64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#15469 tüzfal van fent Outpost -
#15468 tegyél fel tűzfalat és minden esedékes frissítést a windowshoz -
#15467 azt már leszettem fel si raktam joval elöbb :( -
KysBDY #15466 Innen szedd le -
KysBDY #15465 Hi sopoi!
ez bizony Blaster!
Met kicsivel lejjebb rakott be egy linket egy frissítésről azzal ki tod küszöbölni ezt a hibát, ha föltelepíted. -
#15464 ja és tegna elött akadozott egszer elöször egy játék és a másik akadozás pedig kb 1 napra rá tegnap volt szoval akkor a proci elég furán melegszik....vagy mi.. :( -
#15463 http://k*pfeltoltes.hu/060213/s_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
ezt nézzétek meg ez inditja ujra a gépem már másodjára -
#15462 márvagy 1-2 honapja nem nyultam a gép belsejébe ma volt egy takaritás hátha porors nagyon a hütö...de tegnap fagyott és ma takaritottam :( -
#15461 de tegnap is fagyott és ma takaritottam :( -
#15460 hát ha a takarítás óta fagy akkor ott csináltál valamit rosszul -
#15459 de nehogy azt gondoljátok hogy valami bazierös porszivo meg hogy az ecettel felsértettem valamit mert a bordák közé nem megy be az ecset meg már régota igy csinálom..meg más is :) -
#15458 a bordát nem vettem le
semmit e vettem le
vékony ecset meg porszivo :) -
#15457 ha levetted a bordát akkor lehet rosszul raktad vissza -
#15456 de mitöl melegedett volna fel? pont most meg a hütö is pörög rendesen...nem értem :( de ha te mondod -
Zséé #15455 Lehet túl meleg az a 47-48 fok az intelnek... -
#15454 most nemrég takaritottam a gépet poros volt ám a proci hütö de kitakaritottam :) -
#15453 nem is az ujraindulásra gyanakodtam :) csak mondtam hgogy mindent megcsináltam beleértve az ujrainditást is -
#15452 "alaplapom abit st6 37 fokos
proci celeron 1200 MHZ 47-48 fokos
vinyo maxtor 60 Gb 37 fokos "
ezt irtam lejjeb -
#15451 5200 vagy mennyi 500 rpm a proci a vga meg passziv hütö -
#15450 semmi köze nem volt a fagyásnak az újrainduláshoz:)
Mennek rendesen a vga és proci ventik? Nem túl porosak? -
#15449 ohh a fenébe..még mindig lefagy játék közben..
felraktam azt az uodatet és ujrainditottam ahogy kérte a gépet...de akkor mi a baj? :( -
#15448 jo közbe megoldottam köszi a segitségedet :) -
#15447 A telepitö nem tudja frissiteni a windows xp fájljait mert a telepitett rendszer nyelve különbözik a frissités nyelvétöl
ezt irja ki angol xp-m van lehet akkor hogy ez magyar nyelvüs frissités? angol nyelvü van? -
#15446 google a barátod mi?
ezt -
#15445 de az oldalon nem igazodok el mit kell letölteni és hol? :) -
#15444 bocs google a barátom..már meg is van
-
#15443 lehet hülye kérdés lesz de mi a cime? :)
é pontosan mit töltsek le :) -
#15442 Töltsd le a biztonsági frissítéseket. Azt feltétlen ami azt a lukat foltozza be amit a blaster kihasznál. -
#15441 és ha mondjuk nyomok egs kémkeresést?
a windows updaten mit csináljak ? :) -
#15440 blaster vagy sasser féreg
windows update-re fel -
#15439 a hütö pörög rendesen a procin szoval a hütö nem állt le
5037 rpm -
#15438 alaplapom abit st6 37 fokos
proci celeron 1200 MHZ 47-48 fokos
vinyo maxtor 60 Gb 37 fokos
ebben a pillanatban
-
#15437 yeah.
mostmár nem csak játék közbe fagy a gép...meg az elöbb kijött valami amin visszaszámlálo volt 1 perctöl és utána ujraindul a gép..valami LSA vagy mi volt még ott amit el tudtam olvasni system32\lsa.exe vagymi .printscreen nem ment :( plz help -
KysBDY #15436 "effect a videókari progijaival biztos nincs de valszeg codec probléma lesz mert a videó is pörög"
bocsee hangkártyát akartam írni
-
KysBDY #15435 az lehet h. valami külső progi generál egy efektet, de nem tzom mi az
-
KysBDY #15434 effect a videókari progijaival biztos nincs de valszeg codec probléma lesz mert a videó is pörög -
izb #15433 Nincs valami effect bekapcsolva hagyva,amitől elszáll a géped?
Mondjuk nem bírja és azért?
-
KysBDY #15432 Kiegészítés: Illetve az Adobe Reader 7.0 leszedett magának valami progikat és lehet az kavart bele ezt most megnézem mert az még lehetséges. -
#15431 Hi all.
Az lenne a gondom hogy tegnap meg ma vagy 2-3 alkalommal történt olyan hogy a játékok elkezdtek akadozni és a végére már le is fagyott a gép...közben a hang is akadozott meg VISZHANGZOTT .
plz valaki help. :( -
KysBDY #15430 Hi!
korábbiakban említettettem hangtechnikai problémáim...ami azóta se oldódott meg.
Újra telepítettem a hangkártya driverét. de maradt a torz jel. Már kezdtem arra gyanakodni, h. az alaplapi hangkártyám mondta be az unalmast. Ezért vettem egy PCI foglalatosat ma. Kezdetnek instaláltam. Fölismerte minden happy beraktam egy zenét, nah igen itt kezdődtek a gondok ezúttal jól szolt de ugrált a hang. mintha tekerném a számot kicsit akadozott. Aztán újratelepítettem a driverét és most ugyan az van mint az alaplapi hangkártyámmal. Ez lehet vírus oka? Vagy Codec-é? az utobbi időbe nem raktam föl új codecet eddig meg ment minden légyszi valaki segítsen.