64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • [Jakuza]
    Ha media Player Classicot hasznal, akkor nem kell AC3 filter sem.
    Sot feliratozo (Vobsub) sem csak bekell allitani az Option>Playback>Output menuben a WMR9 renderless modot.
    Ezek mellett DivX,Xvid valamint a ket alternative codec a QuickTime Alternative valamint a Real Alternative.
    Igy letudja jatszani a movokat es a real media fajlokat is.
    Esetleg ha kell meg valami mint pl MPG4 codec akkor felteheto.
    Nem kell ezekutan mar semmit, meg DVD lejatszot sem telepiteni, mert a lejatszo azt is lejatsza, esetleg csak ha valami kulonleges codec kell a lejatszashoz, bar ezek nalam mind elegendoek szoktak lenni.
    Amugy mar van magyar nyelvu Media Player Classic is.
    Innen letoltheto.
  • Tiberius B
    kicsit
  • Shep
    Gondolatolvasás? :)
  • Thanatos
    hát ace kodecpaknál nem sok szarabb összegányoltam pack van...
  • Tiberius B
    Már feltettem én is hálózatos kérdést, azokra se kaptam még választ.
    Egyébként, hogy lehet, hogy pontosan leírtad a problémáim egyikét?
  • Shep
    Remélem tud nekem vki. segíteni a következő probléma megoldásában. Adott egy asztali gép ezen keresztül csatlakozok a netre, van benne egy integrált, meg egy pci os hálókártya, van egy laptop amiben szintén van egy hálókártya, a két gépet összekötöttem egy crosslink kábellel ez eddig ok, de hogy abánatba csinálom meg, hogy a két gép lássa egymást, és a netet is meg tudja mosztani, próbálgattam ezeket az óriási winfosos varázslókat, de annyit sikerült csak elérni, hogy mindkét gép látja saját magát a hálózatban, nosvalamire biztos ez is jó, csak nekem nem erre van szükségem. Remélem vki tud segíteni egy részletes leírással. Előre is kösz.
  • Inquisitor
    Leginkább semilyen packot. Bár van egy ellentopic a HWSW-n, ahová bejár dícsérni a saját termékét egy srác (nem titok ACE), de valahogy még mindíg sok embernek ront többet, mint javít, bár állítólag már leszedhető szűz uninstall nélkül is.
    Szóval Xvid, DivX legutolsó (néha kell a jó öreg DivX3.11 külön), AC3 filter ...
    AC3 filter 1.02a test8
    Meg néha kellhet valami újabb MPG4/WMV9 kócek.

Ha viszont mindenáron csomag, akkor K-Lite, de csak azt ted fel, amit használsz is belőle!
  • Met
    én kézzel szoktam:)
  • rvn
    nem tudtok vmi programot amivel a webcamot tom állitgatni?
  • Bandi 18
    használj Mplayert és nem kell codec max felraksz egy DivX-et meg egy Xvid-et de codec packot semmi képpen ne
  • JimKirk
    Ez igy van!

Van valmi otleted?
  • izb
    Bios frissítés.
  • Kigyo
    Ez egy 2600 Barton elméletileg ismeri az alplap( http://www.asrock.com/support/CPU_Support/sempron.asp)
    a ramra gyanakodnék még hogy lassu mert nem (333 )az fbs elképzelhetö lenne?
    Köszi a válaszodat
  • [Jakuza]
    ????
    Ez eleg lol kerdes volt.
    Milyen codec ?
    De szerintem a tajekoatlan kerdesedbol itelve, eleg gyanusan valami gagyi mega codec packot hasznalhattal.
  • JimKirk
    Hali!

Melyik a mostani legujabb es a legjobb Codek?
    Azert kerdem mert formatalom holnap a gepet, es szeretnek mar vegre egy ujabbat felrakni, mert mar masfel eve ugyan azt hasznalom!
    Van amit nem jatszik mar le!
    Koszi!
  • ma1x
    #15944-re vki?

Ha a tűzfalban (kerio) alkalmazásonként tiltva van az interent befelé, hogyhogy mégis működnek pl. a játékok online, letölti frissítéseket, pályákat? Sz.r a tűzfal?
  • dara
    Azért jó lenne tudni pontosan milyen processzorról van szó. Lehet, hogy csak simán nem ismeri a BIOS, és nem jól állítja be. Esetleg az FSB alacsony.
  • Tiberius B
    A Fujitsu Siemens laptophoz járt Odyssey Client, ez a szar most egyfolytában telepíteni akarja magát, de nincsenek meg a telepítőfájlok. Most se telepíteni, se uninstallálni nem tudok semmit, mert ez futna egyfolytában. Mit lehetne tenni vele??????????
    Előre is köszi az ötleteket.
    Igazán benézhetne ár egy problémamegoldó is.
  • Kigyo
    sziasztok
    Az lenne a problémám hogy van egy asrock (k7vt4a)alaplapom van benne 512 ddr ram (133MHz) .
    Most vettem egy 2600 procit és a gép fagy ha nem fagy akkor 1600 nak ismeri fel alapbol az alaplap csak 1165 nek ismeri fel.
    Miért nem akar futni a névleges teljesitményén?
    Válastotokat elöre is köszönöm
    Üdv
  • Bendegoose
    Hali,

Router konfigurálásban keresek GURU(KA)T

volna egy Draytek Vigor 2900VG
    és gondjaim vannak a call schedule és a macadress control beállítással. . .

