64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#15789 letört a proci sarka:)
úgy tudom amd betegség de az újjabbakon már van valami védelem ez ügyben
nem értek hozzá nem kell leugatni, hogy nem így van, csak az olvasott cikkekből rémlik valami:) -
#15788 az mi? mit sarkazott? -
#15787 -
#15786 Lesarkazta?? -
#15785 Nem sípolt. Bevannak dugva. Nincs beragadva... A proci jól van rerakva... Midjárt kiszedjük a RAMokat... tápcsere nem segített.. winyó nélkül sem volna szabad kikapcsolnia de egyébként rajta vannak rendesen.. a kontakthiba valószínű de még azér reménykedek :D -
#15784 nem sípol?
alaplapi csatlakozók (power gomb, reset gomb stb.) jól vannak rádugva a lapra?
nincs beragadva a powergomb?
proci jól van benne?
ramok jól vannak benne? szedjétek majd rakjátok vissza
másik táppal ki tudjátok próbálni?
vinyóra jól vannak rádugva a csatlakozók?
kontakt hibára gondolok nem fordított állapotban rádugott IDE és egyébb csatlakozókra:) -
#15783 Hali az a nagy probléma lenne, hogy egy ASUS A7N8X-X alaplap van AMD XP 2800-as procival és egy jól működő 300-as táp és eddig minden simán ment majd egyszer szétszedte (haverom) de úgy hogy a procit is leszedte, és most ha mindent visszarak és elindítja kemény 5 másodperc múlva leáll a gép... elindul meg felpörög, de aztán leáll vki tud segíteni?? -
#15782 de ha bekapcsoltam azt a szart akkor nem rakta rá az első hangszórokra?? -
#15781 Recsegnek-ropognak, szar a hangjuk vagy elhallgattak? Ha nem, akkor nem sérültek. :) -
#15780 LFE-t tudtommal a mélynyomó löki.... -
#15779 nekem creative t6060 van,akkor mivel bekapcsoltam és úgy néztem a filmet sérültek a hangfalak???? -
#15778 ok köszi
mert írja ott hogy ha nem támogatja ezt a hangfal akkor sérülhet..
vagyis if your speakers are not capable of outputting the low freqvency 120Hz signal,please diselect this oppinion to avoid damaging your speakers -
#15777 Mélyt teszi ki a két elsőre (ha nem lenne mélynyomód), szerintem. -
#15776 van a power dvd nél ilyen hogy low frequency effect
ez mire jó?mert azt írja hogy mix lfe channel with the front two channel -
steweee #15775 igaz szoftver és nem hardverkérdés, de talán egyszer belefér:
légyszi adjatok már címeket online pc gém rendeléshez, mert kiváncsi vagyok hogy mennyibe kerülhet a shadowbane és a wow, de csak a cdgalaxisra emléxem, ott meg shadowbane nincs is -
#15774 ok megvan -
#15773 Hy! Szval megnyitod a control Centert! A wievet állitsd ád Advencre
ott lesz ojan h 3d.
azt nyisd meg, és lesz olyan h AII Settings és ott minden fel van sorolva!
Az elsö az AA (azaz Anti Alising simítás)
A második meg a AF (azaz Antiisptropic Filtering Antiizotróp szűrés...vagy mi)
Ezt a kettöt állitsd ugy h pipáld ki h Let the application decide... rem müxik -
#15772 vki irjon mar:( -
#15771 mijen drivert szedjek le tudsz adni linket? kicsit bovebben mint ati.com? -
#15770 ez mi? AA-t, AF-et. hol tom kikapcsolni? ien contor center van fent ott mond ha tudod..pls -
#15769 Cserélj drivert, ha 1600*1200-ban nyomod akkor vedd lejjebb a falbontást, és kapcsold ki az AA-t, AF-et. -
Peti1 #15768 nekem Creative Audigy 4-es hangkarim van, és 5.091-es Winamp-pal szol még a Center is :D -
#15767 unable to initalize the renderer to a vaild vide modes ez mi ?
