64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#59206 Adobe acrobat pro meg tudta csinálni, persze nem tökéletes, de használható. -
#59205 Elvileg az office one note is tud ilyet, de az mégrosszabb eredményt hoz. -
#59204 Igen, de az sajnos nem csinálja meg rendesen. Első pár szót felismeri, de azokat is hibásan. -
#59203 Google Docs-ba töltsd fel, abban mintha lenne szövegfelismerő. -
#59202 Van egy pdf, amiből nem lehet ctrl+ ctrl+v-zni a szöveget, mivel scannelt. Van program, amivel megúszhatnám a gépelést? -
#59201 Ehhez a Catalyst-hez nem értek :( -
#59200 Ati
-
#59199 kezdjük ott, hogy milyen videokártya - Nvidia vagy ATI?
aztán folytatásnak, natív felbontásban megy a cucc? mert ha nem, egynek azért rak köré fekete keretet, és nem nagyítja.
és a végén: videokártya beállításainál scaling-el machinálj. (nvidia-nál jobb klikk asztalon -> nvidia control panel -> display -> adjust desktop size and position) -
#59198 HELP!
Valaki nem tudná megmondani hogy lehet átállítani a video karit úgy hogy teljes képernyőben menjen a játék? Fekete kép keret veszi körül a játékot! Alt enter meg semmi más se segít :( -
#59197 driverrel kapcsolatban:Everest(vagy aida) -
#59196 Például:Kaspersky rescue Disk? -
#59195 Sziasztok! Létezik olyan program ami windows újratelepítése után megmutatja, hogy milyen fontos programok, összetevők hiányoznak a gépről? Legyen az driver, vagy bármi más? -
Dean Winchester #59194 ÉN IS segítséget kérnék!
Van egy panasonic fényképező! Csatlakoztatom a gépre de a rajta levő anyagot nem tudom áthelyezni, csak másolni tudom a gépre! Ha átmásoltam és törölni szeretném a rajta levő anyagot azt sem engedi mert elvileg írásvédett! Ez így nem jó. hogyan lehet megoldani, hogy áthelyezni is tudjam a fájlt? (ergo nem kell másolni majd csatlakoztatás leválasztása után törölni) -
#59193 NAGY HELP!
Sikerült egy olyan vírust beszereznem ami nem enged vírusirtót a gépem közelébe sem.
Eree a formatáláson vagy a windows újrarakáson kívül van megoldás?
Köszi. -
DIESEL DOG #59192 Első körben én a BIOS-ban mindent visszaállítanék gyári beállításokra (load fail-safe defaults, reset factory defaults, stb...). Amit említettél hogy bekapcsolás után nincs kép gyanús lehet VGA-ra akár...
Ez a kerregés lehetséges hogy HDD probléma, bár írtad hogy másik gépben nincs vele ilyen gond. (bár szoktak ventik is kerregni de attól maga a gép nem lassul le.)
Kérdésedre... igen okozhat ilyen érdekességet a memória, érdemes kiszedegetni a modulokat és kifújni a foglalatot levegővel, majd visszarakni őket, illetve MemTest86-ot érdemes volna lefuttatni rajta. -
hentesferi #59191 jaja az az egy volt, de remélem nem csak volt :D
-
#59190 Hali
Olyan problémám akadt a géppel mostanában, hogy ha bekapcsolom, megnyomom a bekapcs gombot, a gép elindul, de nem jön be kép a monitoron. Folyamatosan világít a gépen a led. Kikapcs, majd újra be, jó.
mostanában már nem jó a 2.ra sem, 4-5x el kell játszani. Valamikor resetet nyomok, ekkor gondolkozik, majd áramtalanít, és újraindul, ez után jó szokott lenni, ez olyan mint amikor a biosban valami nem jó, vagy változás után kikapcs, majd beindul. Valamint mintha lelassult volna, és hangosabban "kerreg" mikor megnyitok valamit...
Ötlet, hogy mi lehet a baj?
Bioszban minden auton van, kivéve a mem feszültség, az fix 2,2V ill a CPU szoró fix 8. (Crucial Ballistix, ennyi kell neki)
Vinyó, vga, jó másik gépben.
