64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
HG #16710 Kipróbálom, pár perc.
-
Zséé #16709 F1? -
HG #16708 Köszi, próba megvolt, semmi. -
izb #16707 del -
HG #16706 Sziasztok! Egy régi P1 -es 033 -as géppel szívok. Szeretnék belépni a Biosba, ki is írja, hogy nyomj CTRL+ALT+ESC -t. Nyomom. Nem lép be, simán nem reagál. Nyomtam amikor kiírja, nyomtam előtte, utána, bármikor, semmi. Az alaplapon levő szám alapján kerestem a neten MANUAL -t, találtam, ugyanezt írja. Nyomj CTRL+ALT+ESC -t, amikor bootol a gép. HM??????????? Van valakinek ötlete? Vagy más mód a belépésre? Előre is köszi! -
#16705 Már 40K körül lehet kapni jó 17-es TFT-t a PH!-n, szóval nem is kell majd sokat gyűjötgetned. Ha már amúgyis rosszalkodik a szemed, én semmiképp nem kockáztatnám meg, hogy pár év múlva sörösüvegtalppal a fejemen kelljen mászkálnom, és öreg koromra a pöcsömet se találjam meg ha brunyálnom kell. Apám alig múlt negyven és szart se lát, fél életét a CRT előtt gubbasztva töltötte. Ezenkívül néha feketét köhög, mert a jó munkához cigi is kell ugye, szóval ha mást nem tanuljunk apáink hibáiból: vigyázzunk az egészségünkre, nehogy később sírás legyen a vége. -
Ferencz István #16704 Ez az hogy már szemüveges vagyok és nem tom hogy várjak-e vagy vegyek CRT-t.
Lehet hogy megfogadom a tanácsodat és azt a 20E FT-t félreteszem, gyűjtök még és veszek egy normális TFT-t. Így is szar a szemem nem akarom jobban elb****ni.
Lehet hogy a mostani CRT-m b****ta el? Se alacsony sugárzású se semmi. Ki****szom a picsába. :) -
#16703 Ez az utolsó mondat akár lehetne egy TFT reklám szlogenje, lehet le is védetem -
#16702 Figyelj, szerintem inkább vegyél kicsit szarabb gépet és egy rendes monitort. CRT moncsiért most pénzt kiadni baromság szvsz, ha semmiképp nincs meg a lé egy rendes TFT-re akkor ideiglenesen használd még a régit és amint tudsz vegyél egy jó monitort. Én ezt tenném. mondjuk ha szemüveges vagy, akkor már úgyis mind1, max majd erősebbre cserélik a lencsét, de ha még jó a szemed hülyeség elcseszni mert spórolsz. A szemüvegek, kontakt lencsék, lézeres szemműtét sokkal kellemetlenebb és drágább dolog, mint beruházni egy jó monitorra. -
Ferencz István #16701 Narancs! Csak az a baj hogy most nincs pénzem TFT-re meg ha megveszem a gépet egy ideig nem is lesz úgyhogy ha monitort veszek akkor mindenképp CRT-t veszek és sztem jó az a Samsung SyncMaster 797MB. Sztetek? -
#16700 Hagyd,már kaptam segitséget...azért thx.. -
izb #16699 narancs jó gyerek,csak nehezen viseli,ha valaki másra használja a fórumot mint amire kitalálták.
írd mi a kérdésed,mert a végén senki nem fog válaszolni.... -
izb #16698 ne haragudj,de a kérdést lökd ha lehet,mert ez a topic egy kicsit elmászott
más irányba,ahova nem kéne. -
#16697 had döncsem már én el hogy kinek akarom a kérdéseimet feltenni!! Gondoltam a segitség az azért segitség mert itt lehet kérni segitséget !Neked meg nem mind1 hogy mi a bréért akarok privbe írni?Az a baj hogy te azt gondoltad hogy te vagy itt az ász ezért leosztod az ukászt ,hogy a paraszt vegye észre hogy te vagy a fórum Jani..Na ehhez gratulálok remélem jól elfox brekegni itt másod magaddal...
