64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • Bandi 18
    Szerintem a Videocard-ra gondolt.
  • izb
    60 fokos a 64 bites AMD prockód,aktív hűtéssel??
  • JimKirk
    Nekem Zalmi van es terhelve 60 korul van ugy, hogy 5 volt-rol megy a venti, gyarival volt neha 90 is.

Viszont hangja semmi!
  • izb
    Konkrétan mit jelent,hogy szarakodik?
  • rvn
    Az én karim terhelés mentesen
    GPU 39 °C (102 °F)
    GPU memória 36 °C (97 °F)
    Terhelve sem megy 50 fok felé!

egy abit x600 pro ez megfelelö neki?

• gadna
    de a videokártya és az ATI overdrive-nál(nincs engedélyezve) most 40 fokon megy. Ha meg kilépek a játékból, és egyből megnézem 47 fok.
    Saphire 9600 xt

mi lehet a baj?
  • JimKirk
    Ha jol ertem akkor a videjokartyat 47 fokon megy terhelve?
    Azt, hogy nalad mi lehet a baj nemtom, de hogy quva jo huto van a kartyadon az biztos!

(nem 74 akart az lenni? bar az sem sok)
  • gadna
    Hali

Megy egész nap a gép, semmi gond. Kari hőmérséklete 40 fok. Elkezdek bármivel játszani, 5 percet tudok, elkezd a kép szarakodni, mint mikor túl van húzva a kártya. a fok felmegy 47-ig. Mi lehet a baj?
    Ha kilépek a játékból, visszaáll 40 fokra és műkődik tovább rendesen
  • T0NY
    Hello
    Melyik jobb:
    1. ASUS P5ND2 SLI nForce 4
    2. Gigabyte 8I945P-G
  • horst
    Hello.
    Köszönöm.Az a baj, hogy nem találom a SndVol.exe-t!
  • Anotino
    Az sndvol32.exe a win hangeroszabalyzo progija. Ha csak szimplan elinditod az exe-t, mit ir? Elofordul meg olyan is, hogy virusok letorlik vagy atnevezik, es bekoltoznek a file helyere.
  • horst
    Hello.
    Az a problémám, hogy amikor a vezérlőpult, hangok és audioeszközökben az audio fülöben próbálok hangerőt állítani (hangerő gomb) azt a hibaüzenetet dobja, hogy: "a windows nwm tudja végrehajtani a SndVol32.exe fájlt."
    Tudna valaki segíteni, hogy mi ez?
    Köszi
  • Thanatos
    thx :)
  • Hunter of Deer
    helloka!
    geeforce fx5500hoz nincs valami jo beallitas vagy valami amivel fpst lehet nyerni jatekokban? ha lenne pls segitsetek%
    thx!
  • dara
    Két külön cég a KingMax és a Kingston (e nélkül).
  • Thanatos
    Geil? sose halottam ilyen márkáról még :) de ha jó márka akkor oks, még csak annyit ez már csak sima kiváncsiság hogy kingstonehoz van közve vagy csak "névrokonság" ? :)
  • izb
    Jó kis ram az.nem egy Geil,de nem is az a kategória
  • Thanatos
    ráaádsul direkt bele van irva céginfojukba hogy tlefonos egyeztetésnél szólni kell hogy depo-n látta az ember...
    nekem jónak tünik igy ha memcsimet télleg el tom andi 8-9k-ért kijövök olyan 21-22 körül és van 2 giga ramom...
    kérdés akkor hogy ez a kingmax van anyira márkás hogy két külön darab is együt mennyen?
  • izb
    na akkor ott kell vásárolni.........
  • izb
    szerintem mindkettő fasza választás
  • Thanatos
    msot láttam van ez a kingmax 15k-ért kereken compex trade-nél, onnan van a videokártyám , és visszamlékezve a chieftec tápo m is amire szónélkül emgadták élettartam garit anno...
  • Thanatos
    vagy akár e-mail közvetlen a cégnak..., ott már csak nem basszák át az embert...
  • Thanatos
    DDR 1024MB 400MHZ A-DATA /original/ (3 év garancia) 16 500 Ft 19 800 Ft
    DDR 1024MB KINGMAX 400MHz Super RAM (3 év garancia) 16 950 Ft 20 340 Ft
    ez a kettő alien computer házi árlistájából van, róluk azthalottam elég megbizhatóak, ezek milyen vételnek tünnek?
  • izb
    ha telefonon lebeszéled az más persze gondolom.
  • Thanatos
    énse onnét veszek..., tájékozodás only, hogy képbelegyek nagyából milyen áron kéne megprobálni felhajtani a cuccot
  • Thanatos
    amugy lentebb irt kingmax rmaról valami vélemény? mert az árilag még nem oylan vészes és ha 8-9 körül le tudnám adni smotanit olyan 26k körül jönék ki ami szvsz 2 giga rmaért nem rossz
  • izb
    a kiskerárak meg álljtólag még rosszabb mint a depo.
    onnét még nem vásároltam,de ijeszgettek már elég sokan
    igy nem vettem még semmit onnét:)
  • Thanatos
    sejtésem szerint semennyire :/ de szvsz tel megkérdezni vane, ár aze, ha igen akár telefonon félretetetni ha lehet vagy ha raktáros buli rendeljék meg és goto érte..., ha meg nincs/nem annyi akkor koc, nem? csak mert ez igy még midnig jobb mitn egyesével bogarászgatni bolt árlistákat vagy neadj isten hivogatni őket esetleg bemenni :/
  • izb
    Hát az árak is elég meredeken másak mint amit fent látsz a depon.
    Hogy erre mennyire lehet hivatkozni,azt nem tudom
  • Thanatos
    hát iylennél telefon az alap szvsz..., de ettől eltekintve mi az átbaszás még? és kiskerárak-nál is csak ugyanenyi a gixer?
  • izb
    Meghírdetnek valamit,te kinézed,de mikor náluk kifogy,akkor ők nem javjtják igy se nem valós es nem real az adatbázis.
    A depo ugy működik,hogy minden eggyes bolt saját maga managereli a saját készletét,ami se nem real se nem valós.
    Elfelejtik levenni azt ami elfogy,csesznek javítani az árukészletet miegymás.....

