64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • torzsa007 #15549
    sziasztok
    egy kérdés:
    milyen tv tuner kártyát érdemes venni?
  • Lazarus
    Van közületek valakinek SCANMAGIC feliratú scannere?

Nagyon kéne hozzá a CDs driver. A neten már nincs hozá support, CDről ment anno, de elveszett :( A netről leszedhető egyik driverrel se megy. Szedtem le TWAIN Panelt meg Generic Scanner sz@rt is (valahol olvastam hogy ezek is kellenek hozzá), de nem megy.

Felemelem a tetejét és előugrik a senzor menü, hogy kinyitottam kattintsak continuera aztán ennyi :<

az ini filejában ezek vannak:

[Scanner]
    TwainDS=scanobj.ds
    ScanDll=scanobj.dll
    DevDll=spicall.dll
    FilterDLL=filter.dll
    UIProg=ui.exe

[CaseInfo]
    SettingSectionName=1200 III EP
    DSSectionName=A4S2INFO_600
    NewSetting=1
    UsePrivateSettingFile=1

[A4S2INFO_600]
    Language=English
    DSLanguage=English
    Brand=Mustek
    DSName=1200 III EP
    UITitle="Mustek 1200 III EP "
    ScanSetting=NMLSPD
    Version=2.2
    DriverVer=2.2
    F/WVersion=NONE
    Interface=EPP/LPT2
    TestMode=0
    MemBufSize=256
    PreScanDpi=36
    PreScanWidth=306
    PreScanHeight=414
    TAPreScanWidth=216
    TAPreScanHeight=252
    PreScanFile=MSTC0000.BMP
    TAPreScanFile=MSTC0001.BMP
    X_OptiMaxRes=600
    Y_OptiMaxRes=1200
    WtimeTick=0
    Bbricon=0
    BcolorMatch=0
    CMTable=A32PCM.INI
    SupportResCount=13
    SupportRes=72 100 150 200 300 400 600 900 1200 2400 4800 7200 9600
    SupportCustomRes=0
    CustomRes=72 9600
    ResetRes=300
    ResetResIndex=4
    TextMaxRes=600
    TextMaxResIndex=6
    SlideInstall=1

[Watch]
    Model=A4S2600_Watch
    LampStatus=1
    ActiveTime=8431968
    GreenTime=20
    CoverDriven=1
    Timer3=500
    ShowStartup=1
    HasIcon=1
    HasCoverDriven=1
    HasStartup=1
    HasMustUI=1

[EasyScan]
    Model=1200 III EP
    Package=cover sensor
    Ver=2.2
    Help=C:\WINDOWS\TWAIN_32\A4S2_600\A4ui1

[Scanning Desktop]
    Path=C:\MSCAN\Msoffice

Nem ír ki semmilyen hibaüzenetet, van egy UI.exe is, abba nyomogatom a scant, nem történik semmi.

BIOSban állítottam CPP-re EPP-re az LPTt. Nem változik semmi
  • Punker
    nem, teljesen más a venti már csak a foglalat miatt is.....
  • Csapi007 #15546
    Hello
    Szerintetek Celeron D 2.8 s775 64bit-hez ugyanolyan ventillátort adnak mint a Pentium 4 2.4 s478-hoz???
  • NeoMaN
    Külön csatin legyen az olvasó és az író is.
  • orkenyid
    80 eres kábelre van kötve? BIOS-ba UDMA be van kapcsolva? Driverek?
  • vegaboy #15543
    Helló Hallo!
    Emberek, az az én szőrnyű nagy bajom hogy nem megy a dvd copy, "on the fly", magyarán lemezről lemezre. A gépem még a kezdeti időszakban csinlát ilyet, aztán 1*csak abbahagyta, és most megint megmakacsolta magát. Kérdem én mi van vele, mi van elállítva??beállítva??elnyomva??szétszabva??...?? az olv. és az író is udma-ban van. Előre is köszönöm! VegaboY
  • Ferencz István
    Ja jóvan én is erre gondoltam! Köszi!
  • Met
    VideoIn VideoOut
  • Ferencz István
    Sziasztok!
    Lehet hogy egy nagyon alapkérdést kérdezek, de mit jelent a videókártyáknál hog VIVO-s?(valamiféle bemenet, videóbemenet vagy mi?)
  • izb
    Tökéletesen.

---------------------------------
    www.izbsystem.hu
  • izb
    Benéztem,és nem láttam a 64-et a sempro mellett.
    Igy más helyzet viszont.
    Mindenképp sempron és MSI.

www.izbsystem.hu
  • Elefánt0000
    Hello
    Egy 2.8-as Celeron D-hez és egy 6600 Silent-hoz elég 350W???
  • orkenyid
    Szerintem használd inkább hálókártyával, úgy kevésbé terheli a gépet és nem foglal IRQ-t.
  • [Jakuza]
    Hat pl a Tomshardwares tesztek szerint, nem ez a helyzet.

