64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
DirtyPio #15949 Kosz, az volt irva, hogy PIO mode -
izb #15948 Rendszer diagnosztikai program.
Everest -
#15947 Mi az a Everest???
-
izb #15946 a két alaplap csere között gondolom cseréltél windowst ugye?
Everestet próbáltad már? -
#15945 HELP! XP1700+ procim van és elvileg 1500Mhz-en kéne mennie, de a Vezérlőpult-Rendszerben 1100Mhz-et mutat. Na mondom felhúzom a BIOS-ban, de csak a BIOS betöltésnél(amikor bekapcsoljuk a gépet) kiírja 1.54Ghz, Vezérlőpult-Rendszerben ismét csak 1100Mhz-et mutat. Volt alapcserém, de nem hinném, h emiatt, mert a szar Mercury-t cseréltem le ASrock-ra. Mitévő legyek? Elvesztettem 400Mhz-et? Vagy nem kellett volna lecserélnem alapot? Érezhető, h lassú a gép.
-
ma1x #15944 Meg úgy általánossgában pl. generic host procces interent explorer, stb., ezeknek lehet mindent engedélyezni, vagy csak a kimenőt? -
ma1x #15943 Tűzfal beállításában kéne egy kis segítség!
Netes játékoknál kerio irogatja ki, hogy engedélyezem e a bejövő kapcsolatot (többféle címről). Honnét tudjam, hogy melyik az amit engedni kéne? Ha tiltást nyomok ugytűnik úgy is megy, de lehet néha ez okoz gondot amikor vmi nem okés. Mondjuk nem is értem ennek az egésznek működését, ha nincs engedélyezve bejövő kapcsolat, hogy tudja nekem a server elküldeni h a többi játékos mit csinál?? -
izb #15942 Nem feltétlenül.
sőt az esetek nagy töbségében driver vagy hardver hiba,de nem zárható ki a windows hülyesége sem:)
Ha csinál legközelebbb ilyet,akkor írd fel pontosan a hiba kódot,és oszd meg itt velünk.
-
Aspyrin #15941 Okozhatja pl. memória is -
alakulat #15940 oké. de ez csak a windowst érinti ugye? semmi hardver? -
izb #15939 Ha legközelebb ezzel a tünettel talizol,akkor írd fel a hiba kódot,és copizd be ide.
Úgy segíthetünk.1000 oka lehet amitől elszállhat.
-
alakulat #15938 De micsoda ez. Ha ujratelepitem akkor oké lesz? -
#15937 Általános Win problémák egyike az ilyeneket fel sem veszem -
dr0w #15936 Koszi, de picit olcsobb megoldasra gondoltam:) -
alakulat #15935 Hi!
HELP!!!
Be kapcsoltam ma a gépem és olyan fogadott hgy: Kiirta hogy a rendszer hibát észlelt és ezért leállt, ha ezel most találkozott először akkor indítsa újra a gépet. Én ujrainditottam és be is lépett. DE nem tom hogy mi lehet a gond. Valaki segítsen!!!! -
#15934 HELP! XP1700+ procim van és elvileg 1500Mhz-en kéne mennie, de a Vezérlőpult-Rendszerben 1100Mhz-et mutat. Na mondom felhúzom a BIOS-ban, de csak a BIOS betöltésnél(amikor bekapcsoljuk a gépet) kiírja 1.54Ghz, Vezérlőpult-Rendszerben ismét csak 1100Mhz-et mutat. Volt alapcserém, de nem hinném, h emiatt, mert a szar Mercury-t cseréltem le ASrock-ra. Mitévő legyek? Elvesztettem 400Mhz-et? Vagy nem kellett volna lecserélnem alapot? Érezhető, h lassú a gép.
-
#15933 Igen, neha en is oldalba vagom!:)
Persze, en is arra varok, hogy tonkremenjen teljesen ,kolteni nem akarok egy 130 euros monitorra, ezutan ugyis veszek egy normalis LCD! -
#15932 dr0w!
