64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#15389 vagyis megvan mert a vezérlőpult-rendszer-számítógépkezelés stb-ben megvan de nem tudom előhívni hogy lássa az xp.
Hogyan lehetne? -
#15388 rendben minden viszont eltűnt a nagyobbik partícióm!
Hogyan tudom visszaszerezni. -
#15387 Az mitől lehetséges hogy a DVD irómmal akarok irni DVD-t és nemtudok mert azt irja hogy a tároló túl nagy és cd irás hibával leáll :( ? -
#15386 alakul. a xp prof lemezéről nem de a xp home lemezéről bottolva már engedi
-
#15385 nem engedi mert azt mondja hogy rendszer van rajta... -
#15384 bootolsz az xp cd-ről és törlöd a nem kívánatos partíciót -
#15383 Lenne még egy láma kérdésem:
Két oprencert sikerűlt felrakni a notira:
xp home C partíción
Xp prof. E partíción
Nos hogyan tudom leszedni a C meghajtóról az xp-home-ot?
Ugye az E ha rajt vagyok és format C: nyomok úgy nem engedi.
Máshogy hogyan lehet?
Eseteleg xp home uninstall? -
#15382 oh akkor megnyugodtam!
már azt hittem (bár elég furcsa lenne) hogy kifelejtettek belőle 128 MB-ot:)
Kösz! -
Mersh #15381 így van... 128-at foglal a memóriából a videókártya -
#15380 Miért van hogy asus A6U 5050 es notimnak a biosa is csak 384 MB memóriát lát a 512 helyett?
Ennyit használ a videókaresz? -
#15379 Hello..van 2 gép amiben a cool'quiet cucc nem müxik .. pedig mind2 elvileg tudja .. az egyik Gigabyte K8NS (biosban nincs beállitása) a másik meg egy MSI K8N NEO4-es (biosban engedélyezve van) .. Gigabytere van xp driver de nem engedi használni a lehetöséget <> a K8n NEO4esre még drivert sem talátam ami felment volna xp-re .. valaki segitsen lécci !!! thx -
#15378 Hi!
Még elég kezdő vagyok ezen a téren,valaki msn-en elmagyarázná nekem,hogy hogy tudok egy Linux rendszert a windows mellé feltenni,tehát két rendszer legyen a gépemen? Msn: [email protected] -
Google! -
adwin #15376 Sziasztok!
az MP3 lejátszóm elromlott (Creative MuVo Mix MP3 Player)...
Elvileg ha leformázná FAT12-re akkor menne... Nem tud vki hozzá programot, hogy hogy lehetne ezt megtenni?
SZóval olyasmit keresek ami formáz fat 12re
A player belső formázója nem segít rajta... /FAT16;32-vel meg megint nem megy/
Előre is köszi! -
#15375 milyen leválasztó? -
KysBDY #15374 hi!
Kihúztam a tv antennáját de gép még így se küld normális jelet.
Én nem tudom mi van vele de földhurok keletkezhet csak úgy h. kicserélek 2 hosszabítót?
mert eddig nem volt vele semmi baj. -
qper #15373 Met:
BIOS-ban annyi látszik csak, hogy van egy secondary master vinyóm, a 200-as láthatatlan
NeoMan:
Megnéztem a jumperelést, azon kívül hogy a primaryken a DVD írók vannak, a vinyók secondary master-ként jól vannak jumperelve. A kábelek is fainul vannak bekötve, egyszerűen lövésem sincsen hogy mi a fenét csináltak vele, hiszen a cucc mielőtt bevittem még működött.
Megpróbálom kikötni a 80-asat és beállítani masterre a 200-ast ha így sem műxik akkor itt valami nagy gebasz van. -
#15372 Előfordulhat, hogy földhurok miatt van.
Próbáld meg, hogy kihúzod vagy a TVből, vagy a tunerkártyádból (már ha van) az antenna kábelt.
Ha ez a baj, akkor elkél egy földhurok leválasztó (ismerősi körben sok ilyen probléma volt már). -
KysBDY #15371 Hi!
Ha valaki tudna segíteni, egy életre lekötelezne vele. Problémám pedig a következő:
A sz.gépem rá volt kötve erősítőre meg tévére. az erősítőre rá volt még kötve a dvd.
Gépről szép tisztán szólt, viszont dvd-ről búgott a hang. És Ugrált a kép tv-n.
(hozzáteszem mindenhol aranyozott kábel volt és sehol nem volt megtekerve v. megtörve).
Gondoltam h. földelés miatt zavarnak be egymásnak a dolgok ezért kicseréltem a hosszabítót a tv-nél)
utánna a kép tiszta lett tv-n viszont dvd-n még mindig búgott és azóta gép nem küld normális hangjelet rakhattam akár milyen hosszabítóba.
