64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
izb #16150 ezt nézd meg -
izb #16149 alaplapi chipkészlet friverét frissítsd -
cooldoc #16148 Bocs... Hol nézzem meg az alaplap jellemzőit? Pontosan melyik adat kell?
Mi lehet a hiba oka? -
izb #16147 na még1x -
cooldoc #16146 Hol nézem meg az alaplapotz ASUS 2,66 Pentium 4-es notebook -
#16145 Mi az alaplap tipusa? -
cooldoc #16144 Sziasztok!
Miután telepítettem a biztonsági frissítéseket az XP2-höz, minden újraindításnál az Új Eszköz Varázsló " lép fel. Utána - miután nem sikerül neki telepíteni, kiírja, hogy valószínűleg nem fog rendesen működni az új hardver... Semmit nem vettem észre tünetet, megnéztem a Rendszer/Eszközök/Hardvert és két ismeretlen eszközt (ACPI\WECO515\4&19A7495A&O, és ACPI\WECO517\4&19A7495A&O)talált az IDE /ATA /ATAPI vezérlők között.
A kódhiba 19-es. Mivel még mindig nem tudom mi ez, ezért fordulok hozzátok.
Azt írja, hogy a VxD-betöltő használatánál hiba történt. Mit tegyek, segítsetek! Egyáltalán milyen meghajtókról van szó? -
izb #16143 a csíkok és a foltok tipikusan memcsi problémára utalnak.
érdemes valamifajta hűtést rárakni,és akkor nem fog szemetelni valszeg.
a memóriának is kell gyorsulnia,mert ha hagyod alap órajelen,akkor igazából a kártya nem fog sokat gyorsulni,mert alap órajelen kéne a memcsiknek kiszolgálni a GPUt.
-
giovanni85 #16142 de boisban is fölismeri hogy van ez a meghajtó, és ki is írja jól az adatait; windowsban meg símán lehet vele bármit művelni... szóval a baj hogy az XP-t nem sikerült rátelepítenem! -
#16141 Hi!! Húztam a karimon, nem sokat így első nekifutásra, magórajelet 420mhz-re állítottam, memóriát pedig 310mhz-re, de amikor futattam a 3d markot, fura csíkok villannak fel, és színes foltok is megjelennek. A hűtéssel szerintem nincs gond, mert a gyári hűtés mellett még két 8 centis ventit raktam a kártya mellé. Az is feltűnt, ha a memórián nem húzok, akkor nincs ez a jelenség. Egymástól fügettlenül mennyire ereszthetem neki, mármint nem muszály mindkettőt húzni?? -
#16140 Csáó!!!!
Melyik jobb???
Gigabyte GeForce 6800GS 256MB vagy Leadtek Winfast PX6800GS 256MB ???
Indokot is ha lehetne meg mennyivel jobb az egyik mint a másik???? -
#16139 akkor jó. kösz. Sejtettem de biztosra akartam menni -
#16138 én nem vok valami nagy zseni de szerintem elbírja
nekem egy chieftec 410W-os van és semmi baj vele -
#16137 magyarul sata drivert szerezz hozzá -
#16136 A7V600X-em van de nekem, se látja lapból. DE a mistralba adtak hozzá egy sata telepító floppyt amit telepítésnél a fájlok beolvasása közben be kell tolni az arcába, és ott fog vigyorogni a vincsi, valahogy így: -
#16135 Szeintetek ha fejlesztem a gépem így:
Athlon Xp 3000+
6600GT 256mb
1gb ram
két dvd meghajtó
és egy vincsi.
Akkor egy 420 wattos chieftec elbírja a rendszert?
Vagy kell új táp is? -
#16134 Csáó!!!!
Melyik jobb???
Gigabyte GeForce 6800GS 256MB vagy Leadtek Winfast PX6800GS 256MB ???
Indokot is ha lehetne meg mennyivel jobb az egyik mint a másik???? -
giovanni85 #16133 Akinek asus A8N-e alaplapja van el tudná magyarázni hogy hogy lehet SATA-s winyóra rendszert telepíteni...mert hiába arra teszem a windows amikor CD-ről bootoltatom de amikor elkezdené a normális telepítést a szokásos telepítő fájlok másolása után azt írja ki hogy nem találja a hardvert ahonnan mehetne a windows.
PATA-nál nincs baj
Én arra jutottam hogy a A8NE-s alaplap BIOSába nme lehet normálisan kiválasztani a meghajtót amiről bootolni szeretnék.
nem tom mennyire volt érthető a problémám....szóval szeretném ha valaki elmagyarázná hogy lehet SATA-ra rakni a XP-t úgy hogy az legyen a rendszer lemez és működjön is róla!!
THX -
izb #16132 Jó kis progi.
Addig húzd ameddig lehet,hagyja magát. -
#16131 Hello!! Nos van nekem egy Xpert Vision 9800 pro-m 128 megás kari. Mi a véleményetek a Riva Tuner programról?? Mármint megbízható?? Szeretnék húzni a kártya órajelén. A gyári magórajel a progi szerint 378Mhz, a memória 297Mhz. Meddig érdemes elmenni??? Nemsokára lesz plussz hűtés a gépem oldalán... Lécci segítsetek!!! -
szerinted007 #16130 köcce
de ehhez tényleg nem értek: mi az hogy 1 és 2 oldalas? -
iguanodon #16129 Megtudná valaki mondani a PWM nek mennyi lehet a max hőfoka. -
izb #16128 Prohardver aprohirdetési szekciója -
szerinted007 #16127 bocsi, ez mostanában mindig elfelejtem -
szerinted007 #16126 hoppá...
kösz a segítséget, veszek akkor haználtan -
izb #16125 Válasz gomb használata javallott... -
izb #16124 Válasz gomb használata javallott... -
izb #16123 éppen ez az.
Nem olcsóbb,sőtt drágább mert kifutó technológia.
Használtan jóval olcsóbban meg tudod szerezni. -
iguanodon #16122 Köszönöm.
Megtudod mondani ennek mennyi lehet a megengedett max hő foka. -
szerinted007 #16121 sebességben
meg árban is, gondolom valamivel olcsóbb mint a ddr -
szerinted007 #16120 proci feszszabályzója -
izb #16119 Sebességben,vagy árban??
Tudomásom szerint lehet venni még boltban is. -
izb #16118 mondjuk -
szerinted007 #16117 és mennyi a különbség a kettő között?
sdramot lehet venni újonnan vagy használtan lehet csak? -
iguanodon #16116 Mi az a PWM?
-
izb #16115 pentium 3-as nál nincs választásod
ott csak sdram létezik. -
szerinted007 #16114 ezekhez a ramokhoz elég buta vok
most a ddr vagy az sdram a jobb? -
szerinted007 #16113 szevasztok!
pentium 3-ba milyen ram kell? -
iguanodon #16112 Szevasztok.
Én a hőmérséklet mérésre Abit eq-t használok ezen van egy olyan, hogy PWM, ez mi mert ez iszonyatosan melegszik, ha bepipálom a kikapcsolást alapból 70 fokon van elég hamar kikapcsol játék közben, egyébként 450w -os chieftec tápom van.
Segítségeteket előre is köszönöm. -
bepi #16111 zateh-nek:Nekem 6 méteres kábel volt.Semmi gond volt véle.