Kivételek mindig vannak,én is ismerek céget,aki lelkiismeretesen tisztítja az adatbázisát a depon.De nem árt telefonálni,mikor valamit el akarsz vinni valahonnét.
  • Thanatos
    a kingmax-nak amugy van bármi köze a kingstone-hoz? ha nincs miylen márka?
    pqi milyen márka? :) sorry a kruvasok kérdésért csak ehéten jó lenne elintézni...
    jah emg nem kötekedésnek venni amiket irtam depo-rol csak egyszerüen igy láttam és probálok tájékozodni hogy akkor most mi a wasistdas van :/
  • Thanatos
    de ez netes hirdetésre vonatkozik? egyáltalán amit a kiskerarak emg a depo csinál rendes hirdetés?
  • Thanatos
    mondhatják szvsz de ezzel max egy utat basztam el ebbe még semmi gáz sincs szvsz...
    bár internetes irdetésre nem tom miylen törvény vonatkozik..., azt tom ha pl papir újságban hirdetenk pl akció egyebek és elirják a 10k-s kártya árát 10k-ra akkor kötelessek anyiért adni..., és ált oda is adják mert különben fogyasztóvédelem nagyona tyúkszemükre lép..., de gondolom ez netre nem vonatkozik :/
  • izb
    Ha a hivatalos M.O törvényekre hivatkozva elviheted azon az áron,amin te megláttad,vagy hírdetve volt.
  • Thanatos
    elkéstem :) de mitől kamu azt nem vágom? nem ővék a boltok, gyk semmi közük hozá kitől vezsed meg? én nem ott veszem egyszerüen árat nézek és elmegyek gyaloggalop a boltba..., 9800pro amit vettem pl szintén depo-n láttam a boltot, tényleg anyiért votl mint depon irták, és tényleg 9800pro és mai napig semmi baja még csak a hütés se halt le
  • Met
    bemegyek a boltba, hogy a depon kinéztem valamit x forintért akkor mondhatják azt, hogy az nem annyi?
  • Thanatos
    ez jó hir
    pl ez is átbaszás:

Kingmax SuperRam DDR400

PC3200 (DDR400 MHz), 1024 MB (1 GB)

16 db

14.990 Ft

(br. 17.988 Ft)

depo.hu... (vásároltam már deporol és az nem volt az, mostani vidkarimat mai napig tökéeltesen megy :) )
  • izb
    kamu az egész,olyan mint a depo.hu
    Tehát ha valamit kinézel amire szükséged van,akkor ildomos elötte odatelefonálni,és lefixálni,mert az esetek 90% az adatok helyessége egyenlő a nullával.
  • Met
    egyhelyen , egyszerre stb jó esélyel, ha márkás akkor mégjobb az esély