A hang recseg ropog akár erősítőre kötöm akár a kis aktívhangfalaira. légyszíves ha valaki ért a dologhoz akkor segítsen.
ui.: próbáltam a hangkártya drivert is újra rakni de úgy se működik.
Válaszokat előre is köszönöm. -
#15370 1.- Primaryra sose teszünk DVD írót
2.- Jumper vagy a kábel van rossz helyen -
#15369 BIOS-ban látszik?
lehet rosszul van jumperelve -
qper #15368 Ha nem is vagyok nagy bajban, de szeretném a segítségeteket kérni egy dologban.
Tesómtól vettem egy szanálásra ítélt gépet, összerakattam egy számtechboltban a cuccot, de a két vinyóból csak a kis 80 gigásat látja a 200-ast nem.
A 80-as vinyó secondary master-ként dolgozik, gondolom akkor a 200-asnak kellene lennie a slave-nek, de lövésem sincs ezt hol tudom beállítani egy Asus P4P800-X alaplapon. A primary-ken két DVD író van.
Tudna segíteni valaki? -
#15367 arra nem semmi engedi -
izb #15366 Nomd le erre..
NTFS -
#15365 mert elvileg mind a floppyknak mind pedig a flash drivoknak FAT12 a fájlrendszere -
izb #15364 ezt honnét veszed,hogy akkor menne?
-
#15363 Sziasztok!
Egy ismerősnek elromlott az MP3 lejátszója (Creative MuVo Mix MP3 Player)...
Elvileg ha leformázná FAT12-re akkor menne... Nem tud vki hozzá programot, hogy hogy lehetne ezt megtenni?
A player belső formázója nem segít rajta... /FAT16;32-vel meg megint nem megy/
Előre is köszi! -
izb #15362 vegyél valami barebone rendszert.
link -
#15361 Nem notebook kellene, mert egy külső kijelzőhöz lesz kapcsolva. -
#15360 Talán a Toshiba csinált ilyesmi notit 1-2 hónapja. -
#15359 Speciális alkalmazási területre keresek olyan számítógépet, amiben nincs mozgó alkatrész (tehát nem zajos), és kisfogyasztású. Hallottam olyan gépeket, amiben a hdd helyett memóriakártya van. Win XP alatti programok futtatása, USB és UTP csatlakozás szükséges. Ha valaki tud ilyen megoldásról kérem válaszoljon. Kösz. -
#15358 ez egy nagyon jó ötlet. ha van rá lehetőség és türelem a haver részéről (hozzáértéssel keverve), akkor mindenképpen ezt próbáld meg mielőtt kidobod:) -
#15357 Az a gép igen de ma is kb 4 szer ált le és kb olyan 1óra mire újra bekapcsolható lesz szarkupac az egész és a legszomorubb nemtudom mi a hiba.
Kurvára vennék már új gépet de csak vesztenék vele.
Most is csoda hogy 10 perce már megy folyamtosan.
Ilyet még a legáldázabb ellenségemnek se kivánnék.
Beviszem majd pc-s haverhoz a-tól z-ig nézze át azt csak megmondja mi lehet a szar.
Mindent lekéne tesztelni ramokat , új táppal kiprobálni egyszóval mindent amit csak lehet.
-
#15356 ami az aláírásodban van, az az a gép? vagy már másik? mert nem tudom elhinni, hogy az egy "szarkupac" :)) legalábbis a vidikártya elég jó:) -
#15355 Még kb 1 évet kell kihuznia ennek a szarkupacnak az veszek újat.
Remélem nem a monitorral van a baj alig van 3 hónapos és felkéne szaladgálnom pestre. -
#15354 hát barátom, neked nagyon kezdi bemondani az unalmast a géped:)) nem kinevettelek, mert sajnálom, hogy ez történik vele...
lehet, hogy a tápod nem kafa. meg a monitor se. nézesd meg, ha garis. nekem is kiment a kép és valamit cseréltek benne. 3 éves samsung gari mindig jó:)) -
#15353 Az mitől lehet hogy gépezek és egyszer csak a monitor mintha nem kapna jelet kikapcsol és villog a zöld ledje?
Utánna a gép alig akart bekapcsolni mert a gép mintha ment volna de a monitor nem kapcsolt be. -
#15352 Sajna az AMD nem áll túl jól mobil fronton. Szerintem a Celeron sokkal jobb választás. -
#15351 Kipróbálom, de nem igazán hiszek benne. Akármit is teszek fel, az általában talál valamit, amit a többi nem -
lacze #15350 Sziasztok most készülök notebookot venni, procival kapcsolatban lenne kérdésem ki melyiket ajánlja milyen megfontolás alapján:
Intel Celeron-M 370 (1MB L2cache/FSB400) 1500 MHz
AMD Sempron (256kB L2cache) 3000+ MHz