64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • zso65
    a lg gsa4082b dvd irom csak 4x sebességgel hajlandó irni mi lehet az oka
  • Glpetyus

Köszi a segítséget,kipróbálom.
  • SilverStone
    Hy all!!Memória bővítés ügyben fordulok hozzátok segítségért.Namost adott a Notebook-om Asus A6R-B002 van benne 512 DDR2-es ram infineon azthiszem.Leírásban a gépről az áll,hogy 2GB-ig lehet bővíteni.Nah az lenne a kérdésem,hogy ha rendelek ramot pl:kingston 1gb-osat akkor azt bele tudom én is rakni és jó is bele?Mindegy,hogy 400mhz-es vagy kisebb a ram?Muszály,hogy ugyanolyan ramok működjenek benne?Nem olcsóság amit akarok ezért kérném a segítségeteket.Előre is köszönöm!!!
  • Shep
    Nem feltétlenűl hardverhiba, van egy jópofa vírus ami ugyanezt csinálja, bár mivel arról utoljára vagy 15 éve hallottam így nem túl valószinű hogy az lenne.
  • kovy79
    Bizony, ott valami hardverhiba van (ne gondolj 1ből a legrosszabbra!).
  • barret
    ugy.hogy elharitod a hibat,ami miatt felkinalja az f1 lenyomasat.
  • Met
    De mit ír még? Miért kell F1-et nyomnod.
  • Gyocsika
    Lenne egy kérdésem segítsetek amikor bekapcsolom a számítógépet bejön egy fekete olda és azt irja F1 continue Del options hogy lehet kikapcsolni azt hogy ne kelljen benyomni az F1-et hogy elinduljon a windows. Ha tudjátok irjátok meg.Előre is köszi
  • Met
    kérjél tőle árlistát
  • [Jakuza]
    Jol irtad le pedig az elobb, ha "raegetni" akarod a filmre.
    Persze ujra kell az egeszet tomoriteni, tehat a Direct Stream Copyval nem mukodik a muvelet.
    En ha jol emlexem a subtitler nevu plugint hasznaltam, de azzal eloszor a felirat fajlt atkellett konvertalni *.ssa formatumra.
  • Banyapapa
    na igen,annyit irt legyen rajta a felirat a avin.
    Igaz elöbb probáltam avira a feliratot rakni,és nem tette rá:(
    Pedig régebben ment,nemtom.......
  • [Jakuza]
    Hat manapsag lehet DivX6-ba is tomoriteni, az meg mar kulon savkent tudja kezelni, magaban a filmben a feliratot.
    Az illeto, meg amint latom nem nagyon ert a filmes dolgokhoz, nem artana neki megjegyeznie, hogy most mit is akar a felirattal valojaban.
    Raakarja kodolni a filmre, mert olyan lejatszoja van vagy esetleg mas miatt ?
    Mert tobb megoldas van attol fuggoen, hogy mit is akar elerni.
  • Banyapapa
    virtualdub,és egyik plug in,amit alapbol asszem nincs benne de meg kell keresni.
    Neve textsub.vdf,ezt belerakod a virtualdub plugines mappájába,és majd kikell választani a video-filters-add gombnál a listábol.
    ekkor bejön egy kisablak,és ott "open"re keresd meg a feliratot,utána ok (igaz ott még lehet állitgatni.
    menteni a file menüben a save as avi...nál lehet.
    ja a veido menüben rakd a direct stream copy-ra kodolás elött.
  • zolo15
    mivan?
  • ent
  • zolo15
    bocs valaki nem tudna nekem ramiris árlistát küldeni vagy valami felhasználó nevet és kódot adni pls
    azért kell mert ismerősöm tud nekem onnan hozni cuccot és kéne árlista olyan amin rajta vannak az árak pls help
  • kovy79
    Nem tudom, mennyibe fáj az X550, de szerintem inkább X600PRO!
    Használtan 15K körül meg lehet venni és kb 2* jobb.
  • hen-tes
    Crossfire az az ati dual vga megoldása igaz?
  • kovy79
    Persze, csak Crossfire-t nem valószinű, hogy tudod használni (némelyik alaplapnál műxik).
  • hen-tes
    és:
    Asus EAX550GE TD 256MB PCI-E -erről a kártyáról tudnátok valami tesztet mutatni?

átmenetileg akarom megvenni, de addig is szeretnék játszani, persze nem full grafikán :D
  • hen-tes
    egy SLI-s alaplapba belemennek ati kártyák? :S
  • Glpetyus

Pls valaki mondjon egy progit,ami a feliratot + az avi fájl-t egy fájlba tudja menteni...

