64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#15709 szevasztok hogy kell azt megcsinalni h beken hagyjon a windows azzal hogy szedjem le a adwaresherif et meg a spyware virusirto programotmeg egyalatalan azt h felugorjanak az internet ablakot? -
#15708 lap vagy proci K.O -
#15707 Magyarítottam.
Hát kíváncsi vok, keresővel hogy találsz szabad meghívót! Ezzel nem azt mondtam, hogy nem lehet, csak kissé lehetetlennek tűnik.
Amúgy thx, már +oldódott.
Köszi Bandi! ;) -
#15706 a kereső a barátod főleg ha helyesen írod le ugyanis W-vel van :) -
#15705 Tudom, hogy hardver fórum (ígérem ilyet többet nem csinálok!), de nincs valakinek egy iviv-es meghívója?
Elég, sőt nagyon fontos lenne. Egy (2,3,4) sörre a vendégem a páciens.
Többit esetleg priviben. THX! -
izb #15704 ez jó kérdés de gőzöm sincs... -
Vans #15703 de akkor hogy lehet hogy a far cry meg elindul annak nagyobb a vga igénye mint a wownak szerintetek?
-
#15702 sziasztok
már ma másodszor csinál a gépem olyat hogy olvasok és elmegy a kép a monitorról és a gép meg megy,de nem reagál a caps lockra meg ilyesmikre
Tudtok segíteni?? -
izb #15701 Hűtés a videokarcsin szar lehet.... -
Vans #15700 hello tudja valaki,hogy az mér lehet hogy 1-2 játék mindig azt csinálja amikor elindítom 5perc után lefagy ez van pl:wow,matrix3 de pl:far cry elindul -
#15699 Ha a vinyó és a táp jó (ezt másik gépben nézd meg), akkor szedj ki minden felesleges dolgot a gépből (csak a legszükségesebb maradjon: alaplap, proci :), 1 db memó, 1 db vinyó, BIOS-ban is letilhatsz integrált dolgokat, VGA (én egy PCI Virge-öt szoktam ilyen esetekben használni)).
Rakd fel a Win-t és utána 1enként költözz vissza.
-
golf01 #15698 Tudja valaki, hogy van-e már Canon IP 4200-hoz utángyártott patron????? -
#15697 Minek a hibájára utal az alábbi hibajelenség? A windows nem indul, az alábbi hibaüzenetet írja ki A rendszer hardverhibája miatt nem indítható a windows bla bla bla, azátn kikapcs-bekapcs, elindul, aztán eszébe jut és egyszer csak minden eltűnik a képről csaka háttérkép marad, de csak resetelni lehet, újrindítás után a win nem jön be mert a system32/drivers könyvtárban hibás vmi file, másik rendszer behoz, vinyó ellenőriz, az egész drivers könyvtár hibás, fileá konvertálja, szóval winújrarakás, vagy ghostból vissza a könyvtárat oldaj csak meg a problémát. -
#15696 na most asszem fog menni.kösz mindenkinek a segítséget -
izb #15695 nekem anno ilyen gondom akkor volt,mikor a vinyóm halódott.
---------------------------------
www.izbsystem.hu -
#15694 írta a telepítési fájlok másolásánál.jó kihagytam aztán újraindította a gépet és akkor a sístem32 mappában nem talált vmi hal.dll fájlt.
azt meg h megformázom a :c-t nem merem -
izb #15693 ez telepítés közben van??
---------------------------------
www.izbsystem.hu -
#15692 vki nem tudja h ha újra rakom az xp-t és nem találja a telepítő fájlt mit lehet tenni? -
Emmegki #15691 Üdv!
Van egy Asus P4T-F alaplapom + Socket423 proci + rdram. Az a baj hogy nem működik. Amikor áramot kap egyből felpörög minden (ventik+hdd+világít az alaplapi led) ezen kívül se kép se hang. És akkor is felpörög ha a power gomb be sincs kötve. Nem csipog a speaker, nincs kép, stb.
