64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
balcsi70 #16870 Sziasztok.Van a gépembe egy 2 GHz-es proci és 2 db 256Mb-os kártya most az egyiket kivettem és tettem bele egy 512Mb-osat tehát igy 768Mb-t.Megnyitok egy progit mondjuk a Pinnaclet de semmivel nem nyitja meg hamarabb mint elötte.Esetleg hol fogom észre venni a változást hogy több benne a memoria? -
#16869 nincs megadva helyi hálózati IP cím a hálókártyának, és veszettül keresi, sztem ez a gond.... -
HG #16868 Szia! Nekem is volt gondom a hálókártyával, csak nekem a csík sokszori futkorászása után resetet csinált a gép. Nálam azért volt, mert nem a megfelelő hálókártya Driver volt fent, hanem a Windows ismerte fel (rosszul), és tett fel rossz drivert. Csak tipp, nem tudom neked mi a helyzet Driver ügyben. -
dara #16867 Az a probléma, hogy az alaplapodon nincs AGP. Ami van rajta, az csak AGP szerű, és a kompatibilitása emiatt meglehetősen gyenge. Ne számíts csodákra, ez egy PCI-Express chipkészlet, nem tartalmaz natív AGP-t, ami van rajta az meg a PCI-on keresztül van megvalósítva, jelentősen gyengébb színvonalon. -
izb #16866 próbáld ki,hogy letíltod a hálókarit,és nézd meg hogy gyorsabb e bootolás. -
picinrossi #16865 És akkor most mit csináljak?
-
izb #16864 a hálózat az egyik gyenge pontja az XP-nek.
szerintem akkor ettől lassúlt be.. -
picinrossi #16863 De nemrég raktam bele egy régebbi a hálókértyát de az még 1 napig sem volt benne. -
izb #16862 Utóbbi időben nem cseréltél benne hálókareszt,vagy egyéb hálózati komponenst?
nekem ettől zakkant meg egy kicsit.
Ja a másik meg a nod!
Csináltam egy tesztet nod-al és avast-al hogy melyik melyik mennyi idő alatt áll fel indulásnál.
Hát a nod csúfosan megbukott,az avast lényegesen gyorsabb és kisebb a gépigénye is.
-
picinrossi #16861 Hi!Nekem az lennne a gondom hogy amikor beindítom a gépet,akkor lekezd tölteni aza bizonyos csik!De az valami 20-szor végigmegy,és utána jön be az "üdvözöljük" szöveg.Meg az egész gép nagyon levan lassúlva!Mindenre egy csomót kell várni!A gépben MSI alaplap van.Radeon 9600-as videókártya.3.2gh-es proci és 512 ram.Pedig lefutattam a az avastot meg a nod 32-őt is.Meg a kémprogram elhálíttó programot is.Sőt a lemeztöredezeccség mentesítőt s 4-szer!Ha valaki tudja hogy mért lassú vagy valami tipje van az lécci írjon!ELőre is köszi!!!:) -
#16860 THX a segícséget! Megoldódott ::))
-
izb #16859 Azért hidd el az MSI neo2-es alaplap Nforce 3-as chippel tuti rongyosra veri az ascrock általad nagyratartott mintapéldányát.
Felejtgetni meg max akkor felejtgesse,amikor Pci-e videókarira van szüksége egyébként meg egy teljesen jó választás az Nforce3-as alaplap.
-
Hamuka #16858 Sziasztok. Lenne,egy olyan problémám,hogy van egy .dda kiterjesztésű file-om,600 MB és nem tudom megnyitni semmivel. Se daemonnnal se ultra isoval.Ha valaki tudna rá megoldást megköszönném... -
#16857 Tudtok segíteni? Van egy FOXCONN 915PL7AE-es alaplapos gépem, de a Radeon 9600 pro-mat sehogy nem akarja elfogadni (ha berakom, akkor idegesítő sípoláson kívül semmi nem jön be), csak egy vacak 9250 radeont tudtam belerakni (ezt simán elfogadta, bár az agp gyorsítás nem megy itt se). Esetleg egy Bios frissítés segíthet ezen, vagy csak szimplán nem támogatja (ami azért érdekes lenne, mert azért elég népszerű és ismert kártya). Ja és a 9600 pro remekül üzemel egy másik géppel. -
#16856 Asrock s939 DualSata 2. AGP és PCIe is van rajta!
Nforce 3-as lapokat felejtsétek el. -
izb #16855 everest,sandra,stb -
balcsi70 #16854 A pontos Alaplapi adatokat hol a legkönnyebb megnézni a gépbe?
-
rborbely #16853 A Gigabyte k8nsc-939 megbízható, jó kis lap.(dual channel DDR400 ram 4GB-ig , nforce3 250Gb chipset, gigabites lan, 8 csatornás audió, SATA ...)17.000 körul.