Rosszul van bealitva a video card? <ati radeon 9800 pro> elmeletileg megy asus alaplapon, direct X fentvan nem jelzi h tulmelegedne kap eleg aramot es megis a kep szetcsuszik jatekoknal megfagy, utana a jatek emgy tovabb de a kep nem. -
Kyle85 #15766 ...amugy a hanghoz visszatérve Creative Sound Blaster Live! simán visz mindent, winamp-ban az mp3 is prímán szól, 1edül a center nem szól, de az alaplapi hangkártyákkal 2 hangszóró , center, + sub szól.. szóval Creative rulezzzz =)
-
Kyle85 #15765 © Kyle85 ma 11:46 | Privát | Válasz | #86
Sziasztok!!!
1 kis segítséget kérnék. Asrock 775VM800 alaplapon a VGA kártya integrált, azonban XP telepítése után mikor a VGA drivert rakom fel a gép folyton újraindul 1 bizonyos pontnál a driver telepítés közben. valami VIA/S3G UniChrome Family Display Driver található az eredeti driver lemezen , de azzal sem megy. Ugyanez a gond ha frissebb drivert töltök le :( Már BIOS-t frissítettem, VIA Drivert felraktam, szóval minden működik csak ez a szar VGA nem :( Ha valaki tud valami megoldást kérem szóljon.
Köszönet...
-
Peti1 #15764 probáld meg a Winamp 5.091-el.
nekem is ez van, és szol mindegyik.
filmeknél csak a háttér-effektusokat adják ki, például háttérzene, vizcsobogás stb. -
#15763 Hátsókból halkan jön nyilván, mert azok csak háttérsugárzók.
Winamphoz plugin kell, mert egy szeteró jelet minek kikeverni ál 5.1-re? -
#15762 na sikerült beállítani most már a hátsók is szólnak!!
de winamp nál még mindig nem
egyebként a hátsókat hogy kell jól beállítani?pl power dvd nél?
mert azokból elég hallkan jön
pl output mod:clmei 2 az mi?
mert ott vannak még ilyenek -
Peti1 #15761 rendszer-visszaállitási pontot hogy lehet törölni? -
Peti1 #15760 a Vezérlőpult, Hangok és Audióeszközöknél átállítottad 5.1-re? -
#15759 és a winamp is szólt 5,1 ben?? -
#15758 Nekem is integralt 7.1-es hangkartyam van, miutan feldobtam a drivert nekem kitett a talcara egy "SoundMan" ikont amin el lehet osztani a hangfalakat, fejhalgato, 2.1, 5.1, 7.1 stb.! Probaltad mar ezt? -
#15757 tudod használni az 5.1 es hangfalamat az alaplapi 7.1 es hangkártyával??
mert addig oké hogy szól a két első,de a center meg a két hátsó nem akar megszólalni
és csak 2 hét múlva tudok venni 5.1es karit -
bepi #15756 Nekem is ilyen külső mobilrack van és ahogy mondod ugy van.Semmi gond véle. -
Mersh #15755 Kössz! -
#15754 nincs -
dara #15753 Nincs beállítva valamilyen környezeti hatás a driverben (illeve annak kezelőprogijában)? Ha igen, akkor tiltsd le. -
#15752 Mitől lehet az hogy hirtelen a hang totál csúnyán szól, akárhogy állítgatom az EQ-t? Nézegettem összevissza de sehol nem találtam a probléma okát. Zalman füles, mindegyik hangszórója(6) ugyanolyan tompán szól, tehát nem az a gond(több csatlakozó van, tehát az sem lehet a baj..). NF7-S alaplapi hangkártya, a driver frissítést próbáltam, ugysem jó. -
#15751 üdv megint!
az lenne a kérdésem hogy magnó kazettát hogy tudnék átvenni cd re audio formátumba? vagy tudtok e olyan üzletet ahol ezt megcsinálják? ha igen akkor hol?
üdv
Sland -
#15750 á, ilyeneket nem tudok:)
volt kollégámnak 40-60-80 gigás (nemtom melyik:) pendriveja volt így
nézz meg egy ilyen külső házat hátha írnak mellé valamit, hogy mít bír külső táp nélkül