64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
iguanodon #16110 Szevasztok.
Egyolyan problémám lenne, hogy van egy (478)foglalatos 3,2 ghz- es celeron procim gyári hűtővel, ami alap állapoton 53 c°, terhelt állapotban 70 c° fölé is csúszik.
Ez mennyire normális? A hűtőzsírt már kicseréltem újra mint amit beleraktak a boltban, de így csak 1-2 fokot nyertem. Félek, hogy tönkre megy a proci.
Mi az a hőmérséklet ahol már sérül a processzor, meddig normális a max hőmérséklet?
Segítségeteket előre is köszönöm. -
#16109 Másik probléma, hogy van egy őskövület gépem, amiben van egy PCPartner VIB823DS alaplap, legalábbis ennek kell lennie megnéztem progival, mert az alaplapra nincs ráírva semmi... de tényleg! Nah a progi megmondta, hogy ilyen az alaplapom és kész, nah felhúztam a DriverGuide.com-ra ott meg is van az alaplaphoz újabb BIOs-ok mármint amit még csináltak mert már nem támogatják... leszedtem, floppyra rá, AWDFLASH, BIOS frissítés, minden kira, habár egyszer kiírt vmit, hogy a program nem egyezik a verzióval, de mivel ennek nem volt értelme folytattam. a Frissítés lefut, minden király, restartkor ki is írja alul az új BIOS verzijót, de mikor megtalálta az IDE dolgokat, kiírja, hogy Floppy disk failk (C0) ami akkor szokot megjelenni ha pl fordítva dugom be a floppy kábelét az alaplapba, illetve a windowsban az egé sem műxik ami egy COM porton keresztül van becsatlakoztatva (vagyis nem alaplapra dugom rá az egeret... Nah szól minden király, minden működik, IDE, a kártyák benne, minden még a bill- is, ami közvetlen megy az alaplapba, de az egér, és a floppy az nem... totál nem tom most mivan, mert az alaplaphoz elvileg jó a BIOs, a gép el is indul és csak a rádugott floppy meg az egér nem megy.. bármi ötlet? a BIOS setupba is be lehet menni egyébként, már írtam a rossz BIOS fissítés topic-ba plz ne küldjön senki oda, de végül is ez nem rossz, tulajdonképpen -
izb #16108 2500+ Barton magos xp. -
#16107 Socket A-s procit szeretnék venni, melyik a legjobb? -
izb #16106 Fogj egy kis műszerolajat,és olajozd be a csapágyas részét a hűtődnek.
Valszeg csapágyas a kicsike.
Egyébként le kell annak jönnie,de csak óvatosan. -
Tofa #16105 Hali! lesz egy nagyon hülye kérdésem... a videókártyámnak a ventillátora egyszercsak megunta magát és most ugyan hűt és mozog, de mint egy szovjet kiszuperált porszívó úgy szól... először meglestem leporoltam hátha csak valami alapvető hülyesége van, és jobb is lett a kedve duruzsolt szépen nem is hallottam, de amint kicsit is elterheltem és rendesen bemelegedett megint rákezdett. gondoltam lazán lecserélem, hétfőn veszek egy hűtőt aztán rábuherálom... hát ez nagyon szép meg midnen, de hogyan lehet kihúzni azt a fehér csatlakozóját anélkül, hogy letörjem a foglalatot? elvileg egyszerűen ki kéne húzni... legalábbis nekem ezt mondták, de nem nagyon akaródzik és nem akarom szétroncsolni az egészet. szóval valaki aki kicsit gyakrabban bütyköli a gépét, mint személyem leírhatná hogyan is kéne kihúzni azt a nyomorult kábelt és mi a trükkje. előre is köszi! -
izb #16104 itt -
#16102 Asus K8N. -
#16101 AGP kell mindenképp és közép ár...valami abitra gondoltam , ötlet? -
#16100 szasztok
tudnátok nekem mondani egy jó olcsó boltot
ne prohardver gianni legyen
pls
lehetőleg legyen honlapja????????, -
zateh #16099 Sziasztok. Szereném a pc-t összekötni a tv-vel, de elég nagy a táv. Nem tudja valaki, h. mennyi az elméleti max. távolság, amin még nem csökken észlelhetően a jelerősség (minőség)? (ati7500)
köszi! -
somaaa #16098 A hűtéssel nem lehet gond, ma szereltem egy ventilátort a videókártyára, mert eddig nem volt. De a hiba nem szűnt meg. A processzor 55, a winchester 39 fokos. A táppal nem tudom lehet-e gond. Ha kihúzom mondjuk a cd meghajtókat akkor kiderülhet hogy a táp kicsi? -
#16097 táp? hűtés? -
somaaa #16096 Kösz a választ, elég amatőr vagyok bocs a hülye kérdésért.
