64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • phoenix1
    Ezt most olvasom, hogy az inicializálás végrehajtásához rendszergazdaként kell bejelentkezni. Ha a számítógép hálózatra csatlakozik, akkor a hálózati házirend beállításai is megakadályozhatják a művelet végrehajtását.
  • phoenix1

Ha jól értem akkor azt írja ki, hogy Nem Inicializált? És amikor megnyitottad a Lemezkezelést, megjelent egy olyan ablak, hogy "Lemez inicializálása varázsló"? Habár ahogy mondtad, már inicializáltad.

Idézet a súgóból: "Az Inicializálás állapot egy átmeneti állapot, ami az alaplemez dinamikus lemezzé való konvertálásakor fordul elő. Az inicializálás befejeződése után a lemez Kifogástalan állapotba kerül."

Tudom, hogy roppant idegesítő lehet, ezért ajánlom a Súgót.

Az ismeretlen-re ezt írja: "Ismeretlen állapot akkor lép fel, ha a kötet rendszerindító szektora hibás (valószínűleg vírus miatt), és nem lehet hozzáférni a köteten lévő adatokhoz. Ismeretlen állapot lép fel akkor is, ha egy új lemez telepítésekor nem követi a varázsló utasításait, és nem hoz létre lemezaláírást."
    De itten is az inicializálás szerepel megoldásként

