64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
maruzst24 #15269 Sziasztok!Nagyon sík hülye vagyok a számítógépekhez.Ezért is fordulok segítségért.Azt szeretném megkérdezni,hogy ha szeretnék egy 10 percig a gépemre csatlakoztatni egy winyót akkor azt hogyan tudom megoldani?A gépben már nincs szabad kábel neki szerintem.1db dvd író+1 cd író+1 vinyó van benne.
És ha berakom mondjuk a cd író helyett arra a 10 percre akkor nem fog felborulni a windows xp rendszere? -
Neerson #15268 ööö...ja...thx..amúgy közben már ráakadtam a maestroSTBre -
#15267 Miert nem kovertalod at eheto formatumra, mint pl a Subtitle Workshop ? -
#15266 Próbáld meg kihúzni és visszadugni az USB-be a kamerát. -
Inquisitor #15265 Az nem lenne baj, de az NForce1 óta nem bírtak összeheggeszteni egy működő IDE drivert?
Az összes CD/DVD író topik tele van rémtörténetekkel, amit eme kíváló driver okoz. -
Neerson #15264 kérdés: *.ssa formátumú feliratot mi játszik le? -
akos #15263 sziasztok,
a probléma a következő: adott egy fujitsu-siemens laptop, amelyhez egy philips hangfalszettet csatlakoztattam. amikor a laptop a 220-ról megy (a hangfalak szintén), van egy alapzúgása a hangfalaknak. nyilván földelési gebasz. ha nem ugyanabba a konnektorba vannak dugva, akkor is van zúgás. ha a laptop a saját, beépített hangszóróján szólal meg, nincs zúgás. ha nincs a laptop a 220-on akkor sincs zúgás (de akkor nem sokáig birja, ugyebár).
vat ken áj du? -
#15262 Távolítsd el az NVIDA IDE DRIVERT!
Utána nézd meg, hogy normális UDMA4 vagy UDMA5-ben mennek a vinyók, ill a DVD íród is UDMA-ban megy-e. Ha igen, akkor fasza lesz. Ne használd az nvidiás ide drivert, szar. -
Novartis #15261 hii mindenki !! lenne egy kis problémám van egy webkamom aminek az illesztőprogramját felraktam de még se tudom használni mert amikor elinditom a programot h monnyuk lefényképezzem szerény személyem :) akkor azt irja ki hogy :"No video capture device wass detected on your system. This application requires a functional video capture device, such as a USB web camera" Az xp ujrarakása előtt működött de most nem akar -
#15260 #15243 valaki??
Már kivan a tököm a késleltetett baromsággal nemtudom miért van CD-ket sem irja meg emiatt :( -
#15259 na de nincs vidikártya mer a drága 9800 as ati (pro) játék közben fogja magát és nem küld jeleket a megfagy, a monitor villog mintha kilenne kapcsolva a gép..de a gép nem indukl ujra és megy...és monták h nézzem meg nem e emelegszik túll..de nincs is ott a videokártya (everest érzékelők) a táp jol bevan dugva van fent uj driver mi lehet a baj?
-
jefferson83 #15258 Bocsika csak most olvastam végig, ha másik kártyával is csinálja az gáz. -
jefferson83 #15257 Nekem ilyenkor a videokarin a hűtés romlott el és túlmelegedett a kártya. Érdemes megnézni, nekem is egyik pillanatról a másikra adta meg magát. -
#15256 ebbe az everest programba hol tudom megnézni h nem melegszik e etúl?
-
#15255 Nemtudom hogy eza probléma általános-e de mikor nekem volt Radeonom mindig ezt csinálta új drivert tettem akkor jó volt ezt meguntam eladtam és az nvidia-val azóta sincs probléma -
#15254 egy kérdés amikor kicserélted az alaplapot leformáztad az windows particioját
és ujatt telepitetél -
freestyler8 #15253 hy!
van 1 "kis" problem:
Van 1 Radeon 9600pro kártyám.. és most cseréltem alaplapot +procit (ASUS K8N Sempron2800+)
A játékoknál kifagy, vagy ha nem fagy ki akkor ezt írja ki:
VPU Recover hibát észlelt ezért leáll. + vmi ilyesmi: a hiba elhárítása csak a szg. újraindításával hárítható el.
Na most én kikapcsoltam ezt az ATI VPU lószart, de ilyenkor meg újraindul a gép.
de az a gáz, hogy nem csak a 9600nl csinálja ezt, hanem 1 másik (9200) kártyánál is. Szal ez alaplapi probléma lehet???
Pls segítsen vki! -
Zealot #15252 De eddig ilyet nekem nem csinált. Csak tegnap kezdte.
Meg nem nagyon tudom mire vannak ezek, meg hogy hogy kell ki/be kapcsolni...
CONFIG_X86_MCE_NONFATAL
CONFIG_X86_MCE -
izb #15251 nem azt mondtam,hogy mindeen problémád megoldja....
csak lehet.... -
Zealot #15250 Hát nem is tudom. Biztos hogy ez van nálam is? És mi a megoldás? -
izb #15249 foru_erről -
Zealot #15248 Ja, és most futtattam (volna) végig az AVG-t, de közben ugyanúgy lefagyott... -
Zealot #15247 Hi all!
