64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
balcsi70 #15349 Én az Outpost Firewall-kémprogram védelmét használom,(hála Istennek azóta semmi)lekopogom..Elötte volt fönt Spyware,meg AdAware,de hilyába találta meg és azt irta ki hogy kiirtotta,ujraindit.-tam a gépet elinditottam megint és ugyan ott volt.Na mindegy mindenki azt használ amit akar. -
izb #15348 emellé nem kell még plussz 5 féle
-
#15347 THX. Nálam már minden ok, de felteszem a hatodik antispyware progit.
Belőlük sosem elég... -
izb #15346 counterspy használata javallott. -
#15345 Nem jó, én is beállítottam (idegből többször is :) ), mégis az a fos jelent meg. -
#15344 LOLka, állítsd üres lapra a nyitóoldalt az IE-ben. -
#15343 Nekem tegnap hasonló szitu volt, csak egy spyware eltávolító, kereső oldalt hozott be (...enhance, vmi online víruskereső). Rohadjanak meg, alig tudtam leszedni, csak 5, azaz 5 antispyware progit tettem fel. Eddig is volt fent 2, de mostmár mindet használni fogom, mert mind talált valamit. -
Psziho Apu #15342 http://www.t-online.hu/ajanlataink/index.html
ezt az oldalt nyitja állandóan
-
Psziho Apu #15341 Valami t-mobilos vagy t comos oldal
-
izb #15340 Mi van azon az oldalon? -
Psziho Apu #15339 már végigfuttattam antivirust spy progit de nem talált semmit
valami blastert emlegettek de azt mivel lehet írtani? -
izb #15338 érdekes...
ja nem valószínü hogy bármi köze lenne hozzá. -
balcsi70 #15337 Hát ez az hogy nincs is infra eszközöm.Annyi hogy a kábelt nem huztam ki a Firewire kártyábol(de szerintem ennek semmi köze).Nem is használtam infrát.Ugyhogy passz....??? -
#15336 Spyware!? -
Psziho Apu #15335 Sziasztok lenne 1 problémám modemmmen keresztül kapcsolódok netre mikor megnyitom az expollert mindig csak 1 oldal nyit meg bármilyen webhelyet adok meg akkor is csak azt az oldalt nyitja meg
Mi a Gond?
Mi a megoldás?
-
izb #15334 szerintem a két eszköz összeakadt.
Milyen infra eszközöd van? -
balcsi70 #15333 Sziasztok.Mitöl van az hogy beraktam a digitalizáló kártyát a gépbe,meg is csináltam vele a bevitt filmeket,ujrainditottam a gépet,és azota minden ujrainditásnál mindig kiirja hogy :Failed to inicialize Infrared Remote Hardware. Kössz a választ. -
jefferson83 #15332 Lehet, mert a húgom is a gépem közelében ólálkodott -
#15331 ez az, hogy én sem cseréltem semmit. éppen átmásoltam az új szerzeményeket, gondoltam megmutatom má asszonynak, erre beadja ezt a xart. megbabonázta? :)) -
jefferson83 #15330 Erre én is kiváncsi vagyok. Velem is előfordult, hogy a WMP nem játszotta le az mp3 -at hanem hibát észlelt és leállt. Kodekproblémák, driverproblémák nem nagyon lehettek, mert nem cseréltem ez idő alatt semmit 10 év alatt ez egyszer sem fordult még elő, szóval kiváncsi vagyok. -
#15329 nekem tegnap az a "csodálatos" dolog történt a géppel, hogy nem akarta lejátszani a filmeket. mármint az ilyen "kis" videókat, amik humor-oldalakon vannak 0.5-5 Mb-osok. először csak a wmv-ket nem vitte. azt írta ki, hogy valamilyen hibát generált a windóz médiapléjer és leállította a programot, a hibáért elnézést kérünk:((
később már semmit nem vitt, se videókat, se mp3-at, se midi-t. A K-lite kodek-csomagját használtam, leszedtem, felraktam újból, de semmi változás. ismét leszedtem és egy másikat raktam fel, amit régen használtam a codecs All-in-one vagy ilyesmi a neve. különbség, hogy ebben nincs encoding.
