64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#16670 Arra gyanakodok, hogy a hangszóró kábelből csináltál egy kis vevőt és azzal fogsz be adásokat. Tekerd be alufóliával a kábelt, hogy leárnyékold. -
#16669 Ezt nem probáltam mert csak kurva ritkán történik ez meg nem kiszámítható.
De mi lehet ez van fogalmad? -
#16668 ha fülest dugsz a hangkártyába közvetlenül akkor is hallod? -
#16667 Semmit nem változtattam!
Most pl előbb olyan volt a szöveg: Kb még 300 méter és ottvagyok a garázsnál.
-
rborbely #16666 Hali!
Valakinek van ötlete a #16586-os kérdésre?!! Vagy esetleg megoldást tud rá?!!!
pls. Help -
rokkercsavo #16665 Meliy alegjobb winyó márka??
-
#16664 És a beszélés elkezdése óta mit változtattál? Mind szoftveresen mind hardveresen?
Azért érdekel, hogy miről dumálnak mert ha mondjuk rádióműsort fogsz akkor más hiba mint ha telefon vagy adóvevőt fognál. -
#16663 Semi beszélő progi nem fut a gépemen.
Már bocs de leszrom miről beszélnek De hogy kerül az én hangszórómba feltörték a gépem vagy mi a tök? -
#16662 miről dumálnak?
TS nincs bekapcsolva? -
#16661 Lehet hogy hülyeségnek hangzik de igaz és parázok mert nemtom mivan most!
Netezek és egyszer csak elkezdenek beszéélgetni a gépemen,de mintha telefonon beszélne vki vkivel.
Ez hogy lehetséges???? -
#16660 Help! Everest-en kívül melyik progi mutatja még a CPU és vinyók hőmérsékletét? THX!!
-
#16659 légyszi help vki!
véretlenül elállítódott vmi(felbotás; képfrissítés) a monitor beállításokban és nem tom bekapcsolni a moncsit. hogy tom visszarakni a beállitást a monitor nélkül?? -
#16658 Nos az új kékhalál amit dobott a gépem sima windowsos képforgatás közben:
"PFN_LIST_CORRUPT"
????
Énmár nem értek semmit, de, hogy lapot cserélek hamarosan, az fix... -
Szecsmok #16657 Sziasztok.
Egy kisebb problemam adodott...Az alaplapi driverem elveszett :-/ Lenyegeben, az alaplapot, es a rajta levo 2.0-s USB-t sikerult telepitenem, viszont az integralt hangkartyat sajnos nem.
A hangkartya tipusa: Intel 82801EB ICH5 - AC'97
Kerem, aki tud, segitsen nekem ehhez drivert talalni. Az intel honlapjan levo driverben az egyik fajl crc hibas, mashol pedig nem talaltam ingyenes drivert.
Kerem, akinek van egy kis ideje segitsen.
Koszonettel: Szecsa -
#16656 Nem akarom elkiabálni, de most mintha stabil lenne a gép.
Csak annyit tettem, hogy a két 512-es modult kivettem (3 slotom van, a két szélsőben használtamőket, dual channel-en) és most csak egyet hagytam benn a középső slotban. Azért tettem, mert már minden boot után jött egy kékhalál+reset kombó, és kész voltam :-)
Egyelőre stabil a gép, megy a photoshop, retusálok, RAW fileokat nyitogatok, mindjárt kipróbálom a vegas renderelését is, bár gyanítom, hogy azt már teljesen szétcseszte ez a sok reset.
Köszi a segítséget, egyelőre ennyi van. :-) -
#16655 A rendszer egészen addig tök jól működik, amíg valamelyik eszközillesztő el nem ront valamit. Ha ez mégis megtörténik, akkor lavina szerűen összeomlik a rendszer, mert a megszakításokat rossz sorrendben szolgálja ki, ráadásul képes azt feltételezni, hogy nem is az az eszköz küldte az információkat, amelyiket éppen kiszolgál. Szóval teljes lesz a káosz, majd beüt a kékhalál.
A Linux ezeket az eseteket teljesen másként kezeli, ezért sokkal ritkább az ilyen. (Egy bugos kernel, azért azt is haza tudja vágni)
-
#16654 Driver_irq_not_less_or_equal hibával kapcsi
"Töltsd be a biosban LOAD SETUP DEFAULT-ot. Nagyon alaplap függő, hogy mit lehet állítani. Tiltsd le a felesleges eszközöket, amelyek kiosztást (irq) foglalnak el."
Driver irq not less or equal -
gaszilvasi #16653 Úgy akartam kérdezni hogy van ez az Asus P4GD1 alaplap és hogy be tudok -e kötni 2 db vinót(ata) meg egy dvd írót? -
#16652 Nnnna, az új kékhalál hibaüzim a sokatmondó "MEMORY_MANAGEMENT".
Jövő héten viszem a lapot letesztelni de azért előtte a ramokat is megvizsgáltatom. -
#16651 Ha belülről poros lesz a noti kijelzője (előszőr azt hittem pixelhiba de nem) lehet-e a szervízen kívűl valamit tenni? -
Zséé #16650 nah nálam is eljátszotta most ezt a "Driver_irq_not_less_or_equal"-es kékhalált amikor meg akartam nézni ezt az oldalt. Pedig jóideje nem csinálta már nálam... -
#16649 Áhhh, dehogy egyedi, felvátva kapom ezt a kékhalált a "Driver_irq_not_less_or_equal" hibaüzivel...
