64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
Ted Beneky #16550 Köszi. Csak mert hallottam ilyen véleményt is.
Más : A proci tetejét " vajazzátok " a hővezető pasztával vagy a hűtő ( réz ) alját ? Adtak az ACF 7-hez ilyen pasztát, de az olyan mint a gyurma, kenni nem lehet ... -
#16549 szerintem mindegyik ventillátor a bordára fújja a levegőt, nem azon keresztül szívja -
#16548 nem
-
Ted Beneky #16547 Sziasztok !
Az Arctic Cooling Freezer 7-es procihűtő ventillátora a hűtőbordák felé fújja a levegőt vagy pedig elszívja onnnan ?
( nincs rajta nyíl és a szövegéből se derűl ki ) Köszi -
#16546 Nem Maxtort akartál modani?
-
#16545 Sziasztok!
Szerintetek miért van az, hogy a gép teljesen rendszertelenül, kifagy vagy csak újraindul??MOst pl.: vagy 1,5 órája megy de van h 10 percet se bír...
Meg az h ha létrehozok totalcmd-ben egy mappát, elkezd gondolkozni rajta és kb 10 mp után megcsinálja...?!?!
A WindowsXP újrarakása után(2 különbőző verzió) is ugyanezt csinálja, valamint a tápcsere sem segített.
Előre köszi, madi -
#16544 köszi, de megoldottuk:) a 220-as vezeték lett xar, kicseréltük, s azóta müxik:)) -
lowdog #16543 nem teljesen értem, mire gondolsz, mert azt hiszem, ezt már próbáltam (titkosítás nélküli wireless, többféle csatornát is kipróbáltam, MAC cím alapján szűri a klienseket a router, csak a két gép van beadva neki - egyszerre szűri a kábeles és a wireless kapcsolódókat)
ha nem erre gondoltál, pls próbáld meg bővebben kifejteni!
azért köszönöm az eddigi tanácsokat is! -
lowdog #16542 kösz a tippet, nemsoká kipróbálom... majd jelentkezem a fejleményekkel! -
#16541 hát a Samsungé tényleg elég magas -
#16540 Bocsi a nagy képért!
-
#16539 Nagyon melegszik a gépem??? Feltéve, ha pontos ez a Everest(CPU-ét jól méri, mert BIOS-ban ellenőriztem). THX!!
-
#16538 Hi! a routeres srácnak azt üzenem hogy elég nagy szívás ez a wirelesses dolog de ha nem tudod másképp megoldani akkor szedd le a titkosítást és álltsd be a routerbe(ha lehet, x-microba lehet) az acces controlt és add meg rádió fizikai címét. Ez azt eredményezi hogy csak azt fogja wirelessen föl engedni. Ugyan az adat nem lesz titkos de sztem ez nem nagy próbléma mert a netet úgyse tudják használni az acces control miatt akit mérdekel miket nézegetsz... annak váljék egészségére -
#16537 Na délután bekapcsolom majd ki, és nekem sem volt gép. Fel is hívtam szervízt, kijöttek a monitorért, és akkorra meg megint volt kép, de a sercegés, pattogás az volt szerencsére. Elvitték, de ők is leviszik Pestre, mert csak ott javítják. Legalább 2 hét. -
izb #16536 Hasonló problémval én is találkoztam.
Az én esetemben a megoldás a következő volt.
Fix IP cím mindkét csatlakozónál,de úgy,hogy kézzel megadtam neki mindent a dhcp kiszolgálótól a dns kiszolgálóig.
Ezek után ment rendesen mindkét gép.WPA titkosítást használd
-
lowdog #16535 sziasztok!
van egy kis router gondom, leírom hátha valakinek van valami jó tippje!
az router egy SMC 7004VWBR, wireless is egyben, egy ADSL-t oszt meg két gép között. az egyik sima UTP kábelen csatlakozik a routerhez, a másik pedig egy SMC 2662W (V.4) wireless USB adapteren keresztül.
kellett küzdeni a beállításokkal, gyakran 10-15 percekig nem volt net, hiába próbáltam a routerrel kapcsolódni, nem sikerült. Aztán átállítottam az egész hálót (a kemény 2 gépet :) ) DHCP-re, azóta folyamatos a kapcsolat: a router nem szakad le, az egyik gépen (amelyik kábellel van bekötve) folyamatos és gyors a net.
a másikkal viszont gond van (amelyik wireless kapcsolódik): néha még a routert sem látja, a netre meg pláne nem megy ki, ez megy pár percig, aztán pár percre megjavul (közben az UTP-s gép végig online), és megint elmegy a net. Signal strenght és Signal quality végig 80 és 100% közötti, hálózati titkosítás 128bites - probaltam WEP-et es WPA-t is, valamint titkositas nelkul (MAC filteringgel, hogy valami biztonsag legyen)
több különböző beállítást is kipróbáltam az elmúlt napokban (csatornák, sebességek, kódolások), de nem segített. egy PSP-vel is megpróbáltam csatlakozni a hálózatra, ez néha sikerül (legjobb esély rá egy modem és router reset után van), de legtöbbször elakad az IP kérés közben... fix IP-vel (DNS-nek a router beállítva) kapcsolódik a hálózatra, de nem tölt be semmilyen oldalt (DNS error)
ötleteket, segítséget előre is köszönöm!