Plz,
    Hlp,
    Thx,
    Üdv,
    B.
  • tido
    Hali! Mi lehet a gondja az egeremnek? Logitech cordless(fekete): megnyomom a connect et, elkezd villogni, világit, aztán kikapcsol... új elemmel is :( segitség!!
  • Tiberius B
    Ha van egy router, ami küld/fogad adatokat az internetre/től és a gépnek/től, a gép látja, a gép tudja, hogy van internet, de ha bármi rá is akarna csatlakozni ténylegesen arra a bizonyos világhálóra, olyan mintha nem is létezne, akkor mi van??????
    És ha van egy gép meg egy laptop, amik össze vannak kötve, de nem látják egymást, mégha be is van állítva hálózat??????
    Előre is köszönöm, ha vki megoldja
  • Falconer
    Grat. Csak nehogy megint elfelejtse.
  • Falconer
    Érdekes, ez mindig van igy, te szivtad meg. Nekem ment igy is. VAnnak ilyen kompatibilitási bajok, csak sosem lehet tudni, hogy hol jönnek elö.
  • Goth
    Csodás! :D

X+Y. újraindításra meg ramcserélgetésre végre felismerte mindkettőt =)
  • Goth
    Külön-külön mindkettőt felismeri, de beleraktam mindkettőt, és csak a lassabbikat ismeri fel. 2db 512-es van benne, mindkettő DDR és csak 512-t ismer fel belőle.

mind2 ram és mind2 slot jó, ezt nemértem...

aztán még az sem mindegy melyik slotba melyiket rakom :D ha a gyorsabbikat teszem az elsőbe és a lassabbikat a másodikba, mindig újraindul a rendszer...
    Ez varázslatos :p
  • Falconer
    1) Nincs felrakva a drivere.
    2) Ha nincs a Router vagy a hálózati kiszolgálo gép bekapcsolva, akkor ezt irja ki.
    3) Be vanak kapcsolva, csak rossz a kábel. (pl crosslink helyett UTP patch vagy fordítva)
  • Falconer
    Az mindegy. Csak SD és DDR nem fog sohasem együtt menni. Ha beleraksz egy lasabb és egy gyorsabb DDRt, akkor a lassabbik sebességén fog menni.
  • Goth
    És ha mindkettő DDR?
    az egyik PC2100 133mhz, a másik PC3200 200mhz

ennek is egyeznie kell? :c
  • vodMarci
    Van az egyik gépemben egy hálózati kártya,csak állandóan azt írja ki,hogy nincs bedugva,pedig be van minden.Vettem egy újat és kicseréltem a kártyát,de a hatás ugyan az:nincs bedugva(pedig minden bevan dugva).Mi lehet a baj??
  • Falconer
    Persze, hogy nem! :) Soha nem fognak együtt menni, ez benne van az alaplap leírásában is. Vagy vagy. Ez két totál eltérö technika.
  • NEOreg3
    haverom vett egy 512-es DDR ramot, a már meglévő 512 SDRAM mellé, de akárhogy rakosgatja őket mindig csak az egyiket ismeri fel, külön-külön pedig mindkettő jó. Kompatibilisek egyáltalán egymással?
  • Falconer
    Nekem meg lenne egy Scanner problémám. Régebben már használtam, de most ujratelepítettem, és 256színben szkennel, pedig a 24bitet minimum tudta. A gebasz az, hogy a programjában nem lehet a színmennyiséget állítani. Már ujratelepítettem vagy kétszer, de ugyanez van. Nincs vkinek valami ötlete a megoldásra?
    Thx.
  • Falconer
    Rivatuner. De van egyáltalán a kártyádon hőmérő?
  • Bandi 18
    egy olyan kérdésem lenne hogy van egy Geforce Fx5700LE vidocard-om és everestben nem látom a GPU hőmérsékletet. Milyen más progival lehetne mérni?
  • T0NY
    Köszi
  • Bandi 18
    Itt megtalálod a választ
  • JimKirk
    Ezt jol felre ertetted!
  • T0NY
    Hello
    Melyik jobb:
    1. ASUS P5ND2 SLI nForce 4
    2. Gigabyte 8I945P-G
  • matkovec
    sziasztok nekem van 1 kis gondom szeretnem flesselni a dvd-rom om bioszat talaltom is de csak dos os at nemtudna valaki segiteni hogy kell azal zold agra vergodni? elore is koszike