64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • Kaplan
    Sziasztok!
    Az lenne a kérdésem, hogy : Tegnap vettem egy Geforce6600 ; 256mbs VGAt (Club3d)
    A probléma annyi, hogy most, hogy emeltem a játékok grafikai szinvonalán olykor-olykor újraindúl a gép.
    Példáúl a PES5t az FX5200s kártyámmal eldöcögött minimumon most felraktam normálra és már egy meccset nem tudok lejátszani mert újra indúl a gép.
    A VGAn vagy egy jó nagy profi Zalman hűtés, szóval nem hiszem, hogy az lenne a gond. Nagyon csendes :)
  • zolijoker
    Bármelyik Geforce-os? Van egy halommal, mindegy hogy melyikettöltöm le?
  • NeoMaN
    jó az ami az nvidián van (tnt és geforce-hoz való)
  • zolijoker
    Sziasztok!

Ha van valakinek ötlete, honnan lehetne megszerezni egy Nvidia Geforce MX400 videókártya driver frissítést, szíveseb venném. A Nvidia.com-on sehol sem találom, gondolom, már túl régi típus.
    Előre is köszi!
    Szép napot mindenkinek, Üdv.
  • Rauchr
    Császtok!
    Elkelne egy kis segítség, vagy méginkább a véleményetekre lennék kíváncsi:
    Sztetek egy Amptron PII-3726 alaplap tudna kezelni egy 40 vagy esetleg 80 gb-os winyót? Próbáltam a megfelelő helyeken utánanézni, dehát rohadtrégi alaplapról van szó, nem is igazán találtam róla túlságosan használható infót.
    Egyszer egy 40 gb-os Maxtor volt benne, de másodlagos winyóként, és nem arról bootolt, a Windows viszont látta a winyót, és rendesen lehetett használni. Viszont ha ugyanazt a 40-es winyót elsődlegesként raktam be, mivel operációs rendszer azon a winyón nem volt, csak adatok, ezért cd-ről bootoltam be a gépet. Ekkor viszont semmi sem utalt arra, hogy a gép látta volna a merevlemezt. Pedig fat32 fájlrendszerű volt, és azt tudomásom szerint a Linux is látja, Dos is kezeli. De a cd-ről történő bebootolás után valamiért semmi nem látta. Gyakorlatilag olyan volt, mintha elsődlegesként egyszerűen nem is látta volna a bios, mintha nem lett volna a gépben winchester. Kábelproblémák kizárva, mert miután visszaraktam azt a merevlemezt ami eredetileg volt benne, azt egyből látta, semmi gond nem volt vele. Csak a 40-essel szarolt. Ez a 40-es winyó nem az enyém volt, és már nincs is meg, de kéne ebbe a régi gépbe egy legalább 40 gb-os winyó. Egyáltalán miért volt az, hogy csak akkor tudtam használni azt a 40-es winyót, ha másodlagosként raktam be? Mert a bios ezek szerint akkor mégiscsak látja. Ja igen, AMI bios van a gépben, mégpedig rendszertesztelő program szerint AMI (10/13/99). A gép egyébként működik, 256 mb ram meg egy AGP foglalatú Ati Radeon 9250 128 bit 128 mb videókártya van benne. Szerintetek tudna ez az alaplap meg bios kezelni elsődlegesként normálisan legalább egy 40 gb-os winchestert?
    Előre is kösz a válaszokat.
    Üdv!
  • madi 9k
    hyhy!

játék közben csak úgy kifagy a gépem (pl.: CS 1.6) nem mond semmit..se puszi se pitipitipá..
    de ha resetelek egyet utánna már nem fagy ki!