Mivel ram cserélve van, immár a lapom ramkezelésére gyanaxom. -
#16648 Üdv!
Alighanem valami memória lapozási hiba lehet a háttérben. Ha csak egyszeri eset, akkor lehet valami progi okozta. Ha ismétlődő, akkor lehet izgulni a memória miatt. -
#16647 Nem, nem lehet rákötni két vinyót meg egy DVD-t. Ilyenről még nem is hallttunk, ne is próbáld, veszélyes. Felrobbanhat a gép.
viccet félretéve: ugyan miért ne lehetne? Vagy én nem értettem a kérdést, amúgy is hülye kérdés volt már bocs. -
#16646 azért mert többször bemásolod nem fognak előbb segíteni
max büntipontot kaphatsz -
#16645 Nem tudtok valami olyan programrol, ami a háttérben futva felülbírálja a játékbeli inverz egeret?
Van egy game, amiben csak a vertikális irányokat lehet változtatni, de a horizontális mindig inverz, és nagyon idegesítő.
Thx. -
gaszilvasi #16644 Valaki megtudja mondani hogy az Asus P4GD1 alaplapon a RAID vezérlőre tudok úgy kötni vinyót hogy meg dvd írót hogy jó legyen.
Szóval ráakarok kötni egy dvd írót és 2 db atás vinót
(nem egy márka nem egy méret) megoldható ez?
Valaki megtudja mondani hogy az Asus P4GD1 alaplapon a RAID vezérlőre tudok úgy kötni vinyót hogy meg dvd írót hogy jó legyen.
Valaki megtudja mondani hogy az Asus P4GD1 alaplapon a RAID vezérlőre tudok úgy kötni vinyót hogy meg dvd írót hogy jó legyen.
-
#16643 A Kingston avagy a Kingmax közül válassz szerintem. -
#16642 Sziasztok!
Lenne egy gyors kérdésem:
Memória DDR 512Mb PC3200 400MHz Corsair Value CL2,5 12,830 Ft,-
Memória DDR 512Mb PC3200 400MHz Corsair Value CL3 11,990 Ft,-
Memória DDR 512Mb PC3200 400MHz Kingston CL2.5 14,390 Ft,-
Memória DDR 512MB PC3200 400MHz Kingston CL3 11,150 Ft,-
Memória DDR 512MB PC3200 400MHz Kingmax 10,910 Ft,-
Memória DDR 512MB PC3200 400MHz márkás 10,310 Ft,-
Ezek közül melyiket lenne érdemes megvenni?
-
gaszilvasi #16641 Valaki megtudja mondani hogy az Asus P4GD1 alaplapon a RAID vezérlőre tudok úgy kötni vinyót hogy meg dvd írót hogy jó legyen.
-
#16640 Hi!
"PAGE_FAULT_IN_NON_PAGED_AREA"
Eme kékhalálos hibaüziről tud vki mondani vmit? MIhez kapcsolódhat, mit takar?
Előre is köszi! -
rborbely #16639 Sziasztok,
Asus k8n-e alaplapom van WD Caviar 200Gb Sata-s Hdd-vel, friss bios. Az a gond, hogy bekapcsoláskor
kb 5perc mire a bios post megjelenik. addig csak villog a dvd iró ledje és semmi mást nem csinál. a monitoron sincs kép. Aztán egyszercsak felbootol, aztán betölti az op. rendszert. utána már semmi gond.
Primary masternek a DVD-t érzékeli.
Third masternek pedig a Hdd-t.
A bootolási sorrendben pedig a Hdd az első és a dvd-ről való boot ki is van kapcsolva.
kipróbáltam egy ata hdd-vel és az tökéletesen jó.
valaki help?!
-
#16638 köszi! -
#16637 Persze h ki szabad törölni... -
#16636 nálam nem volt áramszünet, és a ramok hibátlanok. -
#16635 A documnets and settings/local settings/temp mappa tartalmát ki szabad törölni? majdnem 4Gb adat van benne. -
#16634 Nekem csinalt ilyet aramszunet utan is,egy rammodul elszallasaval egybekotve...
Csak bios reset utan indult el. -
#16633 pár napja olyat produkált, hogy amikor bekapcs után elkezdte volna felismerni a gépben található cuccokat (a fekete képernyőn, tehát még az xp betöltés előtt), akkor a proci felismerésénél odafagyott. kikapcs majd bekapcs, ezt újra megismételte, harmadszorra minden rendben volt.
ez miért történhetett? én nagyon erősen gyanakszom a gyengusz tápomra. P4 3.4, Abit IS7E, 2x512MB 400Mhz dual ram, 120Gb wincsi, 6600GT, Coolink 350-es táp. -
#16632 azért nyafog mert elfelejtette a bios beállításokat és alapon megy megint,
megy persze rendesen -
somaaa #16631 Most vett anyám egy laptopot de nincs rajta s-video kimenet. Létezik olyan pcmcia kártya vagy vmilyen átalakító amivel valahogy össze lehet tv-vel kötni a gépet?