64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
vagy
-
izb #15668 Milyen módban jelentkezel be?
Rnedszergazda vagy?
---------------------------------
www.izbsystem.hu
ezt nézd meg............ -
#15667 vki help pls! -
#15666 nem volt hardware csere!
na megnyitottam az esemény naplót!ott a rendszert
és van ilyen hogy hiba - forrás:DCOM
ott rámegyek hogy tulajdonságok és ezt írja:
Az alapértelmezés szerint a gépre vonatkozó engedélybeállítások nem biztosítanak helyi aktiválási engedélyt a(z)
{BC866CF2-5486-41F7-B46B-9AA49CF3EBB1}
CLSID-azonosítójú COM-kiszolgálóalkalmazáshoz a következő felhasználónak: NT AUTHORITY\HELYI SZOLGÁLTATÁS SID (S-1-5-19). Ez a biztonsági engedély a Komponensszolgáltatások felügyeleti eszköz használatával módosítható.
-
#15665 Start menü->Vezérlőpult->Felügyeleti eszközök->Eseménynapló
Vájkálj benne hátha okosabb leszel! -
izb #15664 Mióta csinálja ezt?
Mielött csinálta volna,volt hardver csere?
Ha igen mi?
Ha nem volt hardver csere,és egyszer csak úgy elkezdte,akkor vinyóra tippelek.... -
#15663 annyi van hogy elindul a gép,pl megy a winamp és nézem az sg -t
egyszer csak abbamarad a zene,az egeret még lehet mozgatni majd egy két másodperc és az is lefagy.billentyűzet is kifagy.ctrl+alt+delete re nem csinál semmit.
nyomok egy resetet megy a scan disk és elsőre sose fut végig!lefagy 35%nál vagy 80%nál,és ott ragad.megint reset és végül elindul
majd kis idő múlva újra lefagy!
függetlenül akár mi mehet! -
izb #15662 kék képernyő befagyás nincs hiba kóddal?
---------------------------------
www.izbsystem.hu -
#15661 xp prof sp2 azon a gépen ami az aláírásomban van
mi lehet a gond?összeomlott a winwows? -
#15660 xp-n is van,csak nyomj egy resetet :D -
orkenyid #15659 Scandisk? Win9x-et használsz?!
Remélem nem azon a gépen ami az aláírásodba van :) -
izb #15658 sima
nem ezüst. -
#15657 meglehet valahol nézni hogy miért hal meg a windows?
mert megy a gép és egyszer csak lefagy az egész!reset és utánnna vmikor még a scandisk is lefagy! -
#15656 Hello
Nem tudja valaki hogy a ZM80-C-HP-hoz milyen alapú hővezető paszta tartozik? -
bozsee #15655 HELP!!!
Üdv mindenkinek olyan problémám lenne, hogy nem tudom a Samsung 913N típusú TFT monitoromnak a menüjét állítani mert valahogy le zártam de nem tudom hogy hogy és akármit akarnék rajta állítani mindenre azt írja ki hogy LOCKED.Szerintem valami gyerekzárféle lehet de a használíti útmutatóba nem találtam rá semmit hogy lehetne ezt feloldani.Ha valakinek hasonló problémája van és tud segíteni akkor annak örülnék ha valamit írna nekem.
E-mail/msn:[email protected] -
#15654 Ez Punkernek ment... -
#15653 Nem azt kérdezte hogy neked mennyit ér. Sulibe egy ilyen gép 30-40k! -
ent #15652 Thx, kb ennyire gondoltam én is. -
ent #15651 Ha nem szóltál volna, okosabbnak hittelek volna... -
#15650 Hy! Szerintetek milyen? Minőségben, árban? 1700+XP van hozzá, gyenge, de majd veszek bele erősebbet.
Asrock K7NF2-RAID SocketA
10.600.-
Köszi.
-
#15649 Köszi -
#15648 Hú, nem lesz 1szerű.
