64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
DirtyPio #15909 Hello, az ugye nem normalis, ha dvd iras kozben nem tudok semmit csinalni, mert lekoti a procit teljesen az iras? Ilyenkor mit lehet tenni? -
Aspyrin #15908 Intel procis nf4-sli-re gondoltam, csak kissé belezavarodtam :) -
orsolykaa #15907 Igen kösz :) -
#15906 Megfelel? -
#15905 Innen szedegesg le a cuccokat és próbáld ezzel. Igaz h mindent külön kell telepíteni, de nálam műxenek ezek, bár az én tunerem az expert verzió.
Egy próbát megér... -
orsolykaa #15904 Sziasztok segítsen légyszi aki tud :P
Van húgomnak egy WB-1200p Mini Webcamje, újra lett telepítve a gépünk és ő meg elhányta vhol a telepítő CDt...
-
#15903 Sziasztok
ez a hétvégém valami rémálom .....
TV TUNER .... Leadtek WinFast tv2000xp RM Edition .
A dobozban található drivert nem hajlandó feltelepíteni .
Idézem : "Not Supported-;;2600.xpsp_sp2_gdr.050301-1519"
Ezt kiírja és utána nem csinálja tovább.
-
CybM #15902 melyik resz nem volt ertheto ?:D azt probaltam leiirni, hogy nem hiszem hogy a dvd-iroval lenne gond, hiszen ua.-t tapasztaltam mind a 2 esetben. Es nem hiszem hogy a regebbi modell, es az ujabb modell is ua.-t produkalna mert hibasak az irok. -
#15901 na ezt most kicsit gondold át :) -
CybM #15900 jaja, igaz mind a 2-o pioneer de nem hiszem hogy ugyanazzal a hibaval vettem volna kozel 1 ev kulonbseggel irokat :| mellesleg a regi 109-es volt az uj me g110-es :| es termeszetesen frissitettem is oket a legujabb FW-re miutan ezeket a dolgokat tapasztaltam, de semmi valtozas., ezert vagyok ilyen tanacstalan :\ -
Aspyrin #15899 Javítva: az író nem valószínű hiszen azt is cserélted. -
Aspyrin #15898 Szerintem az író lehet a ludas. A codegen táp viszont a noname kategóriához tartozik. -
CybM #15897 uhh, most neztem meg, nem is noname a tapom haem codegen 400W-os tap, akkor mar abszolute tanacstalan vagyok :| -
CybM #15896 Sziasztok!
Van 1 eleg idegesito visszatero problemam. A gond az hogy miota vettem DVD-irot nem tudom normalisan hasznalni. Ez ugy nez ki hogy, nagyon sok lemezt az elejen nem is irt meg jol (gyorsan), lasabb 4x-es sebssegeken tudta csak megirni a dvd-ket. Es most ne princo-ra gondoljatok, hanem aritan keresztul verbatimig minden volt. Jelenleg is verbatimet hasznalok.
Szoval a jelenseg a kovetkezo. DVD-iro elkezdi irni a dvd-t majd 10-12% nal megall az iras, kifogy a buffer,led kialszik. Aztan felporgeti ujbol a lemezt es irja tovabb. Utana mar csak neha alszik el 1 pillanatra a led, es a buffer is kimarad 1 picit. Az igy kiirt DVD-k mukodnek, de ez nem jo. Ha megnezem a lemezt lehet latni hogy nem szeppen 1befuggoen irja meg hanem csikos stb, tehat tuti vacak minoseg. Es ez a 10% koruli megallas nagyon jellemzo.
Eloszor egy 109es pioneer volt a gepbe, epox 8rda+ nforce2 alaplap 1800+xpvel, 1giga memoriaval, 400W os tappal, vinyok stb. Azota annyi valtozott hogy szinten nforce2-el alaplapom van abit nf7 sg2, masfel giga memoriaval (teljesen atcserelve), sempron 2800+ proci, stb. tehat minden lecserelodott a tapon kivul (noname 400W). A dvd iro mar volt mindenhol masterkent slave kent 1edul a kabelen meg vinyoval is, mind1 volt ua a jelenseg.WinXP is soxor volt mar ujrarakva, es nerobol is tobbfelet hasznaltam 6x-tol a mostanit 7esig, mind1ikkel ua. sot hasznaltam valami ones-dvdiro progit annal is megall 10% nal. Eleg rejtelyes :\ En mar csak 1edul a tapomra tudok gondolni, mivel noname 400W-os, viszont sosem volt problemam vele. X800pro videokari van benne, es hasznalom is rendesen a gepet, jatekokra, 3D stb szoval izzasztom es sosem tapasztaltam hogy baj lenne vele, de ez nem kizart csak feleslegesen nincs kedvem kiadni 10ropit uj tapert (ha nem az a baj).
