64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • bigapó
    ezek a 2,5-es vinyók? tényleg elég neki az USB? mekkora a legnagyobb belőle?
  • Met
    de ha egy kissebb laptop vinyót veszel lehet még külön táp sem kell neki, elég amit az usb-ből kap
  • Sland
    oks köszi!
  • bigapó
    ja és legjobb tulajdonsága, hogy Hot-Swap, azaz működés közben lehet ki-be dugdosni:)) ez azért szerintem nem hátrány...
    kicsit ugyan nagy az 5,25-ös doboz miatt, de van olyan is amibe 2,5 vinyót lehet rakni vagy a 3,5-est. az meg nem sokkal nagyobb a vinyónál. ezek persze drágábbak.
  • Sland
    kösz ez is jónak hangzik
  • bigapó
    azt most hirtelen nem tudom, hogy vannak-e ilyen vinyók, de azt tudom -mert nemrég vettem-, hogy van külső mobil-rack, ami USB-n keresztül csatlakoztatható. nekem olyan van, amibe lehet akár cd/dvd meghajtókat illetve eredetileg belső mobilrack-et is tenni (tehát 5,25-ös cuccosokat is). Alaplaptól függően tudja az USB 2.0-át is. ami ugye 480 Kbit/sec. külső tápforrása van, mindent adnak hozzá gyárilag ami kell.
    ha nem ez érdekelt, akkor sorry:))
  • NeoMaN
    Tessék

Realtime alternative, MPC is benne van...
  • Sland
    Hi!

Szeretnék venni hordozható kb 80-120 gigás vinyót. ezek ugye USB csatlakozásuak? ha rosszul tudom akkor ezek hogy működnek? mennyiért kapok egy jó minőségűt és hol?
  • Mersh
    nem mondod!? Hát... nem az a megoldás kulcsa, de ha tudsz olyan verziót ami lejátsza vagy mittudomén akkor szólhatsz
  • Bandi 18
    mplayer a megoldás kulcsa
  • Mersh
    csőváz!

néhány WMV fájlt úgy játszik le a gépem, hogy ilyen elmosódott, sárgás zöldes színűek. Honnan a fenéből szedjek codec-et, hogy normálisan lejácca? Már csomót próbáltam.
    ???
  • Mersh
    Nem akkor írja ki
  • Mersh
    ?
  • Mersh
    még 1 gondom van:

néhány WMV fájlt úgy játszik le a gépem, hogy ilyen elmosódott, sárgás zöldes színűek. Honnan a fenéből szedjek codec-et, hogy normálisan lejácca? Már csomót próbáltam.

• Mersh
    Sziasztok

induláskor néha ezt írja a gépem:

THE BOOT DEVICES HAS BEEN CHANGED
    BBS BOOT PIORITY WILL BE AFFECTED PLEASE ENTER SETUP TO CHECK

azt értem, hogy megváltozott a boot sorrend, de miért? magától? És mi az a BBS???

köszi
  • pihi
    faxa felraktam az avast es ugynezki jolex talalt tobb mint 4 trojait..es most kezdte el..
    szarra fertozte a gepem..
  • dara
    Nem akkor írja ki véletlenül amikor egy újabb vinyó kerül a gépedbe, mondjuk mobil rack formájában? Mert akkor semmi meglepő sincs benne.
  • CSOCSO
    1) formatalj (mielott beszopod es mindened elszall)
    2) firefox!!! ez legalabb zone alarm security suite.. ebben van minden ami kell

en ezt hasznalom.. soha semmi bajom.. ezelott meg volt olyan hogy ugy kellett visszahozatni minden fileomat mert megtamadott egy virus es minden file at volt nevezne file 01.. 02 stb re..
  • bepi
    Ajánlanám az AVAST-ot.downloads.hu
  • izb
    Ilyen nekem is volt mostanában.
    Jól megszivattam magamat,mert rákattintottam egy olyan progira,amire nem kellett volna.
    Hál istennek a gépemen 2 op rendszer van,és a fertőzöttet nem tudtam futtatás alatt megtisztítani csak úgy hogy a másik particción lévő operációs rendszer alól kírtottam a fertőzöttet.
    Ugyanilyen problémáim voltak,mint neked,és csak ez segített..