Ajánlom figyelmedbe: http://prohardver.hu/c.php?mod=20&id=524&p=
-
#15931 Hi aLL
Az én 1,5 éves LG monitorom képe összeugrott 1-2x. Nem, nem 16:9, hanem kb 16000:9.
Oldalba vágtam és láss csodát: működik. Csak a szerelő miatt mondom, mi van ha elviszem, és ott működik, sztem nem nagyon tudnak mit tenni vele, ráadásul elkérnek a vizsgálatért 2-3 eFt-t.
Úgyhogy szerintem nincs más dolgod, mint várni amíg tönkremegy, addig szerezz egy tartalék monitort, vagy nemtom ;-/
bYe -
dr0w #15930 Sziasztok!
Szeretnek egy uj gepet venni (64 bites amd proci, radeon x800), es a kerdesem az lenne, hogy milyen hutoventillator(ok)kal tudnam elerni, hogy hutes is legyen, meg halk is legyen amennyire csak lehet?
Elore is koszi! -
#15929 A maximum 85 hrz-en van, de most leveszem 75-re az pont feluton van! Hatha.. -
#15928 Akkor mar lejart a garanciam!
-
#15927 jogos -
#15926 Fél év alatt nem jutott eszedbe, hogy talán el kellene vinni egy szerelőhöz? -
#15925 a képfrissítés vagy túl magas vagy túl alacsony. A legrosszabb esetben képcső -
#15924 Hali!
Mostanaban a monitorom kb. 15 percel a bekapcsolas utan elkezd sipolni, ilyenkor egy pillanatra kiszoktam kapcsolni megvarom amig standby-ba teszi magat, aztan ujra benyomom! Ezek utan a problema nem is jelentkezik mind addig amig ujra be nem kapcsolom a gepet par ora, vagy egy nap utan!
Egy AOC 17" crt-rol van szo, juniusban lesz 2 eves, de mar kb. fel eve csinalja ezt!
Elore is koszi a segitseget! -
csuvisz #15923 Kösz!!Nem csatlakozik.Azt irja ki,a távoli számítógép nem válaszol. -
#15922 gondolom így:)
SyManteC
-
#15921 és az SMC-ből hogy lett Symantec? :) -
#15920 nem routor hanem router
de mit jelent az, hogy nem szuperál? -
csuvisz #15919 Üdv!Nekem az internet megosztással van gondom.Vásároltam egy,SMC7004VBR(simantec)-routort,de nem szuperál.Pedig mindent megadtam amit kért.Létezik az hogy,az internetem miatt?512-es MDSL(mikrós)netem van.Ha valki tud,segítsen!Előre is kösz. -
izb #15918 Sajátgép jobb gomb tulajdonság-eszközkezelő-IDE ATAPI vezérlők-Parallel ata controller
Itt keresd meg a dvd íródhoz tartozó bejegyzést.
--------------------------------
www.izbsystem.hu
-
DirtyPio #15917 es azt hogy tudom bekapcsolni, vagy hol nezhetem meg, hogy be van-e kapcsolva? -
izb #15916 Direct Memory Access = közvetlen memória hozzáférés
www.izbsystem.hu
-
DirtyPio #15915 Mi a DMA? Mert en regebb dvd iras kozban nfs:mw-tem max. beallitasok mellett, es nem volt gaz. -
rlz001 #15914 ezer köszönet -
#15913 coolbits2.reg kell neked -
rlz001 #15912 Vettem egy 6800 GT-t és feltelepítettem a legújab drivert. Nem ajánlja fel ai a képfrissítési beállításokat, így a játékok csak 60 Hz-en futnak.
Kérlek segítsetek!!!
Köszi -
izb #15911 DMA nincs bekapcsolva valszeg.
www.izbsystem.hu
-------------------------------
Itt vásárolok,és azon kívül,hogy egy jó bolt,semmi kötödésem sincs hozzá,max az,hogy korrekt a kiszolgálás,és a garanciális ügyintézés,ami manapság ritka mint a fehér holló
-
#15910 Azzal a géppel ami az aláírásodban van?
Nem normális, de az én véleményem szerint nem is szokás addig mást csinálni. 10-15 perc alatt kész az írás...