Ha gondolod nézd meg a súgót. Úgy érheted el ahogy a lenti képen látod a felbukkanó menüből.
  • Brolly
    ajh nem tom feltölteni hogy megmutassam, de ott nekem is az van csak nem ezeket mutatja, hanem azt hogy inicializálás,tul.,sugó, de ha meg inicializálom, akkor is ugyanezek vannak.És nem kék a csík a tetején hanem fekete, és nem alapvető van odaírva hanem hogy ismeretlen. meg egy olyan behajtani tilos táblához hasonlo ikon a Lemez feliraton.
  • phoenix1
  • Brolly
    Meg már nem 110Gb-nak ismeri fel hanem 5,39.
  • jbal
    olyan van h ha nagyon meg van telve a winyó akkor pl. akadósak lesznek a játékok?
  • Brolly
    Most már az is leesett, hogy dosban nem tom hogy lehet mert nem tom mi a meghajtó betűjele:)
  • Brolly
    tom, ott már jártam, csak ott felül középen ahol lehet jobb egérgomball formázás..-ra katintani, ott nem mutatja, hanem alatta ott ahol ilyen vastag tépglalapokban mutatja. ott meg nem tom hogy kell.
  • phoenix1
    Mégvalami. A biztonság kedvéért inkább nézd meg jól, hogy melyik merevlemezt formázod. És azt is, hogy van-e rajta partíció!
  • arsene
    dos alatt ->format x: /x a meghajtó betűjele
    win alatt ->a lemezkezelőben jó helyen jártál, az pont erre van kitalálva
  • phoenix1
    Hello Brolly
    Remélem, hogy jól tippelem, hogy xp-t használsz. Ebben az esetbén nincsen semmi gond, az asztalon jobb klikk a Sajátgépre > Kezelés. Ezután megjelenik egy kis ablak a job Tree listán találsz olyan menüpontot, hogy Lemezkezelés kattints rá. Ezt követően az ablak jobb felén láthatod a géphez csatlakoztatott hardver eszközöket, ezután nem kell mást tenned mint az egér jobb gombjával kattintasz arra a merevlemezre amit formázni akarsz és kiválasztod a "Formázás..." parancsot. A többit a formázás varázsló segítségével biztos megfogod tudni csinálni. Majd írj, ha valami nem müxik.
  • dara
    Na még egyszer. Ha nem Venice magos a proci, akkor nem is fog menni DDR400-on négy RAM-mal!
  • Brolly
    Hali!
    Az lenne a problémám, hogy egy külsö winyót rányomtam a gépemre. Jó jó minden müxik, kikapcsoltam, és amikor újra bekapcsoltam felismerte, de nem tok rajta nézni semmit, se a sajátgépben nem jelenití meg, sem a total comanderben. Az eszküzelőben meg ismeri mint 110Gb-os winót, ami eredetileg 40Gb-os. Meg akarom formázni, mert azt mondták hoy iylenkor azt kell, de nem tom hogy. Nem tudjátok hogy hogy lehet megformázni? Hoy hol és hogy?Dos-ban próbáltam de nem tom mivel lépjek rá, mert már igen rég használtam.
    Előre is kösz!
    csá
  • Met
    Ha vob-okat akarsz kiírni filmnek a Neron kívül nem tudok mást, illetve én azt használom.
    Ha iso-ból írsz lemezt akkor DVDDecrypter.
    A beszaggatás lehet lemez és/vagy író hiba vagy nem szeretik egymást vagy a lejátszó nem szereti azt a lemezt.
  • lally42
    Sziasztok!
    Melyik íróprogramot ajánlatok dvd fílmek kiírásához?
    Jelenleg a nero 7-et használom de az asztali dvd lejátszómon /orion divx, mpeg4 /be-beszaggatnak a filmek....Mit ajánlatok? HELP!
  • cseneles
    nekem nemigazán fagy csak magától AUTO-n 333-ra álítja be öket
    de ha csak 2*512 akkor 400. ezt nemértem
    de azért kösz
  • taaz
    csak a chipsetet huzni nem lehet!az vezérel mindent az alaplapon! vagyis azon keresztül huzod a procid,memoriád stb... Remélem nem hülyeséget mondtam!
    Vga-nak meg lehet hogy ott a vége ahol van!nem is érdemes azt huzniamugy!
  • LaciMaci
    Megpróbáltam mindegyiket egyedül a Rivatuner sikerült, de egy kicsit feljebb húztam és csíkos lett a képernyő akkor ezt nem lehet húzni!
    És a chipsetet lehet húzni, ha igen akkor hogy?
  • Atkamon
    Hi! A Veritech márkájú RAM-ról mit tudtok?
  • LaciMaci
    Kösz!A Chipsetet, hogy lehet húzni vagy azt nem lehet?
  • taaz
    Aham! Powerstrip , Rivatuner ,Atitool stb.
    ezek a progikkal tudod álitani több kevesebb sikerrel!
  • LaciMaci
    :D hát elég gagyi le fogom cserélni addig is had legyen húzva hamár a proci és a memkó is húzva van!
    Ati Radeon 9200
  • taaz
    Azt BIOSban nem tudod huzni!Azt csak szoftveresen!MIen kártyád van amit szeretnél huzni?
  • LaciMaci
    De azt a BIOS-ban hol lehet húzni?
  • Met
    a GPU a "processzor" a videókártyán, emelni kézzel vagy egyébb segédeszközzel tudod, fogo, csipesz stb. :)
  • LaciMaci
    Mi az a GPU, hogy lehet emelni?
  • dara
    Kérdés még milyen magos a procid. Mert ha nem Venice, akkor teljesen természetes, hogy csak 333-on megy. Az Asusu BIOS-okról meg most inkább ne is beszéljünk...
  • dara
    Az AGP-nek minek emelted a frekvenciáját? Sokra nem mész vele, hogyha a GPU frekvenciája változatlan. Meg egyébként sem.
  • [Jakuza]
    Elofordulhat, manapsag egyre silanyabb minosegu RAMokat gyartanak.
    En kb egy eve az anno etalonnak kikialtott Kingston RAMokkal jartam igy.
    400MHzen fegyott vagy gyengebbre allitott idozitesekkel, 333MHzen nem fordult vele ilyen hiba.
    raadasul Kanadabol hozatott RAMok volta.
    Itt latszik, hogy manapsag mar semmi sem a regi megszokott minoseg, meg a high gyartok termekei sem.
  • cseneles
    Hi az lehetséges hogy 4*512Mb ddr400 -as ramokat csak 333-on kezel az A8N-SLI????
  • [Jakuza]
    Na de felre a trefaval.
    A tunningot, foleg nem ezek az ertekek, hatarozzak meg, hanem a stabilitas es a melegedes.
    Ha nem fagy hosszutavon a cucc es az esszeru ertekeken belul marad a homerseklete a hardvereknek, akkor nincs semmi problema.
    Amugy en is elobb kapkodva irtam le.
    Feszultseg jele = U es a mertekegysege a Volt.
    Tehat a feszultseget novelted, nem pedig a voltjat. (ez tul magyartalan)
  • [Jakuza]
    Mi az hogy noveted a voltjat ?
    Ejnyebejnye, hat felvoltal mentve fizikabol ?
    Feszultseg jele = V
  • LaciMaci
    Sziasztok!Egy kis tuningolásra szántam el magam leírom, hogy mit tuningoltam kérlek írjatok, hogy mi van túl magassan vagy rakjak valamit magasabbra vagy így pont jó!