Csak a gép kb 20-25K-
Minden kellékkel talán 40-45K. -
#15647 10k -
balcsi70 #15646 Kössz a választ.Hát az volt a kérdésem hogy a teszt azt mutatja hogy 2DDR-et vagy 2SDR-et lehet berakni.(most 2 db 256Mb-os van benne).Ha szétszedem a gépet 4 foglalat van ami DDR-es.Ez hogy lehet? Pedig a teszt csak 2-öt mutat.+(van ezen kivül 2foglalat SDR.Ezt azért kérdeztem mert böviteni akarom 1Gb-ig és nem tudom most mit tegyek.(Azt gondoltam veszek bele még 2db 256-osat,és akkor ugy 1Gb.)Most mitévö legyek?Most nem akartam azt hogy veszek bele 2 db 512-est mert akkor a másik kettövel mit csinálok? Kuka?+ +pénz. A másik kérdés az az volt hogy a memoknak nem kell egyforma MHz-nek lenniük? És mitöl függ az hogy hány MHz-est tehetek bele?Vagy honnan tudom meg azt hogy hány MHz-ig lehet berakni?Kössz a választ. -
ent #15645 Hi all!
Segítsetek már plz, tesóm akarja eladni ezt a configot, de nemtom mennyit ér:
AMD Athlon 1Ghz
256 Mb Ram
Inno3d Geforce3 Ti 200
Asus alaplap
Seagate 10 Gb vinyó
hálókártya, modem
Dvd-Rom
Cd-rom
TDK ház 300W
egér,bill
MAG XJ717 17"
Canon BJC-2000 nyomtató
SB live!+hangfal
HDD fiók + 500Mb Vinyó
Kb. 7 éves -
#15644 90% ram hiba! Futtass egy memtesztet! -
NitroPeet #15643 Geforce FX5500 256MB -
izb #15642 Milyen videókártyád van? -
NitroPeet #15641 Már az összes VGA drivert kipróbáltam a legöregebtőll a legújabbig. + Windowsot cseréltem de mégis kikapcsolják a gépet. -
#15640 ezért érdemes OEM-eset venni, mert a gyári vackot úgyis kidobod:))) -
#15639 igen ez így igaz -
#15638 azaz az egyikben van gyári ventilátor hűtőbordával, a másikban meg nem. igaz? -
izb #15637 Az egyik dobozos,a másik meg nem.
-----------------------------------------------
www.izbsystem.hu -
#15636 Hello
Mit jelent az hogy "OEM" és "BOX" processzor, mi a külömbség??? -
#15635 Tegyél fel másik VGA drivert, és ha húzol valami akkor vedd vissza. -
NitroPeet #15634 Sziasztok!
A problémám: Pár játék pl. MOHPA, Vietcong 2 stb. játék kezdésekor kikapcsolja a gépet és az irja hogy: a vidóvz a számitogép védelme érdekében leáll, meg hogy kapcsoljon ki vm. BIOS árnyékolást meg minden. Az alaplapom már 3 éves, de vettem bele ramot, grafkártyát stb., de a BIOS-t nem frissitettem. A BIOS lehet a probléma??? -
#15633 Nem értem a kérdést. ezek a memóriák időzítései amiket beírtál. 2db DDR-t vagy 2db SDR-t lehet beletenni (talán működik vegyesen is, de nem ajánlom). Most neked 2 DDR van bent, aminek nem kell hogy egyformák legyenek, és nem érdekesek az időzítések sem, nem lesz gyorsabb....
-
balcsi70 #15632 Sziasztok. a 15621#-re tud valaki segiteni? kössz. -
#15631 olvasd végig... :) -
#15630 Nos, manualban találtam egy ilyet: Front panel audio connector (10-1 pin FP_AUDIO)
De ha ezis lenne az, azt már nemvágom ami ez után jönne... (mit és hova kell dugdosni)