64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
_xT #15829 Off:
Nekem is tetszik a www.radioblogclub.com ;)
On: Keress ra erre "MiCRoSoFT RUlEZ" igy talan mar nem lesz Off ez a hozzaszolas ebben a forumban :)) -
#15828 jo ez az oldal!:D -
_xT #15827 Gorillaz - 19-2000 -
#15826 cso nemtudja vki mi annak a szamnak a cime ami azzema tmobile reklamban volt? talan gorillaz vmi ijesmi a szovege get the cool, nanana get the cool sunshine vmi ijesmi HELP fontos lenne es egyaltalan gorillaz? -
vodMarci #15825 Köszönöm,SIKERÜLT! -
#15824 Nah, 64 bites win helyett felraktam egy sim 32 bitest. Fogtam a kapott CD-t és felnyomtam róla az nforce drivert. Errefel milyen hiba lép fel? Winampból szép, de játékok alatt ocsmányul szól az nforce hangkártyája játékok alatt. Próbáltam újabb drivert leszedni az nvidia oldaláról, kicsitt jobb lett de még mindíg ratyi ahogy van. Ez normális dolog hogy az nforce3 250Gb chipset hangkártyája és/vagy az nforce audio driver ilyen szar játékok alatt? A régi, szintén ASUS alaplapom hangkártyája kifogástalan volt a maga 3 éves driverével is, winapmppal, DVD lejátszóval, de játékokkal is. Most vehetek egy hangkártyát? -
#15823 Semmi nem biztos, de attól simán fagyhat 3d-ben. -
Vans #15822 és ez biztos??? -
#15821 UDMA-ban megy a vinyó? Alaplapi driver fentvan? Lehet pon a zonealarm a ludas... -
DirtyPio #15820 Sracok van egy bajom: a gepem irto lassan bootol, rendesen szaggat a betoltesnel az a kis bigyusz amint korbe s korbe jar. Ez is baj, de hogy mennyi ideig tolti? Hat ugy 1-2 perc, s akkor utana bejon a welcome, vagy meg az se, es ott is tokol ugy 1 percet. Ha mindenen tul van akkor neha ha eliditok valamit akkor az is szepen kifagy, mint pl. a wincommander(na ez mar nagy szegen). Ha megis tovabbmenne, akkor ha pl. cd-t irok azt us dupla ido alatt irja meg, es olyankor nagyon lassu a gep. jatszani is csak neha tudok, mert maskor szaggat. Regebb szepen futott minden cd-t irtam + nfs most wanted maxon es semmi gond, most meg neha semmi se kel fusson a nfs mellett, mert akkor is szaggat, ja es nem csak a jetekok, hanem a filmek is. A wint 2 hete raktam ujra, es semmivel nem cseszhettem el, nem jartam hulye oldalalkon, es a zonealaram is max protection-en van + fenn van az avast naprakeszen. Nem ertem hogy mi a baj, es az a furcsa, hogy csak neha, most mar gyakrabban csinalja ezeket a figurakat, s neha el is mulik egy ideig, s majd ujrakezdi. Nem tuningoltam semmit, abszolut alapon van a gep. Es itt az 1 millio forintos kerdes: Mi lehet a baj?(mar futott a prime95 24 orat, a memtest 3 orat, a smart hdd scan 3 orat es semmi :() -
#15819 töröld ki őket, és indítsd újra a gépet. esetleg tedd fel újra az alaplapi chipsett drivert. -
Emmegki #15818 Először ki kell törölni a régieket. -
vodMarci #15817 A Vezérlő pultban lévő Add Hardware?
Megpróbáltam úgy felrakni,hogy nem törlöm ki őket,csak akkor megint ugyan azzt írta ki(19-es hibakód,meg az egyiknél 41-es van.) -
Emmegki #15816 Pont tegnap találkoztam ezzel amikor egy CD író program nekem is elqrta a meghajtóimat és sehogy se látszottak 19-es hibakód.
Annyit kell csinálni hogy kitörlöd őket az eszközkezelőből majd rászabadított az add hardware wizardot ami újratelepíti őket -
#15815 Szaisztok! Van egy ati radeon 9600xt videókártyám. Ha bedugom az alaplapba, akkor egy piros lámpa kigyullad az alaplapon, és nem indul a gép. Ha az ati 9550 es kártyát dugom rá, akkor müködik a gép. Az alaplap ASUSp4t533-c. -
#15814 Na jo a vidikartyam azer szep h kb 2 honapja rendszeresen kerdezgettem mindenkit..:)es rajottem h video modot kelene alitani..:D es ebben a fear segitett mert nemvolt hajlando elindulni..:Dde mostmar onkent es dalolva cszek..:Dmer t nem fagy le 20 percenkent..:D -
vodMarci #15813 És nekem a DVD és a CD lejátszós gondomat nem lehet megoldani a BIOSban?Eltűntek a sajátgépből...stb(lejjebb) -
#15812 Fast writest kapcsold ki a biosban -
Bendegoose #15811 Hali,
Router konfigurálásban keresek GURU(KA)T
volna egy Draytek Vigor 2900VG
és gondjaim vannak a call schedule és a macadress control beállítással. . .
