64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#15589 magasabb frekvencián akarod járatni a monitort mint amit elbír -
#15588 hertz -
#15587 oke:) thx es akkor mit kel csinalni ha kiirja h out of K 120 megahartz? es sotet a kep + villog a monitor ledje es a gep megy -
#15586 nembaj -
#15585 nem:) csak sokat cs zek es mar megszoaktam es sorry az alozoert de valaszolni amugy nemtudsz? az nembaj h anyi ? -
#15584 nehezedre esne normálisan írni? -
#15583 Ati radeon 9800 pro nal a kis ikonjanal eyt irja ki color:16 bpp ey mi? es menyinek kel lenie egy atalgos gepen? -
orkenyid #15582 2 megoldás van:
Vagy felrakod a kX drivert vagy kihúzod a fekete kábelt :) -
Paranoia #15581 Winampban már néztem a plugineket ,hiába állítom az elsödleges hangilesztöről a audigyre semmi...
Játékban meg mit konfigoljak?:S hangerőt vagy az EAX-ot? attól se lesz még mélynomóm:( -
#15580 A játékot vagy winampot kell bekonfigolni hozzá szerintem. Amúgy nekem is ugyan ez van :/ -
Paranoia #15579 Hy
Remélem tudtok segíteni!:$
SB Audigy 2 ZS hangártyámmal van vmi:S mélynyomó nem azt csinálja amit kéne!
Mindent úgy kötöttem be ahogy mutatja és jól is szólnak minden ezen belül,meg a tesztjeikben is!Viszont ahogy Lindítok 1 winampot,játékot már nemis szól a mélynyomóm!!Így elég idegesítő! -
#15578 Ez annyit jelent hogyha kékhalállal fagy ki, nem indul újra. Így legalább a hibaüzenetet el tudod olvasni. Azzal lehet is kezdeni valamit -
Rookie6 #15577 oks, köszi, azt az automatikus újraindítást (ha be van kapcsolva) kiszedem, remélem műkszik, mert nem akarok semmi új cumót venni.
-
#15576 A Winyó nem kattog fémesen? Esetleg ha noname tápod van, amíg a táp nem melexik be rendesen addig ingadozva nyomja a feszkót
Settings/Control Panle/System/Advanced/Startup & Recovery/"Automatic Restart" ne legyen kipipálva -
#15575 Nekem ugyanezt csinalta amikor az alaplapom meghalt, bar en nem vartam meg mig otszor ujraindul...... Vettem egy uj lapot es azzal is azt csinalta (mig a vindozt fel nem raktam ujra).... -
Rookie6 #15574 persze, csökkentett módban is ugyan ez a helyzet.
túlmelegszik a proci? mitől? ahogy bekapcsolom egyből tul van melegedve (?), de 10 perc múlva már nincs?!
-
#15573 Csökkentett módban próbáltad már?
Esetleg nem melegszik túl a procid? -
Rookie6 #15572 hali,
segítséget kérnék:
azt játsza a gépem, hogy bootolás után amint a win felállna ujraindul, majd újra, és újra és újra. aztán kb az ötödik ujraindulás után már nem, és minden normálisan működik. (ezt két külön vinyóról, egy xp és egy win2000 is remekül produkálja...)
DE(!) ha inditás után belépek a bios-ba és hagyom állni 4-5 percik, és utána inditom a win-t akkor nem indul újra.
mi a franc szórakozik velem?!
köszi, előre is!
-
bepi #15571 Igen.Pl mobil és az asztali gépben is van USB Bluetooth, amivel azt elértem hogy képet fogad a mobilról,de a mobilra nem küld. -
#15570 amúgy lenne mit "fognia"? -
bepi #15569 Az eszközkezelőben ott van.kint van az asztalon is.Ha rákattintok a "Start the Bluetooth Device" sorra,nem történik semmi,egy-két perc mulva azt irja ,hogy nem talált rádiot stb..Az eszközkezelőben azt irja, hogy az eszköz megfelelően müködik -
Tiberius B #15568 Ha mondjuk a vinyón 2 USB+1 Ethernet csatlakozó is van, akkor az mit jelent, mire jó? -
Tiberius B #15567 Hol találok ilyet? -
#15566 új a gép és beüzemelés lenne vagy egyszer csak behalt?
eszközkezelőben látod az bluetooth eszközt? -
bepi #15565 Igen,laptop.A Bluetooth eszközt nem tudom életre kelteni. -
#15564 laptop?
mit nem tudsz életre kelteni? a gépet, a netet? -
#15563 olyant lehet, hogy routerhez (ami persze támogatja ezt) lehet hozzákötni külső vinyót és azt megosztja -
bepi #15562 Üdv mindenkinek!Van egy Acer 2410-es gépem,beépitett Bluetoothal.De nem tudom életre kelteni.Ha valaki tudna segiteni szivesen fogadnám.Köszi!!! -
Tiberius B #15561 És mondjuk állandó az összeköttetés, tehát NEM MOBIL winyó, hanem mondjuk olyanokra gondolok mint: létezik-e olyan, hogy külső HDD két gépbe egyszerre bekötése vagy vmi hasonló?
Megintcsak előre is köszi. Főleg, ha nem hülyéztek le. -
Tiberius B #15560 Lenne egy érdekes kérdésem és nem találtam hozzá topicot, úgyhogy itt tenném fel: létezik olyan winyómegosztás, mikor nem kell mindkét gépnek bekapcsolva lennie?
Előre is köszi. -
#15559 Akkor miert kerded meg? -
#15558 Nem, már az összes driverüket kipróbáltam -
#15557 ez nem jó? -
#15556 Ezt má láttam... -
#15555 9636P. De a CDjén mindegyik ScanMagic Scannerhez kompatibilis driver csomag van -
#15554 a Zalman oldalán nagyon ügyesen le van írva amit Te is megkereshettél volna
This product cannot be installed on nVIDIA GeForce 6800 GT and 6800 Ultra because they do not have 3mm heatsink installation holes. Also, this product cannot be installed on nVIDIA GeForce 6600 GT AGP, 6600 AGP, and PCX 5*** series products. -
#15553 mi a pontos típusa? -
Visszagera #15552 Üdv!
Milyen winyó? Mivel formáztad? Milyen fájlrendszer? Milyen particio?(Primary,Logikai) -
#15551 Van egy vinyóm most formáztam de semmi nagy fájlt nem enged rá másolni mert kiirja a késleltetett irás nem lehetséges az adatok elveszek.
Kis pár MB-os fájlokat tudok másolni.Mi lehet a baj? -
#15550 Hello
Zalman ZM80C-HP-t rá lehet tenni nVidia 6600 PCI-E-re???