64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • bigapó
    hali!

az mitől van, hogy USB porton keresztül a másolás először felmegy 6Mb/s-re, aztán feleződik, majd folyamatosan csökken egészen 1 MB-ig. nem lehet valahogy felturbózni? legalább 5mb jó lenne. melóba vagyok, most vettem egy USB-s külső mobilrack-et. otthon direkt kipróbáltam és vitte a vinyót max szélességgel.
    tippem szerint itt csak 1.1-es USB van, de az csak ennyit bírna? akkor miért kezdi 6 Mb-al?
  • JimKirk
    Hat az enyem is eleg hangos(porszivo). Mar gondoltam egy zalman bordara, rajta egy 4 centis halk ventivel, masoknak bevalt!
  • JimKirk
    Nekem eddig ez a masodik asus lapom, nagyon megvok veluk elegedve! Nalam 2 kulonbozo markaju memoria van beledugva, minden problema nelkul megy a gep, fagyasrol szo sincs nalam!
  • [NST]Cifu
    MSI is? Nekem kb. 8 hónapja van egy K8N Neo4-F deszkám, napi 24 órát megy heti hét napon, de egyelőre nem hangoskodik. Mondjuk félek is tőle, mert ha nekiáll döglődni, meg vagyok lőve, mivel közvetlen a videókari alatt van, van kb. 2 centi hely, ahova rendes hűtőt nem lehet berakni....
  • Inquisitor
    Nem tudom, párat eladtunk, még senki se panaszkodtt.
    Az aktív hűtésekről meg annyit, hogy szinte az összes gyári (Asus, Abit, MSI) be szokott állni hamar és hangos lesz ...
    Az Inno kártyák meg a kompatibilitás ... hát izé, elég sok gáz van az Innoval magában is, lásd hibás Biosos kártyák.
    Nálunk amiket vittek, azokat Kingmax (sima 400-as CL2,5 vagy CL3-as), meg MDT ramokkal (Cl2,5) semmi gáz se volt.
  • Inquisitor
    Jumperelés? Kábelezés? Bios beállítások?
  • maruzst24
    Segítsen valaki!A gépem ben volt egy cd író és egy cd olvasó.A cd író helyett beraktam egy dvd írót amit ma vásároltam.A windows egyből létrehozott 2 meghajtót pluszban a dvd írónak.A dvd író világít,beveszi a dvd-t rendesen de nem olvassa.Nem pörög fel.Miért van ez?
  • Cubemaniac
    és más többet nem tudsz elmondani mert más oldalakon olvasgatok és ott fagyások,incompatiblitások vannak. pl ez az alaplap és az INNO kártyák nem nagyon szeretik egymást.Meg eggyes memóriatípusok.
    Valami Tapasztalat mástól???
  • JimKirk
    Igazad van! Osszekevertem az a8n-e lappal!
  • Cubemaniac
    Én amit láttam rala képet az még hűtő sem volt (Az ASUS OLDALA)
  • JimKirk
    Szamomra csak egy negativuma van, hogy nagyon hangos a north-bridge hutoje!
  • Cubemaniac
    lenne egy kérdésem.
    Az ASUS K8N4-E Deluxe alaplapról valaki tud valamit mondani? Várom a tapasztalataitokat!!!
  • SomebodyEra
    Köszönöm
  • Cnut
    Leszedtem, mert az egész alaplapt ki kellett venni hogy a régi hűtőt leoperáljam.
  • [Jakuza]
    Amugy itt elolvashato minden a temarol.
    http://www.videohelp.com/forum/userguides/135642.php
  • [Jakuza]
    Mas a strukturaja a VCDnek (white book) kozel 800MBt is kilehet irni CDre.

You can fit on a S/VCD without overburning:
    - approx. 735 MB of MPEG data onto a 74min/650MB disc
    - approx. 795 MB of MPEG data onto an 80min/700MB disc
  • izb
    tehát 720MB durván az az anyag amit ki akarsz írni?
  • SomebodyEra
    Kb. 20MB-vel!Túlírás nem jó
  • izb
    Mennyivel nagyobb?
  • pihi
    KÖSSSSZ
  • SomebodyEra
    Sziasztok!

Én cd írással kpacsolatban szeretnék segítséget kérni! Szóval arról lenne szó, hogy mondjuk szeretnék felírni VCD-be egy koncertet, de persze hogy nagyobb mint 700MB és akkor még hozzájön a VCD menü meg stb.!Szóval hogyan tudnám megoldani, hogy felférjen és tudjam nézni asztaliban is?
    Köszönöm előre is!
  • Bandi 18
    jobb egér az asztalon tulajdonságok----beállítások---speciális és ott lesz a vpu recover.. ha új drivert teszel fel olyankor mindig ki kell kappcsolni mert autómatán berakja
  • pihi
    van egy 9800 as ati radeon pro-m és amikor jáccok egyszeer csak megfagy, majd vmi VPU s sz**t ad be h átálitott vmit ha viszaakarom álitani inditsak ujra...