-
#16534 vagy túl van terhelve a táp, vagy valami túlmelegszik (proci, alaplap), nézd meg a hűtőket hogy nem porosak-e ha igen tisztítsd meg őket... -
#16533 Hú, bammeg, de jó. -
#16532 -
#16531 Az nem az üveg, hanem a feszültség elosztó (ha jól emléxem, nem értek hozzá, a szerelő szavaira próbáltzam visszaemlékezni)
Ugyanis az enyémmel is UGYAN EZ TÖRTÉNT tegnap. Pattant ott hátul 3-4-szer egymás után, azóta sekép...
Ne használd a monitort, vidd gyorsan szervízbe, mert hamarosan megadja magát (az első hibák jelentkezése után még kb. 2-4 hétig tudod használni) -
#16530 Hi!
Mitöl csinálhatja azt a gépem(tegnap este óta), hogy fogja magát és lekapcsol csak úgy, még akkor is ha csak áll. Az idő random mindig... Ha újból be akarom kapcsolni, akkor van olyan, hogy bekapcsolódik, viszont még a BIOS sem jön be, fekete marad a képernyő. -
izb #16529 az mondhatni természetes a CRT monitornál egy idő után.
de hidd el,nem fogsz felrobbanni. -
#16528 De totál olyan, mintha az üveg pattogna 1-2 mp -ig.
Miért mi ez?? -
#16527 köszi
majd még talán winyó is kellesz.40 GB Maxtor-om van -
#16526 szal a lap m,aradhat :D -
#16525 procit.
aztán vga-t, vagy ramot. -
#16524 memória/VGA -
#16523 Asrock P4VM800 Intel Celeron 2.26 GHz 512 MB RAM Radeon 9250 128 MB DDR
sztetek ebbe mit érdemes fejleszteni ha nem akarom teljesen újraépíteni a gépet? -
Ferencz István #16522 Hy all!
A Samsung SyncMaster 797MB monitorról mi a véleményetek? Jó játékra? Hallottam hogy szép a képe csak nem tom hogy jó e játékra. Válaszokat előre is kösz! -
izb #16521 az újjabb fajta crt monitorok, ha lehet ilyenről beszélni az LCD korszak közepén,már nem előre ronbbanak,ha gond van,hanem hátra.
A hang nem olyan,mintha pattogna bent az üveg?
-
#16520 Amikor nem vagyok a gépnél, de be van kapcsolva, hogy kevesebb áram fogyjon, többekközött a monitort is kikapcsolom. Most hogy bekapcsoltam, egy csöppet megíjedtem. Iszonyú ropogás hallatszott a bekapcsoláskor, mintha valami üveg pattogott volna. Megcsináltam párszor, áramtalanítottam is, de csak csinálja. Mi lehet ez? Nem szeretném, ha az arcomba robbanna vagy valami ilyesni. Kb 2,5 éves Fujitsu Siemens 19"CRT monitor.
-
#16519 Oks, kösze, akkor AMD fronton nézek szét asszem :-) -
izb #16518 Ha most a nulláról kéne összeraknom egy gépet,akkor mindenképp AMD raknék össze,költség vonzattól függetlenül.
Árakról nem mondanék bővebbet,lehet olcsóbb lehet drágább,de ez nagyban pénztárca függő.
alap gép olcsób ez biztos. -
#16517 aszem a régi DDR már drágább mint az új, a proci az olcsóbb -
#16516 kösz -
#16515 Nem vagyok Intel fan, évek óta AMD-vel tolom, a bnőm új gépén agyalok, hogy mi lenne a legjobb választás. Fotókat retusálna csak, meg netezne, és egy ugyan olyan erős AMD még mindig olcsóbb mint az Intel, ugye? -
#16514 Hat az elso fenyevekkel jobb valasztas a masodikhoz kepest. -
izb #16513 semmi nem áll az Intel mellett még Photoshop alatt sem.
Nyugodtan vegyél AMD-ét, meg plussz ramot.
De ha szimpibb az Intel,akkor vedd azt. -
#16512 szerintem nem, az inkább játékra való, 6xx-es proci kell neked hidd el :) -
#16511 Ram nyilvánvaló, abból bármit csinálok a több csak jobb, de a platformban nem voltam biztos.
Egy AMD 64-gyel nem járok jól?