Anyjit kellet volna tenned hogy 1x erüen nem írsz semmit.Ha nem látok reakciót a kérdésemre akkor nem írok tovább... -
izb #16696 a virtuális világot erős lenne összehasonlítani egy kézzelfogható cipőbolttal...
na mindegy.
-
#16695 Te sem vagy semmi, több mint egy órája már föltehetted volna a kérdésedet, de ahelyett itt nyomod a hisztit. Sírjál csak, biztos sokra viszed még. -
#16694 thx hogy megprobálos megmagyarázni neki a dolgokat,de sztem ne fáradj mert abszolult felesleges.. -
#16693 LOL ecsém...ez olyan mintha bemennél egy cipőboltba, elővennéd a laptopot és neten rendelnél egy boltban kapható, fölpróbálható, megszagolható, kifizethető, hazavihető cipőt. Nem ésszerű. Elnézést ha kicsit nyers voltam, nem szoktam kertelni. Ugatni max a kutyám szokott teliholdkor.
->#16691: ha elolvasod a hsz-em, amit te nekiugrásnak hívsz, lehet nyersen van fogalmazva, de 99%-ban olyan informásiókat tartalmaz mely a csóka segítségét szolgálja. Tájékoztattam a fórum és pú használatának helyes módjáról, és megadtam a megfeleő topikot, ahol visszaolvashat a témában / kérdezhet ha sehol sem találja a választ korábbról. A stílus miatt elnézést ha megbántottam valakit, igazán nem szeretném ha éjjel miattam pisilne be. -
#16692 jaj baszátok meg ha tudom hogy ilyen nagy szart kavarok nem írok inkább semmit.Foglalkozzon mindenki a maga pöcsével ..MEgoldom magamnak.És egy szóval nem írtam hogy vegyél fel az msn-re te szerencsétlen próbáld már meg értelmezni a dolgokat utánna ugass bele minden szarba.... -
izb #16691 a fórum nagyon fontos,és baro dolog,nem is ezzel van baj.
hanem azzal,hogy rögtön neki ugrottál.Kérdem minek?
-
izb #16690 te kb számára olyan ismeretlen vagy mint számomra te,akinek én ugyanúgy nem láttam a 2 szép szemét.mégis sok olyan usert vettem fel már messengerre mint itt ez a kolléga és amiben tudtam segitettem,ugyanúgy mint itt a fórumon ha tudtam.
nem magyarázza meg semmi hogy a másik 2 szép szeme ismeretének hiánya miatt leugassátok a másikat,ha nem itt akarja megbeszélni a problémáit.
ennyi -
#16689 A szemérmeskedés helyett elsőre föltehette volna értelmesen mi a problémája, és 100% már meglenne a válasz is. De privizz vele ha akarsz, nekem8 mit csináltok, de ha mindenki priviben beszélné meg a dolgokat nem is létezne a fórum -
#16688 Már ne is haragudj, de alapból ki a faszom fogja venni a fáradságot, és egy tök ismeretlen csávót fölvenni MSN-re a két szép szméért, amikor 90% a megadott topikban vissazolvasva megtalálja a kérdésére a választ? Ez egy fórum, azért van, hogy itt beszéljül meg a problémákat. Ha mondjuk valami fura zöld nyálka lepte volna el a pöcsét ezért kérne segítséget megértem, hogy nem akarja a nyilvánosság elé tárni, de egy HW kérdésen mi szégyelleni való akad? LOL ecsém... -
izb #16687 hagytad volna kibontakozni,lehet még elmondta volna hogy mit szeretne.
nem sikerült neki,hála nektek...
-
#16686 inkább nem mondok semmit -
izb #16685 nem kell elnézést kérned,mikor semmi rosszat nem csináltál.
itt sajnos van egy két kolléga aki feleslegesen belepofázik mindenbe.
de segíteni még látom semelyik nem segített. -
izb #16684 Látszik hogy saját gondolatod az nincs ember.
Miért kell helyeslni a hülyeséghez?
