64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#16790 akkor milyet kéne?
lehetőleg nem 40-50 ezerért vidikari -
izb #16789 3 választható termék közül,a memória az okés.
a többi,főleg a videókari nagyon gázos. -
#16788 sztetek ez jó fejlesztés lennne?:
AMD Sempron 3000+ OEM
6600LE Inno3D GF 660 LE 256 MB TD
Kingston 512 MB 400 MHz DDR
a mostani gépem:ASrockP4VM800|Celeron 2.26 GHz 512 MB RAM DDR Radeon 9250
vagy a Sempron már gyenge és érdemesebb lenne a 6600 GT? -
izb #16787 a probléma az, hogy a rendszer súlyos hiba után állt helyre.
sajnos ebből a hibajelentésből senki nem fogja megmondani hogy mi a bibi. -
#16786 HELP! Sztem HW hiba, mert fiss, szűz XP-t telepítettem fel és mindig elő jön ez, amikor betölti a win-t. Olykor-olykor újraindítja magát használat közben. Mi a próbléma?
-
Hellósztok!
Hátha valaki tudja a választ a bajomra:
Havertól vettem egy botkormányt (Genius Maxfighter F16), de sehogy nem tom belőni, hogy normálisan tudjak vele játszani...telepítő cd nem jár hozzá, csak annyit írnak a júzer manuálban, hogy válasszam ki a joysztikek közül a vezérlőpult/játékvezérlő-ben, hogy 4 gombos gázkaros (nézőpontválasztó nélküli) joy... az a baj, hogy Winfos XP alatt ilyet nem találok, a gázkarosak mind nézőpontválasztósak is...mindegy kiválasztottam a 4 gombos nézőpontválsztós, gázkaros-t jobb híján...odáig eljutok, hogy kalibrálni kell, be is kalibrálom, a gombok mind működnek, a gázkar is, a tengelyek is...utána próbáltam:
Az air conflicts demo-ban tök jól lehet írányítani a gépet, de a tengelyeken kívül más gomb nem működik, még a gázkar sem...mindegy ezt betudtam a játék hibájának mivel nincs benne joystick bindelésre lehetőség...
Utána kipróbáltam a Blazing Angels-t (teljes játék), aminek külön konfigolási lehetősége van a játék indítása előtt, ott meg ha rákattintok kétszer, hogy pl. átbindelem a jobbra fordulást, egyből berakja oda a "Z axis left"-t, akármit nyomok, vagy forgatom a joy-t, csak azt az egyet csinálja minha be lenne akadva valami gomb...
Az Air Conflicts játék rá a példa, hogy nem a tengelyek működnek hibásan, mert ott nem "húz" semerre a gép, gyönyörűen irányítható, csak a gombok nem működnek...ebben meg bebindelném, de egyből beteszi oda, hogy "Z axis left"...
Próbáltam úgy is felismertetni a joy-t, hogy csak sima 4 gombos és semmi több...de akkor meg szintén a Blazing Angels-ben a bindelésnél azt teszi oda, hogy: "Throttle Up" pedig nem nyomok semmit...
Remélem érthtően írtam le a dolgokat...smile.gif Ha valakinek ismerős a téma kérem segítsen!
Köszönöm! -
The Fugitive #16784 Hali!
lenne egy nagy problémám, hogy milyen jellegű, azt döntsétek el, de plíz valaki help!!
szóval az a gondom, hogy Call of Duty 2ben nagyon nagy a pingem (150-200)
a netem meg 1Megabites Adsl. szolgáltatónak már jeleztem, kijöttek megmérték, semmi bajt nem találtak, a letöltési sebességem jó, és ha megpingeltetem a kapott ip-t akkor az is jó. a szolgáltató a T-online, és ha beirom a futtatásba, hogy ping 192... akkor 25-30ms-ot kapok. viszont ha elindítom a játékot, van mikor be sem enged és kiirja, hogy csak alacsony pinggel rendelkezőknek, ha meg beenged, akkor olyan 150-200 körül van a ping!!! mitől lehet ez??? ezzel bajlódom már két hónapja de nem találok megoldást!!! mi lehet a baj??? valaki help!!
tűzfal ki van kapcsolva, routerem van, tűzfal azon is kikapcsolva, port nyitva, avast vírusirtóm van és xp sp2-es, ha még kell valami infó irjátok meg, csak segítsetek!!!!!
thx
-
Szasz4 #16783 Hello!
