64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
izb #17389 Vpu recover, akkor hűtés gondok vannak. -
#17388 Hy! ati X600 Pro-m van. Lassan egy éve van meg.256-os.Van egy előforuló problémja, néha egyszerűen lefagy (netezés közben,játék közben)és kijön a VPU ablak...h visszaállította alapállapotba a v.kártyát.Mi a probléma?Hűtési gondok?Driver?(legujabb Catalyst van fennt).Help! -
#17387 Ajánlatos kitörölni ha nagy.
-
izb #17386 Ideiglenes tárolóhely.
a benne található filéket törölheted nyugodtan. -
#17385 Csá a windowsba van egy olyan fájl hogy Temp ebbe ami van ki lehet törölni?
ki kell?
Bocs ha nem ide tartozik -
#17384 http://prohardver.hu/c.php?mod=10&id=18882 -
#17383 Hi!
Létezik olyan eszköz, ami az USB-s jeleket fel tudja erősíteni? Ugyanis van egy USB-s wlan adapteren, de a gép már nem látja normálisan, ha rádumo a 3m-es hosszabítóra. Viszont ha ua.-ra a hosszabítóra másik eszközt rakok, akkor hibátlanul megy. A válaszokat előre is köszönöm. -
Ferencz István #17382 Hy mindenkinek!
Teszteredményekre lenne szükségem, ilyenekre gondolok mint pl. 3D Mark 05, 06 , FEAR, Half-life 2, Doom 3, Oblivion. Akinek ilyen vagy hasonló gépe van az írjon már pár sort:
AMD Athlon64 3500+
1GB RAM
Leadtek GeForce 7600GT
Előre is KÖSZ!!! -
Inquisitor #17381 "SATA (Soros ATA) csak annyi valamivel gyorsabb mint az ATA ennyi!"
EZ így nem teljesen igaz, csak ha az ember nem olyan vinyókkal nézegetné, amik csak a csatiban különböznek (tehát ugyan az a bele), akkor tényleg minimális a gyorsulás. De próbálj olyan vinyót ami 150GB-os lemezekből van, már is sokkal gyorsabbak (igaz azok ATA-s verziója is sokkal gyorsabb), de a jövőben egyszer el fogják érni a HDD-k a max. sebességét a SATA150-nek (fenti vinyókkal Raidben már most is), talán majd ha 300GB-s lemezek lesznek bennük, és lesz 1TB fölötti :)
Azért megnéznék egy Barracuda 10.7200 vinyót (750GB), hogy mennyire "lassú" ;) -
Inquisitor #17380 Azért 14.000 alatt 120GB-s Maxtort kapsz garival újonan, szóval tényleg a 200-as felé hajlik a dolog. Viszont 19.000 körül kapsz egy Samsung vagy Maxtopr 250-es zsír új vinyót garival boltban. Szerintem. -
izb #17379 hát azt hiszem hogy ez nem kérdés.....
200GB a nyerő -
#17378 Használt cuccot én csak garival vennék meg... -
maruzst25 #17377 Szeretném a segítségeteket kérni. Szerintetek melyik éri meg jobban? Maxtor 80gigás 14ezerért új vagy 200gigás Maxtor 16ezerért használtan bad sectormentesen? -
wannabe87 #17376 Hi.
Az a problémám h vettem nyomtatót és telepítésnél az írja ki h "a nyomtatási várólista-kezelő nem fut"
szerintetek mi a probléma?
Előre is köszi
-
Monoton #17375 #17366 ??? -
#17374 SATA (Soros ATA) csak annyi valamivel gyorsabb mint az ATA ennyi! -
#17373 Háttértár csatlakoztatási technológia, ahol a vezérési feladatok egy részét az egységre szerelt áramkör végzi. Gyakran szerepel IDE vagy EIDE néven is. Az eredeti ATA párhuzamos adatátvitelt alkalmaz, újabb változata, az SATA már soros adatátvitelt.
-
Novartis #17372 hali mindenki segíccsete lécci h mi az a sata meg az ata illetve mi a különbség a sata150 és az ata133 között melyik a jobb? -
#17371 Van egy nagy problémám!
Eddig szokásos primary master volt a fővinyó melette a többi cucc egy idő ota egyszerűen nem kapcsol be a gépem (ezért is van most a fővinyó secondary slaven) mert kiir valami biosos faszságot meg hogy media test faulire elenörizzem a kábelt ...
Ez mi lehet vagy mitől lehet? -
gadna #17370 Hali.
Azt a hibaüzenetet kaptam:
"A varázsló leválasztott hálózati hardvert talált"
Ez meg mitől van?
Internet megosztás, otthoni hálozati beállításánál amelyikkel fel akarok meni a főgépre. -
#17369 Remélem igazad van,és csak "elkopott" 1 év alatt a driver
Pedig,játszani nemis játszok a gépen ,agyoninstalálva sincsen,nem értem ilyet még nem pipáltam:P -
#17368 Szirentem elég valószínű hogy a videókártyád derivere romlott el akkor és ezért nem volt kép és másodszorra meg rosszul "backup-olt" vissza... -
#17367 Haliho.