-
#16852 Netről alaplapi drivert le kell szedni -
balcsi70 #16851 Sziasztok.(Egy ujratelepitett XP után).A gépbe a hálozati kártya integrált.az eszközkezelöben a hálozati kártyánál sárga kérdöjel.Probáltam beállitani a netet,és kiirja hogy {hálozati(ethernet driver) hiányzik}.Létezik? ha igen és nincs meg a cd-amit kapott a géphez akkor mi van? mi a megoldás? -
#16850 Mennyi idos a monitor?
Regi monitoroknal ez megszokott.
De a digitalisak megjegyzik a beallitasokat minden felbontasban. -
#16849 HELP! Jelenlegi deskop beállításom 1024*748, de 800*600-as alkalmazásoknál(gémek, képernyőkímélő). Akkor hogy is mondjam, a monitor nem alakalmazkodik a vidikártyához és szar képet ad, összezsúgorodik stb.... és manulálisan kell babrálnom, hogy tudjak gémelni. Amikor kilépek a gémből, akkor megint csak monitoron kell tágítani, hosszabítani, tolni manulálisan stb... Nemtom, érthetően fejeztem ki magam? Segícsetetek, mi a baj? Monitor vagy vidikari?:(
-
#16848 hiberfile.sys eltávolítása: asztalon jobklikk - tulajdonságok - képernyőkímélő - energiaellátás - hibernálás - hibernálás engedélyezése pipa eltávolítása - alkalmaz - ok! -
#16847 Rajta kell h legyen a tápegység oldalán h hány wattos! -
#16846 HI pagefile.sys és a hiberfil.sys fontos fájlok mert egyenként foglalnak egy egy gigát és nincs helyem a d-n amin a windows van és nem tom hogy le lehet e törölni pls segítsetek. -
555 #16845 HI
KILÖKTEK A WORLD OF WARCAFTBÓL
LETILTOTTÁK AZ IP-MET NEM TOK VISSZA LÉPNI
AZ ÉN IP-M MEG ÁLLANDÓ NEM VÁLTOZIK HA ÚJRAINDITOM A GÉPET (KÁBEL NETEM VAN A FIBERNETNÉL)
PROXY VEL IS PROBÁLKOZTAM DE NEM SIKERŰLT
NAGYON SOKAT KINLODTAM VELE
VALAKI HELPPPPPPPPP -
#16844 jaa.télleg.most összekevertem a 2-t:D
ezt hol tudom megnézni? -
#16843 Az addig ok h 230volt-os, de hány wattos? -
#16842 pl: MSI K8N Neo2-FX -
#16841 sztetek egy 230V-s táp elbír egy Radeon x800 128 MB-t? -
Ferencz István #16840 Hali mindenkinek!
Egyik haverom gépébe tönkrement az alaplap. Az lenne a kérdésem hogy milyen AGP-s alaplapot tudnátok ajánlani ehhez az alkatrészekhez: AMD Athlon64 3200+ S939, 1GB DDR400 Kingston ram, Connect3D ATI Radeon 9600XT. Ja és kb 20 ezer FT-ja lenne rá. Köszi!!! -
Dimitri #16839 értem ok.
Azt már rutinból átvizsgáltam mert régebben volt már olyanhogy amiatt indult újra mert laza volt. -
#16838 Mindenesetre windowst ne tegyel a lassabb vinyora soha!
Igen belassul tole a rendszer... -
#16837 Amin a feszkot kapja a vinyo.Az a 4 polusu.
-
Dimitri #16836 molex csatit?
Bocs de elmagyaráznád az mi és hol van?? :P
bocs lámaságomért de ilyen tudatlan vagyok :) -
#16835 Azonnal tedd a windowst a masikra!
Meg fogsz lepodni a javulason :D
Es az is kiderul,hogy a regi vinyo rossz-e...
En meg elotte megpiszkalnam a molex csatit,nem lazak-e a huvelyek.
En jartam mar ugy! Nekem is kattogott,utanna megjavult. -
#16834 Jó lenne kiszűrni h melyik winyód kattog. Vedd le a géped oldalát és "hallgasd ki"! Ha a 40esed az (gondolom már nincs rá gar), akkor mentsd le róla a fontos adatokat oszt repülhet ki a gépből... -
Dimitri #16833 Hát a tápom az codegen :P szóval azt érdemes lecserélni ?
2 vinyó van a gépbe egy 160-as ami új nemrég vettem és egy 40-es ami viszont már nagyon régi és ráadásul azon is van a windows. -
dalackraul #16832 Kössz a segítséget
-
#16831 Szerintem kezd megdögleni a winyód. Az szokott kattanni. Ha még garos, akkor vidd vissza. Ha a tápod codegen, v valami hasonló "márkás" termék, azt se ártana lecserélni...