64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
Cnut #15027 Abit NF-7 alaplapomon lecseréltem a chipset hűtőventijét, mert az zakatolt nagyon, egy passzív hűtésre, most a gép be se kapcsol csak iszonyatos hangon sípol. Gondolom azt hiszi leállt a hűtőventi és így szeretné megmenteni magát. Ezt a védelmet hogy tudom kiiktatni? -
#15026 -
izb #15025 driver -
#15024 ez volt amikor meghalt a hűtése a vga-mnak
de akkor ez minek a kehéje -
#15023 A Sata vinyó mellett fel szokták tüntetni hogy az a nem sata pedig hogy IDE vagy ATA... -
maruzst24 #15022 Sziasztok! Azt honnan tudom hogy egy winchester S-ATA,vagy ATA,vagy PATA.
Nekem egy 80gigás MAxtor vinyóra lenne szükségem de kizárólag olyanra ami nem SATA. Ezt meg tudják mondani a boltban ahol veszem?
Van az árlitában egy 80GB MAXTOR 7200, 8MB CACHE
Ez milyen tipus lehet? -
#15021 okés - megnézem - köszi -
izb #15020 everest -
#15019 azt hogyan tudom megnézni? -
izb #15018 mennyi a sebesség külömbség?
-
#15017 Én már végigpróbáltam minden memó - slot kombinációt és arra a következtetésre jutottam, hogy nem akarnak dulaban dolgozni, de korábban miért tudhattak ? -
izb #15016 próbáld más slottokban a memcsiket. -
#15015 Sziasztok !
A gondom a következő:
Van két különböző márkáju memóriám, duálban használom őket 4X 256MB.
Most vettem észre, gogy a gép nem ismer fel 1 GB-t, hanem csak 512 MB-ot. Régebben felismerte. A slotok jók a memóriák jók. Mitől lehet az, hogy most nem akarnak dualban együttműködni, amikor korábban meg igen.
Előre is Köszi ! -
izb #15014 Használ Everestet.
Mindent elmond a gépedről.. -
#15013 ebből nem fogja megtudni hogy milyen típusú az alaplapra integrált hang...azt nem írták oda.... -
#15012 Szerintem a lapon az a link egy leirásra mutat a gépről jobb felső sarok adatlap -
#15011 jaaj még élnek olyan cégek akik az egész gépet plombázzák? huh, nem semmi.
Öregharcsa tippjét én is támogatom, ez jó 5let
vagy esetleg felxel vágd ki a ház oldalát, nézd meg a hank-t és takj egy ventilláort a a lyukba amit vágtál és ha kérdezik, akkor te csak egy ventit szereltél fel. Azt nem lehet? ;) -
#15010 szia
amikor elindul a gép kiírja az alaplap márkáját vagy a teljes nevét...onnan már csak egy ugrás a gyártó honlapja.....
talán ezen a nyomon elindulhatsz.... -
#15009 az a gond, hogy azon van. -
#15008 ÁÁÁÁ oriási help kéne nagyon gyorsan !!!
ismerősöm nagy okosan vett egy gépet az elektro worldbe..
http://href.hu/x/zk3 ezt.... és kurvára semmit nem adtak hozzá csak egy cd-t amin rajta van az összes gyártó összes félefajta mindene... és nagy nehezen kitalálgattam h milyen a gép... de az audiót nemtudom feltelepíteni... nemtudom milyen van benne...
azt tudom h a szemetek leblombálták... és azt h 5.1 integrált csoda van benne...
meg kiír vmi PCI DEVICE-t ami sztem a hang modúl akar lenni... de nemtudom instalállni ... vki tudja h milyen hnagkártya van ebbe ? vagy h h tudnám kideríteni...
nagyon sürgős lenne...
köszike -
freestyler8 #15007 a SATA Biosában (SiliconImage) látható igen....
biosban felismeri, most legújabban olyat csinál (új alaplapi driver van fenn), hogy amikor betölt a winfos újraindul.. ezt addig csinálja amíg le nem tiltom a sata-t.
elvileg ez úgy megy, hogy rányomom a SATA-s winyót és ugyanúgy felismeri a windows nem?
lehet h szar az alaplapom? -
izb #15006 biosban látható?
-
freestyler8 #15005 hy mindenki!
Van 1 kis problem... Ma vettem 1 zsír új 200gigás SATA-s Maxtor winyót de nem akarja az xp valamiért felismerni.
ASUS K8N-E Deluxe alaplapom van, ott beállítottam, hogy SATA módban menjen és ne raiden de egyszerűen nem akarja felismerni winfosban...
Mi ilyenkor a a teendő?
amúgy emellett a rendszer (win xp sp2) egy 80 gigás sima ata winyóról megy.
tud vki erre megoldást?
pls segítsetek!
előre is thx! -
#15004 úgy is le fogsz bukni vele, de ha faterod engedi akkor miért nem mondja meg a jelszót? -
#15003 Tulajdonképp Ő megengedi csak a mutter nem. Na de nem ez a lényeg hanem az hogy hogyan tudnám telepíteni!!! -
#15002 Miért nem engedi, hogy ilyenekkel játszál? -
mstummer #15001 Oksa,thx...megpróbálom. -
#15000 Egy csomónak kell rendszergazdai jog de leginkább a Total Overdose kéne :P -
#14999 nézd meg hogy a földelésen a konektorból is jön-e áram mert ha igen akkor az a gáz -
izb #14998 szünetmentes táppal próbáltad már?
ha hálózat,akkor ez az innét eredő problémákat lekezeli.. -
mstummer #14997 Noh van 1 problémám.Csomószor elkezd vibrálni a monitorom,de nem a rossz frissítés miatt. Régóta fennáll a jelenség először monitor hibára gyanakodtunk vettünk újat, a hiba maradt, aztán videókártyacsere....a hiba továbbra is maradt.Lehet h a tápegység a rossz,vagy vmi a villamos hálózatból eredő bizbasz? Valakinek van valami 5lete? -
#14996 akkor talán nem véletlen, hogy Ő a rendszergazda, te meg "csak" egy szimpla felhasználó... -
#14995 milyen játék? -
izb #14994 az smtp szervert is állítsd át az enternetes smtp-re
smtp.enternet.hu -
#14993 Hát a faterom nem hinném hogy díjazná ha ilyen játékokkal játszanék..
Más ötletetek nincs??? -
#14992 Ide nézz be.
egyébként az GT és nem GS, szerintem legalábbis... -
#14991 Van egy kis gondom, átmentem az enternethez, beállítottam a thunderbirdet, a leveleket fogadja is szépen, csak éppen levél elküldésekor az smtp szerver nem fogadja el a jelszót, mi lehet a gond? -
#14990 a GS mi után és mi előtt van (6800 GS-ről van szó) -
Inquisitor #14989 Ha 754-es, akkor amúgy se tud a proci Dual-Chanelt, ha meg 939-es, akkor erősen ajánlott, van olyan NForce 4 alaplap, ami el se indul 1db rammal. Mivel te 2800+ procit írtál, így gondolom 754-es alaplap :)
Tehát tök mindegy, a proci nem tudja ... -
#14988 Talán beszéld meg a rendszergazdával, ha segíthet akkor biztos megteszi.