Plz,
Hlp,
Thx,
Üdv,
B.
-
#15810 Eloszor nezd meg, jo e a CPU hutese, aztan cserelj VGA drivert ha megsem az lenne a gond.
Eloszor a szoftveres hibakra koncentralj, csak utana johetnek a hardveres problemak feltarasa. -
Vans #15809 hello ha elindítok egy játékot 5 perc után lefagy a gép elképzelhető hogy a rammal van gond?tud valaki segíteni?(256mb ram,ati 9600xt vga,amd 2000+ cpu) -
#15808 Hát ja, nekem nem egészen 1 napig volt fent az x64-es win. :) -
#15807 Csak azoknak, amelyek a rendszerfajlokba is beepulnek, amugy sima 32bites programok tobbsegenek mukodnie kell azon az OP. rendszeren is. -
#15806 az oprendszeren kívül az alkalmazásoknak is kellene támogatni a 64 bit-et? -
#15805 Szedd le a 64bites XP-t es tedd fel a sima 32 bites valtozatot.
Majd csak a Vistatol lesz erdemes 64bites rendszert telepiteni. -
#15804 Atya ég. Mi történhett nálam?
1 hete leégett az alaplapom és ráfogtam hogy inkább egy 64-bites AMD-t kérek a régi Intel CPUm árából. Felraktam a 64 bites windows XP-t, a 64 bites drivereket (nforce3 6.34b, nvidia 81.98) Eddig csak szintetikus benchmrkokkal néztem és úgy tűnt megérte ez a kis ráfizetés ha már leégés volt. De nevetséges, hogy ha elindítok egy játékot akkor az FPS plafonozik hogy 120, 130, de mégis meg van lassulva az egész. Most épp a Counter-Strike: Sourcet néztem és ott is olyan mintha lassított felvételben nézném az egészet, negyedére van lassulva. Ha egérrel forgok az gyors, de az előrehaladás lassú. Vicces, hogy ilyen hiba előfordulhat. Mit lehet tenni vele? Láttott már valaki ilyet? -
vodMarci #15803 Nem.Újra lett rakva a gép,és haver adott egy DVD ramot,hogy rakjak rá egy filmet.Fogtam a filmet,és csak úgy ráhúztam,de a C:-be meg Imga fáljt csinált,így töröltem mind két helyről.DVD íróval akartam rárakni,és mivel a gépet újra rakás ellőt nem formatáltam le,hanem úgy raktam fel,hogy maradjon az akkori fáljrendszer.Így azzal az íróprogival akartam írni,ami rajta volt,és amikor elindítottam,kiírt valamit,és onnan tól már nem is volt se DVD,se CD lejátszóm. -
#15802 nem trükköztél starforce védelemmel? -
vodMarci #15801 Nincsen letiltva.A CD és a DVD lejátszó jelének sarkában van egy felkiáltójel.
Az egyiknek a tulajdonsága:
A Windows nem tudja elindítani ezt a hardvereszközt, mert az eszköz konfigurációs információi (a rendszerleíró adatbázisban) nem teljesek vagy sérültek. (Kód: 19)
Az eszköz hibaelhárításához kattintson a Hibaelhárítás lehetőségre.
A másiknál meg ezt írja ki:
A Windows sikeresen betöltötte a hardvereszközhöz az illesztőprogramot, de nem találja a hardvereszközt. (Kód: 41)
Az eszköz hibaelhárításához kattintson a Hibaelhárítás lehetőségre. -
#15800 Meg egyszerubb megoldas a google, ha mar van internetunk akkor hasznaljuk legalabb! -
#15799 Nnem, de ezt te is meg tudtad volna nézni az epox.comon. -
#15798 EPOX EP-8K9A(I)alaplap támogatja a sata-s HDD-t?
Valaki megtudja mondani nekem?
Thx. -
#15797 lol, azt hittem a gépből :DDDDD -
#15796 Vezérlőpult---rendszer---hardver---eszközkezelők---cd/dvd meghajtók és ott nézd meg hogy le vannak-e tiltva ha igen akkor a tiltást old fel utána restart és elvileg jó lesz. -
vodMarci #15795 A sajátgépből tűntek el!:) -
vodMarci #15794 HELP!!!SÚLYOS GOND!ELTŰNT A DVD ÉS A CD LEJÁTSZÓM!Mit tudok csinálni,hogy újra meglegyenek??HELP!!! -
#15793 walkman, hangkártya bemenet, hangrögzítő -
#15792 magnó kazettát hogy tudnék átvenni cd re audio formátumba? vagy tudtok e olyan üzletet ahol ezt megcsinálják? ha igen akkor hol?
-
#15791 hát akkor minden szépen kiszed és újra berak, de csak a létfontosságú alap cuccok, aztán próba -
#15790 nem.. vahh vmi kontaktos cucc lesz szal mennie kéne szervízbe de akkoris.. kinek van kedve ilyesmire ugye. hehe :P