MSI 865PE NEO2 alaplapom van, 512MB (400) kingston RAM, 1.8GHz Intel proci, MSI 6600GT videokártya. Olyan problémám lenne hogy az alaplap a RAM-ot csak 266os ként kezeli. Frissitettem az BIOSt, de semmi változás. A BIOSba lehet húzni a RAM és a proci sebességét. A baj csak az hogy nem lehet külön húzni a memóriát, csak a procival együtt. (Különböző fokozatok vannak a tuningra, kb. 5 féle, de ezek előre beállított értékek) Ha beállitom ugy hogy a memória 333on menjen akkor a proci 2250en megy. Én nem akarom a procit is húzni, nekem csak az lenne a fontos hogy a 400as memóriám 400on menjen, de a proci maradjon 1800on. Ha valakinek volt ilyen problémája, lécci segitsen. Elég fura az MSI BIOSa nemigen igazodok ki rajta. Miért van az hogy nem lehet külön kezelni a memóriát és a procit? Előre is köszi a segitséget!
Üdv! -
#16782 De próbáltam, csak a windows xp driverével megy fel az meg egy nagy rakás sz@r. -
Mardon #16781 És simána nyomtató cd-jével nem próbáltad? Pl. setup.exe vagy nyomtató hozzáadásánál kiválasztod a cd-t a driver forrásának -
#16780 Hi. Szeretném a segítségeteket kérni, abban hogy nemrég vettem egy canon ip4200 nyomtatót, de nem bírom a drivert feltelepíteni, mert amikor telepítem azt írja ki , hogy "a megadott modul nem található". Sztem az a gond, hogy amikor elsőnek próbáltam telepíteni, akkor a nyomtatót bekapcsoltam, és csak később vettem észre hogy a könyv azt írja hogy csak aztán kell bekapcsolni. és sztem a windows a saját driver-jét rakta fel. Próbáltam azt is letörölni, de az eszközkezelőben nem találtam. A segítségeteket előre is köszi. -
Mardon #16779 Sztem vetélkedőkben ne nagyon induljál :) -
izb #16778 celeront kell venni? -
Mardon #16777 Én erre sajnos csak azt tom mondani hogy legközelebb ne vegyél celeront. Nekem is van egy 2.8 D és már vadiújan is előfordult, hogy néha csak úgy játék közben lekapcsolt a túlmelegedés miatt. Sőt egyik haveromnak is volt uilyen gondja, Amd A64 3000+ om meg alig melegszik vmit. Mi ebből a tanulság? -
#16776 -
iguanodon #16775 Szevasztok.
Olyan problémám lenne, hogy van egy celeron D 3,2 procim ami alapon 48 fok, max terhelés mellett 62 fok , most vettem rá a gyári hűtő helyett egy ( VapoChill Micro - Xtreme Performance )hűtőt 10.000 ft-ért de nekem ez még mindig soknak tűnik.
Segítségeteket előre is köszönöm. -
#16774 Megcsináltam és mindjárt nem süketülök meg a gép mellett:D tényleg köszi! -
#16773 Na ez az amit nem tudtam!! Örök hálám!!! furcsa volt nagyon ez a dolog hogy nem csökkenti auto a fordulatot mert ezt még az ABIT IC7 is tudta! köszi!! -
#16772 Bios-ban kell igen, annyit csinál, hogy akkor pörgeti fel a ventit amikor terhelés van.
