64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • balcsi70
    Én az Outpost Firewall-kémprogram védelmét használom,(hála Istennek azóta semmi)lekopogom..Elötte volt fönt Spyware,meg AdAware,de hilyába találta meg és azt irta ki hogy kiirtotta,ujraindit.-tam a gépet elinditottam megint és ugyan ott volt.Na mindegy mindenki azt használ amit akar.
  • izb
    emellé nem kell még plussz 5 féle
  • kovy79
    THX. Nálam már minden ok, de felteszem a hatodik antispyware progit.
    Belőlük sosem elég...
  • izb
    counterspy használata javallott.
  • kovy79
    Nem jó, én is beállítottam (idegből többször is :) ), mégis az a fos jelent meg.
  • NeoMaN
    LOLka, állítsd üres lapra a nyitóoldalt az IE-ben.
  • kovy79
    Nekem tegnap hasonló szitu volt, csak egy spyware eltávolító, kereső oldalt hozott be (...enhance, vmi online víruskereső). Rohadjanak meg, alig tudtam leszedni, csak 5, azaz 5 antispyware progit tettem fel. Eddig is volt fent 2, de mostmár mindet használni fogom, mert mind talált valamit.
  • Psziho Apu
    http://www.t-online.hu/ajanlataink/index.html
    ezt az oldalt nyitja állandóan
  • Psziho Apu
    Valami t-mobilos vagy t comos oldal
  • izb
    Mi van azon az oldalon?
  • Psziho Apu
    már végigfuttattam antivirust spy progit de nem talált semmit
    valami blastert emlegettek de azt mivel lehet írtani?
  • izb
    érdekes...
    ja nem valószínü hogy bármi köze lenne hozzá.
  • balcsi70
    Hát ez az hogy nincs is infra eszközöm.Annyi hogy a kábelt nem huztam ki a Firewire kártyábol(de szerintem ennek semmi köze).Nem is használtam infrát.Ugyhogy passz....???
  • kovy79
    Spyware!?
  • Psziho Apu
    Sziasztok lenne 1 problémám modemmmen keresztül kapcsolódok netre mikor megnyitom az expollert mindig csak 1 oldal nyit meg bármilyen webhelyet adok meg akkor is csak azt az oldalt nyitja meg
    Mi a Gond?
    Mi a megoldás?
  • izb
    szerintem a két eszköz összeakadt.
    Milyen infra eszközöd van?
  • balcsi70
    Sziasztok.Mitöl van az hogy beraktam a digitalizáló kártyát a gépbe,meg is csináltam vele a bevitt filmeket,ujrainditottam a gépet,és azota minden ujrainditásnál mindig kiirja hogy :Failed to inicialize Infrared Remote Hardware. Kössz a választ.
  • jefferson83
    Lehet, mert a húgom is a gépem közelében ólálkodott
  • bigapó
    ez az, hogy én sem cseréltem semmit. éppen átmásoltam az új szerzeményeket, gondoltam megmutatom má asszonynak, erre beadja ezt a xart. megbabonázta? :))
  • jefferson83
    Erre én is kiváncsi vagyok. Velem is előfordult, hogy a WMP nem játszotta le az mp3 -at hanem hibát észlelt és leállt. Kodekproblémák, driverproblémák nem nagyon lehettek, mert nem cseréltem ez idő alatt semmit 10 év alatt ez egyszer sem fordult még elő, szóval kiváncsi vagyok.
  • bigapó
    nekem tegnap az a "csodálatos" dolog történt a géppel, hogy nem akarta lejátszani a filmeket. mármint az ilyen "kis" videókat, amik humor-oldalakon vannak 0.5-5 Mb-osok. először csak a wmv-ket nem vitte. azt írta ki, hogy valamilyen hibát generált a windóz médiapléjer és leállította a programot, a hibáért elnézést kérünk:((

később már semmit nem vitt, se videókat, se mp3-at, se midi-t. A K-lite kodek-csomagját használtam, leszedtem, felraktam újból, de semmi változás. ismét leszedtem és egy másikat raktam fel, amit régen használtam a codecs All-in-one vagy ilyesmi a neve. különbség, hogy ebben nincs encoding.