mi lehet a gond? előre köszi, madi
  • arsene
    nVidia.com
  • csingacsguk
    Üdv néktek!
    Egy A4Tech WOP-35 optikai egerem van és mostanság van vele egy kis(nagy) baj, mégpedig az, hogy néha behülyül (főleg játék közben) és ha pl CoDozok az egér mozdítatásakor lő és a gomb lenyomásával mozog:)
    Kérlek segítsetek mi lehet a probléma...
    Üdv
    Csingacsguk
  • NeoMaN
    mit akarsz tesztelni?
    3dmark03/05/06 meg a játékok
  • tj1105
    köszi a helpet ! valaki adna egy linket vagy mondana egy olyan progi nevet amivel a videokarit lelehet tesztelni!? (gf 6600)
  • NeoMaN
    :D
  • Vegas
    14k volt az a gáz :s
    a másik Thomson az meg 8k :SSSSSSSSSssssss
  • NeoMaN
    nemtom de sztem a 2-3ezres shenneiser ugyanolyan gagyi kategória mint a többi "csoda"
    ugyanúgy made in kína
  • czky
    Hát elég nagy szégyen!!! Főleg egy Sennheiser-tőőől...
  • Vegas
    :/ de az elég gáz h 2 fülesnél is ezt produkálja :c
  • Rauchr
    Üdv!
    Kösz szépen a driver letöltésével kapcsolatos segítséget, találtam drivert, működik.
  • czky
    Fogadni mernék h ez egy 1madzagos füles. Mert ezekkel igen gyakran előfordul ez a hiba. Én is tapasztaltam már ilyen problémát és sajnos megoldhataltlan. Max annyit tudsz tenni h a balance-ot balra állítod h egyformán szóljon mindkét oldal. Én ennyit se tettem az ügy érdekében. Eladtam. Soha többet nem veszek 1madzagos cuccot...
  • Vegas
    Hell!
    Probléma a következő:
    Vettem anno egy Sennheiser fülest de olyan mintha jobb oldalt jobban szolna.. most kaptam kölcsön egy masikat és azzal is ugyan ez a gond.. Utánna raktam be hangkártyát de azzal sem jo.. sztetek mileheta problem?
    lehet a progi szarakszik?

szerk.: Mileőtt irna valaki h szarul hallok a bal fülemre, elmondanám h nem.. fordítva is ez van.. :d
  • NeoMaN
    ramot meg állítsd a biosban by SPD-re (ha nem azon lenne)
  • NeoMaN
    túlmelegszik valami talán (CPU, alaplapi chip, VGA)
    Takarítsd ki, pasztázd újra stb.
    Tegyél friss rendszert.

Ha ezek sem segítenek, akkor lehet esetleg táp.
  • InfectedMann
    SZevasztok ! van egy olyan gondom hogy néha a gépem fogja magát és ujraindul, van hogy jűtszom, vagy filmet nézek vagy csuk ugy megy a gép és program nem fut rajta. ÉS már nagyon kezd a t***m vele lenni mert semmit se tudok csinálni. Ja igen 2 db 512es ram meg asus p4p800as alaplapom van, kivettem az egyik memóriát akkor is csinálja, csináltam memtesztet ott nem irt ki hibát.
  • taaz
    Hmm lehet! Amugy a bois-ában lehetne valamit csinálni pl:kikapcsolni a memoria csipeket v 64bit-re álitani meg egyéb hülyeséget?
  • Hamuka
    Hali. Az a bibi sztem,hogy a karin kipurcant a memória.
  • taaz
    Sziasztok! minap kaptam egy connent3d 9600XT-t! Az a nagy bibi vele hogy függöleges zavaros csikok vannak!Egy folytában! Amikor bekapcsol a 3d akor meg szét esik a kép! Olyan mintha tulmelegedne de nagyobb hütövel is azt csinálja. Ja meg az alaplapomon ciripelnek a kondik ezzel a kártyával! Lehet hogy zárlatos vagy nem tom!
  • balu666
    Sajnos ez memóriahibára utal, de érdekes, hogy a hozzá adott driver-al működik.
    Esetleg ha tudod, próbáld ki egy másik gépben.
  • tj1105
    Hi!Van egy problémám.A videokarimhoz felrakok bármilyen nforce drivert kivéve az alapot ami a cdjén van akkor szétesnek a betűk lesz egy csík a monitoron a játékokba a texturák szétesnek, lehet hogy annyi a kártyának dobjam ki? (gf 6600)
  • izb
    dvd decrypte iso mód.
  • balu666
    PowerMax :-)
  • balu666
    A PoweMax nevü progit futtasd le, a Maxtor weboldalárol is le tudod tőlteni.
    Ha a végén kiad egy híbakodot, az alapján már többet fogunk tudni.
    Ez legyen az első amit leellenőrzől.
  • Mricu
    Hi all!