RAM okozhat ilyen hibát? -
#59189 [link] -
Linux01 #59188 Mitől dobhat ilyen hibát a gép, miközben játszok? -
#59187 LOL
Akkor neked az a egy volt.:D -
hentesferi #59186 Rendben mindenképp megcsinálom amit mondtál, most kell venni pendrivet is, mert néztem nagyon olcsóak :) és köszönöm a válaszod ! -
Dean Winchester #59185 megoldódott a problémám! -
#59184 Kaspersky Rescue disk-et töltsd le(olcsóbban megúszod ha (te esetedben egy másik és egy még tiszta gépről) pendrive-ra telepíted,maga usb telepítő is benne van a dokumentumban).Bebootolsz pendrive-ról és végrehajtasz egy keresést(a használhatatlant is leellenőrzöd).Ezt követően alkalmazod ezt a lépést hogy a továbbiakban ne forduljon elő még egyszer. -
Dean Winchester #59183 LockAP_v243.exe található a pendrive-n , ennek segítségével lehet fatra formázni a pendrive-t! Egy probléma véletlenül méretnek túl kicsi méretet adtam meg és így most 10 mb helyem van a 32giga helyett! Milyen progival tudnám ezt visszaállítani? -
#59182 A Chrome a legjobb. Csak a Flashekkel óvatosan kell bánni annál is. :/ -
#59181 Chrome-ot, még mindig a legjobb a sok szar között :D -
hentesferi #59180 akkor mit használsz ? :)
újabb téma :
Elég szerencsétlen gépem lehet, de nem tudjátok miért van az, hogy bármilyen pendrivet beteszek a gépbe, vagy hordozható vinyót, akkor minden egyes file rejtetté válik, és csinál neki külön parancsikont... elvileg valami vírus lehet, de nem tudom mivel lehetne kiirtani.. a formázás nem segített sehogy se.. a pendrivom azóta használhatatlan :\ -
#59179 Nálam Chrome alatt a flash rendszeresen kifagyasztja egy időre az egész böngészőt, aztán kiírja, hogy le akarok-e állítani egy plugint, mert nem válaszol. Ok, aztán persze összeomlik a flash. Ez így kb 1-2 havonta a frissítésekkel jár, okádék fos az egész flash meg a pluginjei. Firefox alatt is voltak hasonló élményeim régen, de azt meg már rég nem használom. -
hentesferi #59178 csak a Chrome ?
azt mondják a flash újratelepítése segít -
Dean Winchester #59177 nálam ilyen nincs, csak annyi h a youtube videót szaggatottan játsza le :( -
hentesferi #59176 és egy kiegészítés, azt figyeltem meg, ha még épp van hang, de már recseg, és megnyitok még egy új fület, akkor végleg elmegy a hang.. -
hentesferi #59175 Sziasztok !
Miért nincs a Chrome böngészőben hang, de bármelyik másik böngészőben meg igen? Operáról most tértem át a Chromera, és már arra felfigyeltem, hogy egészen máshogy szól a chromeban megnyitott szám pl Youtuben. Visszhangozva szól, most meg már egyre rosszabb, recseg ropog, és a végén teljesen elmegy a hang, még a hangkártyába kötött kijelzőm se mutat aktivitást, de ha meg pl az operát nyitom meg, rendesen megy a zene, még a media playerben futott számok, játékoknak is van hangja.
Ötletek ? előre is köszönöm a válaszokat ! -
Bal0924 #59174 Sziasztok!
Segítség kellene!!!
A monitorommal van a gond.
Amíg analógon ment a monitor nem volt semmi gond, de most digitálisra van állítva és nem hajlandó a játékok felbontásait rendesen működtetni.
csak 1024x768 és 1920x1080 felbontásokat tudnak. De a kettő közötti felbontások kellenének és nemtudok mit csinálni.
egy Samsung SyncMaster P2350.
Találtam hozzá valamilyen driver-t, de nemtudom beállítani hogy működjön..
Valaki tud segíteni? -
#59173 Nem ez volt a kérdés!! -
#59172 jó isten, comic sans betűtípus nálad a default? :-/ -
#59171 Sziasztok
opera böngészőm ilyen ablakokat dob fel félpercenként, csak más címek vannak benne.
Mit lehet ezzel kezdeni?? [URL=http://www.sg.hu/galeria/1007313950/10073139501351794469.png]Kép -
Dean Winchester #59170 ez az , ahogy nézem nem is vészes áron adják szóval köszi! Mondjuk guglizhattam volna, de köszönöm szépen a segítséget... ezek szerint 1000ft-ból ki is jövök mert a kábel se lehet olyan nagyon drága abból meg 3 méter bőven elég.... -
josi #59169 Persze hogy létezik ilyenre gondoltál? -
Dean Winchester #59168 üdv!
lehet hülyeséget kérdezek, ezért ne kövezzetek meg!
A gépbe ugye van egy tv kártya amire rádugom az analóg kábelt! Van a szobába egy tv amire nem tudok kábelt dugni mivel a gépbe van benyomva és nincs másik. A kérdésem most következne! Analóg kábel elosztó létezik? Tehát amit a gépbe dugnék azt egy ilyen elosztó szerűséghez csatlakoztatnám és abból tudnék egy szálat a gépbe , a másikat a tv-be vinni.
Létezik ilyen, vagy nem? Ha igen milyen árú lehet? -
Gibor #59167 Sziasztok. Adott egy Asus K55D laptop, AMD A8 as proci, Apu+GPU van benne (AMD Dual Graphics)... Olyan probléma lenne hogy rengeteg játéknál mikor a menü jönne be fogja magát és kilép. CoD Black Ops pl működik gond nélkül, Fifa 13 viszont miután kiválasztom a nyelvet kilép a tálcára. Semmi hibaüzenet meg semmi, csak fogja magát és kivág.