64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#15509 tedd fel az alaplap driverét -
#15508 a minőségük is olyan mint az áruk... -
#15507 ez egy márkanév -
mergal #15506 Sziasztok!
Ramoknál az árlistában a PQI mit jelent? Noname? mert jóval olcsóbbak ezek. -
bleroy #15505 sziasztok
van egy komoly gondom :-)
tud valaki segíteni,az alaplap IDE csatlakozójára dugott eszközök CD-ROM, winyó csak PIO adatátvitelt használ! Próbáltuk a 133-as és a 66/100 –as szalag kábelt is, dugtuk úgy is, hogy csak egy eszköz legyen, akkor is csak PIO módba megy. A BIOS –ban engedélyezve van az Ultra DMA.
Se cd lejátszót se a winyót nem tudom használni. Mert nagyon lassú
Az alaplapon ezen a csatlakozón kívül csak Raid-es IDE csatlakozó van még, azon nem megy semmi.
Az alaplap tipusa ASUS P5LD2.
Köszi -
Visszagera #15504 Üdv! A hőmérsékletet két programmal is néztem (Everest,Core Center) és mind a kettő egyforma °C-ot mutat. Ezt a képet 14°C-os szobában készítettem. De van úgy, hogy 1-2 újraindítás után csak 28°C-ot mutat. Szerintem az utóbbi lenne a reális érték. De akkor mitől lehet ez? -
izb #15503 A csatlakoztatott perifériák ennyire nem lassíthatják le a gépedet.
Ott valami más gubanc lesz. -
izb #15502 az a 60 fok még gyári hűtéssel is nagyon magas.
nekem ha nincs aktív hűtés a procin,tehát értsd úgy hogy a venti nincs bekötve,akkor mozog egy fél óra után 60 fokon a proci.Passzív hűtéssel.
Tehát nálad ez a 60 fok irreális,és hihetetlen.
Milyen program alól figyeled az adatokat? -
Visszagera #15501 Üdv!
Vagyon egy MSI K8N Neo V2.0 deszka, a probléma a következő. Sehogy sem tudom működésre bírni a C'n'Q-et. BIOS v5.3 fent, Athlon64 1.2.2.2 driver fent, BIOS-ban engedélyezve van, minimális energiagazdálkodás beállítva. A proci A64 3000+ Venice E6. A másik probléma, hogy a legtöbb esetben a CPU hőmérséklet alap helyzetben 40-41°C, terhelve pedig 60-62°C. (Gyári hűtővel) Gép újraindítás után (ritkán) visszaáll alap 28°C-ra, terhelve pedig nem megy 42°C-fölé. Már cseréltettem az alaplapot 2x is de mindegyiknél ugyanez a problém volt. Remélem hogy csak én bénázok el valamit. -
#15500 ja es most a legujabb dolog emellett hogy az egerem ( usb-s) is belassul teljesen...
lehet tul sok dolog van csatizva a gepre????
nyomtato, scanner, eger, trackball, logi bill, logi kamcsi, logi kormany... -
#15499 miert van az hogy radugom a canon gepemet az usb re es azt mondja a winfos hogy nagy sebessegu eszkoz van csatlakozva nem nagy sebessegu usb re...
az erdekes hogy ugyanazon az USB-n volt ket hettel ezelott rakoztve es akkor semmit nem nyavogott a winfos es gyorsabb is volt vagy 3 szor.. ha nem tobbszor...
azota semmit nem kotottem at es a win is ugyan az.....
-
bleroy #15498 :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
-
#15497 Kattints felet :D -
#15496 arra nem tud valaki valamit h miért ilyen szar az egerem?ha egyet kattintok van amikor kettőt vesz.ha kettőt van mikor négyet. -
#15495 Hello
Nem tudtok BIOS Award-hoz univerzális kódokat? Mámint ha beírod akkor azt is jelszónak veszi. -
bleroy #15494 sziasztok
van egy komoly gondom :-)
tud valaki segíteni,az alaplap IDE csatlakozójára dugott eszközök CD-ROM, winyó csak PIO adatátvitelt használ! Próbáltuk a 133-as és a 66/100 –as szalag kábelt is, dugtuk úgy is, hogy csak egy eszköz legyen, akkor is csak PIO módba megy. A BIOS –ban engedélyezve van az Ultra DMA.
Se cd lejátszót se a winyót nem tudom használni. Mert nagyon lassú
Az alaplapon ezen a csatlakozón kívül csak Raid-es IDE csatlakozó van még, azon nem megy semmi.
Az alaplap tipusa ASUS P5LD2.
Köszi
-
Peti1 #15493 hi!
van egy P3 800 Mhz-es gépem, 512 MB rammal.
a filmek 90%-a nem akad BS Player-ben.
hogyha valamelyik akad, akkor azt DivX Player-ben nézem, és ott már nem akad semmi film.
viszont hogyha DVD-filmeket akarok nézni, akkor az nagyon akad a Power DVD-vel.
tud vki olyan DVD-lejátszó progit, ami nem terheli le annyira a gépet?
előre is kösz! -
#15492 GeIL Value Ram 1Gb Kit (ugyebár 2*512) +4K csere Kingmax HC500-ra (szintén 2*512) megéri szerintetek?
