64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • Met
    PH-n nézz szét
  • jbal
    vki nem tudja h mennyiért tudnék szerezni egy Geforce 4 Ti karit?és h boltokba lehet-e kapni vagy keresnem kell vmi használ izét?
  • Met
    a szolgáltató tudja megváltoztatni, kérvényezni kell náluk
  • 555
    HI

Azt szeretném kérdezni, hogy az IP címet lehet-e megváltoztatni (állandó ip m van) ????
  • Bandi 18
    Driver hiba is lehet. Ha a win fut csak, akkor is újraindul?
  • Met
    akkor még garos, vigyék vissza
  • zolo
    Nem tudta megmondani.Van a gépében gigabite cucc is,de nem tom hogy alaplap vagy videókártya..
    De 1-2 hónapig tökéletesen működött,karácsonyra kapta a gépet.
  • vaaa
    esetleg inno3D-s a vga-ja?
  • Narancs
    A verzió: kevés a táp
    B verzió: kevés a hűtés -> túlmelexik -> biztonsági védelem levágja

Megoldás: A> vegyen normális tápot
    B> vegyen normális hűtőt
  • zolo
    Helló!
    Egy barátomnak ilyen gépe van:
    Amd athlon 3000+,geforce 6600gt és a többit nem tom.Olyan problémája van ,hogy amikor játszik,rövid időn belül a gépe kikapcsol vagy újra indul.
    Ezt mi okozhatja???Lehet hogy vírus???Mert kb.2 hónapja csinálja ezt neki.
  • HG
    Már pár perce kivettem, de asszem így marad egy -két órát, elmegyünk gyerkőccel sétálni egyet, aztán kipróbálom. Köszi mindenkinek az ötleteket!
  • CybeRick
    akkor passz
  • HG
    Gondoltam, esetleg régebbi billentyűzettel is próba, de nincs kéznél, csak két új.
  • CybeRick
    ja :), de nem mindig tesz jót. De garantáltan defaultra rak mindent a biosban:)
    De, ismétlem, nem javaslom, csak ha nem félted a gépet. Én 1-2x már oldottam meg így. És csak akkor használd ha nem jött be a kivétele az elemnek
  • HG
    Fixen integrált.
  • CybeRick
    ez a ps/2 portmég nem fixen integrált, hanem kábel megy az alaplapra?
  • HG
    Mit zársz rövidre? Az elem érintkezőit az alaplapon?
  • CybeRick
    az elemkivétel, ha 5-10percre kiveszed törli a biost. Ha az sem akkor a rövidrezárás, de azt nem javaslom :)
  • HG
    PS/2
  • CybeRick
    ps/2 a bill, vagy a régi hagyományos fajta?
  • HG
    IDE1 - Master -- WINYÓ , a többi NONE. De találkoztam már régi 486 -os gépen olyannal, hogy biosban nem ismeri fel a CD-romot, Win alatt meg működik.
  • CybeRick
    attól még nem 100% hogy win98 alatt lesz cd
  • HG
    Igen, használtam már több gépen. Felismerem. Ezen nincs, sajna, meg a Manual sem írja, pedig az összes Jumper leírása benne van.
  • CybeRick
    amikor bejön a post, az eszközök nem auto-detecten vannak?
  • HG
    Arra gondoltam, winyóra másolom a WIN98 telepítőt, és onnan felnyomom. Csak a CD -rom? Ez az össz probléma végülis.
  • CybeRick
    nincs cmos reset jumper? valahol az elem mellett szokott
  • HG
    Bocs, a Winyót látja. A CD-t nem látja. Elírtam.
  • CybeRick
    mekkora vinyót?
    ha bios alatt nincs, sok esély nincs, rá
  • HG
    Ja? Persze, én is azt gondolom, hogy nem véletlenül írja ki. Próbáltam már minden variációt, jobb -bal oldali CTRL, ALT, vegyesen, stb... Semmi. Majdcsak megoldom vhogy. Kérdés, ha Dos -ban nem látja a Winyót, meg biosban sem, akkor fogja -e látni Win98 -ban?
  • CybeRick
    tápra ha lehet
  • HG
    Szia Borg! Igen, jó a billentyűzet, kipróbáltam, meg használom más gépen is, az nem őskövület. Csak a gép. Cmos -reset jumper nincs. Elem kivétele törli a Cmost?
    Azért megpróbálom másik billentyűvel.
  • rudanjoe
    thx, már kötöm is
  • Borg
    Harmadik lehetőségként még a nyakadba is kötheted.
  • Borg
    Figy, ha azt irja ki, akkor azt kell megnyomni. Ha nem megy, akkor szar a billentyűzet. Felvillannak a ledjei egyátalán, amikor bejön a post képernyő?
  • rudanjoe
    help!
    bocsesz ha láma kérdés lessz!
    12 centis házventit hova kössem?
    alaplara és tápra is lehet!
  • HG
    Tényleg kövület. Régészeti ásatás alkalmával találtam. Egy rokon kissrácnak adnám, ha felismerné a CD -t, tudnék rá Win98 -at nyomni. Keresek valami Cmos reset jumpert, hátha. F1, F2, F10 nem jött be.
  • CybeRick
    ja, ez is jó 5let
  • CybeRick
    ha nem segít alaplapon cmos reset, akkor muszály beengednie
  • Narancs
    dugd be a billentyűzetet, vagy legalábbis ne rögtön kezd el nyomkorászni a gombokat, hanem csak azután, hogy fölvillantak a kis ledek a billen, vagyis a gép detektálta rendesen.
  • CybeRick
    melik ALT? ballal próbáld. Az igen kövület egy gép lehet. próbáld esetleg a funkcióbillentyűket is, ha hibát dob ki, van mikor beenged az miatt :)