Egyszer már ezt kérdeztem,le is töltöttem pár progit,most hazsnáltam volna,de b*sznak müködni.
    Letöltöttem vmi "cucusoft avi to dvd" progit,de az egyetlen serial nem jó,így végig ott figyel középen egy felirat...
    Nem kell,hogy dvd-t is tudjon késziteni,arra van programom,csak az a lényeg,hogy az avi-n rajta legyen a felirat is,ne külön fájl legyen.
    Köszi

• SilverStone
    Halli!Ha rendelek ramot(memóriát)a notebook-omhoz azt én is bele tudom helyezni???Jah és ugyanolyat kell rendelnem mint ami már benne van?
  • kovy79
    Esetleg Zalman 7700(pénztárcának megfelelő fajtája)!
  • Gabesz amd64
    ha a gyári gáz lenne akkor nem adnának gyári hűtést!
    nem rossz az.
    De ha tuningolni akarsz akkor a Coolermaster Hyper6 a nyerő
  • Shep
    Milyen hűtést ajánlottok egy 64 bites 3200+ -ra? a Gyári nagyon gáz, tuning elfelejtve ha az van fent?
  • Met
    lentebb már adtak tippeket, miért másoltad be megint?
  • NeoMaN
    Ez annyira durva hiba, hogy így nem tudjuk sztemda ami a legvalószínűbb:
    -szar windows
    -táp
    -elöregedett és kiszáradt alaplapi kondik
  • Mersh
    Sziasztok

Meg tudja mondani nekem valaki, hogy az mitől lehet hogy néha nem indul el a gépem? (ez abban merül ki, hogy kb 7-ből 1 szer csak az XP indítóképernyőig jut (XP logó és csíkok mennek alatta, utána az eltűnik, és a monitor kikapcsol. Csak a reset segít rajt)
    Máskor semmi gond nincs vele.
    VIA PT880 az alaplapi chipsset, a vga-ról annyit tudok, hogy rv350-es chip van rajt (radeon 9550 128 bit)

köszi
  • Inquisitor
    Így a fene se tudja, ennyi erővel lehet kicsi vagy hibás táp, döglödő VGA hűtés, vagy megpusztulóban lévő VGA memória, vagy simán szarrá van telepítve a Windowsod.
  • pihi
    Üdv radeon 9800 pro (128mb) vidikartyam van es ok nelkul jatek kozben ( csak jaték kozben ) lefagy miert lehet?
    Talán kevés a memoriám hozzá? (512mb) vagy csak átkell vmit álitani? minden hibaüzenet nélkül a monitor ledje villog mintha a gép nem menne...
  • maruzst24
    Szóval most ott tartok hogy az új dvd íróm az üres dvd-ket egyből és MINDIG felpörgeti viszont azokkal a dvd-kel ami nem üres(film vagy adat)azokkal csak szenved és nem pörgeti fel és nem olvassa SOHA. Lehet hogy a dvd író a nem jó???Pedig pénteken vásároltam.
  • Mersh
    #15190 ?
  • öregharcsa
    egyedül van a dvd író???(mert azt szeretik és master-re jumperelve)
    új kábelt raktál rá???(néha ez is segít)
    milyen tápod van??milyen konfigon?
  • barrtek
    köszi David01,kiprobálom
  • Mersh
    360 as asus táp van benne, és csak 1 vinyó van rajt, a másik 2 usb-s, egyébként én is a tápra gyanakodtam, de most már nemtudom :(
  • NeoMaN
    Nincs ilyen progi, és XPAntispy-al is kikapcsltam ezt.
    De emlékeim szerint a BIOS-ban is ezt csinálja már...
    Mi lehet ez?
  • NeoMaN
    Szerontem TÁP, 3 vinyóval simán elképzelem, pláne, ha egy 300-as codegen vagy mercury van alattuk...
  • maruzst24
    Sziasztok! Vásároltam egy LG DVD írót. Beszerelem és működik.Majd egy idő után gondol egyet és nem pörög fel. Majd utánna 2 nap múlva megint tökéletesen működik. Majd megint nem pörög fel csak szenved. Már minden kábelen minden jumper formációt kipróbáltam. Mi lehet a gond? Rossz a dvd író? Vigyem vissza a boltba. Régebbi gépem van és a dvd író mellett még van a gépben egy cd író is.Az nem lehet hogy nem bírja el a tápegységem?A dvd írónak több áram kell mint a cd írónak?Mert a cd íróm mindig tökéletesen működik.
    Légyszi segítsen valaki.
  • Mersh
    Sziasztok

Meg tudja mondani nekem valaki, hogy az mitől lehet hogy néha nem indul el a gépem? (ez abban merül ki, hogy kb 7-ből 1 szer csak az XP indítóképernyőig jut (XP logó és csíkok mennek alatta, utána az eltűnik, és a monitor kikapcsol. Csak a reset segít rajt)
    Máskor semmi gond nincs vele.
    VIA PT880 az alaplapi chipsset, a vga-ról annyit tudok, hogy rv350-es chip van rajt (radeon 9550 128 bit)

köszi