Van egy kis problémám a gépemmel. Tegnap amikor indítottam, ahogy bejött a windows és betöltött egy pár dolgot, egy pár másodperc után a hdd led elkezdett állandóan világítani aztán lefagyott. Kék képernyős hibaüzenet - Machine Check Exception...
Akárhányszor elindítottam, ugyanígy lefagyott. Megpróbáltam átinstallálni a windowst először csak Upgrade-elve, de az "Installing devices" stádiumban mindig megállt. Csak New Installationnal volt hajlandó beinstallálni. Aztán már rendesen elindult a windows, de azt vettem észre hogy amikor belemegyek pl. a Documents and setting... desktop könyvtárba ugyanúgy lefagy a gép és megint kékhalál. Ezért átraktam a dolgokat c-ről d-re, format c:, reinstall windows és minden rendben is volt, de ma észrevettem ugyanezt a hibát egy másik HDD-n levő meghajtón, amikor meg akartam nyitni az nfs most wanted könyvtárat. Ugyanúgy kékhalál> Machine check error.
Mi lehet ez??? Nem csináltam semmit a géppel amitől ezt kellene csinálnia. Egyedül egy DVD írót próbálgattam és azt cserélgettem az enyémmel, meg az író molex csatlakozójára beiktattam egy kapcsolót (az 5 V-os kábelre)> Starforce
Lehets;ges hogz meghibásodott valami a gépben? Esetleg vírus? Vagy mi??? Jól jönne egy kis segítség. Előre is köszi. -
#15246 Nem, de akkor majd megnézzük. Thx a tippet. De bekapcs gombra is elvileg ugyanaz a parancs fut a windowsban, szoval nemhiszem, hogy az menne. -
izb #15245 WinOff programot próbáltad már?
Ja és a MisterXp programot ajánlom még próbaként.
Bekapcsoló gomb benyomásával sem kapcsol ki a gép windows alól?
Ha ez sem segít,akkor a biost nézd meg hogy ez a funkció engedélyezett e! -
#15244 Ha az enyém lenne azt tenném, csakhogy apám gépe és munkagép, szoval nem lehet csak ugy minden szarra reinstallni.
Valaki vmi megoldást nem tud? -
#15243 Az mitől van hogy DVD-ről akarok cuccokat másolni egyik vinyóra erre kiirja hogy késleltetett irás nem lehtséges??
Meg másik vinyórol is marha lassan másol.Mi lehet a gáz? -
#15242 a windows az már csak ilyen néha elfelejt dolgokat, tedd újra ;) -
#15241 Sziasztok!
Valaki tudna nekem BIOS-t belinkelni Connect3D Ati Radeon 9200 SE videókarihoz?
előre is köszi, madi -
#15240 Hello. Lenne egy egész furcs problémám.
Faterom windowsa nem akar kikapcsolni. Start menü kikapcsolás gomd egyszerüen nem csinál semmit. De még egy programot sem zár be, ami fut a háttérben, hanem abszolut nem reagál. Ugyanez a parancs (win leállitás) az eszközkelöben is megvan, de ott sem müködik. Egyszerüen nem lehet a gépet rendesen leállitani, csak ha áramtalanitjuk.
Ez tudja vki miért lehet?
Thx. -
#15239 esetleg G05-ös lemez -
#15238 Munkacsoport azonos? attól hogy meg van osztva fájl és nyomtatómegosztás fül ki lett pipálva? Persze márha windowsról van szó -
nasca #15237 Sziasztok!
Azzal a problémával küzdök, hogy van egy Compaq notebook hálózatba kötve az irodában, ami wirelessen keresztül kapcsolódik a többi géphez. Szépen lát is minden megosztott mappát úgy, ahogy kell de a notebook megosztásait nem látja egyik gép sem. Esetleg van valakinek 5lete? -
#15236 Kingston, Kingmax (bár kingstone-ból eddig 2x jött 1 GB modul. mindkettő vakarozott, nem mindig ment... cserélgetni kellet öket a slotokban) amúgy gyárilag hynix modulos ram-ok vannak benne. (egy kis infó : ramokra apályázatott mindig a legolcsóbban beszállítani tudógyártó kapja meg :D, szóval a brand ramokat ellehet felejteni) -
SilverStone #15235 Halló Moyko!Esetleg tudnál mondani 1-2 ramfajtát amelyik profin működik??1Gb-osat mert abból kellene 2db.Nem nincs gondom az aksiával hála az égnek:)1024MB (1GB) KINGSTON Value DDR2-RAM SO-DIMM
(KVR533D2S4/1G) CL4.0 - 533MHz - PC2-4200 Nah ez milyen jó bele???? -
#15234 9c -
Mersh #15233 Hi meg tudja nekem mondani vki, hogy alapba xp professional -on sp2-vel milyen directx verzió van? És ha nem 9c akkor kell e vagyis lehet e frissíteni?
köszi -
#15232 Igen müxik, egyformát vegyél. (asuslaptopnál dolgozom :D, neked nem szélt el az aksija?) -
#15231 Helló kéne egy-két tip, mi okozza a jelenséget: Van egy gépem és kicsérltem a video karit benne (9700pro-ra) azóta, kikapcsol magátol a gép, és utána nem lehet bekapcsolni, csak ha kihuzop a hálozati-kábelt és visszadugom. Az első sejtésem a tápvolt, de mivel vettem újatt nagyobbat és ezzel is ezt csinálja.
-
#15230 Talán a lemez 4*-esen írható!