Pliz help:(
Az történt hogy lefagyott ma a XP (ez nem lenne csoda 1 év alatt most elöször:P),de reset,elindul,és jönne be a bejelentkezö menü,és nagy semmi.
Na mondom nemtok hirtelen mást tenni (ez juttot eszembe),ujrarakom a win-t.
Minden megvan,felment,volt a gépen backup,még régebben csináltam XPröl hátha......
Felment az is,de NVIDIA cuccok szarok voltak rajt (ergo mintha az nem ment volna fel,pedig fájlai ott voltak),sebaj felrakom azt is külön.
És megint jönne ahova a jelszot irnám ,és nagy feketeség:I
Most megint ujraraktam,jelszot nem irtam be,és most megy,de nem értem:( -
Monoton #17366 hali !!! olyan kérdésem lenne hogy tudnátok felsorolni Speciális Multimédia Hardverek et!!! -
Mardon #17365 Szar az egér, arra még nem gondoltál? -
STFU #17364 amugy annyira gagyi csak nem lehet a billem megy pl olyan 1xre hogy numpad 0+1+3+5+y+x ez mar 6 gomb akkor mert nem megy az a 3ami epp kene -
STFU #17363 billentyuzet problemaim vannak! de bisztos nem egyedi az eset. szal akarok 3om gombot nyomni 1xre es nem veszi be pl autos jatekba space nekem a kezifek es nyomom az eloret meg a balrat meg nyomnam a kezit de a kezire nem reagal ha az elore jobbra es kezit nyomok az mukodik a masik miert nem?aztan numpad 0+5+9 mukodik de 1+3+7 nem es lehetne meg sorolni emlexem meg 1nagyon regi gepemen mentek ezek a dolgok most miert nem mennek van 3billem ithon meg az usb-s en megy par de eleg gagyi vmi szuperdraga billt kell vennem vagy van masfele megoldas? -
#17362 Hát a monitor tényleg közel van, az egér alátét egy színű, de nem ugrál a kurzor, hanem hozzá sem érek és elmegy akár az egyik oldalról teljesen a másikig -
izb #17361 monitor tehát hogy nincs bekapcsolva,az 40w minuszt jelent.
durván egy olyan 60-80w lehet amit ebben az állapotban használhat monitor nélkül a géped. -
phredon #17360 Kb. mennyit fogyaszt egy gép "készenléti" állapotban, tehát be van kapcsolva és a képernyőkímélő aktív?(vagyis képernyőkímélő helyett a monitor kikapcsolása van beállítva windowsban)
Átalgos konfig, 1600 amd, ati 9000 vid.kártya 256mb ram.
Láttam olyan oldalt ahol lehet ilyet számolni, de úgy vettem észre inkább terhelt állapotra vonatkozik, pl. a vid.kártya csak nem fogyaszt 60w-ot ha nem is küld jelet a monitornak. -
#17359 ja, szokta:) -
#17358 ez komoly? megzavarja a színes alátét? akkor azért ugrál az enyém is:)) én meg aszittem, hogy ilyen szar gyártmány... -
#17357 egér ugrálás lehet:
- SP2-től
- túl közel van a mobil az egérhez és az zavar be
- színes az egér pad és azon ugrik meg -
#17356 Üdv!
Már régóta "viccelődik" velem a melóhelyi egerem, valami Logitech Premium Optical. Elég gyakran a saját útját járja a kurzor, csak úgy elindul balra és felfelé
USB és PS2 porton is csinálja, van valami megoldás rá? -
#17355 Szerintem vagy Abit v Asus! Az olcsobik valamelyik közül!Mind a kettövel találkoztam nekem Asusba a nem Deluxos változat volt azzal meg voltam elégedve!Havernak meg ez a tipusu Abit-ja van azzal sincs semmi gondja!Mind kettö jo tuning,stabil alap!Az Asrock-ot meg nem ismerem! -
#17354 HELP! Nemtok dönteni.
Asus A7N8X-E Deluxe
ABIT NF7
ASRock K7NF2-RAID
Mind Socket 462 vagy A.
'Tom elég csorós alaplapok, de csak ennyire telik. Köszi előre a tanácsokat.
-
#17353 Marmint BNC akar lenni ez a koax ? -
#17352 nekem van koaxos kártám már vagy 5 éves legalább és még ISA s foglalata van:D -
Zealot #17351 Csakhogy az új hálókártyákon nincs koaxiális kábelre csatlakozó. Csak RJ45 van. Arra meg ott lenne az alaplapi 1Gb-es. -
#17350 Amugy meg 1200 ft egy halokartya...Szerintem megfizetheto.