így elindult a wmv-n kívül minden. felraktam a K-lite-ot is, lesz ami lesz, legfeljebb összeakadnak. kipróbáltam minden fajta filét és egyenlőre müxik.
mi lehetett a problem?
az XP frissen van felrakva (kb 1 hónap), ekkor raktam fel a K-lite-ot is először. akkor kaptam. eddig minden rendben volt. időlimit volt beállítva és most mondta be az unalmast? :)) -
#15328 driver, kodek telepítés? -
#15327 De eddig nem csinálta. -
#15326 mert integrált:) -
#15325 Integrált hangkarim van és amikor irok pl ide és fut a háttérben a zene elkezd akadni ,miért van ez?
-
#15324 vidd vissza azt a vinyót ha még garis és ki fogják cserélni -
DirtyPio #15323 Sajnos meg mindig hianyzik 25 GB a vinyorol, amit fglalt teruletnek tuntet fel, de valojaban nem az. Eddig megvolt, de a formazas utan foglaltnek tekinti es azutan mg 3 szor leformaztam, hogy nehogy valamit ellottem volna. -
DirtyPio #15322 nem, de jo otletnek tunik. -
#15321 SATA kábel cseréjét próbáltad? -
#15320 stopper óra -
DirtyPio #15319 tudnatok mondani egy olyan progit, amivel bootolaskor nyomon tudom kovetni, hogy a win mit mennyi ideig tolt be? -
DirtyPio #15318 Maxtor 6L160M0 -
#15317 Megkerdezhetem melyik gyartotol van? -
DirtyPio #15316 szerencsere ,meg garis. -
#15315 Ez vinyó hiba lesz :( -
DirtyPio #15314 Eloszor en is a tapra gondoltam, mert egy noname 400W-os tap volt benne. Elvittem kicsereltek, egy cheiftac 400W-osra. Mertem az aramingadozast win alatt a speedfannal, de tokeletesen stabil. Szerintem is vinyohiba lesz a dologban, de ha valaki mashogy latja szoljon. -
#15313 én vinyóhibára vagy gyenge/haldokló tápra gyanakodnék -
DirtyPio #15312 Hello mindenkinek! Az ugyben kernek segitseget, hogy mi okozhatja a kovetkezo bajokat: a gep nagyon sokszor megfagy a win toltese alatt, maskor pedig percekig tolti azt, 1-2 alkalommal indul el a gep rendesen gond neklul. Ha megfagy legtobbszor reset utan kiirja, hogy disc boot faliure, azaz olyan mintha nem lenne vinyo a gepbe. Ez utan ki kell huznom a konnektorbol( miutan kikapcsoltam) es ha teljesen aramtalanitottam, es ujra adok neki aramot, akkor ismet elkezdi tolteni a wint. Ezek mellett neha siman megfagy. A wint tegnap raktam ujra, de elotte is csinalta mas winnel is, de akkor mar csak a formazas segitett. Tegnap, amikor leformaztam a gepem, akkor mar az XP telepitobe kiirta, hogy az egyik meghajtomon a 67 GB-bol csak 41 ures. Nagyot neztem, es ismet format, aztan mivel maradt a probleme, delete partition creat partition, es hagytam raw("nyersen"). Felraktam a wint es megformaztam win alatt is. Az eredmeny ugyanaz lett! nagyon kene valami segitseg, a jomultkoraba, ugy 2 hete az elso ilyen cselenel a gepnek(boot disc faliure, a win lassu betoltese mar regebbi) lefuttettam a smart hdd scant, ami nem kapott hibat. Tudnatok valamit ajanlani hogy mivel probalkozzak, es esetleg hogyan tudnam megvizsgalni kulon kulon a gep alkatreszeit, mert sajnos egyik haveromnak sincs hasonlo gepe, hogy ott megnezhetnem hogy mi a baj az alaktreszekkel. elore is kosz. -
#15311 Átettem a vinyót a jó keblre jó vinyó mellé uyganazt produkálja :(
A DVD iróm sem ir aztse értem hogy miért elkezdené irni és kidobja: A tároló túl nagy , cd irás hiba. -
#15310 IDE kábel cserét próbáltad már (bocsi, lusta vok visszaolvasni)?
Nálam is volt anno ilyesmi probléma, hogy ilyen-olyan könyvtárakra kibökte a rendszer, hogy nem törölhető, nem másolható...
Már nem emléxem, hogy mi volt a baj, de most az új Win-nél nem csinál semmi galibát.