    így elindult a wmv-n kívül minden. felraktam a K-lite-ot is, lesz ami lesz, legfeljebb összeakadnak. kipróbáltam minden fajta filét és egyenlőre müxik.
    mi lehetett a problem?
    az XP frissen van felrakva (kb 1 hónap), ekkor raktam fel a K-lite-ot is először. akkor kaptam. eddig minden rendben volt. időlimit volt beállítva és most mondta be az unalmast? :))
  • Met
    driver, kodek telepítés?
  • grebber
    De eddig nem csinálta.
  • Met
    mert integrált:)
  • grebber
    Integrált hangkarim van és amikor irok pl ide és fut a háttérben a zene elkezd akadni ,miért van ez?
  • Bandi 18
    vidd vissza azt a vinyót ha még garis és ki fogják cserélni
  • DirtyPio
    Sajnos meg mindig hianyzik 25 GB a vinyorol, amit fglalt teruletnek tuntet fel, de valojaban nem az. Eddig megvolt, de a formazas utan foglaltnek tekinti es azutan mg 3 szor leformaztam, hogy nehogy valamit ellottem volna.
  • DirtyPio
    nem, de jo otletnek tunik.
  • kovy79
    SATA kábel cseréjét próbáltad?
  • Bandi 18
    stopper óra
  • DirtyPio
    tudnatok mondani egy olyan progit, amivel bootolaskor nyomon tudom kovetni, hogy a win mit mennyi ideig tolt be?
  • DirtyPio
    Maxtor 6L160M0
  • JimKirk
    Megkerdezhetem melyik gyartotol van?
  • DirtyPio
    szerencsere ,meg garis.
  • evid
    Ez vinyó hiba lesz :(
  • DirtyPio
    Eloszor en is a tapra gondoltam, mert egy noname 400W-os tap volt benne. Elvittem kicsereltek, egy cheiftac 400W-osra. Mertem az aramingadozast win alatt a speedfannal, de tokeletesen stabil. Szerintem is vinyohiba lesz a dologban, de ha valaki mashogy latja szoljon.
  • Met
    én vinyóhibára vagy gyenge/haldokló tápra gyanakodnék
  • DirtyPio
    Hello mindenkinek! Az ugyben kernek segitseget, hogy mi okozhatja a kovetkezo bajokat: a gep nagyon sokszor megfagy a win toltese alatt, maskor pedig percekig tolti azt, 1-2 alkalommal indul el a gep rendesen gond neklul. Ha megfagy legtobbszor reset utan kiirja, hogy disc boot faliure, azaz olyan mintha nem lenne vinyo a gepbe. Ez utan ki kell huznom a konnektorbol( miutan kikapcsoltam) es ha teljesen aramtalanitottam, es ujra adok neki aramot, akkor ismet elkezdi tolteni a wint. Ezek mellett neha siman megfagy. A wint tegnap raktam ujra, de elotte is csinalta mas winnel is, de akkor mar csak a formazas segitett. Tegnap, amikor leformaztam a gepem, akkor mar az XP telepitobe kiirta, hogy az egyik meghajtomon a 67 GB-bol csak 41 ures. Nagyot neztem, es ismet format, aztan mivel maradt a probleme, delete partition creat partition, es hagytam raw("nyersen"). Felraktam a wint es megformaztam win alatt is. Az eredmeny ugyanaz lett! nagyon kene valami segitseg, a jomultkoraba, ugy 2 hete az elso ilyen cselenel a gepnek(boot disc faliure, a win lassu betoltese mar regebbi) lefuttettam a smart hdd scant, ami nem kapott hibat. Tudnatok valamit ajanlani hogy mivel probalkozzak, es esetleg hogyan tudnam megvizsgalni kulon kulon a gep alkatreszeit, mert sajnos egyik haveromnak sincs hasonlo gepe, hogy ott megnezhetnem hogy mi a baj az alaktreszekkel. elore is kosz.
  • grebber
    Átettem a vinyót a jó keblre jó vinyó mellé uyganazt produkálja :(

A DVD iróm sem ir aztse értem hogy miért elkezdené irni és kidobja: A tároló túl nagy , cd irás hiba.
  • kovy79
    IDE kábel cserét próbáltad már (bocsi, lusta vok visszaolvasni)?
    Nálam is volt anno ilyesmi probléma, hogy ilyen-olyan könyvtárakra kibökte a rendszer, hogy nem törölhető, nem másolható...
    Már nem emléxem, hogy mi volt a baj, de most az új Win-nél nem csinál semmi galibát.