Nézd már meg hogy ez milyen topic!!!!!!!!!!!
Segítség-----ebbe az ő kérdése simán belefér.
nem ugatni kéne,hanem segíteni itt vagy emailben vagy messengeren.
-
izb #16683 Baszki,de ne haragudj már,de ki a fene vagy,hogy megmondod bárkinek is,hogy mit hogyan csináljon?
Ha ő messengeren akar beszélni beszéljen ott.
neked azt hiszem semmi közöd és jogod nincs ebbe beledumálni.
Privi azért van ezen a fórumon,hogy használják,ha nem lenne nem használnánk.
Ebben mi a cigánykodás azt nem tudom....
Segítség topicba simán belefér a kérdése,ne mond meg neki,hogy mit hogyan ha lehet. -
#16682 Megbocsájtunk, sőt, még segítunk is ha elmondod végre miről van szó. A privi a magánügyekre való, ha hw témában kérdésed van tedd fel a témájának megfelelő topikban, ez ilyen egyszerű, ezt a fórumot ezért is hozták létre. -
#16681 jó ok rendben,én kérek ellnézést - sőt....... Nem gondoltam hogy ekkora nagy probléma.. -
#16680 Igaza van Narancsnak, ez egy FÓRUM, itt nem privátban msn-en, e-mail-en kérünk segítséget.
Mellesleg tényleg ott a "Milyen gépet vegyek MOST" topic... -
#16679 "Baszki" mint megszólitás akkor alkalmazom én is.Mi az hogy cigánykodás? Nem akartam traktálni mindenkit a nyügjeimmel ezért gondoltam ha valaki jelentkezik akkor felveszem msn-re és hosszabb távon is tudunk kóperálni!De ha ez a két mondat olyan nagy helyet foglalt a fórum részből hogy nem láttad át tölle a többit akkor ...már ha narancs vagy legalább viselkedj is úgy.. -
#16678 Én is azt mondom h monitort vegyél. Ha hozzáraksz a 797-es samsung árához 20k-t, akkor kijön belőle egy olcsóbb LCD... -
#16677 Javítanék: Samsung 930 van 60-ért, ami még jobb is... -
#16676 Baszki, ez egy fórum, itt nem cigánykodunk priviben. A kérdéseidre meg ott van a "Milyen gépet vegyek MOST" topik. Ha ott visszaolvasol 90% megtalálod a választ, de ha nem, akkor meg ott tedd fel a kérdéseidet nyilvánosan. -
#16675 CRT??? Én mindenképp min ey 17"-es, de inkább egy 19"-es TFT-t vennék már. A szemed világa többet ér bazz. Használtan nagyon jó 19"-es Samsung 913 moncsikat lehet kapni 60K körül, de megéri újonnan is. -
#16674 sztok én keresek egy olyan valakit aki toppon van a hardverek terén! Gépcserére készülök és lenne pár kérdésem hogy mit hogy.Ha valaki ugy érzi hogy tudna nekem segiteni az írjon nekem priviben..előre is thx.. -
#16673 Ha van rá keret akkor monitort vegyél, procit, ramot vehetsz bármikor de szemeket nem. -
Ferencz István #16672 Hali!
Ahogy már ezerszer leírtam tavasszal veszek új gépet és abban kérnék tőletek segítséget hogy marad még olyan 15-20ezer FT-om és miből vegyek jobbat?
CPU: AMD Athlon64 3200+
RAM: 1GB Kingston DDR400
VGA: GeForce 7600GT
Ezt a 3 főbb dolgot írtam le mert ezek a legfontosabbak. Na szóval a tervek:
1. Egy erősebb proci
2. plusz 1GB ram
3. erősebb VGA(pl. egy 7800GT)
4. vagy vegyek egy új CRT moncsit a régi helyett, most van egy SAMTRON 76E 17"-os(nem igazán játékra találták ki) és helyette egy Samsung SyncMaster 797MB 17"-os CRT-t
Előre is KÖSZ!!!
-
#16671 hehe, kurvajóü
PARA 1.0