Talalkozott mar valaki hasonlo problemaval? Nagy segitseg lenne ha erre valaki tudna a megoldast.
Elore is koszi!
ps. jah a biosomba nincs olyan hogy a cpu fan speedjenek figyeleset kikapcsoljam, mert mar ilyenrol is hallottam....
Jah es meg valami amit kifelejtettem. Ugye a legujabb 5.10-es nvidias dirver van hozza, amit probaltam mar ugyis hogy nem telepitettem az ide vezerlot meg hogy igen, az eredmeny ua. volt :|
Es me g1 readas van amikor image filebol akarok kiirni es ezt a hibat kapom a nerotolnspecified Recorder Error
G: PIONEER DVD-RW DVR-110D
Felporgeti a lemezt beleir 1 picit az elejbe de csak annyit hoyg elbassza a lemezt es mar meg is all, es dobhatom a kukaba. A ones-ezt nem cisnalja azzal megirhato az image file, de az is a fentiekben leirtakat produkalja. -
Aspyrin #15895 Véletlenül nem intel chipsetes nforce4 alaplapod van? Mert ahhoz létezik kimondottan sli-s drivercsomag. Egyébként a www.nvidia.com -on találhatod meg a legfrisebb meghajtókat a kártyádhoz. -
#15894 Az elképzelhető ...... hol van a neten ahol ki leht lesni melyik a jó ?????
-
Aspyrin #15893 Az x800gto valóban jobban teljesít mint a 6600gt(bár nem sokkal) de a cerkát a p4 porig alázza, szóval maradjon az utóbbi. -
izb #15892 Életemben nem konfiguráltam ilyen gépet még véletlenül sem,de nem lehetséges,hogy egy olyan verzióju detonátort akarsz rányomni,ami nem szereti ezt a párosítást?
-
#15891 Sziasztok
Ha SLI-ben van két kártya / 6800GT 256MB / és újra van rakva a Windows akkor hogy kell telepíteni a VGA driverét ????? Folyamatosan beleköt valamibe ...
A leállás már megszünt /kivettem egy vinyot / de most meg ezzel bass...a a rezet .
előre is köszönöm
-
#15890 Én erre szavazok - "Pentium 4 2.8 Ghz 64 bit + 6600GT 128MB" -
#15889 cerkát felejtsd el! -
#15888 Hello
Szerintetek melyik jobb:
Celeron D 2.8 Ghz 64 bit + X800 GTO 256MB
Pentium 4 2.8 Ghz 64 bit + 6600GT 128MB -
#15887 Alapon megy a CPU ...... alindítottam a 3Dmark05-öt a GT3 cANYON fLIGHT-ig bírta ...... Megörülök -
#15886 Valamit kihagytam ...... húzva van a CPU .... ÍGY MÁR 476W !!!!!! -
#15885 Most nézem .... a két VGA-n az egyik 69 fokos a másik 71 fokos ...... ez se valami jó .... de is újrainditaná ha ez lenne a gond -
#15884 akkor eléggé a határon van -
#15883 Újraindulást igen de leállást még nem láttam ........ -
#15882 Most számoltam ki a neten ehez a konfighoz mi kell 447W-t lett az eredmény .
Ha csapatom akkor is ennyi ??? -
#15881 Probáltam úgy , hogy a 4 RAM-ból 2-őt kivettem ..... úgy nem csinálta
BF 2.-nél sem volt semmi gond ...... de a FEAR vagy a 3Dmark05-nél egyszerűen leállt a gép. -
#15880 Egyszerűen ki tudod próbálni, hogy sok e neki a cucc, a felesleges vinyókat és optika meghajtókat lehúzod és teszteled úgy mit csinál.
A vga-ra nem kell tápcsatit dugni? Vagy annak hiánya nem okozhat leállást? -
#15879 Ennek a tápnak bírnia kellene… -
#15878 Szóval - Thermaltake Purepower atx 12v 2.0 460W
Ez lenne az .... -
izb #15877 Pontos táp leírást copyzd ide.
De elképzelhető,hogy max terhelésen kevés neki a szufla,de igy sem igazán értem hogy miért leáll,és miert nem újraindul. -
#15876 Semmi , egyszerűen leáll .... -
izb #15875 De simán csak leáll?Alaplap nem megy tovább??
Újraindulás nincs?? -
#15874 Akkor mi a gond ???
-
izb #15873 Szerintem mivel márkás a tápod,ezt a konfigot simán kéne vinnie.
-
#15872 Csak játék közben / Pl : FEAR ... vagy a 3Dmark05 / -
#15871 Thermaltake
sorry .... fogalmam sem volt , hogy kell leírni
Szóval fent látható tápról van szó .... -
izb #15870 Te figyu ez milyen táp már??
Ilyen nem létezik,vagy igen?