Volna egy problémám. Nemrég vettem egy számítógépet (ASUS P5LD2-VM, 512 MB Hynix DDR2, P4-630 3GHz) ezekhez pakoltam hozzá a már 1 éve meglévő dolgaimat (Maxtor diamond max 9 120GB, LG GSA 4163B dvdrw). Amikor elkezdtem telepíteni az xp-t (32-es és 64 biteset is), látom, hogy az egész gép olyan, mintha kb fele olyan lassú lenne mint a régi (!!) celeronos gépem. a fájlokat vagy fél óráig másolta, ellenben a régivel (kb 10 perc). aztán az xp betöltő csík szaggatott, és vagy 30 db elment, mire bejött az os. a winyóra gyanakodtam, aztán leteszteltem, total commanderben másoltam egy fájlt az egyik partícióról a másikra, sebesség: 900 KB/s!!! aztán mikor az alaplap cd-jén böngésztem, rájöttem, hogy rohadt nagyot hibáztam... nem készítettem ITE IDE telepítő floppyt, amit a win telepítő cd-vel egyidejűleg kell betenni. jól van, tettem egy próbát, lemez be, xp fel, és lám tök gyorsan fel is települt. viszonylag. persze utána minden drivert felraktam, chipsetét is, de még így sem az igazi... pl egy játék telepítése több mint fél óra! másolási sebesség: 5 MB/s (ata133-nál!) xp betöltés: 20 csík! még a régi gépem is jobb volt ennél! vki pls segítsen, mert már nagyon unom ezt az egészet (Bios beállításoknál minden lehetséges ide konfigot megpróbáltam, hiába)
    előre is kösz
  • Bandi 18
    mondjuk Alcohol 120%-al
  • zolo15
    Csá!
    Pls help!
    Ki van nekem írva dvd-re a TOCA3.
    Ebből hogy tudnék .mdf illetve .mds fájlt csinálni???

(úgy van kiírva hogyha berakom a dvd-t akkor elindul a telepítője, szóval a dvd-n nincs mdf és mds fájl)
  • LegionarR
    Tudom nem kérdést szeretnél, hanem választ, szóval bocsesz :) :de miért cseréltél biost kártyán? A gép nem támogatta a karit? Hogy lehet videókártyán biost cserélni?
  • szilki
    Sziasztok!

Nekem olyan problémám van, hogy az ATI 9800 pro kártyámon biost cseréltem. De én hülye nem mentettem el az eredetit! A rátöltött biossal most a kártyám feszt kiugrál a játékokból, egy vga teszt sem fut le rajta, egyszóval nem okés a kártya! Ha valaki tudna nekem küldeni egy SAPPHIRE ATLANTIS 9800 PRO 128MB DDR (HYNIX 2.8 ns) AGP R350 core 378 MHz/mem 338 MHz kártyámhoz eredeti biost, azt nagyon meghálálnám neki! Segítsetek kérlek! Bármilyen segítséget, ötletet, webcímet szívesen vennék!
  • NeoMaN
    jaaa, azt nem olvastam :P
  • barret
    Át lett rakva masik gepbe......
    A kabel sztem evvel kizarva.
  • NeoMaN
    azért az ide kábelt meg a tápcsatlakozót még megmozgatnám...
  • Zealot
    OK, én is azt hiszem hogy annyi neki. Közlöm velük a "jóhírt".
  • oroy_
    igen a veget jarja (elektronika).
  • barret
    Beprobhalta? :P