Lenne még egy problémám:
Van egy Geforce FX5200-as videókártyám legfrissebb driverrel és az a baj, hogy játék közben rendszeresen kifagy a gép. A kép megáll de a hangokat lehet továbbra is hallani, szóval olyan mintha a játék futna tovább csak a kép állt volna meg. Nem szoktam sokat játszani de az érdekes hogy csak bizonyos játékoknál hal meg, pl: Warcarft 3-nál igen, de Age of Empires 2-nél nem. Minél tovább megy a gép annál gyakrabban jelentkezik a fagyás. A gépnek elméletileg elégnek kéne lennie hogy fusson rendesen (AMD 2800+, 512 DDR). Nem tudna valaki segíteni hogy mi lehet a probléma? -
#16095 mivel egy darab nem lehet dual, és mivel nem 400-as a ramod ezér tmegy a proci 166-os 200 helyett, 333-at nem fog soha kiírni :) -
somaaa #16094 ASUS A7N8X alaplapom van 2800+ Athlon procival és 1 db 512 MB 333 Mhz memóriával. Bootoláskor a gép azt írja ki hogy a memória frekvenciája 166 Mhz-en van és single channel módban. Mit is jelent ez és hogyan lehetne 333 Mhz-re állítani a memóriát? -
#16093 Biosban tudod beállítani, a gép bekapcsolását, Wake Up -ot keressél benne.
A program indulást pedig szépen megcsinálod batch fájlban.
pl:
@echo off
echo . elso program inditasa
"C:\Program Files\xyz1.exe"
echo . masodik program ..
msg * /w /time:15 program inditasa hamarosan
"C:\Program Files\xyz2.exe"
ezt elmented inditas.bat néven, ezt meg behúzod az indítópultra
-
matta #16092 Van olyan program, amely bekapcsolja a gépet, amikor beállítom.
Melyik programmal lehet bállítani azt, hogy amikor bekapcsolom a gépet, akkor elindítson egy programot, és (PL:)10 másodperc múlva egy másikat?
Vagy beállítom, hogy mikor indítsa el(időre)a programot?
Melyik fórum foglalkozik az ilyen témával? -
#16091 Meg tudná mondani valaki, hogy egy Abit IS7-E (s478-as) típusú alaplapba mekkora a lehetséges legnagyobb proci, amit bele lehet rakni? Jól tudom, hogy a P4 3.4-es Prescot a legnagyobb? -
#16090 Nagy a valasztek, neked kell behatarolni.
Olcso kategoria, dragabb kategoria, mi kell a lapon.
Esetleg AGP vagy PCI-E ?
Nem mindegy. -
#16089 lol...igen alaplapot természetesen -
#16088 Alaplapot -
#16087 sziasztok
AMD Athlon 64 3000 754 64bit BOX - ehhez a prochoz milyen lapot ajánlotok? -
#16086 akkor távsegítségezzél :) -
#16085 köszi, közben eszembe jutott. -
#16084 Az a távsegítség az MSN messengerben :D -
#16083 Hello
Sapphire X800GTO-ban milyen mag van??? -
dara #16082 VNC -
#16081 Mi is annak a kis proginak a neve aminek segítségével egyik gépről a hálón lévő másik gép képernyőjét látom és tudom irányítani? -
Tiberius B #16080 kösz -
#16079 Koszonom!
Most mar mindent vagok!:) -
#16078 [URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1038152034]#7-es hozzászólás[/URL] nekem ez segített. -
Tiberius B #16077 segíts! -
#16076 Nekem már jó, sőt a net is megy mindkettőn. -
izb #16075 Friss rendszerre 3 dolog kell max.
-dvix 3.11
-xvid ebből a legújjabb
-Ac3 codek
ace,k-lite, meg a többiek felejtősek,csak tönkrevágják a rendszered.. -
#16074 Most nekem K-Lite Codec Pack v2.24 van fent!
Az a baj, hogy nem vagom annyira temat, hogy tudjam mikre van szuksegem belole!
En eddig abban a tudatban voltam, hogy minden fele packokra van szukseg ahhoz hogy a filmeket normalisan le tudjam jatszani!
Most jol osszezavartatok!:D
-
#16073 Nah, megy ez neked gunyolodas nelkul is!
Ezer koszonet a felvilagositasert!
Meg a tobbieknek is! -
#16072 http://www.digit-life.com/articles2/digest3d/index0512.html
Nem egy teljes teszt de viszonyitasi alapnak boven eleg.
Amugy semmivel nem jobb kartya a 6600GT-nel, tehat kb egyszinten van azzal a kategoriaval.
Talan kicsivel alatta. -
ublu #16071 Sziasztok kérlek segítsetek. mióta a canon scanneremet feltettem nem nyomtat office programokból a hp nyomtatóm. Corel, photoshop, stb. tökéletes. újrainstaltam, de semmi. Előre is köszi. -
#16070 Hello
Tud valaki mondani X1600Pro tesztet??? Nem baj ha nem magyar.