megtuttam h ezt kilehet kapcsolni..de hogy?
  • schrank
    ugye csak vicceltél
  • kovy79
    F@sz@ lesz a gép!
    Szerintem 5800-6300 között lesz 3DMark05-ben.
  • czky
    Lehet h nincs fent az alaplapon a legujabb BIOS, ami támogatná a kétmagos procikat. Próbáljatok ki benne egy egymagos procit, és ha azzal megy, akkor frissítsétek a BIOS-t.
    De az is lehet h hibás az alaplap...
  • kovy79
    Ezt a problémát így nem lehet feltárni.
    Mindenképpen cserecuccok kellenek.
    Ha a memó(k) rossz(ak) nincs kép!
    Ám ha rádugod a speaker-t az alaplapra, a "tititá"-ból (BIOS hibakódok) megállapíthatod a hiba okát.
  • madi 9k
    420W attos, van márkája de nem tom mi így hirtelen, ati van fennt
    de eddig nem volt prob minig ezt használtam
  • Psy
    Hali, szamgepes guru sorstarsaim segitseget kernem :)
    Problema, hogy teljesen uj konfig osszerakasa utan, a moncsi meg se mukkan, nem kap jelet.. Miutan mindent lehuztam, csak vidkari+proci+memcsi maradt, igy sem ment. Ket memoria modult vegigprobaltam minden slotban kulon kulon is, nem segitett, bar amugy is kizartam, mert attol meg a biosig eljutna azt hiszem..
    A gep bekapcsolasakor a ventik felporognek, minden kap eleg aramot, csak epp semmi kep.. Sajna nem megoldhato cserealkatreszekkel tesztelni mi lehet a rossz, ezert kerdeznem tud e valaki olyan modszert amivel eldontheto vegulis melyik a hibas alkatresz. Cmos reset is volt tobbszor nem segitett, hazon kivul is osszeraktam a gepet esetleges statikai problemak elkerulesere, azzal se mentem semmire.. Ha valakinek van otlete kerem jelezze!
    Vagy legalabb ha kizarhatnam a procit, vidkarit valahogy..
    Thx elore is

konfig: Abit KN8Ultra, AMD X2 3800+, 1GB Corsair Twinx, XFX 7800GT ex, 580W os Hiper Modular tappal
  • MaSzKa
    milyen trafód van?
    asus vagy ati driver van fenn?
    telepítsd újra az egészet new driverekkel pl. omegadrivers.net
  • madi 9k
    sziasztok!

Olyan problémám lenne , hogy: Asus Radeon 9550 GE videókarim van. Vagy 3-4 napja elkezdett néha VPU recover hibákat írni, ma meg már a monitort is kikapcsolta(de ha kihúzom a VGA kábelt a monitor az kiírja h nincs bedugva), újraindítom a gépet és jó...

5.11-es catalyst van fennt...

pls segítsetek, mi a baj?

köszi, madi
  • zolo15
    csá a közeljövőben vennék egy ilyen gépet és mi a véleményetek róla( azt ne írjátok mit cserélnétek le hanem hogy jó-e vagy nem és kb hány pontot érne el 3DMark05-ben pls.)

alaplap: Gigabyte GA-K8NF9 Ultra
    proci: AMD ATHLON64 3200+ (2.0GHz)
    + Gigabyte Neon Cooler 8 proci hűtő
    memória: 2db Kingston 512MB 400MHz
    videókártya: Gigabyte GF 6800GS 256MB
    vinyó: 120Gb Samsung S-ATA
    NEC 4550 dvd író

• Roll
    A vidokártya memóriája ment tönkre, akkor ilyen szar a kép.
  • izb
    o bake......
  • Met
    lehúztad a szereléshez vagy csak kiesett magától?:)
  • Cnut
    Na megoldódott! Visszatettem, pörög, de ugyaza a sípolás. Nálam kétségbeesés, jajj a szerelésnél valamit elcsesztem, biztos megcsúszott a csavarhúzó és most halott az alaplap, meg minden rémkép, közem 15ször mindent átnéztem. Jó, belenyugodtam, aztán megnéztem, videókari ventillátora is pörög, de aztán megakadt a szemem hogy nincs bedugva a kártyára a tápkábel. És ez volt! Ettől sípolt így. Most működik és ismét erről írok.
  • Met
    elvileg nem lehet mert ha szinterezve van a borda akkor az nem tud zárlatot okozni
    ha csak a chip tetejéhez ér hozzá a borda akkor nincs zárlat:)
  • Cnut
    Nemtom, hogy lehet azzal zárlatot csinálni? Mindjárt visszadugom a ventit és megnézem a biost.
  • Met
    hülye kérdés, de nem csináltál zárlatot a bordával?:)

dugd vissza a ventit menj be a biosba és ott kapcsold ki a riasztást
  • izb
    ha igy van,akkor kapcsold ki a biosban,az ez irányú jelentést.
    de emlékeim szerint ennek nem kéne gondnak lennie.