Mit lehet vele kezdeni? -
#15690 Minden progid megmarad, de a windowsod olyan lesz, mintha most telepítetted volna először. Újra kell tenned a drivereket stb., és sok olyan progi lesz amit szintén újra kell telepítened, mert hiába van fent, nem indul, mert hiányzik a registry bejegyzése. -
#15689 gondolom csak a rendszer fileokat frissíti -
#15688 Tedd fel hozzá azt a drivert amit adtak hozzá és ha via chippes lapod van 4in1 drivert.
Nekem is volt ilyen kártyám és baromira belassult az új detonátoroktól. -
#15687 van az xp-nek egy olyan újratelepítése amikor nem törlődik le semmi.az mit csinál pontosan? -
#15686 32 megától nem akadozik, ugyani més egy 4megás VGA-n is jól lehet netezni. Vagy az alaplapi driver vagy a vga driver nincs felinstallálva.
Utóbbi a www.nvidia.com -on. -
Ferencz István #15685 Hy!
Na szóval van nekem egy PII-es gépem amit netre használok. Celeron 533Mhz, 256MB ram, 32Mb Nvidia RivaTNT2 vid.kártya. Az lenne a gondom hogy mokor netezek szinte minden oldal görgetése akadozik. Sztem a vid.kártya miatt van, mert csak 32MB. Amúgy az lenne a kérdésem hogy milyen drivert javasoltok ehhez a videókártyához? -
Novartis #15684 sziasztok lenne egy kérdésem illetve egy kérésem: szeretnék egy multifunkciós nyomtatót (scanner, nyomtató, másoló és fax kezelése) nem fontos h szines legyen, illetve az lenne a kérdésem hogy a faxok kezelése hogyan működik nagy általánosságban és a h melyek azok a tipusok amik jól működnek gazdaságosak és nem is túl dágák :) (tudom hogy ilyen nem létezik) illtve ami fontos hogy ne egy kifutott modell legyen mert valahonnan tonert is kell bele vennem. A kamu márkák nem érdekelnek..előre is köszi
-
#15683 abban vagyok belépve.hol lehet ezeket a jogosultságokat beállítani? -
izb #15682 lépj be rendszergazda módban,és a jogosultságokat állítsd be normálisan. -
#15681 nem tudja vki h mi a baja?vagy hol lehet engedélyezni?
hiba -
#15680 Szevasztok!
Szóval: feltettem a 64 bites winfost, és egyszerűen nem műxik a refresh rate override! 60Hz-en futnak a gammák! Se az NVHardpage, se a refreshratefixer, se a coolbits 2, se semmi nem segít...
Mi a megoldás? (azért az nevetséges, hogy a k*va nv ezt nem bírja megoldani, lassan 4-5 éve már!) -
#15679 Jah, szerintem is elkél egy 400as márkásabb táp (pl Coolink). -
#15678 ennek így elég lenne de gondolom lesz még mellette vinyó, dvd stb.
szóval egy 400-as márkás (!) táp jobb lenne -
#15677 Asus P5ND2-SLI STD nForce4
Intel Celeron D 2.8 64bit
Gigabyte 6600GT 128MB PCI-E
Előszöris mi a véleményetek róla?
Másodszorra elgé lesz neki 300 W? -
#15676 most próbálom
remélem jó lesz... -
#15675 táp nem ad elég feszt szerintem....
esetleg vinyóhalál -
#15674 táp nem ad elég feszt szerintem.... -
#15673 XP telepítővel próbáltad már a Windows helyreállítását?
Egyébként én sem igazán tudom kibogozni így a dolgot. -
#15672 egyebként mi ez a hiba amit kiír? -
#15671 igen rendszergazda ként,
sajna most már else indul a windows...
elindítom és kiírja milyen módon kívánom elindítani,akár melyikre megyek rá nem tölti be! -
#15670 Sima alatt szilikon vagy alumínium alapút értesz?