http://www.tomshardware.com/2005/11/21/the_mother_of_all_cpu_charts_2005/page29.html
  • izb
    elöbbi mindenképp.
    több benne a kraft

www.izbsystem.hu
  • Kaslerka #15533
    Sziasztok!
    Lenne egy kérdésem, remélem tudtok rá miharabb válaszolni. Melyik a jobb: Amd 2600+ athlon xp (512mb cache) abit nf7 lappal, vagy amd 3000+ sempron 64bit(256mb cache) MSI K8N Neo FSR lappal??? Mert nővérem elköltözik és szeretném a jobbik gépet magamnál tartani! :)
    Köszi
  • Met
    úgy értelmeztem, hogy kábelmodem vs VGA :)
  • Met
    ahhoz minek?:)
  • Attila22
    Sziasztok! Nem tudtok véletlenül az icq-hoz magyarosítást? Léccci segitsetek! Köszike
  • janos666 #15529
    Az USB hubét vagy az AGP-s VGA-ét akarom állítani... (látom végigolvastad :D)
    A BIOS-ban va egy IRQ-s táblázat, de ott annyi a választás hogy letiltom-e az adott IRQ-t vagy engedélyezem kiosztani.
  • Visszagera
    Üdv!

Szerintetek ez nem magas érték egy kicsit?? Konfigom =>ez<= ! Terhelés nélkül ennyi a CPU hőmérséklete, terhelve pedig ennyi. szerintem kicsit kevesebbnek kellene lenni. Vagy én tévedek? Egyébként a hűtő gyári, és jól van felpasztázva.
  • Met
    IRQ-t állítgatni BIOS-ban is lehet nem?:)
    ha PCI-os eszköz IRQ-ját akarod megváltoztatni akkor tedd át másik slotba
  • janos666 #15526
    Nemrég figyeltem hogy az USB vezérlő amin pl. a kábelmodem is van ugyanazt az IRQ-t használja mint a VGA kártyám. Elgondolkodtatott jól jön-e ez így ki ha pl. online játék fut a gépen (mindkét eszköz fontos egyszerre) Lehet nem árt ez semmit, de hogy birom kézilág átállítani az IRQ-t XP SP2-ben? (el van szürkítve az eszközkezelőben a a bepipált automatikus kiosztás fül)
  • Peti1
    nincsenek.
    csak a szükséges kodekek.
    szerintem egy "egyszerűbb" lejátszóprogival lehet, hogy nem terhelné le annyira a procit.
  • izb
    a Power DVD az egyik legjobb,hanem a legjobb DVD lejátszó progi.
    Nincs fent mindenféle kodekcsomag?
  • Peti1
    DivX-es filmekben is van olyan, ami akad BS Playerben, de DivX Playerben nem akad.
    ezért szerintem inkább a procit terhelik le a lejátszóprogik, csak más mértékben.
    lehet, hogy van olyan DVD lejátszó-progi, ami szintén nem terheli le annyira a gépet. hogyha vki tud ilyet, akkor pls irjon!
  • izb
    én a videókarira tippelek,de elviekben ennek a kártyának röpítenie kéne a dvd mozikat..
  • Peti1
    GeForce 3 Ti200 64MB Ram
  • izb
    Milyen videókarid van?
  • Peti1
    hi!
    van egy P3 800 Mhz-es gépem, 512 MB rammal.
    a filmek 90%-a nem akad BS Player-ben.
    hogyha valamelyik akad, akkor azt DivX Player-ben nézem, és ott már nem akad semmi film.
    viszont hogyha DVD-filmeket akarok nézni, akkor az nagyon akad a Power DVD-vel.
    tud vki olyan DVD-lejátszó progit, ami nem terheli le annyira a gépet?
    előre is kösz!
  • CSOCSO
    ERRE SENKI???
    feltettem a wint ujra.. es alapbol megszolal hogy nincs nagysebessegu USB a gepen.. hat LOAL.. elvileg az osszes usb2!...
    win xp sp1
  • CSOCSO
    1) bios reset! ( nalam ez ugy volt sikeres ha az elemet is kivettem par percre es a tapot is kihuztam a gep hatuljabol)
    2) meghalt az egyik ram.. vagy tobb
  • kovy79
    Szerintem reset-eljétek a BIOS-t (ház oldala le, majd a kis elemet pár percre ki). Bajt nem tudtok vele csinálni, viszont sok esetben segít.
  • izb
    Biost még látja,vagy azt sem jeleníti meg?
  • LaciMaci
    Sziasztok!
    Haveromnak van 1 gépe és nem jó beíndítja és semmi kép nincs a monitoron a gép beízzít mert hallani mi lehet a baja?
  • cicai
    Sziasztok!
    Segítsetek nekem legyetekszívesek abban, hogy van egy valoszinű sérült dvd lemezem, és valahogyan szeretném lementeni a még használható részt a lemezről. Hogyan lehetne ezt megoldani?
    Köszi a segítséget
  • kovy79
  • szeki13
    Sziasztok. Kérdéssel fordulnék hozzátok. El szeretnék passzolni egy P4P800-as alaplapot és egy 2,8 GHz Pentium4/nem Celeron/processzort.Ahol megkérdeztem mindenhol más árat mondtak.Véleményeteket kérem ebben az ügyben. Segítségeteket előre is köszönöm.
  • Gabesz amd64
    hát azért jobb a PQI mint egy sima samsung...ehh