Lehet hogy egy nod32 megoldást jelentene ,bár nekem a futtatott op alól a Counterspy is és az avast is kudarcot vallott.
    Bár ez 3 hete volt lehet azóta már írtják az említett progik ezt a csodát.
  • Mersh
    Tiltsd le a szar windows tűzfalat meg az egész biztonsági központot
  • ferencke
    SEGITSEN VALAKI!!!!!!!!!!!
    Megjelent a tálcámon egy kis fehér keresztes piros kis valami, ami állandóan azt kukorékolja, hogy fertőzött a gépem! A Windows talált valami spyware fertőzést! Kattintsak a buborékra, ami letölt valami irtóprogramot, ami segít!
    Hiába kattintok a buborékra nem történik semmi!!!
    Ezt fél percenként megcsinálja!!!!!!!! Már tiszta ideg vagyok!!!!!!!!!!
    A Norton AV,a Spyboot, az Ad.ware 6.0 sem talált semmit!!!!!!!!
    Mit tegyek???????????
    SEGÍTSEN VALAKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Bandi 18
    lehet hogy merül az elem az alaplapban
  • Mersh
    Sziasztok

induláskor néha ezt írja a gépem:

THE BOOT DEVICES HAS BEEN CHANGED
    BBS BOOT PIORITY WILL BE AFFECTED PLEASE ENTER SETUP TO CHECK

azt értem, hogy megváltozott a boot sorrend, de miért? magától? És mi az a BBS???

köszi
  • Zetorg
    érdekes...
    nekem sp2+antivir xp van fönt és nincs semmi gondom.
    jah meg a router tűzfala.
  • kovy79
    Az AVG-t és a Zonealarm együttesét nagyon dícsérték 1-2 helyen. Mindkettő free.
    Amúgy anno már én is tálaltam ilyesmi problémát, mint a tiéd. Én feltettem 5, vagy 6 antispyware progit (Doctor Alex, Spybot, 1-2-3 Spyware, Spyware Terminator, Ad-Aware, Microsoft Antispyware - ez 6). Mindegyik talált ezt-azt, azóta minden OK.
  • pihi
    vmi jo virusirtot tud vki?ami ingyenes? vagy ha nem is ingyenes de lehet hozza talalni serialt..
  • NeoMaN
    tessék válassz
  • Rohamsisak
    Hali! Az lenne a kérésem hogy légyszíves aki tud segíteni az linkeljen be nekem egy oldalt ahonnan a legeslegeslegeslegeslegfrissebb drivert tudom leszedni az ac97-audio karihoz, vagy csak nevezze meg v.ki a legújabbat aztán megkeresem, a baj nem az hogy hol van mert én is találok hivatalos realtek oldalt is de nekem a verziószám kell, a legújabb driveré! Légyszi help! Előre is köszi!
  • Met
    akkor valamit nagyon elcsesztél
  • eprespite
    Tud valaki arról valamit ha seedelek torrentet az utána visszaellenörizhető, hogy kinek és mit?
  • pihi
    de most raktam ujra
  • Met
    szerintem azt nem a windows adja be
    a féreg már fent van a gépeden és terjeszkedni akar
    telepítsd újra a gépet, az a legtutibb
  • pihi
    ja es vki tud adni linekt vmi jo ingyenes virusirtora\ mer a nodhoz nemtalalok jelszot meg felhasz.nevet es nem frisitt..
  • pihi
    :DDD sajnalom angol a billenytuzet szal tud vki segiteni? alapbol a windows adja be ezeket. mindig leakarja szedetni azt a ket virsuirtot amit mondtam meg a sok felugro ablak, a pop up killer ellenere..
  • JimKirk
    Azt a quva..
    Ez milyen nyelven volt tesa?
  • Punker
    SG kereső és akkor megtalálod a topic-ját ahol tudsz kérni.......
  • Punker
    mi?
  • balcsi70
    Sziasztok.Én azt szeretném megkérdezni:memoriakártyánál irja a MHz-et,ez mennyire fontos hogy,hány MHz-es?Venni akarok;az enyémbe van 2db 256Mb-os az1-ik talán 133MHz-es a 2-ik az 200-as.Honnan lehet azt megtudni hogy hány MHz-ig lehet(vagyis jó)elmenni.?!Kössz a válaszokat.
  • izb
    fogalmazásbeli problémáival kérjük keresse fel orvosát vagy gyógyszerészét...