A Kingmaxnál van e valami buktató, amire oda kell e figyelni (mint GeIL-nél, amiből 2 féle készült)? -
zero_cool51 #15491 nekem hasonló probléma volt a hangerőszabályzóval. próbáld meg a bill driverét ujrarakni. nekem ált. szokott segíteni. -
#15490 Kevéske információval megdobhatnál minket a gépedről! -
bence1988 #15489 Hy al kéne egy kis segitség
Mondjatok már nekem valami olyan program amivel windosbol tudom huzni a procit
ha valaki tud valami jo progit meg tud adni egy két tanácsot adni akkor kérlek irj a [email protected] ra
előre is köszi -
#15488 kössz! másnak mi a véleménye? #15472 -
Van két problémám.
1. multimédiás billentyűzetem van már 2 éve. Utóbbi időben azt csinálja,hogyha nézek egy filmet,és a bill.-el akarom leállitani,stb.,akkor úgy kifagy ,hogy csak a reset segít.
2. Ha MOV fájl-t szeretnék lejátszani a quicktime-al,szintén kifagy az egész....
Mostanában nem raktam fel semmit,format kb. 3 hete volt,és most jó lenne elkerülni,valamint a gép nincs hálózaton,és virus sincs.Új fajta kodeket vagy ilyesmit persze nem raktam fel.
Természetesen letöröltem + felraktam újra a lejátszókat,kodekeket,progikat,de semmi változás.
Ötlet ?
-
#15486 Igazán látványos változásra alapsebességen (3400+) ne számíts, tuning esetén persze lehet, csakhát a tuning ugye szerencse kérdése is. :) -
mergal #15485 Sziasztok!
Jelenleg egy amd 2500 bartonom van ami 2200Mhz megy egy abit nf7 (nf2)lapba.
Érdemes lenne lecserélni egy sempron 3400+ ra gigabyte K8NS(nf3)lapban?? -
SilverStone #15484 Ezek a vezetéknélküli fülesek nincsenek kódolva?Mármint a frekvencia,mivel vettem 1-et egy ideje szuper jól mükszik(nem is volt olcsó mulatság)erre vett az ismerősöm is egy vezetéknélküli fülest nem ugyanolyat mint az enyém és halljuk egymás gépét(zenét,filmet stb..-t)Mi ez a szarság már bocsánat,ilyet!Normál azért vásárolok fülest,hogy csak én halljam erre a körzrtemben mindenki hallgathatja.Nincs valami módja ennek elkerülésére??Ez így necces szerintem. -
#15483 mivel akarsz játszani?
egyes játékok Ipx/spx protocollt igénylenek..amit felkel telepíteni a windózra..ja és milyen OPrendszeren? -
theodor #15482 Hi van egy nagy problémám.összekötöttem két gépet hálózatba látja is egymást mind a két gép és másolni is tudok egyikről a másikra deamikor játszanék valamivel lan-ban akkor nem látja a két gép egymást soha.pls segítsen valaki. -
#15481 Ezt a routert néztem ki
ezzel a kártyával
Vélemény, javaslat?:) -
#15480 az ok. P2 is jó még -
#15479 jó, csak ez a gép nem mai darab, Dell Inspiron 5000, 500-as PIII van benne:) -
#15478 Ma már csak 32 est lehet nagy üzemben kapni... nálunk olyan 8K körül van -
#15477 ott a linkben ezt írják, Bus type: 32-bit CardBus -
#15476 Teljesen mind1, a lényeg hogy 16bit v. 32bites a foglalat, a 90% 32 es ma már ha csak nem egy őskori. -
zero_cool51 #15475 na és akkor hogy?
mert venni akarok egy 5.1es fejhallgatót. ahhoz van 3 jack dugó. 1 center, 1 rear, 1 front.
de ha jól tudom a hangkarinak csak rear és front csatija van. akkor hogy is van ez? -
#15474 attól függ mit akarsz:)
szerintem az 512ram-al jobban jársz -
#15473 Van most egy ilyen PCMCI kártya a laptopomban.
Ezt ki kell cserélnem egy wifisre.
"Mindegy" milyet veszek a laptophoz? Inkább a router-hez kell passzolnia? sebességileg stb.
Tudom elég hülye kérdés:)
-
#15472 szal volna egy olyan kérdésem h: melyiket volna érdemesebb venni (egyszerre csak egyet!), 256 mb-os videókártyát vagy 512 mb-os memóriát? nem tudom melyik adna több memóriát a mostani a 256-osomhoz(sd ). a memorit akkor cserélnem kéne ha az volna jobb mer ugye sd-s. a videókártyán meg nem tudom mennyit befolyásol az a 256 mb.
ja és gondolom vennem kéne egy újabb tápot a mostani 300w-os helyett.
szal melyik volna jobb? -
#15471 van fent avg free
most nézem pandával a netesen -
KysBDY #15470 valami vírusirtód van fön ami ismeri a blastert?