64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#16990 megvan.. mégsem ilyen rejtélyes a sztorim :)
csak a kezdeti sebesség ilyen lassú, egyébként meg megy az 14megával is. szóval semmi baja nincs a gépenek... szerintem -
#16989 letöltöttem a powermaxot, a kis tesztnél nem ír hibát. nagy tesztre nem volt időm. viszont most áttettem a winyót egy másik csatornára, amit már nem az ITE chip kezel, szóval így a gép bios-a is felismeri primary ide meghajtóként. azóta gyorsabb a gép, xp kb 15 csík mire bejön, és a játék amiről beszéltem, az is elképesztő gyorsan fenn van (de a másolási sebesség még mindig 5 mega.) -
uzsidoboz #16988 CSá üdv!
Sajnos lehet használt videokártya vásárlásra kényszerít a sors és ezzel kapcsolatban lenne a garis kártyákkal kérdésem... (egy x8.. seria érdekel sőt csak ez agpben és ebből nincs nagy választék.. sőt... ami van újonnan meg kurva drága)
1.: na szóval melyik gyártó az amit élből felejtsek el gari meg egyebek miatt?
2.:melyik üzlet vagy lánc vagy netportál amit felejtsek el a új ill. használt kari vásárlásnál...(ahol problémás az érvényesítés)
3.: milyen hibákkal vagy problémával lehet ill nem lehet a garanciát beválltani( gondolom ha már vki idegen hozzányúlt akkor ugrott a dolog...)
Köszi előre is -
Zséé #16987 ati-m van de nem találok ilyen beállításokat, meg divx-be se. De azért köszi! -
#16986 A video overlay lehet ami bekavar.
Amugy altalaban belehet allitani a VGA driverben, hogy a ket eszkoznek milyen legyen a megjelenitesi modja.
Pl az ATI-nal van Standard,Theatre,Clone.
A ket utolso beallitasi lehetoseggel jonak kell lennie.
De a Divx beallitasanal is lehet allitani az overlayt. -
Zséé #16985 Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy a videókártyánál ha 2 megjelenítő eszköz van (Monitor, TV) akkor ugye ki kell választani, hogy melyik legyen az elsődleges. Odáig rendben is van, hogy mindkettőn jó a kép, de ha filmet nézek vagy valamilyen videót akkor csak az elsődlegesen látszódik a videó a másikon a videó kifeketedik. Van valami megoldás rá, hogy mindkettőn látszódjon egyszerre? -
thhommy #16984 :DD áhh az sem lehet a baj mert kettő van és mind1ik volt már benn külön külön és probléma maradt egyéb 5let? -
balu666 #16983 Akkor most jöhet a wincsi ellenőrzése , felmész a gyártó weboldalára, és letöltöd a teszprogit. -
thhommy #16982 sztetek akkor alaplap vagy mi lehet még a baj? -
#16981 Hellosztok.
Lenne egy kérdésem,még pedig az,hogy pl. egy képet akarok kinyomtatni,és hogyha jobb katt a képen,akkor ottvan egy csomó tulajdonság,konkrétan a Fényképezés dátuma!
És pl mikor nyomtatás előtt vagyok,nincs valami olyan beállítás valahol,hogy kinyomtassa a dátumot is hogy mikor készült a kép?
Pls help! -
thhommy #16980 ajhh kirposzáltam mind3al és mind1iknél leállt -
#16979 Hálózat használat: Nem
Ahhoz képest elég rendesen dolgozik kifelé vagy nemtom hova :( -
thhommy #16978 oksa thx mindenkinek megyek alkotok valamit -
#16977 kiveszed az egyiket és teszt, aztán csere és teszt megint -
thhommy #16976 nah leállt miközbe tesztelte a memoriát ezek szerint azzal van a gond mi? márcsak rá kéne jönni h a 2 256os meg az 512es közül meik a rossz -
#16975 google a barátod link -
balu666 #16974 Üsd be a keresőbe, hogy memtest és rengeteg lehetőséget fog kidobni.
Én a 3.2-es verziót használtam legutóbb. -
#16973 Nemtudja valaki ez a fájl mit csinál,vagy mire kell?
Windows/system32/drivers/ndisuio.sys -
thhommy #16972 éés azt hogy tudok?
bocs ha láma kérdés -
#16971 Én éppen most fejeztem be egy nagy tavaszi takarítást az itteni gépen. olyan xar állapotban volt, hogy percekig eltartott mire egy komolyabb oldalt betöltött (pölö a veszett jó csajokat:)). ráengedtem a spybotot, meg az ad-aware-t és most már úgy néz ki rendben van... -
balu666 #16970 Nekem sajna régen előfurdúlt ilyen, s bizony akkor a memória volt a ludas.
Telljesen kiszámíthatatlan volt, mikor fagy ki éppen.
Szerintem egy memtest nem ártana, ha még nem tetted volna meg. -
#16969 Ja bárcsak azlenne :(
Tök parázok :( -
thhommy #16968 hy vki tudna segiteni mer megőrülök már
az lenne a problémám h a gépem mikor játszok néha egy egy programnál is leáll namost probáltam már kicserélni a tápot (550W) a hűtéssel nem hinném h baja van mert minden normális értéken van plussz már egy kis ventillátort is beraktam már mindent megprobáltam de semmi sem müködött nemtom vkinek volt-e már ien problémája vagy tudja a megoldást? -
Vegas #16967 :DD -
#16966 LOL ez valami vicces képernyővédő lehet vazz... -
#16965 Látni csak most láttam előszört ép jöttem be konyhából azt mászott el az egér felfele hangok is voltak miután leültem a géphez akkor ugrált egy smájli.
Mondom nem mindig jön a multkori óta ez az első megint ,nemtudom mi ez.
-
izb #16964 hát a smájlikról vagy arról amit éppen látsz... -
#16963 Miről?
-
izb #16962 egy screent nem tudsz belinkelni belőle? -
#16961 Tűzfalam van fent Sygate!
Netet még nem huztam ki de gondlom akkor nem produkálná.
És mondom kurva ritkán jön csak elő nem egyfolytában. -
#16960 még mindíg hallod a hangokat?
ha kihúzod a hálókábelt akkor is produkálja ezeket a tüneteket?
vírusírtás? tűzfal? -
#16959 Bazzeg valaki tuti feltörte a gépem vagy én nemtudom. :(
Hangokat lehet hallani,mozog az egér meg ilyen kis smájlik ugrálnak a képen pedig semmi progi nem fut. -
balu666 #16958 Azért még egy memtest-et is laffutatnék a helyedben, biztos ami biztos... -
balu666 #16957 3D mark 2005-el próbálkozz, az eléggé le fogja terhelni, de azért vidd vissza az üzletbe ahol vetted, és ott kötelességük díjmentesen kipróbálni... -
#16956 Hát már használtam vettem garanciával, szóval nem tom.
Nem hinném, hogy a VGA a ludas.
-
#16955 Hát az Inno3d az alapból szar.
Hogy tudnám letesztelni, hogy a VGA-e a ludas? Mert nincs nagyon másik gép.
-
tj1105 #16954 Nekem is ilyen kártyám van csak innoba és ugyanezt csinálja és még memóriahibás is szerintem vidd vissza ha még van garanciád ! -
balu666 #16953 A Mercury tápban én nem nagyon bíznék,de azért próbáld ki a karit egy másik gépben is, mert lehet hogy az a ludas, így még garanciában el tudod intézni. -
#16952 Nehezen. A tápom 400Wattos Mercury, a VGA dobozán pedig 350t vagy annál jobbat ír.
-
#16951 táp milyen?
lehet kevés neki