Nekem most 1800 körül megy, amikor játszok vagy kódolok akkor fel megy 2500-3000 körül. Aztán terhelés után lelassítja. -
#16771 azt a biosba kell engedélyezni nem?? legalábbis nekem van vmi q-fan a biosba de az alapból disable és nem nyomtam enable-re mert nem tudom mi az. -
#16770 Az Asus Q-Fan-t nem próbáltad? -
izb #16769 Vegyél egy ilyet!!
coolcomp -
#16768 Hi all! Lenne némi problémám. Van egy P4 630-as procim meg rajta egy gyári hűtő egy ASUS P5ND2 SLI lapon és venti folyamatosan 3600-3800-akat pörög akkor is ha a terhelés nulla és az a legnagyobb bejom hogy rohadt hangos így maxon pedig közel se kéne max pörögnie még terhelés mellett sem. Próbáltam a speedfan nevezetű progival de állítólag az valamiért nem kezeli a gyári hűtőket. pls segítsetek! -
HG #16767 Sziasztok! Köszi mindenkinek a tegnapi #16706 számú hozzászólással kezdődő probléma megoldásában nyújtott segítségét. A probléma megoldva, Biosba belépve, WIN98 telepítve. Köszi! -
izb #16766 nyugodtan rakd bele
a 4x és a 8x AGP között nincs lényegbeli sebességkülömbség. -
#16765 belemegy a 4x-esbe is. de minek?
Én az öcsém p2-esébe pajszeroltam bele egy Geforce MX4000-est -
Ferencz István #16764 Hy!
Annyi lenne a kérdésem hogy a Leadtek Geforce 6600GT AGP-s verziója csak a 8X-os AGP-t támogatja vagy támogatja a 4X-eset is? Kösz!!! -
#16763 igen túlmelegszik benn valami és az sípol nekem is ez volt a gondom egy időben -
#16762 Amikor az Xp megy,akkor nincs gond, csak ha elkezd játszani. -
#16761 150-be?ugye csak vicc -
#16760 Nekem is volt ilyen. Nekem a táp sípolt (codegen), amikor elindítottam 1 játékot. Próbáld meg "kihallgatni" h honnan jön a sípolás. Ha táp, akkor ajánlott kicserélni... -
#16759 miértvan az, hogyha elindítok egy játékot a gép elkezd sípolni, búgni?:D:D:A?D:D?ADASA:? tudom hülyén hangzik, de amint kilépek megszűnik ez a hang.. -
izb #16758 AMD jobb ,de nem ezt kérdezted elöszőr. -
#16757 az AMD nem jobb? -
izb #16756 windows üzenetküldő szolgáltatását kapcsold ki.
1. Kattintson a Start gombra, majd a Vezérlőpult parancsra (vagy mutasson a Beállítások pontra, és ezután kattintson a Vezérlőpult parancsra).
2. Kattintson duplán a Felügyeleti eszközök ikonra.
3. Kattintson duplán a Szolgáltatások elemre.
4. Kattintson duplán az Üzenetkezelő elemre.
5. Az Indítás típusa listából válassza a Letiltva lehetőséget.
6. Kattintson a Leállítás, majd az OK gombra.
-
#16755 Ez leginkább a system registry hibájának tűnik. Sőt alighanem lett telepítve egy olyan progi ami rendesen betett neki. A FixTheReg.net az a winreg cleaner aszem. Ott online takarítják a registry-d, ha minden igaz, de én nem szoktam bízni az ilyesmikben. Ha van tune-up utility-d azt inkább javasolnám. egy regclean nem ártana -
#16754 hali
lenne egy nagy problémám. igazából nemtudom, hogy ez valóban hardware gond vagy nem és nem értem miért ugrik fel percenként. eléggé bosszantó tud lenni...
kérlek segítsetek ha tudtok, előlre is köszi:
ez lenne a gond -
#16753 viccet félretéve, procit cserélni 3Gigás P4-re, ramhoz még 512-őt (nemtom tud-e a lapod dualt), + 6600GT -
#16752 mindent ha jókat akarsz játszani, és kb 150-be lenne
-
#16751 és nekem Asrock P4VM800|Celeron 2.26 GHz|512 MB RAM|Radeon 9250 gépbe mit kéne venni és az mennyibe lenne?