertálni az esetek 99% ban, de a fontos dolgokat azért mentsd le máshová. Így van pl. partition magickel át tudod konvertálni. -
#14985 sziasztok!
az lenne a kérdésem, hogy ha van egy vinyom, két fat32-es partícióval, és sztem ezt NTFS-sé alakítani, akkor teljesen le kell gyalulnom, vagy elég ehhez a particion magic, és azzal átalakítani..mert nem tudom, hogy a telepített szoftverek nem zavarodnak-e meg, ha átkonvertálom...:S segítsetek pls, nem nagyon értek ehhez.. -
izb #14984 eszközök-beállítások-kapcsolat
Itt mit ír ki neked?
Természetesen a messengeren belül nézd. -
#14983 Hellosztok.
Pls valaki segítsen már!
STLAB routerem van,és ha ha bekapcsolom az msn-t, s nem használom kb. 5 percig, akkor ledob a netről.
Van akinek ilyen routere van,mert jó lenne tudnia belső beállítását, mert már *** kivan, hogy nem tudom használni az msn-t. Vagy valaki nem tudja mit lehet ilyenkor csinálni?
Már mindennel próbálkoztam.
Előre is kössz a válaszokat!
-
#14982 heló
ha vki erre jár, akkor majd ír..
a dual channeles memória kb 5-10% al gyorsabb a simánál, te tudod neked mennyit ér meg pl., meg később hogy bővíted. -
#14981 vki segítsen! -
#14980 Hello!
Szerintetek jó párosítás ez egy Athlon 64 2800 + alá?
Alaplap:ASUS K8N
Ram:512MB 400 Mhz
CPU: Athlon 64 2800 + /400/512/
Érdemes Dual Chanel est venni? Mert akkor más alaplpa kell, vagy elég a sima 400 mzh es ram neki.és miben lenne jobb a dual sokkalnagyobb sebességű lenne vagy nem érdemes azért venni? -
#14979 #14973-ra senki? -
#14978 Hát hogy játékokat akarok telepíteni és ahoz rendszergazdai jog kell. Én meg nem vagyok az :( Szóval valahogy rendszergazdai jog kell. -
Mik #14977 vga erősorrend -
#14976 leírná valaki az erő sorrendet
ezt úgy értem hogy mittom én sima pro gt xt gs ultra megilyenek
videókártyáról van szó
thx -
#14975 Hát a legjobb talán a nagykalapács. Csak a védőszemüveget ne feledd. Ezek a flancos műanyag házak már nagyon veszélyesek.
(Mi a problémád írd le talán lehet rajta segíteni.) -
#14974 Hello
Tudja valaki hogy lehet a Windows-ban feltörni a jelszót? -
#14973 Hellosztok.
Pls valaki segítsen már!
STLAB routerem van,és ha ha bekapcsolom az msn-t, s nem használom kb. 5 percig, akkor ledob a netről.
Van akinek ilyen routere van,mert jó lenne tudnia belső beállítását, mert már *** kivan, hogy nem tudom használni az msn-t. Vagy valaki nem tudja mit lehet ilyenkor csinálni?
Már mindennel próbálkoztam.
Előre is kössz a válaszokat!
-
#14972 jah jah én is gondoltam rá de nin cs eszközöm és azért az elég nagy különbség hogy 5 helyett 6.5 alad le az a tűréshatáron kívül esik jóval nem? -
#14971 lehet olyan a táp
de az a legtutibb ha Te méred meg -
#14970 thx az Asus probe fenn van de szerintem nem jól mér mert egy idő után a tápfeszt az 5v-oson 6.5-nek a 12v-oson 14-nek érzékeli -
#14969 Asus PC Probe, Motherboard Monitor -
#14968 Hello
Tudja valaki hogy lehet a Windows-ban feltörni a jelszót? -
#14967 hali kéne egy kis help. Egy olyan progira lenne szükségem ami méri a hőmérsékletet a ventik sebességét és a tápfeszt amit lead és ha gáz van akkor jelez... THX előre is -
#14966 akkor Ontrack Easy Recovery, ezzel valszeg le tudod menteni a cuccokat -
Novartis #14965 azt irja a vinyó állapotánál hogy idegen -
Novartis #14964 de azért megcseréltem de így se műxik
-
Novartis #14963 ööö most néztem meg a kábelt és a végén lévő csthoz oda van irva hogy a master a középsőhöz meg h slave tehát elméletileg jól van bekötve....
-
#14962 Segítsen vki! RivaTuner-ban hol tudom megnézni a GPU hőmérsékletét? -
Novartis #14961 hát most a közepén van de akkor megcserélem...
-
#14960 az se mindíg mindegy, hogy az ide kábel közepén vagy végén van -
Novartis #14959 hát jumperelni az ugye azt jelenti hogy slave vagy master vagy h mijen modon van bekötve -
#14958 akkor nem jól van jumperelve -
Novartis #14957 ahh de azon a vackon van 23GB film -
dukey42 #14956 köszi a válaszokat srácok -
#14955 most már mind boldogabbak vagyunk és ezután még több imát rebegünk el, hátha reggel egy ilyen vár mireánk... -
Bircsike #14954 Köszi!!! -
izb #14953 Dell XPS 600 Renegade
-
Bircsike #14952 nem, talán NEC, nem ugrik be, kb. 2 millió forint csak maga a gép! -
akos #14951 alienware?
-
Bircsike #14950 sziasztok! Melyik cég készítette el nemrég a világ legerősebb számítógépét? amit kifejezetten játékokra optimalizáltak, mindenből a legújabb csúcskategóriás hardver van benne. -
#14949 Megoldható de akkor a Te gépednek állandóan mennie kell ha az albérlő netezni akar.
Egyszerűbb, gyorsabb az a megoldás amit Jakuza írt.
-
#14948 Hat elegge.
Javaslom, hogy inkabb ruhazzatok be egy ADSL routerbe.
Mond meg a sracnak vegye meg, ha toled akar netezni.
Nem olyan nagyon draga dolog, UTPs kerul korulbelul (az olcsobb fajta) D-Link DI-604 hat ezer Ft korul, de lattam mar 54Mbites Belkin Wifi (vezetek nelkuli)routert 14K-ert.