Konfiguráció:
    Alaplap: Asus K8N E-Deluxe
    Processzor: 3000+ 2000MHZ Tuningolás során: 2500MHZ
    VGA: ATI Radeon 9200 Tuningolás során: Növeltem a Voltját
    Memória: 2*512 MB 400MHZ PC3200 külön-külön egybe PC2700-on megy Tuningolás során növeltem a Voljukat így lett PC3300!

Tuning:

AI Overclock Tuner: Manual
    CPU FSB Frequency: 250
    AGP OverClock in Mhz: 75
    FID/VID Change: Manual
    Processor Frequency Multiplier: 10X
    CPU Voltage: 1.600V
    DDRRAM Voltage: 2.8V
    AGP Voltage: 1.7V
  • phoenix1
    Hali.
    Egy kis segítségre lenne szükségem, az egyik ismerősöm a hétvégén vásárolt egy új memória modult a számítógépébe. És most azzal a problémával néz szembe, hogy vagy az egyik vagy a másik megy. Eredetileg egy 512 (400Mhz)-volt neki a gépbe, és az új, egy 256 (333Mhz) memória modul. Azt mondja, hogy a számítógép induláskor felismeri, a Windows pedig már nem. Nézte az Aida-val is ott sem mutatja ki, de van egy hely a programba ahol meg igen, és ott jelen van mind a kettő. Próbálkozott olyannal is, hogy valamit átállít a BIOSB-a, de úgy sem megy!
    Mit lehet ilyenkor csinálni?
    Előre is köszi a választ.
    pHoEniX
  • [Jakuza]
    Mit csinal ?
    Megbizhato kartyakat ? LOL
    Akkor mi a bubanat a 6600GT-knel ez a szeria hiba ?
  • Hassan B
    Hello Emberek!
    Van egy Asus A8n SLI Deluxe alaplapom. Köztudott, hogy ezen egy olyan chip fan (hűtő) van, ami egy idő után lelassúl és szörnyű hangokat ad ki. Nos, ez engem is elért, de van egy olyan problémám hogy nem tudom leszedni az alaplapról. Lehet hogy primitív dolog, de megköszönném a segítséget...
  • torzsa007 #17194
    császtok
    A HSI (High Speed Interconnect) chip képes a PCI Express csatolójú GPU-k jelét az AGP csatoló számára használható formára átalakítani.
    EZ mit jelent?
  • susubaba
    Szerintem bent minden rendben:(
    Más ötleteed van?
  • antonee
    ne szidd az inno-t nekem már GF-4óta mennek. bár nem egy tuningbajnok, de kitartó és megbizható kártyákat csinál. (nekem például az ati nem jött be soha: 9600 xt;GTO)
  • susubaba
    Szerintem bent minden rendben:(